-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz Carasc0 #36735 üzenetére
megjavult később szerencsére, kora délután volt ez a jelenség csak nagyon megijedtem, mert kajak olyan volt a bnet hogy kiküldtél egy parancsot és kb 1,5 sec alatt reagáltak az egységek, ez nem is lagg volt hanem késleltetés, oriásping pedig semmi gond nem volt a netemmel, máshol ment mint álom
volt amikor párosult laggal is ha éppen volt benn 1-2 lagger, de azt már megszoktam mert általában mindig van 1-2 buzi aki laggol, de utálom őket, elmondani nem tudom bnet helyében akik folyamat laggolnak automatikusan kivágnám a meccsből, mittomén lenne egy limit és ha 5szor elkezd laggolni több másodpercre vágnám ki egyből, mert ez hogy 1 percet el kell érje a távolmaradás, élvezhetetlen tud lenni a laggos meccs, inkább kilépek olyankor, leszarom ha pontot bukok rajta, szórakozni ülök le, nem szitkozódni
grafika is picit szebb lett, van már extreme fizika, ami az eddiginél is jobban néz ki nagy csatában, de keményen is eszi a hardvert, király lett volna ha átdolgozzák a fizikai motort és megcsinálják ugy skálázódjon 8 magig nagyon jól de ilyen peccs sajna nincs
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest