Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #27998 üzenetére
"az új gépre" ennyi a magyarázat kíváncsi vagyok milyen egy 3v3 vagy 4v4 ha több mint 10fps el játszik valaki 1024x768 nál magasabb felbontásban és holnap meglesznek az új alkatrészek
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
sc2 -t ha átmásolom az új gépre és ott tolok egy repair.exe -t akkor az működni fog ott is, vagy mindenképp fel kell újra telepíteni? Csak mert nincs nálam a lemez és letöltés az elég sokáig tart, mert 20/10Mbites netem van csak.
May the Force be with you!
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #27992 üzenetére
Ismeritek ezt a mondást ?
Kis gyerek , kis gond; nagy gyerek , nagy gond
100 % - ig igaz, és most nem a Levire gondolok, ő más tészta, de a Zsófinál totál így van
Emlékezz csak vissza kicsit ....
De jó lenne, ha már mászna, de jó lenne, ha már menne ... és akkor mi is lett ?
Vigyázz elesik, vigyázz leveszi az anyós vázáját és összetöri stb.Sajnos nem lesz könnyebb, ha beszél, sőt ... rázós helyzetekben nehezebb lesz, mert nekiáll vitatkozni, érvelni a maga módján, és ugyanúgy meglesz a hiszti, bömbölés, csak beszélgetés után.
Na de azért ne vegyük el mindenki kedvét a gyerekvállalástól, jó dolog az, csak mint mindennek, ennek is vannak árnyoldalai, és persze, mindig akkor lesz beteg, hisztis, amikor pont nem kellene ...
De ugye , "... csak a szépre emlékezünk "
mcwolf79
Később már majd a kaja se lesz mindegy, mit akarsz vele megetetniFöccer
Agresszív vadállat ... amúgy igen ... néha egy jól időzített terelgetés, elkerülhetetlen ... főleg ebben a mai világban, Te is türelmetlenebb, kevésbé toleráns vagy, akkor mindjárt jön a fenyítés[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz killerjohn #27989 üzenetére
Köszönöm a gratulációt!
Mostanra azt mondom, hogy minden rendben van. Eleinte voltak gondjaink a szoptatással, de az is lehet, hogy nem volt gond, csak kicsit túlaggódtuk magunkat.
Amúgy én is abban a naivitásban élek, ha már el tudja mondani mi baja van, meg érti amit mondok neki, akkor könnyebb lesz.
Hogy kicsit on is legyek. Ha csak szokásos "nem alszom, de semmi baj"-omot játssza a gyerek, akkor este kb 21-től leszek valami több v több mókára, de semmi komoly csak offrace-es gyilkolászásra.
-
mcwolf79
veterán
Az én lányom most lesz 2 éves, de már most is igazi nő.
Bármi ami nem tetszik neki (pl. a ruhát 2 cm-rel odébb rakja az anyja,mint ahogy Ő elképzelte) jön a hiszti ,bömbölés & az elefántkönnyek
Bele se merek gondolni,mi lesz később[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
_OldBoy_
tag
Nálunk Zsombi 5, Patrick 2 éves, egyelőre jobban szeretik a minecraftot meg a donkey kongot mint az sc-t
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
sith7
félisten
válasz mcwolf79 #27987 üzenetére
meg is őrülök, ha ez lesz 4 hónapig ... mondjuk nálunk most inkább a Levi /5 éves/ a nyűgösebb, Zsófi /8 éves/ .... na ő már más tészta .... már most kamaszodik
Néha olyanokat mond, a nemlétező hajam is égnek áll
Ghoosty, Killerjohn:
Kitartás, fiúk .... lesz ez még így se .............
És ON:
2 hét szünet után, Winner stream hatására toltam egy meccset hard gép ellen ... hááát ... ránézésre egyszerű ez a colo drop , és a blink stalkerezés egyenként , de gyakorlatban ...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
na ja, az egyik fiam kamaszodik (2.5 éves), a másik (10.5 hónapos) meg fogzik és most ébred öntudatra, plusz 1.5 hónapja tanult meg járni, és megy, megy, megy, megy, felmászik, felmászik, felmászik, megy, megy, megy, goto 0
sokszor azt csinálom, miután bezombítottak, hogy fogom, és és miközben játszunk, beteszek a gyerekszobai TV-re (51"-os plazma ) youtube playlistbe 10+ VOD-ot, aztán had szóljon
Winner: nem a te dádádtól félek, hanem hogy a végén még modkerben kötünk ki
Ghoosty: GRATULA! minden ok?
A végén még csinálnak nekünk a modok egy "Apukák SC2 offtopicja" című témát
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Úgy látom, elég sok kisgyerekes apuka játszik SC-t. Az én kislányom most 3 és fél hetes, de ő is érzi, hogy valami nem stimmel az időjárással, mert kb 19:00 óta fenn van, pedig ilyen kis korban nem kéne ennyit fenn lennie.
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #27984 üzenetére
nem tudom mi volt ma is velük, havat érzik, vagy mit, de semmi nem volt jó, bármit csináltam, mondtam ... alig vártam, hogy este legyen , és lefeküdjenek
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #27984 üzenetére
Meg vagy dádázva:
Folytathatod az offot► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #27982 üzenetére
ismerős a téma
-
killerjohn
addikt
válasz DarthPeeter #27981 üzenetére
Sok a meló, gyerekek nyűgösek a tél miatt, extra sokat foglalkozom velük, játékra nem sok idő marad. Hamarosan rendeződnek a dolgok, és akkor többet leszek
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #27980 üzenetére
Pedig megéri, valóban ez fejleszt a legjobban. Pár hete kezdtem el én is 1v1-ezni, de már tanultam jó pár új dolgot ( ami lehet csak nekem az, de az mind1 )
Egyébként meg mi van veled, olyan rég toltunk 2v2-t, rangsoroló meccsünk van a mostani szezonban? -
killerjohn
addikt
De jó nektek, hogy van idegrendszeretek az 1v1-hez...
Nincs túl sok időm játszani, és emiatt a türelmem is kevesebb - amikor sok sajtot kapok, akkor szétvet a düh, amikor meg csak simán alulmaradok "egyenlő küzdelemben", akkor sincs időm meg energiám, hogy visszanézzem, okosodjak, tanuljak a hibáimból, elmélkedjek buildeken, stb -
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #27978 üzenetére
Ezaz, én is erre gondoltam a "más" szó alatt
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eagl3
veterán
Megy a stream, lowkodok kicsit http://hu.twitch.tv/broland88
-
_OldBoy_
tag
Tegnap egyébként arra jöttem rá hogy ZvT-ben a Roach olyan mint ZvP-ben a Hydra. Ha egy egységet ennyire könnyű hard countrelni, akkor még olyankor se szabad hozni mikor igazán szükség lenne rá, mert arra megy ki a játék hogy kikényszerítsék.
Shattered-en kaptam close air-re T ellenfelet, 15h-ra mentem, lescoutoltam a korai két gázt, jött is pár reaper de kárt nem tudott okozni, első körben queenekkel aztán speedlingekkel védtem. Aztán egyre több reaper jött kénytelen voltam Roachokat hozni. Ahogy átálltam rájuk bekopogott egy rakás marauder medivac-al a main-emre, a spire 1/3-nál állt.
Hiába volt dupla income, makro hatch, 3 queen, spine, nem tudtam vele mit kezdeni, stimmelt és átgázolt rajtam. Ha nem hozok roachot speedlingekkel túl tudtam volna élni és a gázból előbb tudom hozni a mutákat, onnantól pedig free win.
Ezentúl csak akkor hozom ha mass mech-re megy, még BF-nél is inkább hozok speedlinget mint roachot.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
sajnos most nem tudom, mert dolgozom, csak pár ötlet volt ...
de akkor ott tuti nem jó valami .... gondolom, ha nem stream - elsz, akkor nem szaggat ...
passz ....sávszélesség kiosztás /már ha van ilyen/, hogy ne minden a stream - en menjen, vagy nem tudom ...
nekem akkor akadt, amikor a procit húztam, és a C&Q bohóckodott, de neked inteled van szóval ez se ...
írj Winner - nek, egyeztessetek beállításokat, előbb - utóbb csak kibukik mi a gond
De Te régebben is stream - eltél .... akkor nem volt gond ... mit csinálsz másképpen, mint akkor ?
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Megy egy teszt streamem itt, megnéznétek, hogy milyen a minőség, hang, nem lagol-e?
-
mcwolf79
veterán
Na, kb. 5 hónap kihagyás után platinába sikerült placement-elnem magam
Ilyen magasan még sosem voltam, silver tetejéig nem sikerült túljutnom.
Volt bronztól kezdve platina ellenfelem ,és jobbára az egyik "kedvenc" ellenfél-fajjal (Zerg). Asszem 4 Zerg és 1 Toss.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Alg
veterán
Igen az elsőben látnom kellett volna, ha meglátom ott meg is tudtam volna fogni, csak már este 8+ óra irodai meló meg 3 óra tanulás után kicsit lankadt a figyelem
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
_OldBoy_
tag
Ez igaz, de igy sok ertelme nem volt mert egy rendes meccsen ilyennel nem talalkozol, vagy ha igen akkor konnyu es gyors gyozelem.
Olyan, mintha te pool előtt dupla expel nyitottál volna. Ha megteszed, lefogod a canon nélküli FFE-t Ha ladderen megteszed, kiröhögnek
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
-
Alg
veterán
válasz _OldBoy_ #27959 üzenetére
Ott beszéltük vele előre, hogy megnézi mikor jön ha semmire nem figyel, csak a minél korábbi WG-re ezért nem is igazán scoutoltam én sem
oxox: a Winner-féle 8gate kevés probe no expo no tech szerintem eléggé all-in... gyakorlatilag egy felturbózott 4gate.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
oxox
addikt
a protoss drop nem all in taktika, megha winner orrba-szajba warpol akkor sem....
ha nem jon be a drop meg siman lehet nyerni...ha egy kis kart okoz az mar megerte...a gate-ek nem vesznek el, a robo-bol johet obi/imo, vagy mehet le a colohoz az epulet....de a ket base meg arra is jo, hogy az ember atalljon legire...a zerget meg siman feltartja 6 sentryvel (kettes rampahoz annyi kell), legyen akarmekkora sereged a jatek abbani fazisaban...a nydus sem all in...korabban kell roachra menni, es ha kikuldesz 3-4 lufit akkor siman foghato...foleg, hogyha ket torony van kozepen, amit uralsz...en is a scout-ot hianyoltam.amit ellenem szoktak...bling-ling, nydus, es roach termeszetesen esetleg megprobalkoznak egy hatch expel (ha latjak a lenti pylont)....sot muta is szokott jonni ez ellen....de egy ideju ket expet nem szoktak csinalni, nagyon koran kerult le a masodik.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
nydus-al + 3 csapat ling, hamarabb keszvan, minthogy aterjen (es nem is biztosan kell kiexpelned...kettore semmikeppen)....,es O is eleg keson rakosgatott pilonokat (meghat a pilonok nem vedtek volna meg, a nyersanyagjat meg koltotte epuletekre) ...
hasonlot szoktam...mondjuk lassabb vagyok, vagy nydus-t probalnak (mint irtam akar 1 base-rol), vagy bling+lingel berobbantanak....bar erre ott az ff (igaz a masodik korben amit neztem nem csinalt sentryt winner) nydus ellen meg jaroroztetni kell egy probe-t...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #27955 üzenetére
Nálam csak a vége akadt.
-
Winner_hun
titán
Visszanézve az adást az utolsó kb. 1,5 percben szaggatott csak. Akiknél tegnap rosszul ment az elején ott végig rossz volt vagy csak a vége?
-
Alg
veterán
válasz _OldBoy_ #27952 üzenetére
Jah, mondjuk mostanában az első ovikat elküldöm a térkép fontosabb részeire általában - viszont meglepett, hogy Winner milyen hamar leállt a probe-okkal 45 körül vége van 2 bázison - mikor jön a drop akkor én már 60 környékén járok bőven
[ Szerkesztve ]
-
_OldBoy_
tag
Gyorsan utananeztem azert nincs ilyen a mi szintunkon mert jo kontroll kell hozza P reszrol Winnernek meg ez megvan. De ugy tunik ha kiszurod a dropot akkor viszonylag egyszeruen foghato, igy ha mas nem legalabb a bazis kore szet kell szorni az ovikat hogy rogton lasd ahogy warpol.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Jó meccsek voltak, köszönet a játékokért Alg-nak és a ladderezőknek Végre nem csak kikapási hullám volt, jött az utána kötelező győzelmni hullám
6w2l3w1l1w (1l3w1l)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Alg
veterán
Köszi a game-eket Winnernek
Érdekes módon ladderen kb senki nem csinál ilyen FFE 2base all-int - valamit ki kell találni rá hogy honnan lehet kiszúrni, és egy icipicit előbbre tenni a roach warrent - utolsó meccsen lair előtt raktam, és az evoákat is később tettem le, így azért sokkal jobb volt - eddig lair+gázok+RW+2evo volt a build (mert DT-vel viszont találkoztam már párszor, ahhoz meg jó a korai lair)
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #27943 üzenetére
jó volt ez is...ha Alg megindul azzal a néhány lingel, és nem a pylont rágcsálja, akkor sakk-matt....
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #27946 üzenetére
Csak így tovább
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #27943 üzenetére
gl hf
-
DeckardCain
senior tag
Na akkor a minimum az i3 2100 + Gtx460/HD 6850 lesz, vagy HD 6870/GTX 560.
Ha meg rám szakad a bank az elkövetkezendő 2-3 hónapban, akkor még mehetek is feljebbKöszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Remélem mostmár nyerni is sikerül pár meccset...
-
SimS
senior tag
válasz DeckardCain #27940 üzenetére
Üdv
A választ ugyan nem tudom, de legjobb tudomásom szerint a játék motorja 2 magot kezel.
Eddigi tapasztalatom szerint pedig ~2-3 szál szokott "terhelve" lenni játék közben.Remélem segít.
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
mcwolf79
veterán
válasz DeckardCain #27940 üzenetére
Gyanítom,hogy mivel az SC2 nem nagyon használ 2 magnál többet, az a jobb,amelyikből magasabb Mhz-eket ki lehet facsarni.
VGA-ból sacc/kb. GTX 460 (de inkább erősebb).[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
DeckardCain
senior tag
4v4 late game-ben, hogy ultra beállítás mellett fullhd-ban ne akadjon milyen cpu+vga párost ajánlanátok?
Kell e az i5 vagy elég egy erősebb 2 magos is (i3)?
-
föccer
nagyúr
válasz Ghoosty #27938 üzenetére
A + vikingekkel az poén, hogy a muták előbb a vikingeket lövik, mikozben a stimpes marinok rommálövik az összes mutát
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ghoosty
őstag
válasz DarthPeeter #27918 üzenetére
Még egy dolog, ha látod, hogy mutára megy, akkor ne sajnáld a pénzt egy sensor towerre és akkor sokkal hamarabb tudsz reagálni, ha jönnek, mert látod őket a térképen. Én eleinte csaptam a seregemhez pár vikinget is és mindig együtt mozgattam őket a marine-okkal, így azok utána tudtak lőni és még leszedtem 1-2-t. Amúgy kb 2 hónapja nem 1v1-eztem. Ha meg nagyon sok van már, akkor egyértelműen thor kell.
-
-
föccer
nagyúr
1 turret, ha javítja 5-6 scv, akkor asszem 8 mutát megfog, és csak pár scv-t veszel a láncsebzés miatt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mcwolf79
veterán
válasz DarthPeeter #27931 üzenetére
Oké, mint mondottam,kell a gyakorlás,mert rég játszottam.
Egyébként Nekem a T az erősségem, a P-t nagyon nem csipázom, a Z ellen pedig nem mindig érzem a ritmust (mikor lehet expelni,és mikor kell sereget gyártani). A felderítésről gyakran megfeledkezek,ami ugyebár majdhogynem egyenlő a gg-vel.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz mcwolf79 #27929 üzenetére
Igen, igazad van, lentre kellett volna falaznom, az csúnya hiba volt, meg a medivac hiánya is. A blue flame-et kifejlesztettem, de már eléggé későn.
Az a baj, hogy annyira koncentráltam a mutákra, hogy a többit elfelejtettem.
Majd játszhatunk még 1-2 meccset, ha 10/1-szer is, de le foglak győzni -
DarthPeeter
aktív tag
-
mcwolf79
veterán
Megnéztem a replay-t,és pár észrevétel:
- ha már novice pályát választottál rakhattad volna a "falat" a sziklafal mögé,és meg van oldva az expelés
- ezzel tulképp (pályaválasztás) magaddal szúrtál ki, mert
a., mivel ott volt a sziklafal simán expelhettem,és amíg Te a falat bontottad,és felhúztam a szükséges ling+bling sereget
b., nem tudtál scv-vel deríteni: ugyanis Nekem még gyakorlatilag csak a queen-em volt, mikor már Neked megvolt kb. 10 marine,1-2 hellion -> ledaráltál volna ,mint a sz@rt (vagy legalábbis megtizedelhetted volna a drone-jaimat
- ha már hellion-ozol -> blu flame kellett volna szvsz
- medivac nagyon hiányzott szerintem a csapatodból. ha már marine-maraduer-hellion jön, szerintem 2-3 medivac sokat segített volna az életben maradásbanHogy mi az ami engem irritál??:
A droppokkal meg tudnak őrjíteni a T-ok. Soxor nem védem be eléggé a mineral line-t,ez néha megbosszulja magát.
A marine+tank+medivac kombót soxor beszopom. Külön öröm,ha a main-re droppolják e ezeket.
hirtelen ennyi.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
SimS
senior tag
Üdv
Ez a diagram a hatch-ekre való köpködést mutatja. A % azt jelenti, hogy adott hatch "életében" mennyit töltött beköpve (hát ez de hülyén hangzik ), a másodperc utána pedig azt, hogy átlagosan mennyi az eltelt idő a lehetséges inject-ek között.
p.s.: már ha jól értem..
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
SimS
senior tag
Üdv
Nem láttad valahol fenn Group C meccseiből a Destiny vs Kas 2 játékát?
Ami ezen a linken van videók azokban ez pont nincs benne.p.s.: nekem CatZ meccsei jobban tetszettek
SimS
-
h.adam.92
őstag
-
_OldBoy_
tag
Szerintem az egyik legfontosabb, hogy folyamatosan szorítsd vissza a creepet és ha támadsz sose a creepen csapj össze. Emellett folyamatos nyomás alatt kell tartani a Z-t, ha nincs muta akkor széjjel droppolni, ha van akkor folyamatos timing push-okkal (steam-siege-+1+1 stb).
Nekem a legnehezebb midgame-ben megfogni a rine+tank kompót, ha elég légvédelem van a tankoknak hiába vagyok már kint harmadikon, nem bírom összeszedni a csapatomat. A muta miatt nem szabad otthon kempelni, különben pillanatok alatt szétmakróz, pár turret meg gyors reflex kell ha jön akkor javítsd.
A muták fő szerepe hogy otthon tartson, még az se baj ha nem csinálok vele komoly károkat, amíg otthon kempelsz túlélem a midgame-et és átmegyek 4-5 bázisos Broodlord-os lategame-be, amit már nem lehet megfogni ha nem mentél ki harmadikra.
Early game-ben ha a helionokkal ki tudod kényszeríteni a roachot akkor könnyebb dolgod van mid-game-ben, marine-mara-medivac-tank kompóval be lehet darálni simán. Persze az egészet az én nobb plat szintemhez értsd
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Alakul, de van még hová fejlődni
-
Winner_hun
titán
-
DarthPeeter
aktív tag
Tudnátok mondani jó zerg elleni taktikákat/tippeket? Terran játékos vagyok és egyszerűen nem bírok velük. 10/7-szer elvernek. Bling-ek folyamatosan szétkapják a marinejaimat, mondjuk ez ellen egyre jobb vagyok, de a mutázással nem tudok mit kezdeni. Folyamatosan csipkedik a dolgozóim, csak 1 helyben toporgok amíg az ellen kiexpelt már 3 helyre... Hiába rakok turretet, még 4-5 nem elég megfogni őket, a marine-ok meg túl lassúak ahhoz, hogy védjem az egész bázist.
Szóval zergek, ha T ellen játszotok mit utáltok a legjobban? -
_OldBoy_
tag
válasz föccer #27916 üzenetére
Lealltam a team jatekkal csak idegesit, egyedul monobattle-t vagyok hajlando jatszani, az legalabb fun, plane random faj random unit felallasban
Kezdek belejonni az 1v1-be a heten lejatszottam 50 meccset. Meg csinalok nagyon amator hibakat - pl a fal alapjan azt gondoltam hogy expelt az ellenfel es mar mentem is gyors harmadikra amit persze buntettek, de probalok tanulni.
-
Alg
veterán
Huhh, nem semmi volt a Kas vs Sheth sorozat, itt nézzétek kb. 40 perctől, az utolsó meccset mindenképpen nézzétek végig, megéri
-
rt06
veterán
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
Tudom, de meg se merem nezni FFE-re visszaterve, ma lattam Stephano-t, gyors harmadik utan epitett kb 20 spine-t, az osszes gazt pedig mutara koltotte. Ki fogom probalni mert nagyon szetkapta a P-t.
Egyebkent most kezdotott az ONOG, epp Stephano vs Rotterdam megy - http://www.twitch.tv/onenationofgamers
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
vegyel egy vizibiciglit, es horgasz arrol engedely nelkul...igy megoldva a bringa, kajak, horgasz kerdes....fenykepezni meg hasznald a telod ugy is az a divat mostansag
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #27902 üzenetére
Hmm na majd ezt is kipróbálom ha a colo-s drop már eléggé megy
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #27902 üzenetére
SCVs and medics the standart counter of mass blink stalker... Lol
Eléggé epic mérkőzés volt az biztos
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Ha jól számoltam egy 150-200K
Nyáron ennyiből jóval erősebbet tudtam volna összerakni, de ugye azóta +20% árfolyamSzerk: annyira nem ütős, i3, 6770, SSD, 8G mem... ház, táp, monitor is kell
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz _OldBoy_ #27886 üzenetére
Egyébként azt ugye tudod, hogy gears-ben van olyan chart, amin látod hogy mennyire hatékonyan köpködsz?
Más: ZvP 6 immortalja volt a stalkerekkel, mégis lenyomtam, pedig még gazdaságban is tartotta a lépést... érdemes megnézni mennyi kill volt az immortalkokon
Nálam még egy 10-15 drone elfért volna, a közepe felé elfeledkeztem a köpködésről, és mikor a 2. expjét nem tudtam feltörni, be lehetett volna dropolni/nydusolni a main-jére... ez utóbbi fogást kell még beépítenem, és lesz egy erős diamond ZvP-m.
(az már más kérdés, hogy az a 2pylon+cannon bejárat szinte hívogatta a bane bust-ot )
Ja, azt hitte mephekkelek, pedig csak jó helyen voltak a lufik
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Gyenge a vas...
Be kellene majd újítani valami asztaliba, de úgy vagyok vele, inkább költöm ugyanazt a pénzt bicajra, kajakra, fényképezőgépre, horgászengedélyre
Nem tudom egyébként mennyibe lenne egy használható asztali konfig, lehet rá is kérdezek az összerakósoknál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest