Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #27596 üzenetére
Őstag-> senior tag =néhányszáz hsz törlése. A többinek meg megvan a maga útja, azaz az arckép igénylésnek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
JSaN
addikt
válasz killerjohn #27596 üzenetére
Biztos hogy tud, privat alapjan en meg arra jutottam hogy kihagyom a lehetoseget. Es megyek a rendes uton.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
Az őstagságból tudok neked csinál senior rangot, az nem gond. A többinek viszont megvan a maga útja.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
JSaN
addikt
válasz föccer #27592 üzenetére
Foccer csinalsz nekem egyeni arckepet? osotag lettem, raadasul kozel allna hozzad mert valami starcraftos kene. Tudom van illetekes topic, de elvan havazva. napok ota valaszt sem kapok. De hatha te rangodnal fogva tudsz csinalni nekem.
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #27591 üzenetére
Munkaidőben? Éppen 2 laptop meg 15 kg papír között vagyok eltemetve.
üdv,föccer
-
killerjohn
addikt
valaki meccs?
-
oxox
addikt
mint irtam megint kicsit gyurok a cannon nyitasra toss ellen...volt harom nagyon erdekes.
az egyik sima ugy kristalyai moge egy pylon (a kristalyokra melle kozvetlen...majd mikor csak a probe-t hajkuraszta +1 pilo + forge-al bezartam a probe-m, hogy 1 cannon meg elferjen bent ami lovi meg a nexutst is....kicsit szitkozodott, aztan kilepett
masodik....probaltam zarni a cannont gateje-pyloja koze, de mikor nem sikerult, canceleztem....de, ekkor meg epult ket zaro pilon is (ezeket hagytam mert probe-kkal bontotta, gondoltam nyersanyag kieses neki ...csakhogy a harombol csak 2-t vett eszre...kvazi egyrol azt hitte a sajatja (eleg hasonlo szint kaptunk) ....warpra idealis volt
a harmadik egy 1000 single toss wines ellen volt (gondoltam, hogy tuti sajtol)
videot elnezve proxy gate-re ment...csakhat a bazisan ellen cannonra koltott (a core, ket pilo, es egy gate igy is aldozat lett), es mire jott az elso zea nekem mar ketto volt a main-en.a mai legjobb viszont, hogy fogtam egy marauder bunker rusht....ez esett legjobban a lelkemnek...probe mutatta a gazt, plusz a fejlesztest a barakk-on....1 sentryt gyorsban megrendeltem, ment le a forge...mire megjott 3 marauder 1 sentry, 1 zea +1cannon fogadta oket....az scv volt a leggyorsabb a tobbit le is zartam...onnan mar nem volt nagy gond....robo, obi, exp...meg egy pusht fogtam (lentebb is raktam cannont...amit ugyan eszik a mara, de ff-el nem szeretik ...majd colo....amint kaptam a scan-t (masodik colo pont kilepett a robobol) meg is indultam, es nem is lett kesz a ket vikinge csak mire mar bent acsorogtam a main-en...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #27587 üzenetére
Hát igen ... elég gázigényes mindkettő
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #27586 üzenetére
hüpp
egyébként komolyra fordítva: eleinte én is anyáztam emiatt, de aztán rájöttem, hogy a sentry erősen előjáték/midgame unit, míg a HT midgame/lategame, szóval nagyon ritka az, hogy mindkét caster egy control groupban van ugyanazon időben és helyen.
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #27585 üzenetére
Próbáld ki Biztosan, mert csalás.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #27584 üzenetére
jaja, tabolni kell. habár kb.1 óra csinálni.egy autoit scriptet, ami a t és f lenyomására körülnéz a képernyőn, automatikusan el-Tabol a megfelelő unit subgroupig és "megnyomja" mégegyszer (kivéve ha már a kiinuló subgroup is a megfelelő volt). vajon banolnának érte? xDDdDd
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #27567 üzenetére
azt lehet, hogy egy csapatban van sentry, plussz ht, és nem kell tabbal váltani őket??....hanem f-el ff t-vel storm??!??!
jobbat nem tudok.... gyakorlom....most pl. összejött valami olyasmi...dugi pylon ment a main expje közé, majd mikor kész lett az exp lezártam + két cannonal + 1 pilonnal....expet leszedtem, es mire kijott roachokkal már lent volt két robo (láttam, hogy arra megy)....de nem egyszerú.
ill most toss ellen is gyakorlom a cannon nyitast...jobb jatekos persze fogja, de nagyobb nyersanyag bevétel kiesést generál mint amibe kerül....ha jol zárom a cannont akkor muszály rámozdulni egy csomó szedővel...Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #27577 üzenetére
SC2-höz elég volt nekem a 4770-es 1/2 GB fedélzeti memóriával. Az 1v1-eket szépen vitte. A sok v sok meg inkább a cpu-nak ad + terhelést. Szerintem a 2 GB VRAM bőven sok.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #27574 üzenetére
8GB isten tudja meddig elég
Addig amíg Windows képnézegetővel (Win7) meg nem nyitsz egy 20 MB-os, 20400x26472 felbontású képet: [KLIKK]
-
kovsol
titán
AMD FX-4100 lesz a lelke az egésznek és 8GB Ramra gondoltam, de lehet 4 GB lesz belőle, az is elég kell legyen, VGA karit azt még megvárom majd mit tudnak az új AMD 7770 2GB karik, ha drága lesz akkor is remélhetőleg megmozgatja picit a piacon az árakat.
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #27567 üzenetére
Hogy egy master ligás csapattársamat idézzem: "Áhh, ezek hülyék. Ezek gyémánt ligások." Szerinte Master top 25-től felfelé vannak azok a játékosok, akik tudják, hogy mit csinálnak. A többiek random nyomogatják a gombokat.
üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #27565 üzenetére
az se rossz
-
Winner_hun
titán
Be kell gyakorolni. Vagy valakivel vagy ladderen. Eddig minden gyakorlást ladderen csináltam, volt jópár bukás, azután tanulás belőle. A csata viszont még mindig káosz, pláne ha egy számon van az egész sereg. Volt már belőle problémám is, a megoldás az lett hogy átállítottam a gyorsbillentyűket: sentry-k és ht-k egyszerre ki voltak jelölve, mondom nyomok néhány forcefieldet meg kapnak stormot. Aha ebből az lett hogy a ht-k archonokká mutálódtak és elveszett a seregem... azóta q-n van az egyesülés. A tab-ot kezdem mostanság használni, csak kicsit sok dolgot kéne rövid időn belül összehozni, ezt kéne begyakorolni: csapatkiválasztás már megy, ha van utánpótlás már hozzácsapom az előző adaghoz. Viszont az előbb említett párost még jól kéne használni. Szám, t (storm) vagy inkább szám, tab, f klikk egy párszor, szám, t klikk. Közben egységhívás... na szóval ja
-
Winner_hun
titán
9 probe, 15 forge, 17 nexus, forge, gateway, aztán lehet chronozni a probe-okat orrvérzésig. Huszonvalamennyinél gázok, ha kész van a gate akkor core, közben pylonok, dupla probe gyártás boostolva, majd rakás gateway és robo, esetleg twilight / stormgyár. Ha kell akkor az elején még néhány cannon. Így be vagy védve. Ja persze 1 gate-ből (vagy ha van 2 akkor kettőből) sentry-ket kell tolni. Így bőven lehet tartani az iramot a zerggel és nagyjából be is vagy védve.
-
killerjohn
addikt
mondok én is egy jót, sok éve anyám mondta (még velük laktam), hogy nyissam ki az ablakot. Namármost az ablak a monitorom mögött volt. Fogtam és elkezdtem kihúzni az egeret reflexből a monitorból, és 3. próbálkozás (2mp leforgása alatt) után jöttem rá, hogy "ohh, real life..."
-
föccer
nagyúr
Z-nél leginkább azt kell figyelni, hogy a gázt és a pool-t mikor rakja le. Ha előbb megy az extractor és utána nem sokkal a pool, akkor speedling. Ha 100 gáz kiszedése után visszahúzza a dronokat mineralra, akkor sling expand, Ha bent maradnak a dronok gázon, akkor már lent kell lenni a roach waren-nek. Ha az nincs lent, akkor fast lair lesz, és van hydra, vagy muta jön a 8-9 perc körül legkésőbb. Illetve van még egy kis esély arra, hogy bling rush lesz, de P ellen nem igazán hatásos, csak T ellen. Ha lent van a waren, akkor roach- lassú ling.
Kb ennyi.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz _OldBoy_ #27560 üzenetére
jahh elmeletben jol megy nekem is....amugy kivaloan dobolok....csak meg nem probaltam ...nyilvan valamit rosszul csinalok, de ha az egy gaz utan ket ling leszedi a scout-olo probe-t, akkor barmi lehet...roach, roach ling, sling, sling+bling....sling, majd muta....a jatek ebben a szakaszaban a zerg gyorsabban all at counterre mint a toss...ezert nincs mas esely mint a senrtyk.....ha nem ffe, akkor meg falazni kell...mint irtam a mass roach meg igen koran seregben komolyat alkot.....a forge 1base meg ongyilkossag szerintem....szoval nem talalom az ellenszert, ill. forcefield semmi mas, es addig probalni visszatamadni amig nincs muta....az ffe az esetek tobbsegeben nem jon be....sajnos...ahhoz, hogy fogjam az elso pusht meg kell a ket gaz.....
late gameben erosebb a toss velemenyem szerint (bar nem divat a sajat fajtankat dicserni), de earlyben gyenge....ez igaz terran ellen is...ha falaz, es ket bunkert lerak a fal moge, 3x akkora sereggel annyit ersz el, hogy betorsz, es kifulladsz (4gatenel), onnan meg mar nincs felallas....ill. a terran late gameben sem tunik gyengenek(gyengebbnek)...tankok/vikingek range-e brutalis...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
Ha korán expelsz, és cannonozol, akkor egyértelmű, hogy rakja a 3.at a Z. Szerintem a Forge, cannon, gate, nexus, cannon, core sorrend tűnik ideálisnak. Ha korai expet látsz a Z-nál is, akkor meg mehet a Forge, nexus, cannon, gate, cannon, core.
Üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz föccer #27554 üzenetére
ugy, ahogy irta, forge-dzsal
kijtesnek (fordzs) megfelelo toldalekot (dzsal) kell hozzailleszteni, s amennyiben a szo utolso leirt betuje (e) elter a kiejtett hangtol, a toldalekolt szot kotojellel kell leirniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
Nem játszom P-vel de az FFE nem tűnik egy bonyolult dolognak. Ha ezt akarnám csinálni, keresnék egy pro P replay packot (Nani pl kizarolag FFE-vel nyit minden map-on), és megnézném pályánként pontosan hogyvan falaznak. Ezt a falazást kell megtanulni, illetve a scotolásnál figyelni a zerg nyitásra. Ha hatch first, akkor mehet a canon rush, ha korai pool akkor extra GW-vel zárni a falat, ha nincs gáz 20-ig akkor pedig max 2 canon. A lehetséges harmadik mellé sunyi módon berakni a proxy pylont és ahogy megvan a warp már mehetnek is a zealotok
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
oxox
addikt
válasz föccer #27552 üzenetére
aha...winner tanacsara fordzsa, 17-nel nexus, aztan 1cannon majd gate....ha forge utan gatet teszel, meg ket cannont, es aztan a nexus-t buktad az elonyt, es mire elvezhetned az exp aldasat a zerg mar 3 helyen van kint
-
JSaN
addikt
Latom komoly strategiai dolgokrol megy a vita.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #27553 üzenetére
Ne kötekegyé mán. Vagy gyorsan találd ki, hogy az angol szavakat hogyan látunk el Magyar nyelvben hsználatos raggal. ,p
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Forge-val kezded a falat, mellé raksz egy gate-et. Ekkor már a legnagyobb rámpákra is elég max 2 ff. És az épületek mögé kell berakni a cannont, így a lingek nem tudják megenni a Gw-t, hogy betörjenek. Ha 2 cannon van lent, akkor sem biztos, hogy nekiugrik a Z a falnak, mert amire áttöri, addigra alig marad talán 2 roach, azt meg már nem elég. Azt az egyent nem tudom, hogy ha a cannon eléri -e a roachokat, ha azok max lőtávról támadják a GW-t. Ezt ki kellene próbálni.
üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #27550 üzenetére
Értem, rendben van, akkor tuti nem én leszek a T, Z gyakorló partnered
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #27544 üzenetére
ok, értem, lehet én tévedtem, azt hittem csak a csata közben akarja a hotkey - eket gyakorolni, mondom 10 perc alatt le lehet gyártani sereget, és mondjuk a középső Xel naga tornynál találkozni, és fight ...
Amúgy meg tudod jól ... terran - nal mi van ... stíííímpeck, szídzs mód, és ennyi
Szerintem menj el a háziorvoshoz
BF3 topicban is volt egy hasonló este ....abban a játékban, ha sniper rád céloz akkor megcsillan a napfény a sniper puska távcsővén, hogy ne tudjanak nagyon kempelni az emberek. Srác odament az ablakohoz, hogy kinyissa , ekkor a szomszéd lépcsőházban is kinyitotta valaki az ablakot, és megcsillant a napfény rajta, a srác elmondása szerint egyből legugolt, és célozni akart ...
-
oxox
addikt
válasz föccer #27546 üzenetére
hat igen....csakhat zerg is ugyanugy kiexpel....sentryvel nem tamadok ki....es hogyan tovabb....ha csak lingezett siman atall mutara, es nem gyozom gazzal, stalkerrel....
kezdem azt erezni, hogy csak ff-el lehet zerg ellen nyerni ill egyaltalan tulelnies azt sem szabad elfelejteni, hogy az olyan map ritka ahol ket ff eleg az exp rampa zarasahoz, ami azt jelenteni, hogy folyamatos zarashoz min 6setry kell....az meg brutal gaz igeny....ahol meg meg nagyobb a hely ott meg....
-
föccer
nagyúr
FFE-nél mindenképen kell a cannon. A zea és a stalker helyett is lehet rakni cannonokat. 2 cannonnal még nem biztos, de 3-al már tuti lehet fogni a 7 roach all int. Igaz, ehhez az kell, hogy csak sentry-t hozol, amennyit csak tudsz. A többit a cannonok megoldják.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
tegnap mar ledobta az agyam a szijat, es ugy dontottem hagyom az ffe-t zerg ellen...sima 4gate-el probalkozok....1base taktikat valasztott (en falaztam), 1 sentrym, 1 zeam, 1 stalkerem volt mire 7 roachal megjelent (plusz egy lufival, hogy fellasson) ....egy stalkert cancelleztem es lett sentry mikor lattam, hogy 1 base roach lesz....az egy sentry eleg volt arra, hogy addig feltartsa oket mig kinyilnak a gatek...ill. az elso ff elrisztotta kicsit...pont lett volna ideje feljonni (egy pilonom azert banta a lufi miatt)...
azt irtatok, hogy milyen konnyu 4gate-el zerg ellen....hat en megszenvedtem...ugyan gyakorlatilag veszteseg nelkul leszedtem a 7 roach-ot, ff-el, 3 zeaval, meg 4-5 stalkerrel....de lerakott vagy 5-6 karmot az expje ele, es csak ugy birtam vele, hogy beslisszoltam az exp melle, mikozben cirogattak....70-ig felment az apm atlagom mire kimikroztam (ennyi normal esetben nem szokott lenni) gg-zett...pedig volt 2000 mineralja, es ha idoben lerak meg egy hatcht akkor nincs is eselyem (22 szedom volt, gazrol levettem 1-1et, de igy is folyamatos nyersanyag hianyban fejeztem be...)
zerg ellen nagyon nem talalom a megoldast....ffe-nel,ling- bling, vagy roach-ling betor...persze sentry garmadat kene csinalni, de nincs annyi gazom....vagy siman bling utan atall mutara es nem lehet veluk mit kezdeni....persze mehetek void-phonixre, de annyi nem jon le egyszeruen ami fogna...betor, es lingekkel leszed....
[ Szerkesztve ]
-
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #27541 üzenetére
másfél év megjelenés után azért szerintem mindenki tolta valamennyire a single - t is, és azért némi terran mikrót szerintem le tudna vezényelni
Persze aki azzal tolja a multit is, az biztos jobban csinálja
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #27538 üzenetére
Blinkelgetés megy már nekem is, azzal szerencsére nincs gond.
-
Winner_hun
titán
-
föccer
nagyúr
Naniwa-nak is összejött. Egy kicsit gyakorolsz NesTea ellen és össze fog jönni
üdv, föccer
-
sith7
félisten
te szegény
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #27536 üzenetére
Végülis tökmindegy ki ellen játszol, ha a billentyűkt akarod gyakorolni , nem ?
De ha nem, azt is meg lehet csinálni, hogy aki felmegy, megkéred legyen zerg, vagy terran .... végülis nem a győzelem, hanem a bill.gyak a cél, nem ?
Akkor ez ellen elég, ha "amove" - t küld ... na jó ... meg benyomja a stíííímet
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #27535 üzenetére
Toss ellen nem nagyon szeretek játszani, az vagy összejön vagy nem. No de majd összehozzuk. Bár egy probléma van, ritkán vagyunk fent ugyanabban az időben.
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #27534 üzenetére
kár, tossnak jöttem volna
-
Winner_hun
titán
Kéne T vagy Z ellenfél akivel tudnék gyakorolni. De tényleg gyakorlás lenne, nem az lenne a lényeg hogy ki nyer. Szóval ha elveszik a sereg akkor visszavonulás, utánpótlás, megint csata. Gyorsbillentyűkhöz szoktatnám magam még jobban hozzá. Ladderen néhány részt már sikerült rögzítenem, de 1-2 egyéni játékban ahol nem kell dropra meg egyéb dolgokra számítani lehet csak egy dologra figyelni. Platina Protoss vagyok, Protoss ellenfél most nem érdekel, az másik műfaj....
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #27532 üzenetére
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/4
alul ott van hogy milyen meccsek mikor voltak a streamen, odakatt és a streamet visszanézed. egyenlőre ennyi van
-
_OldBoy_
tag
válasz Winner_hun #27530 üzenetére
Szerintem úgy működik hogy a fórumban a casternek kell jelezni ha be akar kerülni a válogtásba, és csak olyan meccsel lehet mit már nem közvetítettek előtte. A nyelvet nem tudom mennyire számít, meg kell kérdezni egy admint.
-
_OldBoy_
tag
Nagy balhé volt GomTV közleménnyel, Naniwa bocsánatkéréssel, stb, bár kicsit nekem már sok ez a dráma meg balhé ami a játék körül van, a reddit/starcraft lassan másról se szól
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
vki meccs?
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #27524 üzenetére
igen, a vod-ok fizetosek, az elo LQ stream az ingyenes
es nem jol tudod, ez egy vilagkupa, amin barki jatszhat
mas kerdes, hogy nem koreai tobbnyire nem jut be, ebben a szezonban is seed-kent kerult be csak idra es sen (de volt mar huk, es jinro is)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
válasz killerjohn #27522 üzenetére
Ma kezdődött: 2012 Global StarCraft II League Season 1
Eredmények: 2011 GSL S1 Code S Group A
[ Szerkesztve ]
-
_OldBoy_
tag
válasz killerjohn #27520 üzenetére
iphone-android, canon-nikon, német-japán, terran-zerg, stb, időmilliomosoknak! BTW Android app is van
Én csak ezt az oldalt használom, ha van időm a heti toplista első pár videóját nézem meg elalvás előtt. Persze az igazi az lenne ha a Code S VOD-okat néznék, de annyi időm végképp nincs, azért meg hogy találomra megnézzek pár meccset nem akarok fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz _OldBoy_ #27518 üzenetére
jaja, ez tudom, köszi! Legfőbb casterek youtube channeljeit figyelem, de ott már ideje semmi újítás. Én meg meló közben úgy darálom a VOD-okat fél szememmel az egyik monitoron, mint hülyegyerek a csokit
szerk: iPhone... az SGS2-őm azóta csuklik, hogy a hsz-edet olvastam rajta
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #27517 üzenetére
ahh, a marinedance hatalmas
ezek utan mondja valaki, hogy mc nem jo arc[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
válasz killerjohn #27516 üzenetére
VOD-ok: http://sc2casts.com/ Van iphone app-juk is, én csak ezt használom VOD keresésre.
-
Winner_hun
titán
-
killerjohn
addikt
VOD-ok? úgy néznék egy kis SC2-t...
-
JSaN
addikt
válasz Winner_hun #27512 üzenetére
Az az a blink micro nagyon jo volt, meg a nekem a dontetlen meccs is tetszett.
-
Winner_hun
titán
De még mennyivel. 2 kör is volt ami nagyon jó volt. Egyik a DT-s, másik ami tán előtte volt. Szépen blinkelgettek mind a ketten. Stalker sorfalak és csak nem fogynak, csak nem fogynak...
Pár napja volt egy 2v2 meccsünk Ghoosty-val ahol zerg és terran volt az ellen, jöttek is az elején, ott vesztettem falként 2 (vagy 3) egységet. Utána blink stalker aztán hajrá. Unit lost így alakult, sötétkék voltam:Sajnos siege tank biztosan elkapott egy stalkert. Előtte viszont elfogyasztottam a terran géppityus seregét kb. pajzsveszteséggel
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Grat MC-nek, lazan hozta. Az elozo MC/JYP mecsek sokkal izgalmasbbak voltak.
-
föccer
nagyúr
Hát, ezt MC rövidre zárta
Ezúton is grat neki.
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
Négynull
-
föccer
nagyúr
Ahol olvasom a tlo-net-et Stephano beszélt valakivel Franciául, amiből félreértettek egy olyan mondatot, hogy Day9 meghalt. Persze ez nem igaz, nem halt meg.
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
válasz föccer #27505 üzenetére
Gyors T expnél jól jön néhány immo, aztán meg kell indulni, különben nagy hátrányban lehet lenni. Tegnap (mert már ma van) sikerült is így nyerni. 2 vagy 3 napja is volt T aki gyorsan expelt. Az elején jött a marhapúderekkel, azt sikerült fogni. Hoztam egy warp prismet, az addig gyűjtött sereget felpakoltam az ellenhez aztán hajrá. Lost temple volt a pálya.
-
föccer
nagyúr
A második meccsen eléggé keményen osztotta a 3 immo...
üdv, föccer
-
JSaN
addikt
MC nagyon jol jatszott, milire pontos micro es macro. Egyre jobban szimpatikusabb a sarac.
Mi tortent day9-el?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #27500 üzenetére
Grand final BO5, vagy BO7?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest