Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
már megint ez az akármi imba op halhatatlan stb a téma ?
May the Force be with you!
-
rt06
veterán
"NASL meccsek is ott vannak jó példának, az is most volt. Kb. a torna felénél elfogyott az össze T, akkor hagytam abba a nézését."
ezt mondjuk tobb okbol is erosen ketlem (marmint nem azt, hogy abbahagytad a torna nezeset, hanem a masikat), ugyanis egyreszt a torna felenel meg javaban zajlanak a csoportmerkozesek, ahol kizart, hogy barmely faj is elfogyjon (ugyanis itt meg nincs kieses), masreszt a top16, top8 es top4 rendre az alabbiak szerint alakul
P: 5, 3, 2
T: 5, 2, 1
Z: 6, 2, 1"Blizz a HoTS-ba direkt CZ ellene hozza a warhoundot, el is ismerte, hogy IMBA."
errol igazan meselhetnel tobbet, mert amennyire tudom, a warhound egy kimondottan mechanikus egysegek ellen keszulo, ugymond konnyitett thor lesz, mely sokkal inkabb hivatott a tank allohaboruban a vonalak attoresere, mintsem charge zealot-ok ellen
erdekelne tovabba, hogy hol ismerte el a blizzard, hogy a cz imbaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
용 Bob
senior tag
válasz iSonic #26695 üzenetére
Teljesen egyetértek!
NASL meccsek is ott vannak jó példának, az is most volt. Kb. a torna felénél elfogyott az össze T, akkor hagytam abba a nézését.
Borzasztó látni, ahogy a P összerak 2 base-ről egy deathballt, persze jó sok charge zelával, meg OPfield-el.
Blizz a HoTS-ba direkt CZ ellene hozza a warhoundot, el is ismerte, hogy IMBA.Persz tudom, hogy nem fog most semmi változni attól, hogy ezt most leírom, de akkor is jó leírni, mert kevésébé kúrja szét az agyamat ez a helyzet.
Mirror meccseket szeretek mostnában játszani, ott nincs balance probléma
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
adrian360
őstag
válasz iSonic #26687 üzenetére
nem korea, MLG, múlt hét vége, providence, top32 MLG:
14 terran
12 zerg
6 protossmindenhonnan lehet sarkított példát hozni. te most be akarod beszélni hogy kétszer annyi protoss van és über imba. szerintem most csak végre sikerült egál szintre felhozni az eddig gyenge protosst, és ezért feltünő hogy mindenhol ott vannak.
-
föccer
nagyúr
válasz LinogeOW #26691 üzenetére
hypro egy pöttyet alázta az utolsó játékban szegény csapattársát..
Döntő mikor kezdődik?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LinogeOW
aktív tag
Már csak azért is GOGO PUMA
-
rt06
veterán
válasz iSonic #26687 üzenetére
pedig nem szabad figyelmen kivul hagyni a koreai versenyeket
marcsak azert sem, mert igazabol ok pro-k a pro-k kozott, es nem csak otthon, ahogyan azt az anahim-i mlg-n nagyon szepen meg is mutattakPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
Naama 1 vs 1 NightEnd
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #26683 üzenetére
nem értem, hogy nem dolgozod fel, hogy nemcsak a DreamHackről beszélek.. vagy ez olyan felfoghatatlan
de akkor itt a WCG 2011 kezdő
22 toss 38,9%
21 zerg 36,5%
14 terran 24,6%akkor újra leírom a gyengébbek kedvéért.. én most a NEM-KOREAI versenyekről beszélek.. hidegen hagy, hogy Koreába mennyi terran játszik a GSL.. fogjátok fel Korea teljesen más, ahogy ez BW-ben is volt
a másik, hogy nem a terran száma idegesít, hanem az, hogy mekkora change ment át az új patch óta.. (ha valaki ezt az információt megint nehezen dolgozza fel, akkor pls ne írjon köszi , fölöslegesen ne húzzuk egymás agyát..)
adrian: még mindig nem a terran szám érdekel.. de mellesleg a 2 terran közül Puma fog max továbbjutni..
PROBLEM?
Ja mellesleg találtam egy nagyon jó linket számotokra ^^. [link] ennek a buta gyereknek magyarázzátok meg inkább a T late game-t, mert én nem merek beírni blizz fórumba..
[ Szerkesztve ]
-
-
adrian360
őstag
na akkor hogy pontosak legyünk dreamhack top 8 : 3 protoss, 3 zerg, 2 terran.
Problem ?
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz iSonic #26673 üzenetére
tényleg baj van a balance-szal, októberről novemberre 20-ról 19-re csökkent a terranok száma, kellene nekik egy kis buff
azért vicces hogy az elmúlt 16 hónapból most elösször van hogy a protossok az élen végeznek egy tornán, a terránok máris telesírják a lepedőt. az előző 15 hónap meg televolt TvT döntővel akkor minden szép és jó volt
-
kovsol
titán
WCG-re mikor kvalifikálta magát Gorky ? Ha nem is játszik, és saját maga fizeti az útját is azért az így érdekes lesz.
-
kovsol
titán
nasl.tv ben lesz ma valami értelmes ?
meló közben néznék valamit úgyis két monitorom vanmod: na látom mana vs socke lesz az első aztán kiwikaki vs cloud
pvp nálam nem játszik nézem addig FXOpent, de az meg néha beakad[ Szerkesztve ]
-
-
iSonic
addikt
Dreamhack faj változások Ro64 után
Legjobb 16:
18 protoss induló 10 protoss gamer
21 terran induló 2 terran gamer
25 zerg induló 4 zerg gamer[link]
balance, minden másra ott a Blizzard....komolyan mondom ez egy WTF... és ez nem az első alkalom... dreamhacken is a legjobb 8 között 1 terran és a zergek is nuku... nem veszi észre a Blizz, legalább a versenyeken, hogy mekkora hígszar a balance? ha már a laddert leszarja...
Remélem NASL-ön is ez várható.. mert akkor körülbelül PvP döntő lesz, ami rémunalmas cheeselés..
már a szegény zergeket is sajnálom..
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
föccer
nagyúr
Ez kb hajnali 1/2 3kor volt, így sok mindent nem lehet belőle tanulni
Este feltöltöm.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
h.adam.92
őstag
válasz killerjohn #26658 üzenetére
onnantól, hogy profit orientált cég, nincs is miről beszélni.... ^^
akinek van egy szemernyi józan paraszti esze az el tud képzelni dolgokat. -
föccer
nagyúr
On:
Tegnap éjszaka játszottam 3 1v1-et.
Első ellenfél Z. Életében sosem játszot előtte zvel. Lingezés, roachozás, 9 perc alatt hoztam.
A második egy T volt metalopolison. Körbejárok deríteni és sehol nem találom. O.o Benézek az aranyra, már ott építette a 4 rax-ot . no, ennek a fele sem tréfa, elkezdem lingekkel csesztetni, hogy ne induljon meg olyan gyorsan. Majd 16 marinnal meg az összes scv-vel megindult, Nekem 1 clawer meg 4 roach 2 queen+összes drone állt csatába. Nyertem
A harmadik megint egy Z volt taldarim altaron. mind a ketten makróztunk. 200/200-nál nydussal támadtam, miközben az ellen BL infestor, hydra roach combóval jött be. Miután kölcsönösen ledarátuk egymás mindhárom bázisát elindult a ki tud több hacheryt építeni versenyt Neki maradt 3 BL-je meg 3 corruptorja, nekem meg pár hydrám meg vagy tucatnyi roachom. 35 percig kergettük egymást a pályán, amikor megunta és kilépett
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #26661 üzenetére
most egy hetig is vannak ilyen leertekelesek, meg meg 1-2 alkalommal az ev soran, nem csak karacsonykor
szerk.: ne doom3-at vegyel nekik - quake3-at
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #26661 üzenetére
ps: látom magam előtt ahogy majd 4 év múlva a 6 éves meg az 5.5 éves tolja a Doom3-at
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz föccer #26659 üzenetére
látnád a Steam accountjainkat... van fejenként vagy 200 játékunk, egyikünknek sincs heti 2 óránál több ideje játszani felnőttünk
(karácsonykor vannak iszonyat leértékelések, akár egész fejlesztői csomagok (összes ID software, összes Bethesda software, stb) 10-20e forintokért, aztán milyen jó lesz a gyerekeknek amikor nagyobbak lesznek... ilyet hogy 0day Crysis 2, meg SC2, D3 előrendelve ritkán csinálunk és csak a kedvenceinkkel
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
meg lett végül, hogy hol a legolcsóbb az EU-s SC2?
Haverom most AKAR VenniEyesis
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #26658 üzenetére
Jó üzletet kötöttél
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #26656 üzenetére
nem, de leszarom , még a végén megfleggelik az accomat, aztán már azért is banolnak ha túl sokat nyerek - ha tudnátok, hogy mi van blizznél... komolyan, ha csak a 1/10-edét tudnátok annak amit én tudok (ami az 1/10-e annak ami ott van), akkor sírnátok
most a D3 Collectors Edition-re várok - múltkor én vettem öcsémnek Crysis2-t, most ő vesz nekem D3CE-t. meg közben lehet hogy ha karácsony körül lesz időm SC2-zni, akkor megveszem azt is, csak addig is figyelem, hogy van-e vmi akció
-
Winner_hun
titán
-
oxox
addikt
1v1-ben megkaptam az első platina ellenfelem (persze mióta nem cannon rusholok )
[link]bármi hasznos tanácsot elfogadok...lévén 1v1 nem az Én világom.
tudom, hogy elszaladt helyenként a lóvé...de végül a tervet sikerült megvalósítani...ill megnézve a replayt, ha lekapom a két pilont, és ff-ezek, akkor rövidre zártam volna...de azt hittem gyorsabban reagál, és az economy volt a fő cél (megéri megnézni a szedők számát az akció után )[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Archanon
őstag
válasz iSonic #26649 üzenetére
Eh... Ha már megveszem egyszer, az legyen dobozos. Akkor várok még. Addig van más elfoglaltság. ^^
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #26650 üzenetére
Nem mindegy, hogy honnan fognak bannolni?
Bocs, ez övön aluli volt
üdv, föccer
-
-
Archanon
őstag
És ilyenkor vagyok szegény, amikor végre egy ideig jó áron kapható. Ez amúgy a rendes, dobozos változat?
#adrian360: No, erre nem sokkal megelőznek.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
adrian360
őstag
akit érdekel, most november 28-ig az amerikai szerverre csak 30 dollár az sc2 licensz, battle.net shop-on keresztül.
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #26644 üzenetére
CooL
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #26638 üzenetére
Mass snipe helyett mass EMP lehetett, vagy a cloak-ot spammelte, másra nem tudok gondolni...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ghoosty
őstag
Köszi az infókat, lehet majd a kiegekkel megkapjuk a másik játékmódokat is.
Egyszer véletlenül rátaláltam egy ilyen többen irányítunk 1 csapatot játékmódra, de az lett az eredménye, hogy a többiek a saját nexust támadták meg és és nem tudtál rendesen játszani.
(#26638) Winner_hun
Szerintem a nuke cancelt nem nyomta meg, vagy korán indult támadni. Nekem is sikerült már magam lenuke-olni, de szerencsére, nem a teljes sereget.
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #26638 üzenetére
Hűtőszekrény ...
-
Winner_hun
titán
Azt írta missclickelte a ghostokat
Atomot le tudta dobni de kimásztam alóla, semmit nem sérültem. Aztán jött, láttam a pajzsok lementek. Nem tudom mit nyomott félre, replay-t meg lusta vagyok visszanézni► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
rt06
veterán
akinek esetleg megtetszett a dolog, sc2-hoz is keszultek ilyen palyak
egy reszletet kulon kiemelnek, zsenialis:
"Up to seven players control each force -- how will you allocate your commanders? Perhaps a Captain to call the shots? A scouting scoundrel? A medivac master? A hydralisk hooligan? Multiple macro machines? A dedicated DT director? A weedly warpgate wizard? Think of the possibilities! Gnarly!"Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Ghoosty #26632 üzenetére
az sc:bw-ben volt tobbfele csapatjatek is
a mostaninak leginkabb a top vs bottom felel meg, van ket csapat, aztan irthatjak egymast, bar a tvb lehetett akar 1v1 is (igaz annak volt sajat kategoriaja oneonone neven)
volt az ffa, ami ugye egyertelmu
volt a melee, amiben a csapatok nem voltak annyira fixen meghatarozva (sot, egyaltalan), hanem ffa-nak indult, s menet kozben lehetett valtogatni, mind lathatosagot (meccs vegen amugy is sokszor adott a nyertes fel vision-t a veszhesnek, hogy lassa, mennyire volt lemaradva, vagy eppen hol bujkalt az utolso epulet), mind pedig a csapatelosztast
volt a vision mellett egy masik pipa is, amivel szovetseget lehetett allitani - ez lehetett egyoldalu (ekkor az egyik fel tamadta a masikat, az viszont nem tamadott vissza), vagy ketoldalu is (mint a jelenlegi csapatjatekban)
raadasul ha mindenki egy csapatban volt a jatek vegen, akkor mindenki nyert (ae - ally end)amit en irtam, a team melee, az pedig ugy nezett ki, hogy volt ket csapat, s minden csapat egy foepulettel kezdett (viszont ahhoz az egy foepulethez tartopzhatott akar harom kulonbozo fajbol szarmazo munkas is), ugyanugy 400 mineral-lal, mintha kulon kezdenenek
itt pl pontosan meg lehetett csinalni azt, amit te szeretnel, hogy megosztjak a munkat, egyikuk termel, epitkezik, masikuk meg megy es harcol
tovabbi szepsege a jatekmodnak, hogyha ezt a modot 1v1-ben (mas jatekosszamnal is mukodik, de itt a legfeltunobb) jatszottak, es a jatekos slot-ok nyitottra voltak allitva, akkor a jatekosok megkaptak a nyitott slot-ok utan jaro fajok munkasait es supply limitjet is, vagyis lehetett akar 800/800-as sereget is csinalniaz elmagyarazashoz pedig szerintem elegendo lehet a teamspeak a minimap pinggel kiegeszitve, de ehhez valoban egy minimalisan osszeszokott (vagy legalabb kommunikalni tudo) csapat kell
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ghoosty
őstag
Ezt most nem teljesen értem. Mi a különbség a team melee és a mostani több vs több ladder között? (Egy játékos, 2 irányító?)
Az elmagyarázás alatt pl azt értem, hogy hova helyezze a proxi pylot, vagy hol gyülekezzenek a reaperek, stb. Bár ha sokat csinálják a társak együtt, biztos össze lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz föccer #26627 üzenetére
Szerintem én pont ezért nem javulok egy szint fölé, mert én is szeretem nézni, ahogy harcolnak az egységeim, így egy hosszabb csata miatt elmarad a gyártás, az építkezés és minden, ami a makróhoz tartozik. Magasabb grafikai beállításoknál szebb a harc. Az akadás jobban zavar, mint a ronda kép, így én is lejjebb állítottam, mert néha nagy seregeknél ultrán meg-megakadt.
Igazából én sokkal jobban szeretem a mikró részét, mint a makrót. Legszívesebben azt csinálnám, hogy valaki gyártson helyettem én meg intézem a csatát. Csak tovább tartana elmondani, hogy mit kérek, mint megvalósítani. Szóval egy gondolatolvasó kerestetik.
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #26626 üzenetére
Megbeszéltük. SSD-m az van
rt06: én úgy vagyok ezzel, hogy szórakozásból jászom, így bőven ráérősen elbambulom az ilyen animációkat isPont nem érdekel, hogy ez mennyire rontja a játékomat. Bár még messze nem tartok azon a szinten, hogy ez hátráltatna.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz _OldBoy_ #26624 üzenetére
na jah, ver szinten kikapcsolasra kerult, egyreszt animacio hinyaban (csak elpukkan az egyseg) sokkal hamarabb eszreveszed, hogy vege, masreszt maga az animacio sem takar ki dolgokat
stream-en, meg vod-okban tok jol nez ki, de jatek kozben nekem sincs ra igenyemPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
Az tényleg az egyik leginkább zavaró, de ha belegondolsz minden extra vizuális effekt ami plusz információt nem ad hozzá a helyzet megértéséhez, csak egy olyan adat amit az agynak tök feleslegesen processzálni kell, ahelyett hogy a lényegre koncentrálhatna. Mit érdekel engem egy csata közben, hogy jön-e vér az elhulló jószágokból, meg hogy milyen árnyékot vetnek
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
rt06
veterán
válasz _OldBoy_ #26620 üzenetére
en, mikor eloszor inditottam el a starcraft-ot, megneztem milyen azon a beallitason, amit a jatek felajanl (medium-low kornyekere lotte be)
zerg-et kaptam, 2 perc utan mar szedultem a creep latvanyatol
el nem tudnam kepzelni, hogy azzal a beallitassal (amit ha jol tudom, mar low felett bead) egy egesz meccset vegigjatsszakPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #26619 üzenetére
De előtte szóljon, mert mész az ablak alá nem?
üdvv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
_OldBoy_
tag
Grafikáról nekem még mindig az a véleményem hogy a minimál a nyerő, a gépem 2560x1440-ben is elviszi high-on teljesen játszhatóan (ultrán már akadozik) de minimálon sokkal átláthatóbb az egész. Olyan, mintha a sakkozókat kérdeznénk hogy milyen anyagból készült sakktáblát tart a legjobbnak a játékra, szerintem nem is értenék miről beszélünk
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
Eyesis
őstag
ultra grafikával nekem fullhd 1920x1080 93 fps
Gigabyte GA-Z68X-UD3P
Intel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz)
CORSAIR DDR-3 16Gb/1600 KIT Vengeance Blue
ASUS Nvidia GeForce GTX 560 Ti 1GB
CORSAIR 120Gb Force-3 GT
DELL u2311h
SONY MDR-XD100 fülhallgató + acme microphone
Razer Lycosa Mirror
Razer Mamba
SteelSeries Starcraft edition
UPC FiberPower 120
Windwos 7 x64Eyesis
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #26615 üzenetére
lehet open bracket meccsrol van szo, azert nem latni
vagy lehet az anaheim-i szerepleserol beszelnek (amit meg emlegetni fognak egy darabig)szerk.: valoban hianyzik, losers bracket round 1-ben lett volna (de az egesz round hianyzik mind a 4 merkozesel), 2:0-ra kikapott inori-tol
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #26613 üzenetére
mert most hetvegen providence-ben volt az mlg
az idei mlg pro circuit versenyek az alabbiak szerint kerultek megrendezesre:
2011 Pro Circuit Dallas 2011.04.01. - 2011.04.03.
2011 Pro Circuit Columbus 2011.06.03. - 2011.06.05.
2011 Pro Circuit Anaheim 2011.07.28. - 2011.07.31.
2011 Pro Circuit Raleigh 2011.08.26. - 2011.08.28.
2011 Pro Circuit Orlando 2011.10.12. - 2011.10.16.
2011 Pro Circuit Providence 2011.11.18. - 2011.11.20.[ Módosította: dabadab ]
-
killerjohn
addikt
miért nem látom itt az összes VOD-ot?
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #26603 üzenetére
Idrát is mindig streamelik, gondoltam akkor téged is fognak.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, egy HD6770 elég, hogy 1680x1050-ben fullon menjen a játék? -
iSonic
addikt
válasz killerjohn #26604 üzenetére
miért is unalmas?
-
killerjohn
addikt
vóó MLG-ben még az első meccsek között: TLO <> Boxer.
Eszem, faxom megáll, mekkora TvT (unalmas, de akkor is, epic volt mindhárom meccs) -
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #26597 üzenetére
Mikor kezdődik a stream?
-
föccer
nagyúr
"Forcefield legyen veled" -> Az erőtér legyen veled. Egy kicsit erőltetett poén, de nézzétek el nekem
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest