Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
Ha valakinek lenne egy felesleges béta kulcsa elfogadnám öcsém nevében
Csak később tudja megvenni, de addig is játszanánk egy párat, amíg még van rá lehetőség.
Köszönöm!A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
AlyArkhon
őstag
Tetszik ez a timewarp skill . Legutóbbi meccsén pont egybe voltak a marinok is ilyenkor teljesen korrekt a hatása. . Csak meg kell tanulni használni
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36496 üzenetére
Most talán 3at láttam a jó öreg WhiteRa-tól, és mindegyikben proxy gate -> oracle volt WhiteRa az új Stephano
Egyébként a timewarp miatt a middle és late game-ben is használható, de tényleg eszméletlenül jól kell mikrózni Mármint a) sentry, b) ht, c)oracle általában. (legalábbis ha deathball-ra megy az ember fia)
Ráadásul elég hamar leszedik (úgy értem: elképesztően hamar).[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #36495 üzenetére
Ő meg aztán szereti is használni. Majd minden meccsében próbálja elsütni az oraclet.
Jó egység amúgy csak személy szerint ha megmarad mert nem sikerült vele tamadni akkor már inkább hátrány + kezelni való egység Igaz volt ma egy meccsem 1v1 ladderben egy terran ellen akit megleptem vele de 4 db scv je banta csak mert pont lett neki turet az expén . Viszont utanna stalkerekkel zaelotokkal meg a 3 db orackellel mar neki indultam , és rakott 2 bunkert is nem tudta javítani mert az orackelekkel aaaz scv ket aprítottam . jött is a végén a gg pedig az elején megírtam neki hogy lépjen ki mert én fogok nyerni .. ( amúgy ki akartam lépni azért írtam be neki erre megnyertem ) Meg is kaptam a végén a magamét " you are really bad " " make more skills " gondoltam a nenikejet . én tanuljak meg jatszani amikor ő veszít ?1 óra alatt már a 7 ik meccs ebből 4 bukott , az nice . Lehet inkább pihennie kéne ..
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36494 üzenetére
Ahogy elnézem ez az oracle eléggé brutális tud lenni a korai játék részben. a queen-t 1-1 leszedi, a marinok stim nélkül sem túl jók ellene. Ha megvan a pajzsuk az már fél győzelem, de akkor is hullanak, mint télen a legyek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #36493 üzenetére
Tolhattak volna egy kicsit hosszabb meccseket is
Igaz ami igaz fura volt a game mert WhiterRa azért elég jól szokott scoutolni aztán az előbb az a két barak a bejárata előtt az azért kemény hiba.. Meg is kapta érte a büntetést
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36492 üzenetére
Azért kellett hozzá, hogy Whitera korai stargatere ment, mkp meg besétált vagy 10 marinnal, meg 25 scv-vel
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
WhiteRa összeakadt ( MarineKingPrime) al ladderen WhiteRa streameli előbb MKP nyert most jöhet a ravange [link] Storno . már vége is MKP megint nyert . Ezek a fránya cheezek GM ligába ..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Valaki egy kis WoL-os móka?
üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36484 üzenetére
Nem is néztem, hogy mikori, tényleg elég korai. Ez persze valamennyire magyarázatot ad arra, hogy miért mondta. Mindenesetre én 2 hónap után nem mondanám ilyenre, hogy amazing. Két hónap nagyon sok idő (a profi casterek szerintem naponta 2-3 meccset alaphangon megnéznem, az ennyi idő alatt legalább 70-80 meccs, azután már nem kellene meglepőnek lennie).
"neked nem nyerő a stílusuk azért még nem kell fikázni őket."
Ha nem nyerő a stílusuk, akkor ennek hangot fogok adni. Nem próbálok senkit meggyőzni arról, hogy rosszak, de a véleményemet el fogom mondani, és ez így fog maradni az idők végezetéig .
tl:dr(#36485) adrian360
"Husky nagyobb bohóc mint a többi együttvéve, pont nem a szakmaiságával tűnik ki a többi közül (ami azért hagy némi kivánnivalót egyébként)"
Nem is tudnék jobban egyetérteni ezzel Ő egy figura, egy "arc", egy híresség, nem a szakmai tudása miatt szeretjük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint amikor egy termetes videó csak arról szólt, hogy milyen új gépet vett, mennyire egyedi, stb."Tasteless egyébként Day9 testvére"
Good to know Nem néztem volna ki belőle, le a kalappal azért, amit a bajnokság népszerűségéért tett (akármit is
Én is ezeket a konstans kifejezéseket vettem észre. Minden a legjobb, legnagyobb, amazing, beautiful, stb. -
adrian360
őstag
Husky nagyobb bohóc mint a többi együttvéve, pont nem a szakmaiságával tűnik ki a többi közül (ami azért hagy némi kivánnivalót egyébként)
Tasteless egyébként Day9 testvére, és nagyon sokat tett azért hogy a GSL népszerű legyen koreán kívül is.
Ketten együtt egyébként az egyik legnépszerűbb kommentátorokAmúgy ezek már már szállóigék a közvetitésekben:
a psi storm, fungal az mindig "huge"és "beautiful"
a forcefield az mindig "beautiful"
a baneling az mindig "so many"
a marinesplit az mindig "amazing"
stb stb[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Megnéztem azt a meccset és tényleg 2 hónappal megjelenés után játszották . Amit említettél hogy "This is the most amazing thing, what I've ever seeen!!" 2 hónapos játékban nem hiszem hogy ez annyira nagy túlzás lett volna , és ahogy hallottam a közönség is hasonló képen értékelte a látottakat.
Egyébként lényegtelen . neked nem nyerő a stílusuk azért még nem kell fikázni őket. Én szivesen nézem a közvetítésüket jókat röhögök a hülyeségeiken és az idétlenségükön tény hogy néha túlzásba viszikAmúgy bocs már Icon de Montebával azon tanakodtunk mit jelent a " Itt a tl,dr hsz-em " ? tl mint tudálékos dr mint doktor ??
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz Formaster #36479 üzenetére
Nekem mondod? Néha elolvasom, amit írtam, hogy lássam, ismerem-e egyáltalán a kohézió szót, de most úgy döntöttem, nincs annyi időm
(#36480) zuzu000
Yepp, írták is, hogy nemrég kezdte. Szerintem ez az, ami feltűnt nekem. A többiek, akiket nézek, BW-os időkből valóak mind, tehát elképesztően sok tapasztalattal rendelkeznek, és egyszerűen zseniális. -
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36476 üzenetére
Itt a tl,dr hsz-em
"szerintem nem ők űlnének ott ha nem értenének a dolgukhoz."
Pont ez volt a kérdésem, hogy csak én érzem ennyire rossznak őket, vagy nincsen jobb náluk?
Te kedveled őket, valaki más? (tényleg lehet, hogy csak az én véleményem ennyire szélsőséges, csak szeretném tudni )Szerintem Day9 és Husky elég erőteljesen szakmaszerűen közvetít. Akármit is értesz ezalatt Ha szakszerűen-re gondoltál, akkor szerintem ez nem kérdés. Ha arra, hogy ebből élnek, tudtom szerint ők is ezt teszik. Day9-t már hallottam ligáról közvetíteni, nem is egyszer (Iron Squid-et pl ő tolta. nem tudom végig, vagy csak részben, de mégis). Talán valamelyik Red Bull-oson is ott volt, annyira nem hoznak lázba az ilyen események
" És mivel Day9 al és Husky val ellentétben pont nem egy aprócska bajnokságot közvetítenek"
Látom itt te is utalsz erre. Husky nem tudom, hogy szokott-e közvetíteni, de day9 csak kisebbeken van jelen? (Iron Squid pl nem tudom mekkora, de lehet az csak onlány bajnokság, tényleg nem vagyok otthon ezen a téren)
Egyébként meg a YT sztároknál sokkal több feedback lehetőség van, tehát ha választanom kellene, ki az, akit a nép jobban bír, akkor a YT sztárok mellé raknám le a voksomat.BTW visszaolvasva az általad linkelt honlapon a feedback-ek között, elég sokan jelzik, hogy gyerekesek, és nem értenek a SC-hoz. Legalábbis Tasteless-ről. De Artosis-ról is írnak rosszat. Természetesn jókat is, ez nem kérdés. Ahhoz, hogy kijelenthessük az "eredményt" persze végig kellene olvasni az összes visszajelzést, amit sajnos nem engedhetek meg magamnak. Mindenesetre többen is vannak azon a véleményen, amin én. Úgyhogy nem vagyok teljesen helikopter.
Félre ne értsd, ezek természetesen mind vélemények, úgyhogy a világért nem szeretnék arról vitát nyitni, hogy jók, vagy rosszak-e, csak az érdekelt, hogy más is érzi-e azt, amit én. A válasz az, hogy igen."Jah és ők is csak emberek unhatják is már néha a dolgot stbstb és nekik még szórakoztatóvá is kell tenniük a közvetítést ugye."
igen, lehet hogy ez rejlik a dolgok mögött, hogy szórakoztatóvá akarják (!) tenni. Az szerintem sose jó, ha valamiért próbálkozni kell. Az én szememben az nem felmentés, hogy emberek és ők is unják a dolgot Persze együtt érzek velük, de akkor csapjanak az asztalra, ha fáradtak, ha unják, akkor hagyják abba az egészet, és csináljanak mást, stb.
Egy repülőgépbaleset után se mondhatja azt a forgalomirányító, hogy bocs, álmos voltam.[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Engem kellő képen szórakoztat Artosis és Tasteless közvetítése , lehet néha többet baromkodnak mint foglalkoznak a közvetítéssel de szerintem így jó ahogy csinálják. És mivel Day9 al és Husky val ellentétben pont nem egy aprócska bajnokságot közvetítenek már a kezdetek óta így feltételezhetően meg van elégedve velük még pár ezer vagy fene tudja mennyi ember Ha szerinted Day9 meg Husky jobb akkor nézd őket . Én is kedvelem a közvetítésüket csak ugye mintha ritkábban közvetítenének hasonló nagyságú bajnokságokat főállásban és szakma szerűen ..
Most miközben írom a hsz t már elolvastam amit írtál . "csapat ovis nekiállt volna kommentálni" nem nagyon kéne azért ilyeneket irogatni ennyire leszarozni őket , szerintem nem ők űlnének ott ha nem értenének a dolgukhoz.
Jah és ők is csak emberek unhatják is már néha a dolgot stbstb és nekik még szórakoztatóvá is kell tenniük a közvetítést ugye.[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Atyaisten... egy teljesen átlagos Fungalos ultras terran egység-radírozás, kommentátor beszólása: "This is the most amazing thing, what I've ever seeen!!" Mindezt ordibálva.
Majdnem mindennapos dolgokra (a profik világánan): "OOhh, that's amazing" "That's the best what I've seen!!", atyaisten, mintha egy csapat ovis nekiállt volna kommentálni.
Tudom, rossz a májam. -
AlyArkhon
őstag
Valaki 2v2 Host ban ??
-
icons
addikt
válasz AlyArkhon #36471 üzenetére
Most ezt a meccset nézem pl. Ez a top rated. Ahhoz képest a casterek, mintha pomponlányok lennének... Az infestor tolt egy fungal-t, ami véletlenül a thorra meg egy darab manirer-re ment (meg talán egy letalpalt siege tankra), erre: "NICE FUNGAL THERE!!".
Husky, Day9hoz képest elképesztően alacsony a színvonal (nem csak emiatt, amit feljebb említettem, folyamatosan. Egyszerűen gyenge az egész). Ha jól érzem, nincsen túl sok jó caster, ez a probléma 5-6 van, akik élvezetesen és profin tudják csinálni, ezalatt pedig csak ez a színvonal van? (vagy esetleg csak én érzem, hogy nincsenek a helyzet magaslatán?)
-
Eyesis
őstag
Akit érdekelnek a GSL hírek... vigyázat szpóóójleeer
Eyesis
-
AlyArkhon
őstag
válasz Tuco Ramirez #36470 üzenetére
Vissza tudod nézni a meccseket .. [link]
-
AlyArkhon
őstag
Nagyon jó meccseket toltak ez az utolsó is bakker mass muta + expelés ezerrel de a protos nem adja fel és blinkelget jobbra balra ahogy csak bír, közben jön HT, majd indul a counter attack ami még mindig kicsit eséytelennek tűnik pláne a rengeteg clawrer miatt is, csakhogy a közel 30 db muta beleszalad 3 db stormba és elolvadnak mint a vaj ...
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36465 üzenetére
MC-t mostanában nem nagyon láttal játszani. Ki verte el?
üdv, föccer
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Eyesis #36464 üzenetére
Nem nagy összeg és még kevesebb lesz belőle így, de vehetsz belőle aranyat majd eladhatod, paypalra kérve az összeget (ha ezelőtt nem oda ment) onnan pedig a kártyádra.
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
AlyArkhon
őstag
GSL [Twitch] Code S
Mc 0:2 re kapott ki egy zergtől pislogott is kicsit .. vagy inkább csak nézett értetlenül ..
Most a legutolsó meccse meg ( PartinG P vs Star Tale Life z ) PartinG exp után coloval kezdett Derítetlen maradt meg is nyerte
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
nekem 9 eurom van blizznél, de nem dia3azok már és nem is tervezem szóval :/
Eyesis
-
adrian360
őstag
válasz Foxmulder89 #36459 üzenetére
tudom hogy máshol olcsóbb, én csak leírtam hogy blizzard hivatalosan ennyiért adja. én mondjuk diablo3 pénzből veszem meg, úgyhogy nekem tök mindegy máshol mennyi
-
adrian360
őstag
-
Montebá
tag
Gyors kérdés: Battle.net accountomban írja sc2-nél hogy Upgrade available! (és egy felfele mutató nyíl)
DE! amikor rámegyek, akkor nem történik semmi
valaki tud erről valamit?
Üdv! -
nofi
addikt
Este lehet valaki(k)hez csatlakozni kezdő zergként? (HotS)
Xbox GT: nozsolt
-
AlyArkhon
őstag
válasz atidzsiforc #36453 üzenetére
Tavaly év vége felé vettem a guild wars 2 őt meg a Black Ops 2 őt, ami nem volt ebből a szempontból túl rég , de vesszek meg ha fél órán belül megtalálnám a dvd ket .. Igazából már nincs szükség a kódokra mert minden be van regisztrálva a helyére ha elfelejted kérsz emlékeztetőt, innentől csak fölös dolog és amúgy is van éppen elég kütyü meg cucc amit pakolgatni kell . Biztos vannak emberek akik szeretik néha megcsodálni a polcon pihenő és porosodó tokokat, nincs is ezzel gond, mindenkinek a saját dolga. Mielőtt még valaki bekötne hogy a játék tokkal vonóval és egyéb premium tartozékokkal való vétele mennyivel jobb lehet.
-
atidzsiforc
őstag
válasz AlyArkhon #36450 üzenetére
En is bnetrol rendeltem, egy darabig gondolkoztam rajta, hogy kell-e a doboz, de a tobbi is az asztalon, vagy egyeb helyeken fogja a port, szoval inkabb lenyomtam a gombot. Azert a par szines kepert meg a guest passokert nem eri meg szerintem, jo kezikonyveket sem csinalnak mar regota.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
execute93
őstag
válasz föccer #36451 üzenetére
Én is onnan szeretném, de a weblapon ez áll:
"Ez egy értesítés kérési lehetőség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd."
Tehát 3.12.-én küldenek megerősítő linket?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #36449 üzenetére
Én a CDG-től rendeltem elő, de még nem erősítettem meg a megrendelésemet. Még nincs rá pénzem
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
-
execute93
őstag
Ti honnan veszitek elő a HotS-t? Megjelenés napjára kéne kihozzák nekem.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
zuzu000
őstag
Elnézést, mindenki, aki kipróbálja, csak saját felelősségre tegye!
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #36444 üzenetére
Igen, de az ilyen makrózás tiltott. Ha felfigyelnek rá, akkor banolják az egész battle.net-es accountodat. Ha több játék volt benne, akkor az összeset buktad. Ezt csinálták az egyik fórumtársunkkal is. Simán a nexusok boostja volt felbindelve 1 egér gombra és emiatt banolták az accountját.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #36442 üzenetére
Jah, hogy ezt egy külső programmal lehet elérni. Azt hittem, hogy játékon belül be lehet állítani, hogy a görgőre rakod. Így viszont sanszos, hogy tiltott dolog lesz. Max még nem kezdek miatta banánt osztogatni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #36440 üzenetére
Ezt ki kell próbálnom Szerintem legális, mert nem felmakrózott parancsokról van szó.
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
Blizzard [erről] mondott már valamit?
/left click a görgőre van téve/[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ha az ellen korai expet csinál, akkor értelem szerűen nincs értelme. Sőt, ki merem jelenteni, hogy nem is minden pályán lehet rendesen megcsinálni. Minden esetre a korai pushokat jól lehet vele kezelni.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Alg
veterán
válasz Tuco Ramirez #36436 üzenetére
Ráadásul most, hogy már a T-k is early expelnek Z ellen, igazából értelmét is vesztette az a build...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz föccer #36433 üzenetére
Spanishiwa Egy ideje sajna már nem láttam újabb VOD-okat tőle. Kár, mert nagyon kreatív zerg játékos.
Egyébként tényleg jó az a build early game defense-re, de ha egyáltalán nem hozol lingeket (csak drone-okat), akkor oda a map control.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
föccer
nagyúr
A macro hach azt szokták inbase hach-nek is nevezni. Ez amikor a Z játékos az induló bázisán épít még egy hacheryt. Nem expelés céljából, hanem azért, hogy több lárvája legyen.
A transfuse a queen egy ik képessége, miszerint 125 HP-t tud gyógyítani egy biologiai egységen. Ha van 4-5, teljes energiával rendelkező queen, akkor folyamatosan használva ezt a képességét életben tudják tartani egymást egy kora push-nál, amikor nem túl nagy számú ellen tör be a bázisra. Sok Z játékos a korai játékban a lárvákból nem hoz zerglingeket, csak dronokat. A korai támadást pedig néhány queennel, esetleg 1-2 spineclawerrel védi. Ezt szokták még Spanishawa buildnek is nevezni (ha így írják a nevét )
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36424 üzenetére
Áhh, semmi extra, vagy látványos nem volt benne. 2 buta ellenfél megpróbált rusholni, ami nem jött be nekik. De annyira buták voltak szegények, hogy még a nydust sem vették észre a bázisuk közepén. Onnantól meg nem igazán volt túl sok esélyük.
Persze kellett hozzá egy kis mass transfuse, meg macro hachery, de az már adta magát
üdv, föccer
-
oxox
addikt
ahhh...se Peti nem tud nekem gazt felszabaditani (a korai tankok miatt meg O szokott kerni), ill. a blink fejlesztes+stalker (vagy stalker+void) is emeszti. igazsag szerint nincs ennel a taktikanal szukseg a ht-ra, inkabb 1v1-ben lennek boldog, ha force-al korbe tudnek zarni, es ht-val szornam a stormokat...de erre meg nincs meg az apm-em.
tegnap volt egy nagyon jo 1v1-em is (arany top, vagy platina terran ellen). early expel-t, en csak kesobb mentem ki expre...volt egy nem tul sikeres droppom, es meg is erkezett az ellencsapas, egy coloval, es jopar sentryvel elvettem a kedvet...ment az adok-kapok...hozott egy rakas vikinget, en atalltam ht-re, de vegre ugy nyertem ellene, hogy kimerult a mainje, es az expe is (masodik expjet folyamatosan cseszegettem, es vegul le is szedtem, majd gg-zet) ...tetszett
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Formaster
addikt
Aly, oxox, Föccer, én is köszi a tegnapi meccseket, remélem ma is játszunk párat
-
icons
addikt
Ha DPeti tank-marinera megy, akkor azt hiszem meg fog tudni a szükséges gázzal. Mass stalkernél is lehet, hogy lesz felesleg!
(#36420) Winner_hun
Valamelyik promós videóban vagy hasonlóban láttam, hogy repültek, már az is rémísztő volt A link a játékban egyébként olyan kis kedves lénynek tűnik, de a profilja elképesztően ronda. Meg úgy igazából is az. -
oxox
addikt
válasz AlyArkhon #36424 üzenetére
csak 14 sentry mellé még ht-ra is gázt gyűjteni....mission impossible...két expel talán
a bilió-triló sentry meg kell, mert ha ellövik az ff-et kell, hogy legyen védeni a következő push ellen amíg visszanem töltenek...serintem innen charge zea-ra lépnék fel első körben, földön durván ütnek, és sentry mellett most is maradt egy csomó minerálom...(meghát a macrot kell csata közben fejlesztenem, csakhát parázok mindig, hogy ne pont akkor támadjanak mikor hazanézek )[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
AlyArkhon
őstag
Én is köszönöm a mai meccseket , igazán jók voltak. Oxox az lenne még kemény , bezárod aztán még stormot is vágsz rá .... taktika DPeti letalpal te maradsz a tankok közelében én meg blink stalkerekkel megyek és hajtom az ellent .. aztán dupla ff fal + olvadós vihar esső
Föccer neked is köszi a hos-tos 2v2 meccseket azt hiszem a 4 ik meccs az megér egy linket igazán jól sikerült ..
-
oxox
addikt
sima ügy.
dupla expelsz korai evo...overlordal deritesz nála, ha tényleg az, leraksz 1-2 köpködő vackot a mineral line-ok mögé...megvan fogva, gazdasági előny nálad, itt szoktak próbálkozni nydussal, vagy roach-hydrával. a 150/150 nem kevés az oracle-höz amivel nem tud mit kezdeni a toss.más
Aly, DPeti köszi a mai két meccset.
megvan a 3v3 taktikánk...azt hiszem kijelenthetem...megint kaptunk egy csapatot kétszer egymás után (ill. két ember volt ugyanaz), mindkétszer simán vertük őket...kimerem jelenteni, hogy masterig juthatunk ezzelitt egy rep róla [link]...röviden DPeti tank-marine, Alyr blink stalker (vagy stalker-stargate), én mass sentry (14db volt itt a legtöbb egyszerre) Én védek, tankok stalkerek szétszednek mindent...7-7:30 körül indulunk általában ...ami itt különösen tetszett az, hogy nem csak elkerítettem magunkat ff-el..hanem zártam is ...volt, hogy még hátra is húztam a sereget, gondolván a tankok majd elintézik....ha ezt tudnám kombinálni ht/stormmal azt imádnám
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Na látom már megvan az új protoss taktika. Ma egymás után 3 P csinálta a photoncannon - early exp - stargate - oracle harass kombót és ha úgy gondolja akkor utána szépen besétál a stalkerekkel. Zerg voltam.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
icons
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #36398 üzenetére
15 exp, 15 pool, 16 extractor nyitással, makró hacheryvel. 3 queen 2+1 spine és némi (~100 db) speedling. Az utolsó pushnál jöttek a roachok, de az már nem kellett, kilépett nélküle. Ha jól emlékszem daybraken volt, ahol elég jól védhető a natural.
Este 5 körül be tudok ülni játszani, szabad leszek kb 7 ig. Noob társakt várok random funolásra.
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Hol tudom megnézni a karakteremhez tartozó szám kódot amivel fel tudnak mások venni friendsbe ? Host
-
oxox
addikt
jol latod...BlackT alias Viking friends sc2-ben...mindenkit fel kell venni ujra.
azt a tippet hallottam, hogy hots-ban a mar megszerzett profilkepek nem maradnak meg...errol tud valaki?
miert nem csinalnak 1250. 1500 stb. kepeket a helyett, hogy az embert megint jatszatjak a kovetkezo kiegeszitoig...ahol kezdheti megint (gondolom foleg azoknak remek, akiknek mar csak 10-20-30 kellene a kovetkezohoz.)[ Szerkesztve ]
-
Montebá
tag
Juhúú! Meghozták a jóemberek a bétakulcsot, és én tudok is bétázni, nem kapok hibaüzenetet.
Lenne pár kérdésem. Ezt a kulcsot hozzárendelték az accountomhoz. A bétán belül be kellett írni egy választható nevet. ez lesz majd a teljes játékban is a nevem? Kérdés 2: valaki ha akar velem gyakorolni, péteken leszek, vegyetek fel. BlackT , 167 (csak hotsban)
Üdv![ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
hots nyitóbuli, hátha valakit érdekel
-
oxox
addikt
jahh es kozerdeku informaciok:
tegnap teszteltuk a widowmine + oracle-t.tapasztalat
wd Vs zea, stalkers
1-egyseget standardan leszed, a tobbinek (akik bent vannak a hatokorben) a pajzsa banja (az egesz)
sajna az oracle egy loves (ezt korabban mar tapasztaltam), imo, void, tempes, carrier, colo-hoz 4 wm kell, de az elso csinalja a legnagyobb pusztitast, (az egesz pajzs + az eletbol is leszed valamennyit) az utolsonak mar szinte semmi energia nem marad.
Peti tud majd pontos szamokat mondani. dt, ht egy loves. archon 4 vagy 5 ha jol emlekszem.
Ebben tenyleg az a legdurvabb, hogy egy stalkerrel ketszeres kart okoz...!oracle
5(!) marinet leszed...6-al nincs eselye (ill. ha mikroznak akkor 5-el sincs), ha egy kupacban vannak. egy turretet javitas nelkul ket oracle letud szedni minimalis mikrozassal, mikro nelkul leszed ket oracle-t. mothershipcore 3marine-t kepes likvidalni (5hp-je maradt, tehat mikrozva leszedhetik)Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz AlyArkhon #36400 üzenetére
brutal volt mikor falat huztam felkorben, azok meg csak probaltak korbe jonni...a masodik tamadasuk mar nem volt olyan lelkes ...roachok ele moge fal ....igaz unitkill-ben standardan az utolso leszek, de nem erdekel...szeretnem latni az arcukat, mikor jedi mester modjara megallitom oket otthon a replayek megnezese lesz az elso.
DPeti ma alakitja a testet a nyari strandszezonra, de remelem azert 1-2 3v3 majd meg belefer.apropo sentry...korabban lattam valami videot arrol, hogy a sentryk mindig a tamadasuk/lovesuk elso pillanataban oszjak ki a sebzest, tehat move+stop-os mikrozassal durvitani lehet oket...tegnap probaltam ezt, egy zeanal mintha mukodott is volna, de a kovetkezonel nem...tud errol valaki valamit???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest