Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Bassszameg, nem érek haza
ps: valamit csináltak céges hálózattal, valamiért kiengedett a steaming media oldalakra. Eddig blokkolva voltak ezek (is). Isten tartsa meg az adminok jó szokását
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
icons
addikt
From: Newsletter@email.blizzard.com
"Kovács Pista,
Vengeance is coming! With StarCraft® II: Heart of the Swarm™ arriving in just a few short weeks, Blizzard Entertainment is looking forward to sharing a new trailer, entitled "Vengeance". The reveal will be a special online event happening on Twitch.TV that will feature:
- The world premiere of the "Vengeance" trailer for Heart of the Swarm
- Discussion on Heart of the Swarm and the making of "Vengeance," with Blizzard developers
- An exclusive Heart of the Swarm eSports showmatch casted by top commentators John "TotalBiscuit" Bain and Shaun "dApollo" Clark.Viewers can participate in the discussion segment by sending questions via Twitter or Vine, using the hashtag #Vengeance. Tune in tonight at www.twitch.tv/starcraft at 9PM CET on Tuesday, February 26.
- The StarCraft II Team "
-
oxox
addikt
válasz csuszi #36795 üzenetére
vagy meg tobb, meg erosebb mmm....minden bena mmm ellen, legalabbis mondtal ket tuti eszkozt ellene...tossnak sincs tobb...ami az mmm legerosebb tulajdonsaga, hogy viszonylag hamar, es viszonylag olcson (foleg gazra ertem), hozhato, es meg mobilis is...szoval van jopar tulajdonsaga
colo onmagaban nemsokat er...legalabbis engem mar arany ligaban is leszivattak vele plat jatekosok...ff-et meg kell tanulni hozza, akkor nem gond...de colo+sentry gazban fajdalmas...en altalaban 3gate+roboval (droppot preferalom) nyitok, majd colora fel...ez kenyszeriti a terrant vikingre, ami ha eroltetem a colot konnyen buktava varazsolja a latszat elonyt... ezert techelek ht-ra mar amint lehet...legalabbis ez az alapterv, ameddig el is kell jutni...ill. ez kenyszerinene ghostra...ezt meg a szintemen nemnagyon hasznaljak...nem sokkal tobbet mint a ravent (bar a raven hotsban divatos egyseg lesz)
zerg-nek szinten gaz koltseges, es nem art scoutolnia folyamatosan, mert ha van nehany tank a bling maris nem olyan hatasos...infestort nehez hasznalni (nekem nagyon szimpi egyseg), en pl. bena vagyok vele...ezt tegnap is bizonyitottam Alynak, meg Szekinek amugy mindent egyebet eleg jol zabal (legalabbis kello mediccel/fejlesztessel...ill. az eddigi zerg tapasztalataim alapjan) ...szoval az mmm op
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
MODERÁTOR
Köszi a sok tippet, trükköt! Azt én is konstatáltam, hogy a leginkább balanszolt stratégiai játék ez. Nem kell hajtanod az atomra stb. minden jó szinte. Aki esetleg fel kíván kapni "cimbinek" az szóljon, vagy bedobom ide a real id-t.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
csuszi
aktív tag
válasz Ghoosty #36792 üzenetére
érdekes módon az mmm ellen a terra a legbénább, a z tolhatja a realtíve olcsó bane-t, meg aknázást vagy bombázást vele, a prot a coloval ledarálja kicsi storm és heló, de a t-nek szerintem massolnia kell a sieget, meg talán a seeker is fasza cucc, ha éppen a blizzard nem szórakozik vele.
de a hots-ban ott lesz a mine. baráti lesz mmm-re
-
oxox
addikt
válasz Ghoosty #36792 üzenetére
egy eyesis-es pelda a mmm hatekonysagara...most neztem meg....
[link] eyesisnek koszi a kommenterta drop akkor is hatasos, ha japan kamikaze marinok ulnek a medicbe...csak midway helyett minkszbe dobjak le oket
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #36789 üzenetére
hat, hogy mivel milyen szinten jatszol azt nem tudom de persze...mar ugy is az elso partyban kiderul...en csapatban platina alja vagyok zergel...1v1-ben talan arany alja...tetszik a zerg egyre jobban, csak fura meg toss utan....nezokent nagyon okos vagyok , jatekban meg mindig rajovok, hogy mit felejtettem el
-
Ghoosty
őstag
válasz csuszi #36791 üzenetére
Én már láttam és tapasztaltam is, hogy ha az ellenfél ki tudja használni a tankok alacsony mobilitását, akkor MMM-el szét tud szivatni rendesen. Pl több helyed droppol, elkap mozgás közben és mire letalpalsz, már fele tankodnak annyi. Kiegészíti az mmm-et ghost+atommal és megint lehet meglepődni, bár ez utóbbit ritkán látom. A júj faktorhoz már kell a másik játékos tudása is, de azonos tudás mellett természetesen a tankos taktika nyer mmm ellen.
Platináig nagyon nagy a játéktudás szórása, mindenki más taktika ellen tud hatékonyan fellépni. Én pl nagyon ritkán nyerek, ha tankos játékra kerül a sor. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni akkor. Utólag mindig rájövök, hogy ezt és ezt kellett volna csinálni, de játék során valahogy nem jön az ihlet. A másik, amivel nem tudok mit kezdeni, az a stormos templar. Tudom, hogy ghost kell, de sose jön rendesen össze.[ Szerkesztve ]
-
csuszi
aktív tag
1-et azért érdemes talonban tartani, sose lehet tudni mikor jön egy zsiványság a képbe.
az mmm egy ideig jó, talám goldig. utána jön a baneling aknamező, vagy szimplán a képedbe gurítja és jajj. a prot felől meg a colo jajj. a t felől meg a tank jajj, már ha van egy pár darab. minden taktikának van egy jajj effektusa, ezért jó ez a játék, ezért nem olyan mint egy hagyományos strat. mint pl red alert, ahol van űber taktik, űber egységgel. nem piramis rendszer, hanem körbe körbe.
azért működik goldig, mert ott az emberek kb már tudják mire mi kell, és használják is.
midnen kezdőnek a mindig elfelejtem a nevét menüponttal kellene kezdenie, ahol tanít az sc mikrora, makrora és counterre. aztán a challangeben is van egy ultrapro mikro tanító game, ott ha már 20at megcsinál az ember, annyira nem béna. én speciel az utolsó 3at nem tudom megcsinálni, igaz emberi ideig próbálkoztam, értsd 20 percet per nem tudom megcsinálni pályával.
tehát nem az ai ellen kellene vitézkedned, hanem előbb az említett pályákat.aztán ha én azt mondom colossus, te rávágod 1 ezredmásodperc alatt hogy mi a legjobb ellene, és ezt eljátszhatom minden egységgel, akkor go bnet és meg sem állsz gold topig. utána mikro makro, apm, ügyesség, gyakorlás visz fentebb.
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #36789 üzenetére
Zerggel szerintem hozod, legalábbis a régebbi egymás elleni játék alapján. Jobb voltál, mint én és én kb 30%-ban verem a goldos ellenfeleket, mikor zerget oszt a random.
mobal
Még egy dolog. A 3 barakk kezdésnek ok, de egy exp-pel már kevés kell hogy legyen. Nincs túl sok pénzed néha?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
arany 1v1-es jatekost keresnek zerg tudasom ellen gyakorolni (inkabb eppenhogy vagy stabil aranyat, mint top-ot)
-
Ghoosty
őstag
Én azt javaslom, hogy próbálgass más taktikát, eleinte bukni fogod, mert több figyelmet igényel, de azért írtam legutóbb az MMM-et, mert nagyon hatékony és könnyű alapszinten használni. Pro meccseken is láthatod, de az más lesz, mint ahogy te használod. Később úgy is rájössz, hogy mivel kell kiegészíteni, mikor érdemes más taktikát használni.
Ugye orbital command centert használsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
Marin-medic működő taktika, de elég jónak kell benne lenni. Az SCV gyártást pedig nagyon tanuld meg. A játék egyik alappillére.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MODERÁTOR
Haladok! Már a medium és a hard ai is lemegy. Igaz nem gyártok, csak katonát és gyógyítót (terran). Ez a taktika a továbbiakban is működni fog?
Szerk.: Van valami PH! group?
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Eyesis
őstag
-
zuzu000
őstag
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #36776 üzenetére
Lestem rendesen, hogy elromlott a billentyűje, vagy mi történt.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #36776 üzenetére
600-as EPM-el, még lehet jó
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ez a Horváth család meg van átkozva. hujikolp-al is feldobott gyémántba
üdv, föccer
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #36771 üzenetére
Teljesen szét voltam esve tegnap, sorry érte
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #36769 üzenetére
Tegnapi loss strike ma folytatódott, 3 loss. Na de utána 8 win. Így kicsit jobban néz ki a match history. Valaki többvétöbb / 1v1?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
BeLucZ
addikt
válasz Winner_hun #36766 üzenetére
utólag rájöttem én is elég szokatlan, rühellem az ilyen változtatásokat, ami jól megy, a francért kell variálni folyton, elkezdtem használni már a w-t is
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #36757 üzenetére
A 10 barack az tényleg nagy geciség volt, azt aláírom Utána volt a PP feállásban 3 gate robo+4 gate, a ZT-ben 3 rax+ makrózás linggek mellett. Ezt egyébként majdnem meg is szívtuk, mert az ellen 10 perc körül megindult 4 tank+marin, 3 immo zea sereggel. Csak szerencsére pont jókor küldtem előre egy marint scoutolni és a Winner naturálja előtt nem sokkal pont beléjük futottam, így pont el tudtuk őket kapni a speed ing, stim MM sereggel. Így is jöttek tovább, de vont Winnernek elég lárvája meg gazdasága, hogy lehozzon vagy 20 linget, én meg az érkező marinokat, meg marákat egyesével drogoztam őket és amint megjöttek már mentek is a frontra. Összességében ez volt a legjobb meccs, tényleg gg volt.
No meg volt olyan is, amikor az ellen PZ volt, mi meg PT. Winner scoutolja a 10 poolt és, hogy a P bázisán nincs semmi. Frankó, akkor +1 barack+forge. Amikor nem tudtak bejönni a zárt falon a probbal, látták, hogy letesszük a cannont már ki is léptek
Itt a felvétel, 2:18-nál kezdődik. Nézni csak szigorúan lenémítva lehet
ps: jaj, meg volt egy nagyon csúnyán benyalt meccsünk is. Molten Crateren én Z, Winner P, ellen ZT. Már eléggé fáradtak voltunk, erre kitaláltam, hogy mi lenne, ha én dupla expel nyitnék, elfoglalva Winner naturálját, onnan felmegyek korai mass mutára. 10. percre lesz vagy 20 darab legalább. Csakhogy figyelmetlenek voltunk, scoutolták, és még egy bunker rush-t is be tudtak rakni. Winner rossz helyre építette az első pilot, így kezdésnek 25 másodperc hátrányban voltunk. Az ellen megjött 7. percben, kevés volt a cannon és léptünk is kifelé De jó móka lett volna, ha nem basszuk el
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #36762 üzenetére
Az más. Akkor így megérte.
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #36760 üzenetére
De azért is fizettél, hogy kivigyék, nem?
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #36758 üzenetére
Konzolokszervizében olcsóbb.
-
Winner_hun
titán
válasz JNashville #36755 üzenetére
Tedd át SSD-re, azért veszed hogy használd, gyorsabb legyen minden, nem?
-
Winner_hun
titán
válasz Eyesis #36754 üzenetére
Ha nézted volna a stream-et.. volt rush is de nem az volt a jellemző. Első meccsen mindketten Z-vel kezdtünk, utána mindketten T-vel lettünk, na itt volt mass marine aztán hadd szóljon, majd dupla P. Ha jól rémlik csak a T-s volt rush, a többi nem, csak sima standard BO. Az első 3 meccs közül. Aztán talán volt még 1-2 rush de nem ez a jellemző, hosszú távon egyikünk se preferálja, csak néha ha olyanunk van akkor hajrá.
-
Formaster
addikt
válasz DCI_market #36740 üzenetére
Nézd meg a beállításokat, mert az új UI esetén újra beállítja az ő szerinte helyes beállításokat. Nekem mindent ultrára rakott, de nem akarok 40 fps-el játszani.
-
JNashville
senior tag
Üdv! Lehet, hogy volt már korábban róla szó, de egy gyors keresés után nem lettem sokkal okosabb. Honnan a leginkább megérős előrendelni a HotS-t? Csak dobozos változat játszik, és nem feltétlenül a legolcsóbb megoldás érdekel, ha valahol esetleg adnak hozzá valami extrát.
Illetve még egy kérdés. Mennyiben számít, hogy HDD-ről vagy SSD.ről fut a game? Most tervezek váltani, és ez alapján hagynám a régi vinyón vagy tenném át rendszer SSD-re majd. Vagy nagyon igénybe venné az írással?
Előre is köszi a válaszokat.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #36751 üzenetére
Mármint az a poén, hogy randommal is bekerültünk gyémántba
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Na benéztem ebbe az új UI-ba, nekem tetszik, főleg a töltőképernyő az elején
Viszont valaki felvehetne a PH groupba
Lehet lesz stream is a hétvégén, bár elég régóta nem játszottam.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
icons
addikt
válasz DCI_market #36748 üzenetére
Jaértem Az viszont teljesen relatív Ha két sentryvel nyitsz, akkor rögtön elfogy. Ha mass zea-val, akkor a 8-10 perc körül fogyhat el
Ez így nem jó mérő szerintem. Akkor kell expelned, amikor tudod, hogy képes vagy megvédeni / tudod, hogy az ellenfél nem tudja elpusztítani, és nem vet vissza nagyon az építése! (pl ha neked 1gate-ed van és semmi más, ő meg már húzza fel a 3-4 gate-jét játék elején, akkor habár rögtön nem tudna letámadni, nyilván inkább seregre kell menned, mert nemsokára támadni fog ,és a nexus az ellen édeskevés (persze nem hotsban, ahol csinálsz belőle egy gigantikus ágyút, és egy szép méretes sereget is meg tudsz vele fogni) -
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #36746 üzenetére
Ennek örömére fel is rakott minket gyémántba. A poén az egészben, hogy midnezt Random fajválasztással
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz DCI_market #36744 üzenetére
"akkor érdemes 2. bázis csinálni ha az első bázis gáz készlete már karcsú ( legalábbis én így szoktam), általában mire a gázt elhasználom, már marad is 400 valutám arra hogy az expet építsem"
Hogy miiiiii???? Nekem akkor szokott elfogyni a gázom az első bázison,a mikor a harmadik-negyedik bázist felhúztam.
Egyébként nyilván függ az ellenféltől, Zerg ellen lehet pl Forge Fast Expand (FFE)-vel nyitni, akkor akár pylon után is lehet rakni a Nexust (ez elég ritka, általában forge lemegy, és utána meglátod, hogy az ellenfél mit csinál. ha Spawning Poolt lerakta, akkor érdemes gateway-t és cannont pakolni, ha expel, akkor mehet a Nexus.
T vagy P ellen pedig 2-3gate, meg egy robo után szoktam. A roboból lehozok egy observert, azzal scoutolok, és ha érdemes expelni, akkor expelek/hozom az immortalt pl. De ha látom, hogy támad, akkor inkább egységeket csinálok, és késleltetem. Sajnos időt nem szoktam nézni, de ajánlom én is, hogy nézz profibb meccseket, és lesd el néhányból, hogy mikor és hogyan expelnek! -
DCI_market
tag
válasz netpeti98 #36743 üzenetére
0. Ctrl Alt F és kiirja a net sebességed ( ha minden ok akkor egy komoly 1 jelzi hogy kapcsolatod van és stabil, ha nem akkor irja mennyi a lost packet, valamint folyamatosan az FPS-t ez 2pach ota benne van).
1. én videókat néztem, és ki is található nagyjából hogy melyik fejlesztésnek mikor van szerepe
2. akkor érdemes 2. bázis csinálni ha az első bázis gáz készlete már karcsú ( legalábbis én így szoktam), általában mire a gázt elhasználom, már marad is 400 valutám arra hogy az expet építsem és nem is fogy el amig ki nem építem mindenféle jóval. 1v1-be hamar elvérzik aki az elejétől nem csinál egy kis sereget.Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
netpeti98
addikt
Az új patchban kilehet írtani valahol az FPS számot mint régen? (rá kellett vinni a Menu gomra az egeret, most már nincs Menu gomb)
A másik két kérdésem, inkább a játékmenettel kapcsolatban:
1. A fejlesztésekhez van valahol egy komolyabb útmutató, hogy melyik stratégia esetén mit érdemes fejleszteni?
2. Sok videón látom, hogy azzal kezd hogy nyomatja a dolgozókat, majd rögtön a 2. bázist. Főképp a Protossoktól kérdezem: nálatok mikor szokott megérkezni a 2. bázis, ha nem cheese taktikáról van szó?Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz DCI_market #36740 üzenetére
nah erről beszéltem én is koradélután, de estére megjavult, de nekem is ilyen 1000es pingem volt xD szar volt a bnet, az fps témárol annyit, hogy ugyanannál a résznél 125 fps helyett csak 105 van, de szebb is lett picit a graf
nem lehet hogy bekapcsolva hagytad a vsyncet? 200ról 60ra esik az fps, picit hihetetlen
(#36742) kovsol: vsyncel az a baj hogy okoz egy kicsit input laggot és nem akarom hogy késleltetés legyen még több az utasitásaimat követően, egy pici igy is van, a legtökéletesebb élmény az amikor ai ellen tolod net nélkül, kihagyva a bnetet, na akkor 0 input lagg van kb, azonnal reagál minden, kár hogy ez multiban lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
DCI_market
tag
Miért jött ez az uj pach? használhatatlaniul játszhatatlan szét laggolom az egész játékot Rettenetesen szomorú hogy így elbaszták és még fizetek is érte, előtte tök korrektül ment. jha és eddig 200FPS-el játszottam, most meg alig 60 a legjobb pingem is 240 volt ma, de nem volt ritka az 1200
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
icons
addikt
válasz BeLucZ #36737 üzenetére
Azt is lagnak hívják, amikor magas a ping, esetleg sok a szerveren a feldolgozási idő (de a ping esetleg alacsony).
Egyébként nekem is volt most olyan meccsem WoLban, ahol teljesen játszhatatlan volt, mert egyikőnk folyamatosan lagolt, és amikor előjött a kidobós képernyő, mindig csak 2-3 sec-re maradt ott, tehát legalább 2-3 percig szívtunk, és már mindenki azon szurkolt, hogy dobjaa már ki a Bnet. De végül megérte, mert kikerült, mi meg egy 4gate->6-7 gate-tel levertük őket (tőlünk is kiesett a srác már töltéskor, ezért meg voltunk minerallal áldva )
-
BeLucZ
addikt
válasz Carasc0 #36735 üzenetére
megjavult később szerencsére, kora délután volt ez a jelenség csak nagyon megijedtem, mert kajak olyan volt a bnet hogy kiküldtél egy parancsot és kb 1,5 sec alatt reagáltak az egységek, ez nem is lagg volt hanem késleltetés, oriásping pedig semmi gond nem volt a netemmel, máshol ment mint álom
volt amikor párosult laggal is ha éppen volt benn 1-2 lagger, de azt már megszoktam mert általában mindig van 1-2 buzi aki laggol, de utálom őket, elmondani nem tudom bnet helyében akik folyamat laggolnak automatikusan kivágnám a meccsből, mittomén lenne egy limit és ha 5szor elkezd laggolni több másodpercre vágnám ki egyből, mert ez hogy 1 percet el kell érje a távolmaradás, élvezhetetlen tud lenni a laggos meccs, inkább kilépek olyankor, leszarom ha pontot bukok rajta, szórakozni ülök le, nem szitkozódni
grafika is picit szebb lett, van már extreme fizika, ami az eddiginél is jobban néz ki nagy csatában, de keményen is eszi a hardvert, király lett volna ha átdolgozzák a fizikai motort és megcsinálják ugy skálázódjon 8 magig nagyon jól de ilyen peccs sajna nincs
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
-
DrGonzo22
őstag
válasz Winner_hun #36730 üzenetére
köszi
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #36730 üzenetére
Streamelsz ma? Tegnap egy pöttyet fáradt voltál, de ma is szívesen néznélek.
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok! A demo verzió már nem elérhető? Csak wow trialt és diablo demot látok bnet accountról, pedig volt egy olyan emlékem, hogy a sc2 is kipróbálható. Előre is köszi!
-
BeLucZ
addikt
komolyan mondom élvezhetetlen szar az egész most, valaki tolja most jelen pillanat? nézzétek már meg léci hogy nektek jó e? bf3 tökéletesen megy, ugyhogy kötve hinném hogy a gépemmel vagy netemmel lenne a gond, sztem a battlenettel van vmi gáz hogy ilyen óriásiak a reakcióidők, lassan reagálnak az egységek az utasításra
-
Ghoosty
őstag
válasz Tuco Ramirez #36720 üzenetére
Egyszer voltam ilyen szituációban. Jött a mass bc, amit láttam előre, csak nem tűn annyira massnak, így be is buktam a támadó seregem, de mikor újragyártottam a rengeteg stalkert, hozzájuk csaptam pár templart a feedback miatt és hullottak is rendesen a bc-k, majd gg nélkül kilépett.
-
BeLucZ
addikt
válasz Tuco Ramirez #36720 üzenetére
nálad nincs nagyobb késleltetés mint kéne? az egységek reakcióidejére gondolok, hogy mondjuk kattintasz egy probenak és fél ora mulva reagál kb, eddig ilyen nem volt nálam
-
Tuco Ramirez
őstag
-
JSaN
addikt
Koszi mindenkinek, meg van.
Kivancsi voltam mi a Void gyengeje mert mar sok mindent elfelejtettem, aztan latom hogy a hydralisk. Nem is csodalkozom hogy kikaptam elobb.
P vagyok Z ellen, megy a kicsi adok kapok kozben fejlesztgetunk, aztan Z megindul tier 2-3 egysegeivel rengeteg roach, hydra es 7-8 brood lord. nalam sok void es zea, nemi stalker es templar. Mikor ide er zea sort meg allit, mogeje rengeteg storm. Lordok pedig kicsit oldalrol be ronditanak, de par stalkerel lehivassal es voidal verem siman. Voidjaim mind megmaradtak igy mentem ellentamadasba, mire oda ertem legyartott rengeteg hydralisket, (de csak azt.) Es pillanatok alatt lekapta a voidjaim, neztem is. Aztan veluk jott vissza hozzam, en meg kozben elfelejtettem a mainrol a masodik expre koltozni igy gazdasag hijan, nem volt utanpotlas seregem. Igy az a 10-12 hydra es utanpotlasaval nem tutam mit kezdeni, feladtam. Pedig elote a stormos vedekezes tetszett, tetszik a templar csak rohadt sok gazba faj. Illetve 4gate utan kockazatos egybol templarra menni, pedig szeretnem minnel elobb gyartani oket.
Amugy masfel ev kihagyas utan, kb 2 hete kezdtem ujra a jatekot. 0/5 besoroloval szo szerint bronz 100-rol indulva, most vagyok bronz 5. Es itt mar komoly ellenfelek vannak, nehez lett a jatek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Tuco Ramirez
őstag
Szerintem a 3/3/3-as blink stalkerek (már ha van elég belőlük) egyenként kifókuszálva meg tudják fogni a mass BC-t is, de igazából nem tudom, keveset játszottam P-vel, ilyen szituba meg pláne nem.
#36719 BeLucZ: Ha zavar, a menüben kikapcsolhatod az automatikus szedőküldést (bár nagy jelentősége nincs). A béta rendszeresen laggolt nálam, de a WoL az új patch óta is lagmentes.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
BeLucZ
addikt
válasz Tuco Ramirez #36716 üzenetére
automata szedőküldés elég fura, felesleges könnyítés, értem én hogy igy mindenki egyenlő eséllyel indul
na mind1, a másik fura dolog hogy eltünt a warpgate ikon jobb oldalt igy most kénytelen vagyok +1 billt lefoglalni ennek a control groupjához isnem olyan laggról beszélek hanem késleltetésről, delayről , ami eddig is jelen volt a multiban csak jóval kisebb mértékben, tudod mikor mondjuk rákattintasz egy szedő gyártásra kell várni 1 másodpercet hogy be is vigye a parancsot,ezen remélem változtatnak mert igy nem játszok vele, hányadék az egész igy, valamennyi latency minden multiban van ahogy ebben is, eddig is volt, csak apró optimális esetben, de ezzel az uj patchel hatalmas, remélem csak azért még mert uj és javitják
-
icons
addikt
válasz Tuco Ramirez #36716 üzenetére
Mindennel, amit írtál 95%ban egyetértek.
De láttam GM meccset, ahol P ellen sikerült lehozni mass BCt meg vikingeket, és a P nem tudott ellennük semmit sem csinálni . TvT ben ha az egyik air-re megy, annak tudtom szerint egy countere van: még több air. Tehát egyedül zergnél volt kérdés, hogy mivel lehet védezekeni BC + viking kombó ellen. De lehozva még 3-4 ravent, és pdd-okat lepakolva... hát nem tudom... én legszívesebben kipróbálnám mi az eredmény
-
Tuco Ramirez
őstag
A BC csak Yamato-val ér valamit + ha van belőle min. 5-6 db. Ha nagy a fölény, akkor szép látványos végjátékot lehet velük csinálni, de ha még kétesélyes a meccs, akkor BC-re techelni finoman szólva is hajmeresztően kockázatos. Más kérdés, ha sikerül vele meglepni az ellenfelet, de akit mass BC-vel sikerül meglepni, az szerintem meg is érdemli a vereséget...
A corruptor vs viking témához meg csak annyit, hogy kétesélyes (sok múlik a mikrón), de ha a zergnél van infestor is akkor 1-2 jól helyezett fungal és a vikingek gyorsan mennek a levesbe.
#36710 BeLucZ: Az elején nálam is laggol, de nem tart sokáig. Az első pár meccs alatt a teamspeak sem működött rendesen, de most már jó. Amúgy mi a gondod az automatikus szedőküldéssel?
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
-
AlyArkhon
őstag
válasz BeLucZ #36710 üzenetére
Hatalmas laggok vannak de szerintem most jobban szűri a playereket 1-1 meccsre csak ennek meg a sok sok várakozási idő a hátul űtője. Engem nagyon nem idegesít a vanzer lagg mert egyből kilépek ha elkezd laggolni egy player. Úgyis végig laggolja a gamot ha az első percben masszívan laggol .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #36708 üzenetére
Igen az ultralisk ellen banshee muta void , de azért még annyit hozzá is tesz hogy a Chitinous Plating
+2 armor + Burrow fejlesztéssel lehet növelni az esélyeket ... teljesen nyilvánvaló ..Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
BeLucZ
addikt
egész konkrétan játszhatatlanul szar lett a játék, nálatok is ilyen buzi nagy delay van? legalább 1-2 másodperces, ilyen eddig nem volt, mért kell mindig elkurni azt ami jól működik, automata szedőküldés is egy vicc megtarthatták volna csak a hotsra
ahogy nézem net nélkül nem is lehet tolni már offline, eddig lehetett
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Valamelyik chalange-hez tartozó tooltip-ben voltak leírva, de (szerintem) nem mindig volt releváns. Pl ultralisk ellen beírja a VoidRait mint counter, ami végülis igaz, hiszen az ultra sosem fog nyerni a VR ellen
üdv, föccer
-
JSaN
addikt
Hali
Hol talalom a jatekban hogy mi minek a countere? ha meg van egyatalan ilyen.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
BeLucZ
addikt
válasz föccer #36705 üzenetére
hát jah, feltéve ha nincs más egység aki támadná ) mondjuk pár immortal
más: tököm ki van ezzel az új patchel, olyan bugos laggos lett az egész játék hogy hihetetlen, kezelőfelület se tetszik, nem ért minek kell folyton variálni tök jó volt ahogy volt az 1.5ös patchig, már az is kár volt hogy ott megváltoztatták a kezelőfelületet, de itt egyenes hazavágták, pl nincs már rendes versus ai( pl nem lehet simán csak a gép ellen tolni kihagyni a netet meg hálót) tudjátok mikor offline tolod, probáltam egy custom gamet és óriási a delay is, kattintok egyet azt rá 2 másodpercre meg is mozdul a probe közben van 130 fpsem, remélem valamit csinálnak vele mert ez igy gáz, eddig tök jól ment
-
föccer
nagyúr
válasz BeLucZ #36704 üzenetére
Ha el akarod kerülni a vikinggel a corruptort, akkor egyszerűbb velük leszállni.
üdv, föccer
-
BeLucZ
addikt
nagyobb a movespeed, asszem 2,95 a corrup és 2.75 a viking, de a corrupéba nem vok biztos, csak tudom hogy több, egy ideig lehet mikrozgatni, de előbb utobb utoléri és közelről szétszedi a vikinget, de az egész függ attól is hogy mekkora mennyiség csap össze mennyivel, azonos supply mellet esélytelen a viking, viszont BCket nagyon szét lehet szopatni vikingekkel meg se tud lőni yamatoval esetleg de ha sok a vikinged, az se menti meg
-
adrian360
őstag
persze sima a-moveban kikap a viking a corruptortól, de a viking 9-es range-ü, a corruptor csak 6-os.
"Toss air-t veri" persze, kis túlzással, ami már lő a levegőbe az már veri a protoss air-t a játék elején a protoss air meglepetésként erős tud lenni, ha nem számít rá az ellen, de összességében lategameben nem túl acélos, rohadt nagy a nyersanyagigénye, lassú a carrier.
Már nem emlékszem melyik mostani GSL meccsen volt hogy a terrán BC-re ment, az zerg meg ultrákkal szétszedte teljesen. Nem véletlenül nem használják a terranok a BC-t, kb csak tvt-ben kerül elő
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest