Új hozzászólás Aktív témák

• BeLucZ

addikt

válasz Carasc0 #36735 üzenetére

megjavult később szerencsére, kora délután volt ez a jelenség csak nagyon megijedtem, mert kajak olyan volt a bnet hogy kiküldtél egy parancsot és kb 1,5 sec alatt reagáltak az egységek, ez nem is lagg volt hanem késleltetés, oriásping pedig semmi gond nem volt a netemmel, máshol ment mint álom

volt amikor párosult laggal is ha éppen volt benn 1-2 lagger, de azt már megszoktam mert általában mindig van 1-2 buzi aki laggol, de utálom őket, elmondani nem tudom :) bnet helyében akik folyamat laggolnak automatikusan kivágnám a meccsből, mittomén lenne egy limit és ha 5szor elkezd laggolni több másodpercre vágnám ki egyből, mert ez hogy 1 percet el kell érje a távolmaradás, élvezhetetlen tud lenni a laggos meccs, inkább kilépek olyankor, leszarom ha pontot bukok rajta, szórakozni ülök le, nem szitkozódni

grafika is picit szebb lett, van már extreme fizika, ami az eddiginél is jobban néz ki nagy csatában, de keményen is eszi a hardvert, király lett volna ha átdolgozzák a fizikai motort és megcsinálják ugy skálázódjon 8 magig nagyon jól :) de ilyen peccs sajna nincs

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák