Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

válasz Winner_hun #36757 üzenetére

A 10 barack az tényleg nagy geciség volt, azt aláírom :D Utána volt a PP feállásban 3 gate robo+4 gate, a ZT-ben 3 rax+ makrózás linggek mellett. Ezt egyébként majdnem meg is szívtuk, mert az ellen 10 perc körül megindult 4 tank+marin, 3 immo zea sereggel. Csak szerencsére pont jókor küldtem előre egy marint scoutolni és a Winner naturálja előtt nem sokkal pont beléjük futottam, így pont el tudtuk őket kapni a speed ing, stim MM sereggel. Így is jöttek tovább, de vont Winnernek elég lárvája meg gazdasága, hogy lehozzon vagy 20 linget, én meg az érkező marinokat, meg marákat egyesével drogoztam őket és amint megjöttek már mentek is a frontra. :D Összességében ez volt a legjobb meccs, tényleg gg volt.

No meg volt olyan is, amikor az ellen PZ volt, mi meg PT. Winner scoutolja a 10 poolt és, hogy a P bázisán nincs semmi. Frankó, akkor +1 barack+forge. Amikor nem tudtak bejönni a zárt falon a probbal, látták, hogy letesszük a cannont már ki is léptek :))

Itt a felvétel, 2:18-nál kezdődik. Nézni csak szigorúan lenémítva lehet :D

ps: jaj, meg volt egy nagyon csúnyán benyalt meccsünk is. Molten Crateren én Z, Winner P, ellen ZT. Már eléggé fáradtak voltunk, erre kitaláltam, hogy mi lenne, ha én dupla expel nyitnék, elfoglalva Winner naturálját, onnan felmegyek korai mass mutára. 10. percre lesz vagy 20 darab legalább. Csakhogy figyelmetlenek voltunk, scoutolták, és még egy bunker rush-t is be tudtak rakni. Winner rossz helyre építette az első pilot, így kezdésnek 25 másodperc hátrányban voltunk. Az ellen megjött 7. percben, kevés volt a cannon és léptünk is kifelé :D De jó móka lett volna, ha nem basszuk el :))

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák