Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alg
veterán
Mi ez a nagy pangás, mindenki kirándul, vagy csak beütött az őszi játékmegjelenés-szezon?
Játszottam 3 meccset egy hónap kihagyás után első egy borzasztó gyenge ZvP, ellen 7gate-re ment, gyakorlatilag az egyetlen olyan build ami ellen jó volt az enyém, ráadásul mikor az első push-t visszavertem, egyszerre lerakott 2 robo-t, egy templar archives-t és egy robo bay-t... természetesen a hydra-roach ellentámadást már nem tudta fogni.
Kövi ZvZ, fast eyp speedling, leszedtem az expjét meg egy csomó drone-t a mainene, mire banelingre váltott már roach-om volt, gg.
Harmadik ZvP, macro-fest, első nagy csatát nyertem, de nem bírtam tartani a lépést, hiányzott a harass, még 10-15 percig húztam, aztán gg.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
whatever
aktív tag
http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2/quad_view
4 stream egyszerre MLG-ről
13 koreai
jó kis hétvége lesz -
killerjohn
addikt
vazz, annyira jó a Rage hogy elfelejtettem Sc2zni :-)
-
LinogeOW
aktív tag
-
Alg
veterán
Ez a Rotterdam engem marhára idegesít, hadar, monoton és alig lehet érteni... még jó hogy Bitter is ott van
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #25888 üzenetére
Elnézve
-
Alg
veterán
Én nem szoktam LAN miatt sírni, de most éppen IEM-en látni:
Show start is delayed
Venue is facing bandwith problems"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #25886 üzenetére
platina meg tele a cheeselő barmokkal
Társam nevében szólva is, kikérem magunknak !
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #25884 üzenetére
igen, a 2v2 gyönyöre ott kezdődik, hogy stabil diamond rank 1-2 vagyok, miközben tegnap éjjel az erősen master öcsémmel platina 2v2 ranking mellett (igen, anno elkúrtuk a placement meccseinket) 5-ből 4 meccsett buktunk proxy rax, canon rush, és egyéb baromságok ellen. DIamondban ilyen nem nagyon van, platina meg tele a cheeselő barmokkal.
-
Alg
veterán
válasz mikromanus #25884 üzenetére
De a legjobb ZZ felállással TT ellen 2v2-zni
-
mikromanus
veterán
válasz Eyesis #25883 üzenetére
Talán úgy, hogyvan önbecsülésünk?
Bár lehet az is segít ha visszanézed a vesztett meccseket és látod milyen irdatlan APM-ek és BO-k repkednek. Volt olyan meccs ahol 2v2-ben nekem egyedül volt annyi APM-em mint a másik 3 játékosnak összesen pedig nem vagyok egy kapkodó idegbeteg. A másik kedvencem meg az, amelyik 5-10 percig csak építkezik aztán massol egy nagyot. Ha előbb benyomjuk akkor noob a szövitársa. Esetleg kezdőként bekapsz 2 masterest ellennek. Az is nagyon ösztönző tud lenni. Olyan jó ilyen "komoly" ellenfelek ellen nyomulni.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Eyesis
őstag
Rá kéne szokni az 1v1 ladderezésre Ti, hogy csináljátok, hogy nem sok vs sokaztok mindig?
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25880 üzenetére
Köszönjük szépen megvagyunk. Így este nyügösebben, de alapvetően jól. Ha rám írsz itt fórumon, akkor hamar megtalálsz, általában fent vagyok.
Skypon ritkán vagyok fent.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25878 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Winner_hun
titán
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25875 üzenetére
Én, én én én.
Verjünk le mindenkit:
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
pics hogy lesz ebböl master?
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #25871 üzenetére
Nincs is annál jobb. A legjobbakat a silveresek ellen szoktam játszani.
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
Na fene, akkor úgy néz ki silver maradtam a 3. szezonban is
Eyesis
-
Winner_hun
titán
PvZ, csakazértse adtam fel. Megérte végigjátszani az 50 percet. Ahhoz képest hogy nem is olyan nagy pálya elég sokáig tartott. Broodlordokkal jött elég sokat, nydus droppal fűszerezve, közben ling harassal. De elég sokat ezt játszotta. Jóóó volt. Tudom, sok pénzem volt néha, nem baj, a vége felé jól jött. Még jó hogy megindultam (bár későn, de jobb később mint soha)
[KLIKK]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Ami meccset láttam tőle az meggyőző volt. Szerintem megérdemelten nyert.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz berker #25860 üzenetére
Hamán lufi
A tegnapi versenyt ki nyerte végül? Sajna valahol a nézői kérdések körül kidőltem
üdv, föccer
-
berker
tag
válasz JNashville #25859 üzenetére
Az overlordnak sincsenek szárnyai. Tényleg, az mitől repül? Héliummal van töltve, vagy mi?
-
Alg
veterán
Lehet hogy LURKER?
Szerk: bár a feje egyértelműen roach, szóval inkább valami tier3 roach mutation lehet...
Szerk2: jobban megnézve talán mégsem
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
-
föccer
nagyúr
Jé, MC tolmács nélkül beszél a nyilvánosság előtt...
Más: White-Ra csapatot váltott? Most látom, hogy tt.esport csapatban van? :S
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A 15 BL már olyan rettenetesen sok broodlinget letermelt, hogy földről nem lehet megfogni. Erre jött volna a mass VR, de a Z late game-ben gyakorlatilag bármihez pillanatok alatt tud alkalmazkodni, főleg úgy, hogy a supply limit miatt be volt bankolva 2500 mineral meg majd ugyan annyi gáz. Amint felszabadult a supply be is figyelt a 22 corruptor. A MS 2 lövés volt
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Nem hittem, hogy Stephano ezt hozni tudja, de úgy néz ki 15 brood lord és 20 corruptor maxra fejlesztve elég jól működik a deathball ellen
Mondjuk az hozzá tartozik, hogy kevés volt a stalker, és a gateway is.
-
föccer
nagyúr
Idra olyan bunker rush-t kapott, hogy azt hittem be se írja a gg-t
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
adrian360
őstag
akit érdekel a verseny befejező napja, pár perc, és kezdődik.
ipl3 -
adrian360
őstag
válasz killerjohn #25846 üzenetére
http://www.justin.tv/ignproleague/b/297001692
part5-ben kb 32 perctől.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz adrian360 #25844 üzenetére
Egy kicsit uncsi volt a végére, de mindenképpen érdemes végig nézni
üdv, föccer
-
adrian360
őstag
hát aki nem látta utólag nézze meg a Kiwikaki vs Stephano game2-t, egy órás PvZ shattereden, a végére elfogyott a mineral a mappon, de inkább nem spoilerezek, ezt muszáj megnézni
-
föccer
nagyúr
-
rt06
veterán
válasz Vasinger! #25841 üzenetére
igen, ilyesmit okozhat memoria vagy cpu hiba is
ha tobbszor elofordul hasonlo (akar mas programnal is), mindenkepp erdemes egy memteszt-et es egy prime95-ot nekiereszteni a gepnekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Ma kifagyott az sc2-m, éppen nagy meccsben voltam mikor leállt és kidobott egy ilyen logot is. Föltettem ide: [link]
Tudnátok ebből valamit mondani, hogy mitől volt? Hardveres hiba?
Mert a böngésző úgy lefagyott, hogy elfelejtett minden beállítást.
-
whatever
aktív tag
továbbra sem kell LAN! mivel még a délután 5-re kiírt meccseket nem tudták lejátszani eddig , huk és boxer brood waroztak a színpadon a közönségnek ...........
-
adrian360
őstag
válasz killerjohn #25829 üzenetére
ez a top 2% nem azt jelenti hogy a világon top 2% vagy, hanem hogy a diamondosok között vagy top 2%. én voltam world top 100 silverben, mikor végre feldobott goldba ...
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #25833 üzenetére
depi vagy és öngyi leszel?
de ha nagyon szomcsi vagy, akkor igyál egy sörtKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25831 üzenetére
De azért az ercsidet ugye nem fegod felvagcsizni?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #25829 üzenetére
nem tudom, hogy ez mi alapjan szamol, de ha azt nezzuk, hogy platina korodban volt mar magasabb is a anking-od, szerintem nyugodtam ra lehet mondani, hogy ez kisse pontatlan
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
http://sc2ranks.com/team/9095840#alltime
TurboT működhetne egy kis melóval. Be kell tenni az új D2 memória offseteket, d2launcher alternatívát, autotele alternatívát (mind létezik, free hack)
Néhány hét munka (napi 1 órát tudok rászánni max), plusz kellene hozzá egy paladin kari Enigmával, vagy egy light soso, de igazából 2 éve el sem indítottam a D2-t
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #25827 üzenetére
honnan veszed, hogy top 2%-ban vagy?
amugy most van a turbot-nak mukodo verzioja, csak fejleszteni akartal, vagy nem is mukodik, azt akartad rendbetenni?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
vajon SC2 mi alapján rak master-be? top 2%, ok, de én már elvileg ott vagyok 2v2-ben, mégis diamondban hagy.
-
oxox
addikt
akkor hetfon van a szezonzaras?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #25822 üzenetére
miert?
amugy csak nem kompatibilissa akartad tenni a 3. resszel?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Winner_hun
titán
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #25821 üzenetére
felejtsétek el
-
killerjohn
addikt
nagyerekek újraélesztem a TurboT-ot :-)
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #25807 üzenetére
Írták a fórumon, hogy az egységek sorrendje a kampány sorrendjében van, azaz a következő "árnyék" egy zerg egységhez fog tartozni.
-
whatever
aktív tag
válasz Winner_hun #25815 üzenetére
nem tudom, de még nem bannoltak érte ha kifakadva nagy betűkkel táltaltam fórumokban, ellenben egy hasonló szóért
-
killerjohn
addikt
mindenki alszik?
-
용 Bob
senior tag
válasz whatever #25814 üzenetére
+1, amúgy stephano meg spanishiwa is behúzta simán. Undorítóan erős a Z. Mindkettő meccsen úgy olvadt el a marine, tank, medivac, mint a fagyi..
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
whatever
aktív tag
csak nem épp lagol boxer Atlantic city nagy lanjának színpadán? olyan sóhajok és szenvedés látszik rajta, miatta van kb esport és akárhova megy egy fosban kell lagolnia minden egyes versenyen...
és csak nem azért indult több mint 1 órás késéssel a lan, mert a remek remek b.net 2.0 letiltotta az egész helyszínről a csatlakozást amikor a lan kezdetén sokan csatlakoztak ottani IP-ről...
nem kell LAN, BAZDMEG!!!
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #25811 üzenetére
És miből gondolod, hogy ez a terran egység nem fejleszthető?
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #25809 üzenetére
Elég sok helyen lehetett már olvasni új zerg egységekről, mutációkról stb. de ebben is van új fajta baneling pl. pedig ez egy júniusi videó...
-
Winner_hun
titán
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #25807 üzenetére
-
Eyesis
őstag
válasz princeps27 #25802 üzenetére
szerintem nem csak scoutolni jó... miközben expelsz, tudsz nyomást gyakorolni.. sőt, akár jelentős szedőt is szedni
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz princeps27 #25802 üzenetére
Hát, nem tudom. Rondának elég rondának tűnik.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Kis HotS tease a Blizzardtól, új terran egység körvonalát tették ki FB-ra, persze a közösség fantáziája nem ismer határokat, kapásból kitalálták, mi lehet:
kép1
kép2És pár gyöngyszem:
"Thorcolossus hybrid"
"Infested mule"
"WALL-E on steroids"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest