Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

On:

Tegnap éjszaka játszottam 3 1v1-et.

Első ellenfél Z. Életében sosem játszot előtte zvel. Lingezés, roachozás, 9 perc alatt hoztam.

A második egy T volt metalopolison. Körbejárok deríteni és sehol nem találom. O.o Benézek az aranyra, már ott építette a 4 rax-ot :Y . no, ennek a fele sem tréfa, elkezdem lingekkel csesztetni, hogy ne induljon meg olyan gyorsan. Majd 16 marinnal meg az összes scv-vel megindult, Nekem 1 clawer meg 4 roach 2 queen+összes drone állt csatába. Nyertem :)

A harmadik megint egy Z volt taldarim altaron. mind a ketten makróztunk. 200/200-nál nydussal támadtam, miközben az ellen BL infestor, hydra roach combóval jött be. Miután kölcsönösen ledarátuk egymás mindhárom bázisát elindult a ki tud több hacheryt építeni versenyt :) Neki maradt 3 BL-je meg 3 corruptorja, nekem meg pár hydrám meg vagy tucatnyi roachom. 35 percig kergettük egymást a pályán, amikor megunta és kilépett :))

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák