-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz princeps27 #25802 üzenetére
szerintem nem csak scoutolni jó... miközben expelsz, tudsz nyomást gyakorolni.. sőt, akár jelentős szedőt is szedni
Eyesis
-
föccer
nagyúr
válasz princeps27 #25802 üzenetére
Hát, nem tudom. Rondának elég rondának tűnik.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
princeps27
tag
válasz princeps27 #25741 üzenetére
ha ebben tudnál egy kis útmutatást adni, azt megköszönném
-
rt06
veterán
válasz princeps27 #25741 üzenetére
adblock van? ha igen, probald meg kikapcsolni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
válasz princeps27 #25510 üzenetére
hát azt gondoltam..
-
iSonic
addikt
válasz princeps27 #25459 üzenetére
justin-tv-vel vannak kisebb gondok..
-
iSonic
addikt
válasz princeps27 #25349 üzenetére
okés...
-
killerjohn
addikt
válasz princeps27 #25174 üzenetére
"kék lángos heliont"
váá és a starportból mekkora király már, hogy rájött, hogy hellion drop lesz!
gyönyörű![ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz princeps27 #25160 üzenetére
na így már értem xD
-
killerjohn
addikt
válasz princeps27 #25049 üzenetére
stargatses? csak viccelsz ugye? T ellen :-)
-
용 Bob
senior tag
válasz princeps27 #25049 üzenetére
Fast Phoenix, void, ezzel láttam sok meccset nyerni mostanában a P-t Z ellen.
Különösen a Phoenix-el tudja szivatni harassolni, drone kill-el, vagy overload vadászattal. Vagy a 2vel együttMSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
föccer
nagyúr
válasz princeps27 #25003 üzenetére
Nem volt valami olyan elképzelés, hogy ha valaki direkt rontja el a placementeket, meg direkt lost strake-et tol, akkor azt büntetni fogja a bliz?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
h.adam.92
őstag
válasz princeps27 #25003 üzenetére
játsszon csak, ha már annyira retardált h GSL-re nem viszik ki a SlayerS-esek h leégesse őket...
-
Eagl3
veterán
válasz princeps27 #24864 üzenetére
Ja, de nem volt az 5 nap se szerintem...
-
_OldBoy_
tag
válasz princeps27 #24864 üzenetére
Nem tart sokaig feljutni, eleg hozza megnyerni 50 jatekot, ha kozbe egyet se veszitesz
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
iSonic
addikt
válasz princeps27 #24703 üzenetére
??
FXO.imba, itsGosu, Virus, mTw, aLternate, ESC, Millenium mind top csapatok, csak hát nincsenek agyon reklámozva..
szerk.: +Team acer (Mondragon, Nerchio), Empire
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz princeps27 #24698 üzenetére
Azért van még pár nagyon jó - Liquid(Most jött Sheth, Blizz invitational-ön megverte Huk-ot és Idra-t is), Reign(Kiwi, Slush...), Dignitas(Nani, Select...), Sixjax(DDE, Major...), Mouz(Morrow, Thorzain...) Meg persze a koreába települt és egy ottani klánnal összeolvadt FXO...
Idra meg nagyon megemberesedett (legalábbis külsőleg), most hogy Machine meg Incontrol kezelésbe vette
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
_OldBoy_
tag
válasz princeps27 #24698 üzenetére
Az FXO szerintem erősebb bár ott QXC-t leszámítva szinte csak koreai van (Sheth után Moonglade is elment), illetve a fOu-val való egyesülés miatt amúgy is félig Koreainak számítanak.
A hír másik fele is érdekes, HuK mellé újra Koreába megy IdrA hogy közös team házban gyakoroljanak Puma-val.
EG-ből szerintem csak HuK, IdrA és Puma van az élvonalban, Incontrol, LZgamer,Machine, sose fog odaérni, Demuslim talán megközelítheti.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz princeps27 #24490 üzenetére
értem
-
sith7
félisten
válasz princeps27 #24488 üzenetére
Azzal nincs gond, ... csak tudni kell ott is maradni
-
h.adam.92
őstag
-
sith7
félisten
válasz princeps27 #23985 üzenetére
Az már hihetetlen... mit lehet annyit kattogtatni
-
_OldBoy_
tag
válasz princeps27 #23940 üzenetére
Expelj te is és makrózz jobban. Én roach infestor ellen roach infestorra megyek, és ha már több bázison vagyok ledobok egy spire-t. Figyelj rá hogy ne tudjon harassolni, és igen óvatosan kell összecsapni, mert ha nincs meg a concave és lefungaloz akkor elég gyorsan el lehet veszíteni a sereget. Late game-ben a célom a broodlord, amit roachokkal védek. Ez jó roach-infestor-ultra ellen is, de ha még mid game-ben lescoutolja a spire-t és megijed a mutáktól - amit persze nem hozok - akkor hydrára költi a gázt és azonos méretű seregeknél én be tudtam verni roach+infestorral a roach+hydrát. Az upgrade-ekre kell figyelni, nem szabad lemaradni mert akár +1 igen nagy előnyt jelenet. Támadáskor meg célszerű nem a spine-jainak a range-ében lenni mert az könnyen eldönti a csatát.Ja most esett le h T-ként kérded Engem elvertél mikor 2 base infestorra mentem, mert előbb jött push mint ahogy kihoztam volna őket.
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
válasz princeps27 #23940 üzenetére
infestor, ht, ghost.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz princeps27 #23669 üzenetére
Prok fizetése szintjén még töredéke sincs SC2-ben ezért nem térnek át a legjobbak, Flash-nek évi többszázezer dollár a fizetése alapszinten bónuszok, prémiumok, reklámszerződések és egyéb szponzori pénzeken kivül.
-
whitezo88
nagyúr
válasz princeps27 #23662 üzenetére
-
CooLM@$TeR
tag
válasz princeps27 #23648 üzenetére
A világon az egyik legjobb terran microja Happynak van:
-
iSonic
addikt
MVP meg megoldja 30adnyi APM-el elesik pár marine, de simán nyerhetne, amennyi megmarad
régen Boxer még ezeket is felülmúlta.. BW-ben
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ez durva.
-
rt06
veterán
válasz princeps27 #23650 üzenetére
Question: What is the APM of the bot in the different videos?
Answer: We just made a script to check the APM, we got 250 and got kinda disappointed... then we realized that we had 250 APS, which is equal to 15000 APM![ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
DarthPeeter
aktív tag
Azt a micro-t te jóóó isten
-
SzlobiG
félisten
válasz princeps27 #23609 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest