- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Gyere Coop-ozni. Sosem érjük el a 250-et, ha nem toljuk
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ybron
senior tag
Rendben, köszi, csak biztosra akartam menni.
-
Ybron
senior tag
Hello,
Ha törlöm a játékot, teszem fel a dukumentumokból is(nekem itt) mentések stb-t, aztán feltelepítem újra, elméletileg midnen marad úgy ahogy volt, értem itt acsik, friend list ?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
3v3 RT két társ azonnal megy expelni egy darab unija nincs egyiknek se, ellenfél betámad én falaztam ugye az egész rámpát, leverik mindenem az összes épületemet kilépek, erre whisperelget rám az egyik társ, hogy használhatatlan szemét vagyok tanuljak meg játszani, meg ilyenek és leignorolt, esküszöm néhány ember keveri a szezont a fazonnal ebben a játékban
May the Force be with you!
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #15090 üzenetére
az szép....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
A többieknek is
Kb esélyünk sem lett volna, ha rendben tartják az incomjukat. Mondjuk a rep-et visszanézve a 2 T játékos nem sok mindent csinált. Néhány tank, meg mm, de semmi számottevő. Ami jelentősebb kárt szenvedtünk, az mind a P-től volt. Kezdetben ugye a phonix (mi más) szívatott minket agyba fűbe, utána meg a mss void.
de hoztuk a gémet, és ez a lényeg.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
-
kovsol
titán
jah azért 3-2 vel bronzba berak utána meg 6 win zsinórba
(#15090) Winner_hun tegnap nem akart összejönni a dolog valahogy, nem értem nem ment úgy a game mint szokott, de az az első game kegyetlen volt, rezgett a léc legalább vagy 5x ha nem többször a játék során
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Írd oda azt is, hogy mind a kettőt kb a béka picsája alól hoztuk vissza. Főleg az ucsót. volt vagy k...szott sok void ray, ami kb one shotolt mindent, amit odaküldtünk. A végén valami irdatlan mennyiségű corruptorral tudtuk őket leszedne egyszerre ketten, őgy hogy végig toltuk rajtuk a corruptiont. Az nagyon kemény volt...
üdv, föccer
-
Alg
veterán
3v3-akat játszottunk Föccerrel(Z) és Kovsollal(T)
Kemény bronz ligában, a besoroló után minden meccset nyertünk
Utolsó kettő nem volt semmi, 27 és 42 perces meccsek...[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #15087 üzenetére
Köszi, már láttam
-
-
kovsol
titán
toltam 2db 4v4 -t
első mérkőzés: berusholok az ellenfélhez összes szedőt megölve banlingekkel és speedlingekkel, ki is lép mind a kettő akinek megöltem a szedőit majd a f... láma társak miatt így is bukó...második: berusholok két zergre még a főzázát is leverem, erre a terran társ nyitva hagyta a suplit és mind a kettőnk szedőit megölhette a zerg, a terran srác nem gyártott semmi mást csak banshit! egy a gond vele az ellenfél mutázott... megint bukó
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Overseer nem lesz olcsóbb?
150/100, nagy(könnyű kifókuszálni) és ha meghal 8 supply is elveszik...
Ja és nem is láthatatlan[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
És az sem elhanyagolható szempont, hogy elhasznált 50 energy-t a CC-ből Ha mule-ra költötte volna, az +270 mineral neki.
Menyibe kerül egy obs? 50/100
üdv, föccer
-
Ybron
senior tag
Persze, direkt néztem hogy látható. Jobb is hogy olcsóbb lesz...
Nem azt mondom hogy rossz, mert sokszor jól jön. -
Ybron
senior tag
Egyébkent nem sok értelme van az observernek, ha az ellenség is simán meglátja. Most játszottam egyet. Odamentem a bázisához, egyből észrevette küldte rá az egységet, persze nem tudta leszedni(mert nem látta az egysége, ő igen). Hátrébb mentem vele, majd mikor jött ki a bázisról egybőlt tette rá a scant-t.
Érdekes volt az első eset hogy pont nem foglalkozott semmivel és észrevette, nehéz azért kiszúrni, de még is...[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz kovsol #15067 üzenetére
thx...ezentúl platinácska
Sittes:
hát fene nem érti a sorsolást továbbra sem....most játszottam két 2v2-t1. gyémánt-platina Vs platina-arany(én) (PZvsZP)
buktuk...a csapattársam nem remekelt, bár a gyémánt protoss tényleg jól tolta (második lettem összesítésben) ... -6 pontot "kaptam"köv meccs
platina-arany(én) Vs ezüst-érem nélküli (placementes) TP Vs TT...ezt nyertük simán...proxy gateway a bázisára...a terran társam csak asziszt voltnahh de most mit gondoljon az ember...berakja platina-gyémántosok közé...elbukok, bár elég jól áltam a pofonokat, erre következőre legalább annyira gyengéket ad mint előzőleg jókat....ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
jelentem alássan, 4v4 arany medalionom odavan....platinára cseréltem ...érdekes volt ez is, mert az utsó meccseim kb így zajlottak 2w-1L-2w-1L-4w-1L-1w...majd platina 28. hely.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #15062 üzenetére
Ezt tudtuk eddig is
üdv, föccer
-
Alg
veterán
-
föccer
nagyúr
A muta már nagyon soká jön le. A speedlinggel meg nem nagyon lehet fogni a 3 gateway push-t. A csótányok meg viszonylag bírják a gyűrődést. Igaz a stalkerek 14-et sebeznek rájuk, de legalább a zeákat ki lehet mikrózni. Creepen meg főleg. Ott esélytelen a zealot.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jaja. De nagyon látszódott, hogy sokat kihagytál a játékból. Még ez alatt a 3 meccs alatt is látszódott, hogy be melegedtél.
Én mondjuk P ellen ha a scout azt mondja, hogy nincs zea rush, akkor roachra megyek egyből lingeket nem is nagyon szoktam venni. Egy kicsivel jobb lesz a gazdaság és a roach-okkal már lehet értelmesen mikrózni zealotok ellen.
üdv föccer
-
föccer
nagyúr
azt írtad rögtön jössz
én benne lennék valami mókázásban
üdv, föccer
-
Alg
veterán
loginoltam, írjatok rám ha lesz valami móka... ráérek kb egyig...
-
föccer
nagyúr
Sajna ez nem jelet bocsánatot
Mondom én De legalább a chrome aláhúzkodja a legnagyobb marhaságokat...
Vladi: jah, erre a verzióra nem gondoltam.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #15043 üzenetére
Kb az összes TvT erről szól.
üdv, föccer
mod: jah, és Zvel early game-ben is csak roach-al lehet győzni.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
hát ez komoly
összes TvT meccsem egyébként erről szól..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #15033 üzenetére
Vigasztalódj, hogy WhitRa már 16 között van. 2-0ra legyőzte 7x.Control-t
üdv, föccer
-
oxox
addikt
ha bárkit boldoggá tesz, hogy kiállhat ellenem csak szóljon! (van az a pénz )
Engem k-ra nem tenne boldoggá ha egy számomra ismeretlen elpicsázna (de ha valaki attól gerjed be, hogy egy 10 éves pattanásos délkoreai szétszivatja, hát lelke rajta )....ahogy nem is szokott boldoggá tenni .....sorry mindenkitől, de Én tényleg nem tartom ezeket a sc huszárokat celebnek...vessetek meg érte...én is sokat kockulok a monitor előtt, de ezek már inkább ikozaéderek, de azért sztárolni nem kéne őket, hogy anyu nem csavart le nekik időben két jó nagy pofont, és nőt is még csak képen láttak közelről
inkább Schumaher ellen állnék ki egy gogart meccsre, csakhogy elmondhassam, hogy lekörözött három körön belül...őt legalább nem 9 ismerik kishazánkban rajtam kivűl
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz föccer #15027 üzenetére
....Baumgártner Zsoltikánk is szerzett pontot
Az elmúlt kommentekhez:
Kovsol, szerintem sem volt sértő Eagle...legalábbis nem hiszem, hogy megakart bántani, sorba haladva a kommenteken nem éreztem...inkább csak költői volt, hogy nem érti miért fontos a medál....nincs azzal baj, hogy fontos, és azzal sem, hogy más az arcképekre gyúr, más meg az achikra....ne szíjátok egymás vérét!Resethez,
Megértem, hogy valaki sajnálja a gyémánt/platina medálját...én is fogom az aranyat, de lássuk be, hogy a jelenlegi állás nem mindig takarja a valóságot. Mint ahogy Mouse is mondta, egy platinásnak elég ha 50%-on teljesít ha bekerült, és sokan tapasztaltuk, hogy rézből, egy rakás streak-el, 70-80%-os winratel is sokáig tart aranyig feljutni...Kovsol neked a 30 játékod kivétel (de amúgy tényleg, és gondolom pont ezért nem szeretnél újra ezzel "bajlódni").
Egyrészt szerintem ott van elcseszve, hogy nem 5 placement meccs után kéne ligába kerülni, min 10, de akár 20-50 játék lenne szerintem az ideális....példának okáért, 4v4-ben négyszer kikapsz olyan csapattársakat akiket megeszi a 6pool ling rush, akkor hiába vagy te az oberstadtfhürer akkor sem tudsz 1v4-ben a csapattársak gazdasága nélkül mit csinálni...és kezdheted bronzban....mig szerencsével elvegetálsz másik csapatban negyedikként, és visznek a vállukon, akkor minimum arany, és onnan már csak 50% ami kell (4v4-ben meg egy ezüst ligás is simán tudja tartani a random miatt)Tehát sajnálni fogom a medáljaimat, és egyenlőre nem tudom, hogy a placementek után hova tesz....lehet valahol jobb leszek, de lehet mindenhol rosszabb...mindenesetre nem hiszem, hogy ne tudnék visszajutni aranyig gond nélkül (3v3, 4v4-ben random fajválasztással sikerült, pedig T/Z-vel még mindig elég kutyaütő vagyok...főleg T-vel)
tehát nekem8[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
iSonic
addikt
hát ez egyértelmű.. bár mondom inkább kaptam volna könnyebb ellenfelet.. mert akkor legalább azt elmondhattam volna, hogy továbbjutottam a legjobb 256 közé... vagy akár előrébb..
viszont nézem a terran elleni mérkőzéseit.. az összes nem tart tovább 10 percnél.. dupla imo és gw unitok és GG..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #15018 üzenetére
Most nézem, hogy úgy jutottál tovább, hogy nem jelent meg az ellenfeled
így azért könnyű volt átjutni az első fordulón
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
Itt akit érdekel megtalálhatja az ágrajzot..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #15012 üzenetére
Üdv.
Éppen azt keresgélem , Sky meg kilőtte magát ts (mute miki hangfal ) így nem érem el. Ha másnem repet azt elkérem tőle .
Egyébként mit szólsz 2v2 höz ?Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
iSonic
addikt
hát kikaptam banshee-re mentem ő pedig csinált egy faszább sereget... =/ így vert el WhiteRa..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #15008 üzenetére
Grat és sok sikert
Egyébként van fent stream? szivesen megnézm, hogy hogyan picsáz el whitra
üdv, föccer
mod.
RE: Ybron: Javíts ki, ha tévedek, de nem arról volt szó, hogy nem lesz ladder reset? Vagy én értettem félre valamit?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Különben meg, nem nagyon szoktam 1v1-ni, de most hogy reset lesz elkezdtem. Sok ember úgy van ott hogy már mikor kijött megvette és elkezdett ligázni, így olyanok is vannak az elején akik nem biztos hogy odavalók(tisztelet a kivételnek), szerintem jó dolog a reset, de attól én még béna maradok
-
Eagl3
veterán
válasz kovsol #15005 üzenetére
Mivel kötöttem beléd? Csak fel tettem egy kérdést, hogy miért olyan fontos, hogy a neved mellett gyémánt jel díszelegjen holott saját bevallásod alapján alig játszol.
A ladder reset meg nem véletlen. Próbálják a birkákat (minket) úgy terelgetni, hogy a megfelelő ligákba tartozzunk és ne legyenek kamu gyémánt\platina játékosok.Annyira felháborodsz azon amit mondok, meg bevágod a hisztit, biztos nem véletlenül...
"biztos csipi a szemét, hogy neki 500+ game kellett a platinához más meg 30 mérkőzés és gyémánt"
Igen, biztos ez csípi a szemem... az elején 1v1 -et játszottam csak és kizárólag, sokat. életemben előtte semmilyen stratégiai játékot nem játszottam. Meguntam, már csak nagy ritkán játszom 1v1-et, 2v2 és 3v3 -at játszom csak a szórakozás kedvéért és pont telibesz@rom, hogy mi van a nevem mellett.
Annál meg kevés szánalmas dolgot lehet művelni egy fórumon, hogy megpróbálsz beoltani egy a fentihez hasonló idézettel, utánna meg beírod, hogy: "de ha ír valamit igérem nem válaszolok többet, így lezárom részemről a vitát, csak leírtam amit gondoltam" ----> mosod kezeidet, te vagy a szerencsétlen szenvedő fél és tiéd az utolsó szó.
Leírom még egyszer. Csupán kérdeztem valamit, nem kell mindjárt hanyatt vágódnod és hisztizned, elég ha annyit mondasz, hogy: mert nekem úgy tetszik b@zdmeg!
-
iSonic
addikt
gyerekek továbbjutottam a TL3-an és ha nyer WhiteRa őt kapom OLÉÉÉ
-
iSonic
addikt
Na most a tisztán látás kedvéért.. Eagle te azért vagy még mindig platina ligába a nem tudom hány száz lejátszott mérkőzésed után is, mert a rendszer nem látja úgy, hogy stabilan tudod verni az ellenfeleket.. ezt úgy értsd, hogy add olykor diamondot és azt vagy elvered vagy nem.. ha azokat elvernéd folyamatosan és a platinások ellen is 60%-ban nyernél hidd el már fent lennél diamondba..
a rendszer mindig nézi az ellenfeleidet.. nézz meg engem én állandóan teams even-eket kapok.. (only diamond és platinás játékosok..), ha én tartom a 50% feletti win-t, akkor feldob diamondba.. de te más ligából jöttél fel és nem rögtön platinába indultál ezért a rendszer neked azt mondja, hogy játsszál még és ha látja, hogy nagyon sokat fejlődsz.. ez nem azt jelenti, hogy zsinórba nyertél golodosok ellen 15 meccset, hanem azt, hogy 10 meccsből, amiket diamond és platina ellen játszottál legalább 7-et megnyertél.. és ezekbe a meccsekbe a pontjaid is egyre jobbak és látszódik a fejlődés..
másrészt kovsolnak abba igazat adok, hogy valakinek nem érdeke az öcsipont gyűjtés.. hanem inkább ladderezik élő példa erre pl.: DTG, Alg vagy Én...
szóval szerintem fejezzétek be ezt az egész vitát, játszatok és mind a kettőtöket akarom diamond látni 1 héten belül.. ha ez megvan, akkor egy BO5-ös csatába eldönthetitek, kinek nagyobb az e-penisze.. én leközvetítem szívesen..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Kovi, eagle: Na ne mán...
-
kovsol
titán
én meg azt nem értem minek kell belém kötnöd mindig ? baszogass mást inkább
mond el mire jó az ha valaki acsit gyűjt, vagy portrét, vagy miért játszik valaki csak fun térképeken? mert ő úgy akarja és attól lesz boldog, jókedvű, az meg nem izgat, hogy mostanában nem játszol, ha amúgy meg te játszottál 1356 ladder mérkőzést én meg 382 -t akkor is jóval többet toltad már mint én és a héten is kb vagy 2x többet játszottál mint én látom jól visszafogtad magad(#15006) föccer ő kezdi mindig hiába nemázól, biztos csipi a szemét, hogy neki 500+ game kellett a platinához más meg 30 mérkőzés és gyémánt
de ha ír valamit igérem nem válaszolok többet, így lezárom részemről a vitát, csak leírtam amit gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz kovsol #15002 üzenetére
Akkor nézd meg mennyit játszottam az elmúlt időben...
Bár azt még mindig nem értem, hogy miért kell a te neved mellett feltétlenül gyémántnak ragyognia? Ha meg harminc játék alatt meglesz a gyémánt és ennyire fontos neked, nem hiszem, hogy nagyon megerőltető napi 2-3 meccset játszani.
-
iSonic
addikt
hát de sírva röhögtem, hogy egyszerűen ilyen fasza a bnet..
mellesleg ma játszottam egy platos protoss ellen, aki nem volt képes felfogni, hogy 6 ghost, 8 viking, 3 tank és mmm sikeresen countereli a colo, gw unitok-at.. 30 percen keresztül fu** y**.zot.. aztán ignorált.. az ilyen ember minek játszik egy ilyen játékkal.. mondom csinálj HT-t, azt írja rá, azt nem akar.. mondom akkor ne csinálj.. ha nem akarsz nyerni..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.