- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Írni írhatsz. De azért azt ne várd el, hogy pontosan tartani is fogja
Inkább kapcsold be a menüben a vsyncron-t. Elvileg akkor a monitor frissítési ciklusokra számolja ki a képernyő tartalmát.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Tudnátok mondani egy aktuális, pontos verziószámot? 1.2.x.x.xxx ....
köszi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
Mi van a PH val ? Azt mondja mar nem módosítható a hsz, lol máskor meg még 15 másodperc múlva is lehet .
Nézem hogy mit csinál a csávó, öcsém ez is egy állat Hogy pörög a keze alatt az egér meg a billentyű . Még nézni is elég .
Most meg tudom szerkeszteni , akkor csak valami hirtelen kék-halál efektet kaphatott a mozillám
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
DonCapello
tag
Lesz máma valami közös játék? Lehet benéznék
-
föccer
nagyúr
Az első sor a manuben lévp fps korlátozást hajta végre, mí a mésodik sor a meccsek alatti framrate beállítást csinálja.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
jah és nem veszekedés vagy kötekedés, csak tisztázni akartam, hogy ez nem a játék hibája
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
oxox
addikt
válasz kovsol #15880 üzenetére
viccnek szantam, de nem mindenkinek esett le
hasznaltam eddig is, csak eddig a benanal is benabb voltam vele...most mar csak szimpal bena(#15881) mg105 Welcome on board!
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
félisten
A Blizzard megerősítette, hogy a játék menüiben nincs FPS korlátozás, ezáltal a videókártyáink túlhajthatják magukat. ÁM VAN MEGOLDÁS, igaz, kézi, de reméljük patch is érkezik hozzá:
A Documents (Dokumentumok)/StarCraft II/Variables.txt-t meg kell nyitni Jegyzettömbbel és a következő 2 sort kell hozzáadni, majd menteni:
frameratecapglue=30
frameratecap=60 -
kovsol
titán
legalább látszik, hogy a játék maximálisan kihasználja a kártyád erőforrásait
(#15884) sith7 akármilyen játékot futtat az ember akár egy FPS gamet akár egy RTS játékot lényegtelen, hogy a menüben vagy játék közben vagy az nem a játék hibája ha a kártya készítői nem képesek rendesen megoldani a hűtést, az én laptopom 5-10 fokot melegszik játék közben az alapjárathoz képest és egy darab pici venti van bent összesen meg egy méter hitpipe
[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
Detényleg.. youtube tényleg haldoklik. Baromi lassan tölt mindent mostanában.
-
mg105
senior tag
sziasztok! ma boldogan csatlakoztam hozzátok, ugyanis összegyűlt a pénzem a játékra, meg is vettem, feltettem, erre játék közben úgy felpörög a videokártyám ventilátora, mintha bekapcsolnám a porszívót. még soha nem volt ilyen hangos. rosszul csináltam valamit, vagy ez természetes? legfrissebb ati driver, a kártya nincs húzva, konfigom az adatlapomon.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
coló, ulrtalisk, thore. A massive földi unitok.
Jaf, és nem csak átmegy rajta, hanem meg is semmisíti azt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz föccer #15870 üzenetére
hat nekem eddig ez a tapasztalatom (a kilenc random ligalepesembol nyolcnal igy volt). persze nem mindig az elso eros ellenfel sorozat utan, de altalaban igen, es az esetek feleben nyertem kb ellenuk...amugy bronzbol nehezebb feljutni ezustbe, mint ezustbol aranyba, aranybol platinaba...bar most 3v3-ban eleg szenvedo korszakomban vagyok....vesztek egyet majd nyerek egyet....4v4platina viszont jol megy....erti a fene (bar az is igaz, hogy magasabb szinten a normalis csapattarsakra is tobb esely van...persze aztan kap az ember olyat aki nem expel, csinal 2 bc-t, egy rakas bansheet, es nezi, ahogy a tobbiek elhullanak )
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
nono, ne legyél annyira biztos benne. Kovival mi is így voltunk. 3/2 placemnttel bronzban landoltunk. Szépen elmentünk 11/3-ar win/lost ig, amikorra a végén platina/goldosakat dobált, így szépen zsinorban kikaptunk jó párszor. Most talán 13/12-es winratio-val állunk. Végülis mondható, hogy hibátlan a rendszer, mert a 50%-basn vagyunk. Csak nem mindegy, hogy ezt hogyan éri el a rendszer. Mondjuk sokkal békéltetőbb lenne, ha gondban tartanánk az 50%ot, úgy, hogy min ezüst, max platina ellenfeleket ad, de legaább a meccsek 50-ban arany ellenfeleket adna.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
egy darab halu nem kell ahhoz a chalangehez amúgy, csak ff megfelelő használata és kihasználni, a nagyobb senti ranget marinok ellen, így sokszor még storm se kell, és feedback -t is használni kell pl a banshik ellen, meg ki kell használni, hogy fentről lefelé lősz és az ellenfél nem lát fel, ott kell figyelni amikor jön viking is az mm banda mellé
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
-
oxox
addikt
válasz iSonic #15860 üzenetére
igen-igen mint irtam mar csinaltam (ezust medalt ertem el nehany jatekkal)...a reapere-eknel kezdodik a problemas, de az meg mar inkabb ht ill. halu mint sentry ff...
egyebkent ott megy a shift f, merthogy ismered a tamadas iranyat, es megelozoen pakolod le...sajnos ez belem is ivodott....mert ha mar harcolnak a picurkak, akkor a shift miatt csak harc utan raknak le/raknanak...addigra elhullnak ...es ez miatt mar sokszor be..ptam
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz iSonic #15854 üzenetére
igen-igen....csak kicsit sok volt az imput....egyreszt a colokat folyamatosan probaltam a turretektol tavol tartani, de ugy, hogy lehetoseg szerint donto fontossagu epuleteket romboljak (pl ne az ures gazszedot csapjak), a stalkerek is probaljanak fokuszalni, ne ossze vissza....
az a baj, hogy nem erzem meg a hatoidejet...ahhoz meg keveset hasznaltam. de az emlitett jatekban sem lett volna nagy gaz ha a csapattarsaim nem ernek at, es feljonnek utanam...mert kozben meglett a blink, es a 3 sentry-t leszamitva elslisszoltam volna oldalt...az mmm thor meg csak integetett volna....a shift+mozgas+blink+mozgast gyakorolgatom (tobb-kevesebb sikerrel)...az a baj, ha egy tomben mozognak akkor nehany nem tud atblinkelni az akadalyon...viszont ha kicsit szethuzzak magukat, akkor nagyon szepen teleportalnak sorban
(#15855) sith7 jo volt, de nem voltak amugy nagyon eross ellenfelek..az volt jo benne, hogy vegre sikerult megcsinalnom (ill. hogy mar ugy mentem oda, hogy ez volt a terv)...az early es a kozepes jatek mar megyeget...bar a korai rusht meg sokszor benyalnam, mert inkabb gazdasagra probalok menni az elejen......
pl. volt ezutan egy 4v4 jatekom PTTZ (ellenfel) Vs PPPT (az ellenfel favored), ahol azt vettem eszre, hogy az egyik protossunk nem csinal semmit, csak termel....kerdesemre, irta, hogy a cimbijet "sponzoralja" (protoss-t), ill mikrozik neki....olyan szempontbol jo volt, hogy az elejen ment nelkulem az adok kapok...bar a 4-5 stalkert rusht szepen leszetszedtek...protoss phonixel felkapdosta oket, a marinok meg agyaggalamb loveszetet tartottak ...replay visszanezve viszont a jatek kb 1/3-tol a income-m nagyobb volt mint a kettojuke egyutt (69szedo, ket sima exp)...igaz lassabban csinaltam a dolgaimat, de a vegere durvan nagy sereget szedtem ossze (stalker-colo-zea...meg persze observer)...a vegen beirta az egyik, hogy "oxox nice game" ...ami kulonosen az utan esett jol, hogy kiderult, hogy mind ketto full diamon (ill. az egyik platina volt 1v1-ben)
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Olvasom folyamatosan a PH-t , de nálam most nem a következő szintből dobál be enemyt hanem mar azt azt követőböl ezért írtam, hogy nem vágom mi van már
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
oxox
addikt
válasz AlyArkhon #15851 üzenetére
kozeleg a feldobas....fogsz bukni egyet-kettot, aztan ha nyersz megint 1-2t akkor feldob...legalabbis nekem is igy volt eddig.
Mouz- mar egyszer korabban megprobaltam az ff challange-t...silver sikerult egy-ket probalkozasra...de tegnap pont volt elesben egy szep mozdulatom/nem volt nagy vasziszdasz de vegre figyeltem ra...3v3 random...igen szep sereget sikerult osszehozni, sentryk, stalkerek, 2colo...ket tarsam csipegette az ellenfeleket, mire en betamadtam a tuloldalon az egyiket arra szamitva, hogy nem lesz ott senki...ures is volt a bazisa (volt talan ket tank, meg 5-6 marine), belepegettem, utatvagtam, es felhajtottam mindenkit....(blink pont keszult, es kellett egy kis idot adnom meg a fiuknak ha megjon az ellenfel osszevont serege)...font apritok /sentryket stby tettem a rampa tetejen/, mikor latom, hogy megjelent a mmm+thor osszevont sereg....gyorsban lezartam a rampat, colokat odarendeltem, hagy perzseljek a lentieket...addig takaritottam fent a stalkerekkel...sajnos a sentryket kozben lekapkodtak, (medic miatt fellatott) de pont eleg idom volt arra, hogy a tarsaim seregei is aterjenek....aztan at is gyalogoltunk a maradekon (pedig nem mi voltunk a favored )
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Éjfél óta letoltam már jó pár 1v1 es meccset, és nem igazán értem a rendszert. Miután volt egy 5-ös sorozatom amit nyertem liga 1 helyezetre ugrottam arányom is megvan a silverhez ( 173/160 ) elkezdte dobálni az ezüst playereket. 60% át nyerem a meccseknek talán többet is , de most meg elkezdett goldot adni. Mi van ezzel a rendszerrel ? Verhető a gold is de nem is az az érdekes hanem az, hogy miért ad goldos ellent ha felrakni meg nem rak fel ?
-
rt06
veterán
válasz föccer #15846 üzenetére
"Arról nem is beszélve, hogy néha fogja magát és átugrik a monitor másik sarkába"
1: pucold ki, nalam akkor produkal hasonlot, mikor az optika ele felszed valami szoszt, szorszalat
2: probald meg mas feluleten hasznalni (ha van egeralatat, akkor anelkul, ha nincs, akkor azzal)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
kovsol
titán
válasz AlyArkhon #15847 üzenetére
én már hányszor megfogadtam soha többet RT erre toltam előbb egyet, de félelmetes volt, már menet közben is rosszul voltam úgy tolták a társaim... ellenfél közt persze master liga is befigyel nálunk meg a silver, ráadásul még a felbontást se raktam vissza 4v4 miatt így úgy akadt, a végső csatában, hogy kb ki is léphettem volna akkor se lett volna rosszabb
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #15841 üzenetére
Ugyanilyen egerem van nekem is
A ma esti partik elég gázak voltak . Nem tudom mi van egyszer nagyon megy a szekér , egyszer meg olyan partikat bukunk el hogy mi sem hisszük el
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #15844 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy néha fogja magát és átugrik a monitor másik sarkába. És ha vissza emlékszel, akkor nincs túl sok helyem az egérnek, és az érzékenysége sincs az egekbe húzva. Ilyenkor van az, hogy 1-2 másodpercig hajtom a kurzort vissza a helyére, mint a félőrült
üdv, föccer
mod
RE: (#15845) hajsza
Én már 240-ben hallgatom a zenét. Kár, hogy nincs olyan funkció, hogy csak az audió tartalom lejátszása
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Nem lehet rosszabb, mint amivel én tolom. iSonic a megmondhatója, hogy elég puritán cincigóm van
üdv, föccer
-
hajsza
aktív tag
Nektek is tetű lassú most a youtube videók letöltése? Egy Husky videót szeretnék megnézni, de 1 percnyi anyag letöltése több, mint 5 percbe telik.
-
Alg
veterán
Koliban vagyok, és nem hozam egeret
Trackpoint-al nem olyan poén játszani"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
olbaidhun
őstag
Nah akkor kollégák, ma este egy oktató jellegű meccsre van esetleg lehetőség? Beszállnék 22után egy partyba, ha lehet..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
hajsza
aktív tag
Én azt olvastam valamelyik fórumon, hogy ha már van múltad (vagyis játszottál már korábban, a rendszernek már van némi fogalma arról, hogy hova való vagy), akkor összesen 1 placement meccsed lesz, ami alapján valószínűleg ugyanabba a ligába fog visszatenni, ahol a reset előtt voltál. Ez végül is logikus, mert a reset csak a pontokat fogja nullázni, a teljesítmény értékelés (MMR) nem veszik el.
-
sith7
félisten
-
Alg
veterán
válasz föccer #15830 üzenetére
akkor muszáj föld alá bújni
De nem gáz, mert mikor feljössz a túloldalt, akkor szépen le lehet szedni a FF-be beakadt zeákat
Sentry, HT, colo ellen meg simán ultra+brood lord, mert annyi gázt nem fog 2 bázisról összeszedni
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
És ha mögötted ott az FF, akkor hogyan mész ki a storm alól? Mert ugye onnan indult a diszkurzus, hogy sentry ht, coló ellen mi a Z válasza...
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz iSonic #15827 üzenetére
Mindegy, nem lényeg, úgysem a storm alatt kel velük ülni, hanem (lehetőleg creep-en) visszavonulni, és 3-4 mp-es burrow-al gyógyulgatni.
Volt olyan roach-om most, ami valami 6-8 stormot élt túl, és még úgy is max hp-val ment a következő csatába.
Más:
Q: Are you ever going to reset the leagues?
A: Yes, and we'll be sure to let you know before we do. Note that we will not reset your skill rating when we reset the leagues, so don't expect to rocket beyond or drop well below where you were before when you're placed after a reset.
Hmmm ez azt jelenti hogy aki diamondos volt reset előtt az kapásból plat/dia/master-t kapna már placementen?(és így persze akár 2-3-al kerülhet platinába is)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iSonic
addikt
harc közbe nem gyógyul..
-
föccer
nagyúr
Egyébként a gyógyulás nem csak akkor indul be, ha nincs támadás alatt az egység? Ha igen, akkor cumi cecilia, mert a storm folyamatosan sebez. A föld alatt meg tényleg átmegy a FF alatt. Csak ugye amire átér, addigra ropogósra sütik a colók. Feltéve, ha van observer...
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz iSonic #15824 üzenetére
Nem érted. Pont fordítva, HT lövöldözze csak a stormot, pillanatok alatt visszagyógyulok belőle (mert sok roach-ra sebez, viszonylag kicsit) - van pár ilyen replay-em feltöltve szerintem
Stalker, immo azért gáz, mert egy célpontra sebez viszonylag nagyot, így nincs idő visszagyógyulni
Szerk: szerintem harc közben is gyógyul (mármint sebződés közben, sokat harcolni nem tud szegény ) colo ellen tényleg nem az igazi, oda corruptor kell
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz iSonic #15822 üzenetére
Mondom hogy le van tojva hogy látják, nem érdekel, a heal a lényeg...
Amíg nincs annyi stalker/immo hogy föld alatti visszavonulás közben túl sokat elkapjanak, nics gond. Utána meg hozni kell vagy az ultrákat, vagy a brood lordokat."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz iSonic #15820 üzenetére
Ésszel kell használni, persze, és azért írtam, hogy nagy seregeknél már nem annyira menő
Nem a láthatatlanságon van a hangsúly, hanem a heal-en - storm alól amúgy is menekülni kell, egy földalatti roach meg kb. visszagyógyulja a storm sebzését, ráadásul ha creepen kicsit visszavonulsz, elég 3-4 mp a föld alatt és újra full HP az összes. FF alatt is átmászik."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Ha jól emlékszem, akkor a storm sebez a burrowed unitokra is. Vagy nem? A roachok azért nem gyógyulnak olyan gyorsan, hogy 2-vel ne lehessen őket megölni. A hydrákról meg nem is beszélve...
iSonic: A colók persze kellenek. Csak az FF miatt a Zealotok nem biztos, hogy hozzá fognak férni az ellenhez. No, meg ha ledobsz 4-5-6 stormot, akkor azok is hullanak, mint télen a legyek. Ezért mondom én azt, hogy inkább +2 coló 10 zealot helyett. 9-es range-el brutális pustítást csinál 3-4 coló is, nemhogy 5-6...
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz föccer #15815 üzenetére
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a burrow roach jó a storm ellen, persze amíg közepes méretű seregkről beszélünk... nagyobb méretekben már a sok stalker miatt elég bajos lehet a burrow-ozgatás. Ott már inkább ultra, brood lord - vagy hydraroach ha nincs colo, de akkor kizárólag creepen szabad csatába bonyolódni, és nagyon oda kell figyelni.
Mellesleg egy ilyen meccsen kaptam meg a minap a "Roach's life" acsit
sentry+HT -> rengeteg gáz, csak zea fér mellé -> mehet a burrow roach, az mindhármat countereli
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #15814 üzenetére
És zealot is csak kb arra kell, hogy elvegye a sebbzést a HT-k ről. Egyébként jó FF mikróval, és stormozással simán kinyírható a roach hidra sereg
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
egy tanács tanuld meg a shift + f használatát.. van egy ilyen challenge.. ahol a sentry és a ht-t kell használni.. ott betudod gyakorolni..
roach+hydra ellen-> colo és sentry és chargelot illetve stalker kell.. ja meg hozhatsz plusz dps-nek void rayt is de az már csak nyalánkság.. de egyébként a colo+ht, zealot, sentry párosítás is ütőképes..
-
oxox
addikt
válasz iSonic #15809 üzenetére
ahan...de ezt 1v1-ben hasznaljak fokent feltetelezem.....force fildben sajna meg mindig nagyon gyenge vagyok....pedig az sok gyozelem kulcsa lenne....
zerg roach+hydra ellen ht, vagy colo a jobb megoldas??? csakmert tegnap szepen belenyaltam egy ilyenbe, ultra is volt vagy 3, es a stalker colo, nehany zea-t ettek rendesen.
-
föccer
nagyúr
Jaja, lassan indul az évi munkahelyi buli Szerintem nem is lesz megállás december végéig...
üdv , föccer
mod: bár még most istenes, mert nem kell az ország másik végére eljárnom. Így még belefér napi 8-10 órába a meló. Ehhez szokott hozzájönni napi 4-500 km autókázás +ba.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
No, jelentem ma kiütöttem magmat melóhelyen. Ma nem valszeg, hoy fel fogok nézni b.netre. A holnapi napm sem lesz sokkal jobb... Talán hét vége felé, de majd meglátom.
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
4 gw lényege, hogy lemegy a 4gw aztán warp tech közbe kész.. pont kész le mire 4gw megszületik.. ledobsz egy pylont olyan helyre, ami közel van az ellenfeled bázisához és faj alapján nyomod a unitokat..
terran ellen-> sentry, stalker és zealot egyenlő részben max 1-2 zealottal több
zerg ellen-> sok zealot, meg sentry és 1-2 stalker (ha ling van), sok stalker és sentry (ha roach van)
protoss ellen-> stalker és zea és 1 sentry..és közbe ha tudsz warpolsz, warpolsz.. támadás alatt tartod az ellenfeledet és nyersz.. ha nem nyernél véletlenül, akkor meg egy-két sentry otthonra utána meg mész expandolni és go colo vagy HT esetleg colo+ht (LOVE THIS COMBO!! <3)
sith7: igen megesik, hogy ráfanyalodok erre az undorító fajra..
Alg: eléggé régi videó..
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
-
iSonic
addikt
4 gw egyszerűen OP, ha nem számítasz rá bevernek vele csúnyán.. és az a baj, hogy a sentry miatt sakkba is tud tartani.. mondom legerősebb tier1-es melee unit-> zealot --- legerősebb tier1 unit-> sentry --- legerősebb tier1 ranged unit-> stalker és marauder.. és az a baj, hogy ebből 2 protoss és 1 p és t és nincs egy darab zerg unit köztük..
phoenix egy overpowered egységfajta.. valaki jól tudja használni, akkor fölösleges stalker-t gyártani elég utána colora és zealotra.. ja és sentryre menni..
4gw visszatérve.. tegnap vertem egy ladderbe így egy diamond terran-t, majd írtam neki, hogy sorry de ki kellett próbálnom.. ahogy írtam.. ha nem számítanak rá akkor csúnyán beüt..
sith7: na igen nem egy elhanyagolható szempont..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat