-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Én játszottam öcsémmel a minap úgy hogy neki csak wol van nekem meg hots és megkapja az új unitokat is, így egal a balance. Irták streamen hogy ez már nem működőkepés dolog, de direkt kipróbáltam megint és ment...
Ez persze csak custom gamera igaz, szóval megkreálja egy hots-os accal rendelkező emberke a játékot és behívja pl a wol-os ismerősét, természetesen ranked és unrankedbe ez nem működhet.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz föccer #38922 üzenetére
Ez csak egyéni vélemény ,de még többet kellett volna dropolnia, ezzel mindig hátrálásra kényszerítette, gyorsan vissza húzta az egységeit a bázisára, aztán mehetett volna az expelés is neki és ezt folytatni amíg be nem darálja a főbázisát és nincs miből hoznia az utánpótlást, wm-okat is hiányoltam.
Az volt a legjobb amikor szinkronban támadta a főbázisát és az egyik expjét.
Azt sem értettem mikor látta hogy beverik miért ölette meg az egységét Breach, gyorsan felkapkodja elhúz velük és bedropolja valahova.
Különben jól tolta.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
whitera vs Breach
-
Ybron
senior tag
[link] <3
-
Ybron
senior tag
válasz DarthPeeter #38719 üzenetére
Helló, megyek szívesen
-
Ybron
senior tag
Ez mióta nem működik így?
[Kép]
Cannon rush miatt lett kiszedve?[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz nepszter1 #38594 üzenetére
I game?
Minap néztem mate streamjét, reggel 9-től nyomta. Kb 8 órája játszhatott mikor elkezdődött a loss parádé, 12x kapott ki egymás után. Valahogy mégsem kezdett el szitkozódni, pedig ő már joggal megtehette volna , de csak játszott tovább, ilyen egy fegyelmezett GM játékos[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
Ez nagyon nem idetartozik, de valami eszméletlen ez a game(gondolok főleg a grafikára,mozgásokra)
[link]
Destiny streamelte az imént.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz Winner_hun #38485 üzenetére
Nem, de belenézek kíváncsiságból.
Azért 1 nap alatt bronztól gm-ig... csodálatos -
-
Ybron
senior tag
Ha annyira könnyű nektek normálon meg hardon, miért nem brutálon viszitek? Ott akad 2-3 küldetés ami nem egyszerű, legalább is nekem aki össz vissz 5x ha játszottam zergel.
Vagy akkor csináljátok úgy hogy nem csak magát a küldetés csináljátok meg hanem a benne szereplő mellék küldetést(acsikat), mindjárt nem lesz olyan egyszerű és persze azt is brutalitin -
Ybron
senior tag
válasz föccer #38235 üzenetére
A lost vikinges nem egyszerű, én inkább hagytam még mielőtt idegbajt nem kaptam volna.
Annyira nem karok foglalkozni WoL-os acsikkal, inkább arra hajtok hogy za is meglegyen brutálon.Most csináltam meg hots-ban Masteryben a premature evacuation... 2s maradt a végén
Én is utálom mikor valamit időre kell csinálni.Kár hogy nem lehet a campaign-t együtt is csinálni, persze nyilván azért van single player módban, jól el lehetne szórakázni ketten.
Jobb mint az AI acsik.(mikor 500+ kell kinyírni különböző erősségű botokat).. Hiába vagyunk ketten vagy hárman, időpazarlás és élvezhetetlen[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz föccer #38214 üzenetére
89% ? az szép
WoL-nál mennyit ír neked, nekem ott 89%-os. Valamikor be kéne fejeznem a burtál küldetéseket is ott, mert a 15-nél abbahagytam.
Hots-nál 43%-on vagyok. Ugye hiába brutálon vittem végig, ott nem mindig tudom foglalkozni a mellék küldetésekkel, így már csak normálon meg hardon kell szórakoznom. -
Ybron
senior tag
[link]
whitera vs tlo -
Ybron
senior tag
válasz Winner_hun #38059 üzenetére
Tényleg, még írta is elején hogy fél visszaesik patinumra, a végén meg beírta hogy ennyit tudnak a magyarok...
idióta -
Ybron
senior tag
Jaja, én is néztem, ő ügyesen használta, de őt is kizökkenti nem csak akit ér a zaklatás, mivel azért elég hamar felhalmozódott a mineralja.
Azt akartam mondani hogy hamar felveszik a versenyt, megtanulják hogyan tudnak hatékonyan védekezni ellene, persze mindenkit érhetnek meglepetések, főleg akkor ha nem 1-2-vel jön hanem 5-6-al, mert Winner is így csinálta, legalább is volt hogy így csinálta, akkor volt a leghatékonyabb.
Talán egy Magyar zerg ellen ment aki le is cseszte, vicces gyerek volt, meg szánalmas is, ellene is hozta a oracle, nem nagyon bírta elviselni, meg a MC-t.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Ez az oracle-nak se jósolok sok jövőt. Nézem whitera stream-jét, kihozott egyet t ellen mire odaért 6:30 körül már el is készült a turret, lement T exp-hez és már ott várta a másik turret ami le is szedte, mindezt persze úgy hogy t nem tudta deríteni mivel kiszedte scv-ját egy stalkerrel.
Persze vannak ligák ahol el lehet vele lenni, de hamar rájönnek mások is hogyan védekezzenek ellene.
Azért lerakni a sg-t hogy az elején leszedj 3-4 probot tök felesleges, vagy ha be is válik akkor is csak a meccs elején, meg ahogy nézem általában 10 perc környékén már nem is használják. Persze kivételek mindig vannak, de szerintem akkor se fog beválni, legalább is nekem nem jön be. -
Ybron
senior tag
Jó, de storm biztos nem lesz a játék elején banshee ellen és wm ellen sem.
kettes ponthoz nem tudok mit hozzászólni, nem próbáltam még.Én brutálon kezdtem el és végig is vittem, viszonylag elég "könnyedén"
Volt hogy annyira beleéltem magam hogy kimaxoltam mindet.
Olyan is volt hogy Kerrigan-nel toltam végig egy nem heros küldetést.
Asszem két küldetés volt olyan ahol gyakrabban mentetem, az egyik az az utcsó volt.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Szerintem meg azt kéne már megcsinálni végre hogy a cloaked egységekhez nem kéne se observer, overseer, sncan, ha észre veszed akkor simán ki tudnád fókuszálva nyirni, nem értem ez tök logikus, fizikailag ott van ,csak nem látod(csak hogy fodrozódik a levegő), tehát be kéne rakni hogy a semmibe is tud lőni, nem csak az ellenségre, így lehetne sebezni ezeket az egységeket, ezzel együtt WM-et is.
Nyilván akkor is jól jön pl egy observer, mert megkönnyíti a dolgod, meg nem csak erre használjuk. -
Ybron
senior tag
Tetszik hogy a Koreaik milyen figyelmesek... bement terrán protoss bázisára és megmondta ránézésre(vagy gyorsan megszámolta) hogy van x egysége, de akkor hol a 4 pylonja? Egyből ment is scoutolni marine-nal a proxy pylon után(stargete.
-
Ybron
senior tag
válasz Winner_hun #37841 üzenetére
Proxy stargate-tel megspékelve? Úgy láttam egy két érdekes történetet
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Pont most végeztem én is brutálon.
A nehézségi foka hű maradt nevéhez, brutál volt.
El is feledkeztem a halhatatlan ultrákról, mind1, infestorokkal(ellopkodtam az egységeit, azok meg fullosak voltak) sikerül, meg pár hydráva.
Párszor mentenem kellett.
Video a végén jó lettJa és bírtam, mikor elindultam támadni, mindig akkor jelent meg nálam, imádtam, meg azt is hogy a fle vagy negyede annyi seregével mindig majd lecsapta az egységem 50-60%-át.
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Közben megtaláltam: [link]
-
Ybron
senior tag
És tényleg megcsinálta
Ja, lehet váltok majd billt, vagy először kipróbálok egy micro kapcsolósat.
Az előbb mikor töltött neki csak éppen elkaptam és láttam hogy randomozik, de pont betöltött neki és p-volt, mondom akkor biztos rosszul láttam azt a randomot de tényleg, ugyan mi lelte.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz csuszi #37756 üzenetére
Hmmm, hmmm jóféle
Nem élek ilyenekkel, csak érdekelt hogy van-e valakinek tapasztalata gamer és nem gamer billentyűzetet illetően, azt hogy számít-e valamit.
Lehet ezért nem tudok igazán kibontakozni, az is lehet már prö lennékRandom masteres vagy? Az igen, minden elismerésem.
[link]whitera "first ladder game in host"
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Ezen a billentyűzet dolgon gondolkozok, nekem egy logitech k800 van és itt a gombok igen laposak és szinte összeolvadnak, amolyan laptop beütés.
Tehát az van hogy van hogy lenyomok gyorsan egyet játék közben és vele együtt egy másikat, de ez gépelésnél is így van.
Nem tudom mennyit számít, illetve számíthat-e a gamer billentyűzet.
Mit ért "macro keys" alatt a leírásban? -
Ybron
senior tag
válasz nepszter1 #37741 üzenetére
Ranked, hamar belevágtál, akkor inkább unranked vagy custom.
Nem kell elkeseredned, majdnem mindenki így kezdte.
Egyébként itt minden fel van szépen fokozatosan építve a BO-któl kezdve az időig. Nézd meg pl a 4gw-t és próbáld leutánozni, pl hard bot ellen kb 6:30 7:00 pernél már támadnod kell. Ha már elég jól megy akkor 5:40-nél megy az első warp.
Szóval először a botokon gyakorolj, hard, very hard elite, ha ezeket már vered akkor próbálkozhatsz unranked meccsekkel.
Gyorsaság is számít, az meg sok játék eredménye lesz. Sokan lejátszanak 1000-2000 meccset mire elér egy igen profi szintet és azt csak szok játék tapasztalatai után tudod, mikor mit mi ellen kell hogy fogd meg és stb.
Én személy szerint a campaign-t vittem ki először, majd rengeteg achievements csináltam végig, aztán custom game és utána ranked game.
Ja meg kezd el szoktatni magad a hotkeyekhez, állítsd be magadra ha nem jó az alap kiosztás, nekem is sok idő volt megszoknom, mert hiába játszottam ilyen játékokkal(ez nem mostanában volt) csak egérrel játszottam, kivéve bfme. más ha valaki "autós" vagy "lövöldözős" játékokhoz van szokva.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
shit, sok volt a játék
na, szóval, csak sikerül leírnom, costumba kreáltam 2v2, botok ellen és öcsém is megkapta az új hots egységeket.
Próbáljátok ki az a legegyszerűbb.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz adrian360 #37612 üzenetére
Már mint az új egységekre gondolok, azok neki is elérhetők. Így kb aki csak multizik és nem érdekli a campaign, annak így nem is muszáj megvenni a hots-t És xp-t is kap.
zuzu000 akkor próbáld ki, miért állítanám ezt ha nem láttam volna a saját szememmel.
Öcsémmel játszottam, meg is lepődtem hogy elindult, aztán meg hogy kihozta shredder-t.Ja, persze azt nem írtam ez saját kreálás volt.
Nyilván nem ranked vagy unranked vagy costum game-re gondoltam, ott persze nem dob össze.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Azt nem is tudtam, hogy ha játszok egy olyan éberkével multiba akinek csak a wol van meg, akkor ugyan úgy megkapja a hots-es egységeket.
szerk:
Most nézem xp-t is kapott.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz kovsol #37587 üzenetére
Én tökre elvagyok most a küldikkel, eddig 8-at csináltam meg, brutalon, de nem okozott nehézséget eddig még.
Van hogy egy küldetésnél annyira beleélem magam hogy amit meg lehetne csinálni 25 perc alatt én azt 50 percig csinálom
Mikor rámész a campaign-ra kiírja hogy WOL-nál hány %-os az achi, nem gondoltam volna hogy 89% járok mindennel együtt. -
Ybron
senior tag
válasz Winner_hun #37516 üzenetére
Az arany liga az jó. Naniwa, dimaga és még jó pár GM pro mind platinumba kerültek az 5 placementből.
Egyébként hasonlóképpen vagyok én is vele, fura hogy a oracle-t erőltetem. Leteszem a stargatet, kihozok belőle vagy 2db oracle és annyi. Ezér fölösleges rááldozni, pláne hogy elsütni alig lehet vagy 2x mert simán kivédekezik, élete alig van. Ha meg megpróbálok vele harassolni akkor meg azt veszem észre hogy már vagy 1000 minerálom van egységem meg nuku, nem nekem való ez az egység mert lassú vagyok hozzá.
MC az még el is megy azt valószínűleg gyakrabban fogom majd használni.
Ki kell ezt még tapasztalni mit hogy mire és miért -
Ybron
senior tag
válasz adamkaa777 #37502 üzenetére
Nekem is csinálta már, eddig 2x, Szerintem szerver hiba.
-
Ybron
senior tag
Mostanra már nekem is 13,6GB
Úgy gondoltam telepíteni kell újra ezért leszedtem a klienst és felraktam. Aztán más is megerősítette hogy az us klienst raktam fel, csodálkoztam is hogy törlődött minden achievements, campaign. -
Ybron
senior tag
Mennyit foglal nektek a hostal együtt a játék?
Szerintem valamit elnéztem tegnap és fölöslegesen telepítettem, mert most jelenleg nekem 26gb-ot. -
Ybron
senior tag
Ez így igaz, csak ámúltam, annyira látványos volt ami műveltek. Koreai játékosok más dimenzióban tolják, meg hát ott egyébként is komoly hagyománya van már ennek a játéknak. Már csak azt vártam hogy 1-1 meccs után beszaladjon az edző és legyúrja a játékosait.
Carasc0 denevér formályában
Öcsém is megvette a játékost az már mindenhogy hívta őket, először voltak "madarak"
aztán lettek "denevérek"[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz adamkaa777 #37376 üzenetére
Köszi. Azért Grubby esl-en elég súlyos vereséget szenvedett, konkrétan egy meccset se bírt nyerni, ettől függetlenül nagyon jó játékos.
-
Ybron
senior tag
Azért az mekkora elismerés a játékkal szembe hogy az emberek szabadságot vesznek ki miatta.
[link] nézzétek nanit, most játsza le az 5 placement meccsét, eddig 2 aranyos volt.
-
Ybron
senior tag
válasz GeneraL_XTX #37366 üzenetére
Pontosan 18:44.
Erről a nyitóbuliról nincs live stream? Vagy lesz majd róla valami vid?
-
Ybron
senior tag
válasz Carasc0 #37359 üzenetére
Még tölti, de be tudtam lépni, persze az nem a hots volt(jobban mondva csak egy része annak, mivel még tölti), de kért új játék nevet és törölve lettek a macth history-k plusz az eddig elért eredmények 1v1 valamit 2v2.
17%-nál jár 3MB/s tölti, szóval kicsit később tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Csak 14gb kell letöltenie, semmiség[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Tuti az lesz az első, hogy végig tolom brutálba a campaign, aztán achievements, persze most nem fogom túlzásba vinni hogy 200+ öljem le insane botot meg egyéb hülyeség amivel csak időmet pazarolom.
-
Ybron
senior tag
Ő már a host kampányt tolja: [link] szerintem.
-
Ybron
senior tag
Nem értem, most akkor mi lesz Oracle valódi képességei.[link]
Ezen a videon teljesen más van, egyedül a timewarp amit föccer videoján is lehet látni.
Én láttam olyat béta alatt hogy a cloaked egységeket felfedte.
Meg revelation amit az egységekre dobott rá, de timewarpot meg mineral blokkolást nem láttam, azért kérdezem hogy akkor most mi van? -
Ybron
senior tag
válasz execute93 #37104 üzenetére
Ja, lehet azt majd használni, nagyon nagyon a játék elején, aztán annyi, ezt láttam sokszor kihozták, eleján megöltek pár munkást és annyi, max még ,de az igen ritkán volt observernek használták.
MCore is csak a játék elején jó,m ert kb semmi élete nincs, time warpolni mondjuk bármikor jól jöhet, csak ügyesen kell microzni. Tehát kapott 3 új egységet p, abból igazából egyik se valami darvas, de tény hogy jobb mint a semmi. Majd kiderül hogy milyen ha ki is tudom majd próbálni ezeket, lehet más véleményen leszek.föccer
Ezek a videok... béta alatt miért nem láttam hogy time warpoltak, meg minerál blokkoltak oracle-val?
Biztos botok ellen játszottak[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz föccer #37098 üzenetére
Szerintem ez a tempest semmire nem jó, annyira lassan lő hogy addigra letakarítanak a pályáról is, távolra el tud lőni...nagy kaland, ennél még a "elavult" carrier is jobb.
Össze lehet, zerg gazdaságilag az esetek többségében nagyobb, gyorsabban is gyártja újra az egységeket, te mire kihozol dupla annyi pénzből tempesteket, addigra nem tudsz majd mit warpolni, mert nem lesz miből.Alg : nekem az tetszik most a legjobban. szerintem többet fogják használni mint pl a tempest, állítom még a zerg vipert is gyakrabban fogják, de ezek majd kb 3-4 hónap múlva kiderülnek.
szerk: ahogy írtam is, gyorsan el kel intézni zerget, ami nem egyszerű, hogy ne legyen sh
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Különben a tempest is jó, csak azzal egy baj van:
Minerals
300
Gas
200swarm host:
Minerals
200[
Gas
100Akkor meg kell observer, amit egyből le is fog szedni zerg.
Különben azt figyeltem hogy legyártanak vagy 10 swarm host-ot és folyamatosan küldik a locustokat, azaz egyszerre kiküldi őket. Két locust jön ki akkor egy sh-ból és az 25s tart?
És ahogy letelik a 25 sec akkor újra küldheti a locustokat igaz?
Nem láttam még hogy úgy küldik hogy először 5 sh-ból vár 12s aztán küldi a megmaradt 5-ből.
Gondolom nagyobb értelme van egyszerre többet küldeni.szerk: ja, én is így gondolom, majd kialakul ez.
szer2: de különben lehet mit kezdeni zergel, nem szabad megvárni hogy locustokat hozzon[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz föccer #37094 üzenetére
Persze, így könnyű, bronz ligás is megmondja mit kell ellene hozni
Azért láttam beta alatt hogy jobbnál jobb p játékosok folyamatosan kaptak ki zergek ellen.
Terrán ügyben nem tudok mit nyilatkozni.szerk: de itt is van az élő példa, mc miért nem high templar-t akkor ellene?, Volt obsa is, meg 4-6 phoenix,
3-4 kikapott és beírta a gg-t
Tény és való jó a ht, csak ahhoz a közelébe kéne emmni, ami nem egyszerű ha folyamatosan jönnek a locustok és van még más unit is zergnek.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Ezek a swarm host-ok locustjai nagyon erősek, eddig úgy látom kevesen tudnak vele mit kezdeni.
Ha meg hoz mellé corruptort meg hydrat akkor meg gg. -
Ybron
senior tag
Most streamel naniwa. Brutál a gyerek. Eddig 6 meccsét láttam egy huzamba, mindegyiket nyerte, előbb elverte simán kb 9 perc alatt a top GM EU elsőt(terran)
Eddig hosszú meccset nem nagyon láttam tőle, átlagban ~14 percesek. -
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
[link]
Láttátok már? Ezen besírtam
Tornádó Tomi video után ez lett a másik kedvenc. -
-
Ybron
senior tag
válasz execute93 #36914 üzenetére
Blizzard-ot se értem, náluk lehet megvenni szinte a legdrágábban és persze csak egy digitális változatot kapsz
semmi fizikai tartalmat...
Így kéne a legolcsóbban adni hisz nem kellett legyártani semmit, szállítás sincs(üzemanyag), eladókat se kell fizetni, környezetet se terhelik stb.
Igaz a forint se valami erős...[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz Winner_hun #36622 üzenetére
Szerintem a szezon alatt számol egy átlagot hogy mennyit gyártottál, és azért csillagoz, mert az átlagod alatt teljesítettél. Szerintem.
De ez csak egy statisztika, egy 8 perces meccs és ugye van hogy fél órát is játszol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest