Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
Nektek nem szaggat be néha a WoL a mostani patch után?
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
adrian360
őstag
válasz Tuco Ramirez #36595 üzenetére
grafikát megkapta, a kijelzi a dolgozók számát az épületnél, van automatikus szedőindítás a játék kezdetén, ikonok változtak stb. xp az nincs, hots mapok nincsenek, mivel nincs szezon váltás, így a ladder az marad ugyanúgy, viszont már mehetsz unranked matchet wol-ban is
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Tuco Ramirez #36595 üzenetére
Igen, én elég aktív vagyok, Hots bétában is van pár játékom
Full ugyanaz mint a HotS. Kezelőfelület is.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
oxox
addikt
en azt szurom le ebbol a patch-bol, hogy a hots-nak, es a wolnak is ugyanaz lesz az indito felulete, tehat nem kell kulon elinditani, mint pl most a beta-t (kulonben a wol-ban miert lehetne latni a hotsos arckepeket, skineket, stb...?) es remelhetoleg a megszerzett arckepeket nem bukja el az ember.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Tuco Ramirez
őstag
-
concret_hp
addikt
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #36592 üzenetére
Nem tudom mire jó az a vonal, nekem is így áll:
SZERK.: Igazad van szerintem. Mert nekem távolabb van, mint neked. Top25-be lassan bekerülök, szerintem azt mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Na új peccs becsült telepítési ideje 15-60 perc helyett kevesebb, mint 7 percig tartott.
Egyből rámentem a statisztikákra, sajnos nem mutatja 1v1-ben fajokra lebontva a győzelem/vereség arányt. Legalábbis visszamenőleg biztosan nem. Jelenlegi szezonra 1 győztes PvP-t ír, ennyi. Viszont nem kell master ligában lenni hogy látni lehessen a győzelem/vereség arányt.
A pályák statisztikája meg eléggé bugos. Keveri a szezont a móddal.
Az egységek táncoltatása szinthez van kötve, érdekes Új skinek szintekért (is) elérhetőek lesznek.
Ez a vonal mire van? Mennyire van a következő liga?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
execute93
őstag
Beléptem a WOL-ba. Háát, fura
-
MODERÁTOR
-
Carasc0
őstag
Elvileg ma vagy holnap kell kijönnie! USA-ban már van. Viszont nem tudjátok, hogy ezzel a patchel már a játék a továbbfejlesztett fizikai effektusokkal fog működni? Mintha olvastam volna valahol hogy igen. Pl. a szétlőtt hydralisk cafatok leesnek a mélybe. (Videon láttam)
Egyébként én elindítom a Launchert, nekem azt írja ki hogy game is up to date. Semmi extra. Te hogyan tapasztaltad az előtöltést?
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
JSaN
addikt
Ha jol gondolom holnap vagy holnaputan jon a 2.0 patch?
Mert nem reg vegzett valami elotoltessel ami kb 6gb.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Ybron
senior tag
Az valami vicc, egyáltalán nem életszerű, inkább csak arra való hogy megtanuld kezelni a medivackot és persze ezzel együtt wp-t és overlordot.
Azért emeltem ki mert én tegnap tanultam meg a helyes használatát.
Az más dolog hogy nem bírtam megcsinálni a untouchable-t
30-ból 27 jött össze, a baneling és a banshee nem sikerült... még.
Ezek gyakorlásnak nagyon jók, szerintem. -
rt06
veterán
-
rt06
veterán
nem leszek olyan kimerito, mint a tobbiek, viszont szerintem elsokent a challenge-ekkel baratkozz
remek ismerteto alapveto taktikakrol (rush, rush defense) es az egysegekrol (mi ellen mi jo, nemi micro a kezeleshez) es a caster-ekrol (itt kisit komolyabb mikrol a faj legjellegzetesebb spellcaster egysegeivel)ha ez megvan, van egy ~30 kihivasbol allo custom palya is (talan starcraft masters, mindig elfelejtem a nevet) a blizzard kiadasaban, ami szinten a micro gyakorlasaban segit (tobbnyire hasznos aprosagok, elvetve haszontalanokkal is, melyek max uber-pro szinten szamitanak, de legalabb jol neznek ki es gyakorlasnak em utolsoak)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
execute93
őstag
Terran Taktikák
TvT
Erre csak egyet tudok
10 supply
12 barrack
13 refinery
15 orbital command
15 marine
16 supply
18 factory
19-20 2. gas
Innentől ha kész a Factory mehet egy Starport
Közben egy techlab a factoryre.
Ezután levenni a factoryt a techlabról. Ezután mehet a helionok gyártása.
Ha kész a starport, akkor mehet rá a techlabra.
Mehet egy medivac, a helionokat (4et) ledroppolni.
Innentől mehet cloak banshee.
Aztán CC építése.
Starportot levenni a techlabról, 1 reactor mehet rá.
Tech lábra tegyük rá a factory-t és dobjunk le +2 barrackot.
első raxra mehet a tech lab stim pack, shield.
Innen siege tank.
Upgr. is mehetnek.TvP
10 supply
12 barrack
15 orbital
15 marine
16 command center
17-18 supply, közben scv, marine gyártása.
4-4.10 felé +2 barrack
Ezekből marinokat hozni folyamatosan.
Ha kész a lenti exp, akkor a mainre mehet +2 gáz.
Egy bunker az alsó expre.
Amint megvan a 25 gáz mehet egy tech lab, ami ha elkészül, akkor egy stim packet kell beletenni.
100 gáznál Factory
Factory ha kész van menjen rá egy reactor.
Közben dobj le egy starportot.
Ha kész a starport, szedd le a factoryt a reactorról és tedd rá a starportot.
7-8-9. perc felé mehet +2 bay a fejlesztéseknek.
10 perc felé +2 reactor a barrackokra. (vagy picit hamarabb)
Ezután +1 cc.
2 medivel, marákka, marinokkal támadj be.#2
TvT-s taktikát itt is ellehet lőni.
TvZ
10 supply
12 barrack
13 refinery
15 orbital
15 marine
16 supply
100 gáz után factory
Ha összejön még 50 gáz, akkor a barrackra egy reaktor.
Reaktorról szedd le a barrackot és tedd rá a factoryt.
Innentől helion gyártás. 4 Helionnal indulj meg.
400 minerálnál command center
Ezután +2 barrack.
Factoryt szedd le a reaktorról
Factoryra egy tech lab, siege, tank gyártás.
Starportot tedd rá a reaktorra, medivac gyártás.
Command center építés
Upgr.#2
10 supply
12 barrack
15 orbital
15 marine
16 command center
17-18 supply, közben scv, marine gyártása.
4-4.10 felé +2 barrack
Tech lab, stim pack, shield.
100 gáznál factory
Upgradehez +2bay
Siege tank, tank gyártás, +1-2 thor.
Command Center.
+2-3 barrack, +1-2 Factory.
Command Center (közben folyamatos egység gyártás!
Folyamatosan gyárts közben egységet.#3
10 supply
12 barrack
15 orbital
15 marine
16 supply
+1 SCV
600 minerálnál + 4 rax.
7. percnél elindulsz, összes SCV-vel meg a marinokkalProtoss takika estefelé várható!
Kb ennyi lenne! Ha hibáztam, javítsatok! Végére nagyon megkavarodtam
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
Én 3-ra szoktam tenni az összes barakkot/gyárat/starportot, nekem ez a legkönnyebben elérhető és tabbal tudsz köztük váltogatni gyártáskor. 4-esre pedig az összes Command Centert.
0-1-2 pedig az egységeknek van, tankokat és repülőket külön csapatba tedd, lehetőleg. Ha mozgatod az egységeidet ne jobb gombbal küld őket hanem attack move-al (a+bal klikk).
Sebzés/páncél fejlesztéseket ne felejtsd, fontosak. Terjeszkedni sem árt, nagyvonalakban 5 percenként, de játék és liga függő.
Én terran ellen is befalaznám a rámpát, hellionokkal berohanhat különben, és még ha meg is ölöd, addigra a munkásaid bánják. Ha nagyon kell még bunkert is tehetsz a fal mögé (úgy, hogy azért ki tudj menni).
Nézd meg a 4 részes videó sorozatot amit linkeltem, szerintem ~minden benne van![ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Ghoosty
őstag
Folyamatosan gyártsál SCV-t, igyekezz elkölteni mindig az összes pénzed. Ha hirtelen sok van, akkor építs még barakkot.
Mikor a 10. SCV-t kezded gyártani, akkor rakjál először supplyt. Ha Z vagy P az ellen, akkor a feljáróhoz rakd, hogy le tudd zárni.
Miután elkészült, rögtön gyárts barakkot.
ahogy van pénzed építs gázszedőt. (kb 13 scv-nél)
Kezdetnek csinálj legalább 3 barakkot 2 tech lab 1 reaktorosat. Gyárts marine-t és maraudert. Ha van már kb 10 összesen akkor fejlessz nekik valamit.
közben valamikor építsd meg a második gázszedőt.
Ezután építs factory-t, majd rögtön utána starportot. Ha tudsz még figyelni, akkor kezd el gyártani a reaktort a factory-nál és mikor kész a starport, cseréld ki az épületeket.Ezután gyártsál madivacot, de ne hagyd abba a marine marauder gyártást.
Miután már úgy érzed sok egységed van, támadd meg az ellenfelet, de mindig a + move-val közlekedj.
Ez a fenit build gép ellen simán jó, hogy ne veszítsd el a játékkedved, aztán ha belejössz, már magad is tudod mit kell csinálni, mert játékos ellen ez kevés.
Érdemes még tudni, hogy épületet is lehet csapatba jelölni és akkor csak megnyomod, pl 5 nyomsz egy pár A-t (marine), meg D-t(marauder), aztán jönnek is a katonák. Nem kell keresni az épületet, nem kell nézni, melyikben gyártasz már, mert mindet intézi a program.
-
nofi
addikt
Én most kezdtem újra és Zergekkel 1 hete még hasonló cipőben jártam Battle.net fórumain vannak jó összefoglaló topicok minden fajnál. Szerintem ez lesz a nyerő: Useful Terran Learning Threads Compiled
Ezeken kívül ajánlom még Day9 videóit, ahol szerintem nagyon hasznosak az alapvető irányítási tippjei (is).
Én pl. most próbálok átszokni a "Grid"-es hotkey kiosztásra...
Teamliquid fórumokon is rengeteg hasznos info van, egyébként meg ahogy már írták is neked: replay, replay, replay, még jobb ha kommentátor is van.
Alapszinten a Starcraft2 oldalon lévő unit tanácsok is ajánlottak: Terran Guide - mi mi ellen jó, pár alap tipp, stb.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Foxmulder89
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem. Múlt héten kezdtem a játékot és sajnos a medium ai is lever. Tippek, trükkök tanácsok érdekelnének. Főleg terrannal játszom, ez teszik!
Köszi!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
AlyArkhon
őstag
válasz Tuco Ramirez #36559 üzenetére
Vagy még az sem . Ezt még bronzligában is megbuktatják azért mondtam hogy szerintem más gamolt akkor .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz AlyArkhon #36558 üzenetére
Se füle se farka nem volt annak amit csinált. Gyors poolt rak, de nem hoz lingeket, aztán hagyja hogy beépítsd a mainjét... sütött róla, hogy elképzelése nincs, hogy mit is csináljon ilyen helyzetben. Ez bronzliga szint, nem több.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
AlyArkhon
őstag
válasz Tuco Ramirez #36554 üzenetére
Jah tudom Ezért is trolkodtam . Eleve nem találkoztam odafelé overlordjával már ez gyanús volt. Ezért is álltam meg a feljáró tetején az expje helyett mert ugye csak simán proxy pylonozni akartam. Nem tudom mi volt a sráccal de szerintem más játszhatott az accountjával mert gondolom 1v1 platinában az ember már jobban ismeri a zerget
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
JSaN
addikt
válasz AlyArkhon #36553 üzenetére
Milyen ligaban vagyol e? en ilyen ellenfeleket mer nem kapok bronz 100-ban?
A 2v2-ben is Adm-al tologatjuk es nevetseges szintkulonbsegekel adta az ellenfelet, silver 100 korul indulunk es vegig top platina meg diamond. alig volt 1-2 silver, gold. Aztan egyszer csak ugrottunk egy masfelszeres szint kulonbseget es top8 gold lettunk. egyelore itt vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
AlyArkhon
őstag
Reggeli game . Második meccsem , álmos is vagyok még kávét sem ittam egyedül is tolom, gondoltam átmegyek a zerghez beszélgetni kicsit. Éppen hogy csak a creep-jére nem építkeztem [rep] [youtube]
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #36551 üzenetére
Very Hard AI ellen 80%-ban tudsz győzni, akkor bátran kimehetsz ladderre, nem fogsz szégyent vallani.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
netpeti98
addikt
Bocsánat a hülye kérdésért. Mostanában hanyagoltam a játékot, azt a kicsit is amit játszottam vele a kampányban tettem. Tegnap kezdtem el tanulmányozni jobban a neten fellelhető stratégiákat, de még nagyon sokat kell gyakorolnom mielőtt kimerészkednék multira. Azt meg szeretném normális stratégiával megtenni, nem csak úgy hogy cannon rush és kész.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
A Normal AI melyik ligának felel meg?
Üdv netpeti98
-
Alg
veterán
Ha ilyet csinálok akkor inkább stop-ot nyomok nekik - egy klikkel rövidebb is, meg nincs ott a veszély hogy véletlenül nem a semmibe, hanem valami egységre/épületre nyomok attack-ot. (nagyritkán ha ranged micro kell, akkor is s-jobbklikk-s-jobbklikk...)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #36540 üzenetére
Ez már scouttól függ. Akkor inkább a BO-nak nem így kellene lennie, hanem, hogy attól függ mit csinál az ellen.
Ellenem soha nem hoztak +1 rangedet, kivéve, roach infestorra mentek /amikor még kaptak pluszt az IF-ek/
De előbb utóbb a melee jobban kijön /BL/. -
execute93
őstag
Egy kicsit streamelek! [link]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz zuzu000 #36539 üzenetére
Már hogy ne lenne. Kell az hogy lehessen fogni a 10-12. perc környékén érkező 7-8 gate vagy az 3 immo + 5 sentry pusht.
#36537 föccer: Hát a 12 perces roach max tényleg nem egyszerű. Minden larva injectnek pontosan kell érkeznie. Nekem egyszer sikerült, ellenfél nélküli pályán, és még akkor sem elsőre...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #36535 üzenetére
Ha heavy GW-stargate van P részről, akkor nagyon is helytálló lehet a hydra roach egy kis infestorral megspékelve. Ha robo teche van, akkor persze felejtős, muszáj a corruptor BL vonalat követni.
Amíg nincs coló, addig a hydra nagyon keményen osztja a P-t.
üdv, föccer
(#36536) execute93: A 12 perc 200/200-ra azért kell az is, hogy 1: totálisan békén nagyjon az ellenfél, 2: nagyon jó makrót tudj kiépíteni. Reálisabb a 15-16 percre, hacsak nem vagy Stephano szinten, aki akár vakon is bevállalja a 3 base nyitást.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zuzu000
őstag
válasz execute93 #36530 üzenetére
ZvP-hez annyit, hogy a +1-et inkább a páncélra nyomd, mivel ha a zealotoknak megvan a +1 atk, akkor 2 ütés a ling, +1 armorral meg 3. Elég sokat számít ha valami korai pushra megy.
Illetve lategame-be is sokkal jobb, ha a nem a ranged atk-t fejleszti a zerg, mivel valószínűleg nemfog roach hidrát nyomni senki toss ellen.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #36530 üzenetére
ZvZ #1-hez annyit, hogy ha előbb rakod a gázt, akkor amire elkészül a pool, pont meglesz a 100 gáz a speed-hez. Ha előbb a pool és utána a gáz, akkor az inkább roach build.
üdv, föccer
-
execute93
őstag
Leírom ide, hogy mindenki lássa!
ZvZ
14 Pool
14 Gas
16 Overlord
Ha kész a pool egy queen
Ha megvan a 100 gas jöhet a speedling.
Ezután lehet 1 base banelingre menni + közben expelni.#2
15 Hatchery
15 Pool
17 Overlord
Ezután 1-1 queen mindkét Hatcheryből.
Ha kész van a 2 queen, betehetsz még kettőt a creepre.
Ezután jöhet 2 gáz.
Innentől Speedling, Lair, Roach is mehet.
1-2 Spinet letehetsz.VAGY
1-1 queen után 2 gáz és speedling.
ZvT
15 Hatchery
15 Pool
17 Overlord
1-1 Queen a hatcherykből.
Ezután még 2 queen védelemre a helionok ellen meg creepen terjeszkedni.
4.30 vagy 5.00 2 Gáz.
Aztán mehet a speedling.
Ha összejött 100 gáz jöhet a Lair.
Ha elég drone van az expen, akkor mehet 2 gáz és mehet a muta.
Muta után mehet a harmadik bázis. Vagy ahogy kijössz.
7-8 perc felé 2 evo a fejlesztésekre.
Aztán jöhet a baneling, ling.#2
Baneling Bust:
14 Pool
14 Gáz
Ha kész a pool jöhet egy queen.
100 gáz után speedling.
50 gáz után Baneling Nest.
Ha összejött 300 minerál jöhet egy hatchery.
Közben már mehet a ling gyártás.#3
ZvT-s Muta taktika mehet itt is.
ZvP
15 Pool
16 Overlord
16 Hatchery
4.10-nél a harmadik bázis mehet (ha a protoss FE-t tol)
6 percél 2 gáz.
Speedling ha megvan a 100 gáz.
6.30 + 2 gáz
7. Percnél Evo+Roach
Ha kész az evo akkor mehet +1 attack a roachra.
Roach Warrenben mehet a fejlesztés.
7.30 Lair
8. Percnél Hatchery.Innentől Roach, Ling, Overlord.
ZvT-s Muta taktikát lehet még megcsinálni ZvP-ben.
Ennyi lenne ! Mindent a saját fejemből szedtem össze, ha valamit elírtam, nyugodtan javítsatok ki!
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Terrannak pl nincs is közelharci egysége Úgyhogy gondolom Protoss ellen mentél. A legjobb szerintem mindent kitapasztalni, úgyhogy próbáld ki, amit én írtam, meglátod, miért rossz, és utána átállhatsz a helyes módszerre!
(#36527) Tuco Ramirez:
Köszönöm az infót, zerggel még sokat kell tanulnom... -
nofi
addikt
válasz execute93 #36524 üzenetére
Zerg és megköszönném a BO-eket!
icons és Tuco Ramirez
Első körben általában még csak közelharci egységekkel találkozom, ott ki fogom próbálni ezt a bekerítés módszert. Aztán sajnos jönnek a ranged egységek és ilyenkor már tényleg több részre kéne szednem a lingeket. AI-t mondjuk a bázisomon lévő spince crawlerekhez is el tudom húzni, de mások ellen már nem fog menniXbox GT: nozsolt
-
Tuco Ramirez
őstag
Ez a módszer igazából csak creepen működik jól, mert ott gyorsan körbeérnek a lingek. Off-creepen a lingek jó részét leszedik, mire felveszik a bekerítő pozíciót. Ennél jóval hatékonyabb 2-3 részre szedve a lingeket több irányból támadni, persze ezt sokkal nehezebb kivitelezni is. Ha az ellenfél egy kupacban van, akkor meg jöhet a baneling meg a fungal.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz execute93 #36524 üzenetére
Hát így a zergling-ek kapcsán én zergre tippelnék De értem, lehet persze, hogy pl randomozik
(#36521) kabalthenbk
nem vagyok profi zerges, de én anno úgy csináltam a ling-es kerítést, hogy nem A-move oltam (tehát nem támadásra raktam őket), hanem simán az ellenfél serege mögé klikkeltem. Ekkor úgy futnak el mellette, hogy két oldalról ketté válnak. És igen, nem támadnak, csak eszik a dmg-t. De amikor már az egységeket kb körbezárták, akkor nyomok egy A-move ot valahova a környékre, és rögtön körbezárva támadnak. Tehát nem telik el azzal idő, hogy keresik a helyüket, illetve nem tudnak az ő egységei elmenekülni sem (ha egyik oldalról A-moveolsz, akkor simán elkezd futni a másik irányba, megáll, lő, fut, megáll lő, stb.[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Eyesis #36522 üzenetére
Jól csinálta Psz, de szerencséje volt, hogy FXOLoWeLy gyakorlatilag harc nélkül feladta az Antiga közepén lévő high groundot. Saját tapasztalat, hogy ha a T-nek egyszer sikerül néhány tankkal befészkelnie oda magát, az öregisten sem képes utána kirobbantani onnan. Márpedig akié a map közepe a xelnagával, ritka kivételtől eltekintve az uralja a meccset.
Persze ettől függetlenül örülök a magyar sikernek, grat, Psz!WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
föccer
nagyúr
Ne az insane ellen játssz, az durván csal. Nyomast very hard ellen.
No az előbb toltunk Winnerrel egy érdekes játékot egy platina csapat ellen. Az ellen elég kemény all in-t nyomott, ami be is jött neki. Láttuk az egészet, de még is benyeltük. Tanulságos, érdemes megnézni
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=1XqlSpoLZh4&list=PLFB84CD2A8A0342F7&index=1
PSZ (HU) vs FXOLoWeLy (BY)Eyesis
-
nofi
addikt
Próbálkozom insane AI ellen, már alakul a BO, de valószínű rosszul bánok a Zerglingekkel. Mielőtt nekimegyek egy csapatnak elfutok előttük, majd elkezdem őket húzni ha épp pl. rámpánál vagy keskeny területen vannak, majd attack paranccsal általam ideálisnak vélt pillanatban a csapat mögé klikkelek. Így nagyjából bekerítik az egész csapatot, nem csak nekimennek 1-1 egységnek. Gondolom a legideálisabb az lenne, ha szétszedném a zerglingeket és több irányból támadnék, de ez egyelőre még nem megy
Xbox GT: nozsolt
-
AlyArkhon
őstag
Meg a másik hogy ha megnézed nagyjából megvan itt az a 15-20 emberke a mag akik használják ezt a topicot ezen embereket meg nemigen zavarja a két téma összefonódása..
-
icons
addikt
válasz föccer #36517 üzenetére
Nem tudom, ebben kinek van szavazati joga, de egyetértek
Mivel WoL nélkül nem játszható, ezért túl sok új játékos nem fog bekerülni a képbe, akiket zavarna.
A gond egyedül azoknak lehet, akik WoL-lal szeretnének játszani, és nem érdekli őket a HotS-os csevegés. Viszont ilyenek se lesznek túl sokan szerintem. Ha meg mégis, akkor még mindig lehet neki új topikot nyitni. -
föccer
nagyúr
válasz execute93 #36516 üzenetére
Szerintem maradjon ez. Későbbiekben sem várható akkora dömping, hogy ez gondot okozzon.
üdv, föccer
-
execute93
őstag
HotS-nak új topik lesz nyitva? Vagy marad ez?
-
Winner_hun
titán
3-4 hete játszottam utoljára, lássuk mire megyek most, stream on.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zuzu000
őstag
stream online.
StarCraft 2-t fogok játszani az észak-amerikai szerveren. -
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #36512 üzenetére
Mivel egy sero van csak így szerintem van ember elég , de lehet rosszul gondolom.. A lényeg nem kell 1v1 ezni amíg ki nem jön rendesen, legalabbis nekem ..
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36511 üzenetére
Az jobb lenne, hogy 15 percet kell várni amire talál ellenfelet a rendszer?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #36507 üzenetére
Nézd, hogy HotS-ban még jóval kisebb a pool, amiből a játékosokat választja a rendszer. Sokkal gyakrabban fordulhatnak elő szélsőségesebb esetek.
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Azt hiszem ennyi elég is volt ebből a nem mondom ki inkább miből ... Hos-t másnéven .. Egy igazán nagydarab formás xxxx kupac leginkább ( csak a kereső rendszer ) . Érdekes hogy van amikor normális ellenfeleket dobál , de a mai volt az utolsó hogy idegesítettem ezzel magam a megjelenésig. Olyan ellenfeleket kaptam hogy ember látom expel a protos na mondom expelek én is. Pebróbálkozik egy cannonnal az expemhez , nem jött be. Erre nem sok idő elteltével látom sunnyog valamivel a mainemre egy warp prismel na mondom ez igen Mutáim go oda meg a roachok is . Erre mit látok 2 db Arkhon meg pár db stalker ... Mondom az anyád ez meg hogy .... Mondja meccs után a gyerek hogy wolban master itt meg gyémánt ... Mondom akkor mi a szarért veled játszok ??? Kész nem érdekel semmilyen nem beállt mm meg mitudomén milyen pont .. Ennyi elég volt .
--- Lefőtt a kávé csoda hogy a monitor egyben maradt ---
-
zuzu000
őstag
Tetszetős PvT. Szintén a HT-kat preferáltam inkább colok helyett.
-
föccer
nagyúr
válasz Montebá #36504 üzenetére
10 perc Tedd fel addig a TeamSpeakert, ha még nem lenne fent.
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest