- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
1000 lejátszott ligagame....51.2% win rate....egészen jól feljavítottam a kezdetihez képest
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Eagl3
veterán
Itt egy nagyon jó meccs, brutális fordulatokkal. [link]
-
kovsol
titán
válasz kovsol #14288 üzenetére
bár belegondolva egy ilyen elrontott placment után mikor minket kap be valaki ott is elég unfair küzdelem alakul ki, ha az illetők ténylegesen ott küzdenek, nem csak rossz kezdés miatt soroltak be rossz helyre
főleg most, hogy már olyat csinál a rendszer, hogy első placmenten is full diamondos embereket sorsol be így nehéz egy friss csapatnak bekerülni magasabb ligába, és így elszidják utána őket akiket bronzban beadogat nekiksry a dupláért, csak reggelit gyártottam és közben jöttek a gondolatok elő
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz föccer #14287 üzenetére
este volt DTG, Alg, Skymouz és én, az is jó volt, végre meglett a random 50 ikonom is
most már értem miért ideges sok alsóbb ligás ember, mi is bronzba voltunk 3v3 ban, hála az én csodás randomomnak és olyanokat adott be, hogy 3 diamond ligája is volt kettőnek! mi meg bronz ugye, és ilyen után dobott fel silverbe
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Alyarchon, kovsol és én mókáztunk délután egy keveset. De ez még valamikor 4-5 óra körül volt..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
iSonic
addikt
dragston-ra lehet jönni aki akar játszani...
bár picit másnaposság ül rajtam..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
2 szervercím van közkézen. dogok róla privátot.
2v2, 3v3 funolásban benne vagyok
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
M.Úr
tag
Sziasztok!
2v2, 3v3, 4v4 fun játékra, illetve 3v3 ladder-re keresek partnereket. 1v1-ben platina vagyok, 3v3-ban gold (bár még nem játszottam sokat). Ja és protoss.Hajnal.144
Milyen TS csatikról beszéltek? Ha szabad...
-
oxox
addikt
válasz JNashville #14252 üzenetére
Megnéztem...ill. a végét már nem,
Nehéz 8 embert analizálni.
A zerg nálatok nem volt nagy mayer....bár ha az elején kap egy kis segítséget akkor a marine-t akire támadott simán le lehetett volna kapni.....de hülye volt, hogy nem próbálkozott a másik bejraton (zergnél...mert azt simán megdézsmálta volna)..elég early játékosnak tünik, mert nagyon későn próbált expelni...
A másik két társad elég egy szinten volt, de ha összevonjátok a seregeiteket, akkor kb a játék feléig jó esélyetek lett volna....a csapatodban valóban így is Te voltál a legügyesebbAz ellenfélnél is volt béna (narancssárga), a zerg vitte vállán a csapatot (monjuk ehhez kellettek az expjei is)
A Te játékod....hozzátenném könnyü okosnak lenni, főleg utólag, s lehet, hogy én még ennyit sem tudtam volna!!!
Az elején cannon rusht szerettél volna?
-szerencsére nem ragaszkodtál hozzá (sokan a leleplezés ellenére próbálkoznak még, és be is fulladnak)amiket észrevettem, és szerintem másképpen kéne.
-lehetett volna a hozzád közelebbi aranyra expelni korán (ezen a pályán szinte mindig megpróbálom), de ez nem hiba, csak észrevétel, és nem is mindig jön be...általában az ellenfelől becannonozom, és akkor az elején nincs kedvük piszkálni
-mikor assimilatort leraksz (gáznyerőt), a probe-t küld el addig mig nincs kész mineralt szedni, mert ugyan lehet, hogy csak 20-30-at szed addig, de a játék korai szakaszában az is sokat jelent...de a többi probe-ra is több figyelmet szentelj...pl leraktad az első pilont, és várt a probe, leraktad a gatew-t és várt a probe....a játék későbbi szakaszában is volt egy csomó szituáció mikor 4, 7 probe nem dolgozott...dolgozzanak csak.
-későn kezdted el fejleszteni a void-ot, és ami szintén hiba, hogy csak egy core-t csináltál!!!...150 mineralért kell a kettő, hogy párhuzamosan tudd fejleszteni (a rengeteg cannon helyett akár...felesleges volt annyi...pl. közted, és a zerg társad közé egyáltalán nem kellett.....inkább a szedőkhöz tegyél néhányat drop/dt ellen)
-A fejlesztésre is megéri nyomkodni a boost-ot (sokszor volt, hogy 70 felett volt a bázisod energiája, és gyártottál)
-plasma shield egyáltalán nem lett fejlesztve!!!
-a void nagy előnye, hogy gyors, de ennek ellenére mindig szemből támadtál vele....ha körbe megkerülöd őket, akkor esélyük sem lett volna, mert csak a muta érte volna utól őket, azokat meg megetted reggelire....szépen expektől indulva kellett volna támadni, nem szemből a tornyok felől.
-+1 légi gyárat elbírt volna a gazdaságod simán.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
[link]
ezt a divisiot nézzétek! vannak nevek rendesenMay the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #14272 üzenetére
Holnap este nekifekszem annak a bizonyos 3 pályának. Szorítsatok. A leg keményebbel kezdem. Engine of destruction. Hogy hogy a retekbe fogom megcsinálni, még nem tudom, de már ötleteim vannak Az utter darknessre láttam egy egész jól hasznlható videot. Az all in meg nem lesz para. Ha midnen jól megy, holnap este már kerrigan néni fog mosolyogni a profilomba
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #14268 üzenetére
Hm, akkor a casternek honnan van ilyen portréja? Másik játékból?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #14266 üzenetére
Terran win!
lol
üdv, föccer
mod: egyébként hogy lehet bneten egyedi avatárt beállítani?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz kovsol #14263 üzenetére
http://imbalanced.tv/ most adják elődöntős lett magyar játékos, és dimaga legyőzője ellen küzd épp
-
föccer
nagyúr
Megnéztem nála is. Azért tolja a marin mikrót becsülettel az első bázisnál... Meg én egy picit más techet csináltam mint ő. De lehet menlátom, hogy meg tudom-e ezzel csinálni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Néztem én már millió+1 videót róla, de még nem találtam olyat, amit "könnyűszerrel" meg lehet csinálni olyannak is, aki nem túl magasan kvalifikált multiban...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jap, megvan a megoldás az in utter darkness küldire brutálon
Még nem csináltam meg, de majdhogynem bolondbiztos stratégiát találtam Már csak az engine of destruction-ra kellen valami használhatót találnom, és akkor nekifeküdnék az ucsó 3 pályának
üdv, föccer
-
kovsol
titán
most végeztem a CraftCup első körével ami számomra az utolsó is volt
egy diamond rank3 2600+ pontos zerget kaptam be első körben ellenfélnek, csak dupla annyi pontja volt a végén mint nekem, na mondom ez szépMay the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
Ez valami olyasmi, hogy a negatív reklám is reklám?
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz JNashville #14250 üzenetére
megnezem otthon...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
JNashville
senior tag
Nem mondanám, hogy elvoltam a gazdasággal, mert érdemi támadást gyakorlatilag én vezettem az egész (kb. 60 perces) meccs alatt, a többiek rendszerint ilyen 5-6 ling csapatokat küldözgettek bunkerek ellen, naná, hogy be lettek darálva, mire bármit tudtak volna támadni.
Ehm, elfelejtettem, hogy lementettem replay-be, most így visszanézve árnyaltabb a kép. A zerg társ mondjuk így is elég bénán játszott, de én meg párszor félreértettem, hogy mit is akarnak a többiek csinálni.
Felcsűrtem a repet ide, ha van esetleg valakinek kedve tanácsot adni, hogy úgy általában mit csinálok rosszul (van bőven biztos), az ne habozzon. (Az APM-emet nem ér cinkelni.)
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
oxox
addikt
válasz JNashville #14247 üzenetére
azert ez lehet visszafele is nezni....tegnap 4v4 random szinten...megbeszeltuk, hogy rush...mar 5zeam kesz volt, mikor az egyik protoss tarsam elkezdtek eszegetni a lingek...aki mellette volt zerg, meg akkor expelt le...."elmeny" volt a jatek tovabbi resze....
lecsaptam a lingeket, vartam egy poppet...majd megindultam kb 8-9 zeaval (csatlakozott a tamadashoz 2-3 maruder, meg kb 4-5 marine...ugye a protossunk probalta a gazdasagat visszaepiteni....megjelentunk, lekaptuk a gate-be epitett protoss core-jat, gateway-et, persze kozben szorgosan lingeket utlegelve...pont mentunk volna az elso zerg bazisra mikor megjelent az elso void....kis csapkodas, visszavonulas.....mire visszaertem a bazisra a kiexpelt zergunk elkuldott kb 8 linget (megcsak fast sem volt nekik) "rush"olni....
tehat ha a tobbiek folyamatosan tamadtak, es Te kozben nyugodtan elvoltal a gazdasaggal, akkor ertheto a reakciojuk (egyebkent volt mar, hogy lecsaptunk 2-t (3v3 random), mire a harmadik kb 12 carrier-el megindult, es gyalulta a mapot...tehat lehet akar ez is nyero taktika (ha a tobbiek addig jol amortizaltak az ellen sereget)...a vegere leszedtuk az osszes carriert makunkra... (en droppoltam, es leszedtem az utanpotlast, a tobbiek meg vikinghordat epitettek)
-
föccer
nagyúr
1 gázból szedve a vespint? 16 dronnal meg a mineralt? Otthon megnézem a BO-ját, hogy mikorra van készen.
üdv, föccer
-
JNashville
senior tag
Nem tartom magam egy pro player-nek, de amikor egy 4v4-ben már a negyedik exp-re megyek ki, a többiek csak a bázison techelgetnek, meg folyamatosan engem nyaggatnak, hogy verjem már vissza a támadásokat, akkor egy kicsit eldurran az agyam. Ez történt most is, kezd egy kicsit tele lenni a hócipőm, amekkora lámákkal összesorsol a game mostanában.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Alg
veterán
válasz föccer #14243 üzenetére
Én majd a Dimaga- féle fast exp, fast roach builddel akarok eljátszogatni kicsit ha lesz rá időm...
15 hatch, pool, utána rögtön roach warren, és 5-6 roach védekezni vagy nyomást gyakorolni, scout-tól függően
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
válasz goku_sama #14242 üzenetére
NO, mindegy, majd rájövk egyszer. Én akárhányszor csináltam azt, hogy így rámentem a gazdaságra, az első 7-8 percben kikaptam, mert jött az ellen egy akkora sereggel, amit a 2 queen, a dronok, meg néhány ling nem tudott védeni. Ezért álltam rá inkább az 1 base roach -> exp taktikára. Igaz, hogy így elmaradtam gazdaságban, viszont jó esélyem van arra, hogy megérem a midgame-t.
Sittes: esetleg replay fájlod nincs a videóhoz?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hát, csak azt nem értem, hogy hogyan húzta ki a Z a 13. percig....
üdv, föccer
mod: jah, egyébént jó video, köszi, hogy linkelted.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
katt: part1 ; part2
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #14235 üzenetére
Hát, aki párosával veszi a collector edition kiadásokat, annak ez a minimum nem?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz goku_sama #14230 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy egy accot- akarnak használni, hanem arról, hogy egy telepítést akarnak használni, 2 különböző account-tal. És simán lehet, nem lesz semmi féle szankció. Már csak azért sem, mert nem a telepítéshez tartozik a megvásárolt licence, hanem az accounthoz lett hozzáadva.
üdv, föccer
-
Mac!
aktív tag
válasz aDM|RaL^ #14226 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Azért gondoltam, hogy para lehet, mert így többen is használhatnak egy játékot időosztásos módon, ami értelem szerűen a Blizzardnak nem túl jó...
De ezek szerint ez ellen azért nem próbálnak védekezni.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
aDM|RaL^
őstag
válasz föccer #14210 üzenetére
Csak az 1v1.
És totálmind1 kit ad, csapatni kell neki. : )
Engem totál leereszt munka után, hogy leülhetek egy két meccsre, és az hogy munka közben pedig néha van időm streameket nézni, totál fejleszti a gondolkodásom, és tényleg élvezem sokszor, még akkor is, ha kikapok.
Lightyba kell tolni. : D
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
Mac!
aktív tag
Sziasztok!
Itt is felteszem a kérdésemet, hátha több szerencsével járok:
Bocsi, hogy ha a kérdés alap, de beszart a gépem, és szeretnék addig is játszani. A StarCraft 2-es accommal be tudok más gépéről is jelentkezni? Nem szankcionálják, ha ezt teszem? Lakótársam gépén tolnám, így az IP-nk kifelé azonos, de nem szeretnék ebből parát...Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
rt06
veterán
nem, mivel itt nincs fejlesztes, hogy overseer-re mutalodhass, hanem minden egyes alkalommal a mutaciohoz teljesulnie kell a feltetelnek, miszerint van legalabb egy lair-ed (vagy hive, ami a lair-bol jon)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
oxox
addikt
kerdes:
zerg megcsinalja a lairt...majd lecsapom neki., es nem is lesz neki a kesobbiekben..ezekutan is tud overlord-ot detectorra fejleszteni?
-
iSonic
addikt
Esti rangadó meccsek, akit érdekel-> http://www.own3d.tv/live/8002
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
terrran ként mass stalker és immo ellen mit kell?
-
rt06
veterán
válasz h.adam.92 #14211 üzenetére
nem biztos, hogy ezt meg tudja tenni, en pl sc1-es maradvanykent, ha tankra megyek, elorenyomulaskor telepitem tele a palyat toronnyal - nem is annyira a detektalas, mint inkabb a legvedelem miatt (sc1-ben ez a taktika pl eleg nehezen volt vedheto, ha nem figyeltel es keson vetted eszre, mert mire tudtad volna kontrazni, foldon a tankok allitottak meg barmit (siege modban 70 dmg), levegobol meg a tornyok)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Csak nem broodlord-dal
oxox: de ha megnézed nem is rágom magam a liga besorolás miatt
Egyébként meg részben egyet kell hogy értsek a cylával. Bizony saját magatoknak rontjátok el a játékélményt, ha folyamatosan azon görcsöltök, hogy jaj, most milyen ellenfelet ad a ladder, jaj, most milyen ligában vagyok, jaj, mikor fog már feldobni, jaj defaszom már megint gyémánt ellent kaptam, és úgy rommávert mint a szart.
Inkább tolnátok light feelingel a játékot. Tenni rá, hogy milyen ligában, vagytok, tenni rá, hogy milyen ellenfelet ad a gép. Minden játékban a legjobbat kell nyújtani, ha fejlődni akarsz. Ha a legjobb formád nem elég a győzelemhez, akkor ez van. Minek felbosszantani rajta magad. Ha meg nyertél? Az mindig fasza érzés, de ne egyből azon agyaljunk, hogy mi a picsának nem dobott feljebb
Én többek között ezésrt sem játsom 1v1-t. Egyszerűen nem élvezem a meccset. Nem szeretem a kapkodást, a rohangászást. Inkább 2v2, vagy 3v3. Sokkal szórakoztatóbb
Ajánlom mindenkinek.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz h.adam.92 #14204 üzenetére
viking ellen vicces próbáltam még nydust is, blood lord mutával támogat, ultralisk, banling, zergling, szét is kaptam a bázisát totál, de expre felrakott vagy 15 sige tankot és ravenekkel meg a rakétákat lődözte rám és az elől még elfutni se lehet
végén maradt neki egy fortess, egy raven és egy banshi nekem meg egy rakat ling és nem tudtam leszedni az expet! és mögé épített egy új bázist és mass marin, közben én bázisom is romokban
ezután sokkal hamarabb ki kell végezni a terrant, mert ez így nem állapot a végén már, bázisán meg állt pár thor a turretek mellett[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
sige tank viking banshi .... annyi sige tank az egész mappon szerte szét vicc ez a terran teknős taktika, hogy ott ül akár egy órán át is és csak azt várja hogy nyerjen
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett