Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
berczy03
aktív tag
válasz schawo #28997 üzenetére
Úristen, mi???
Na ez az, így kezdődött a fonalvesztés.Oké, a wipe-os romot klikkeltem össze a konyhából.
Clockwork az mi az? Kell ide?Van fent root, ill. OCLF. Tudom, ezt illik visszaszedni.
Hogyan induljak. Már van Odinom.Áh, hagyom lehet, mert kicsit bonyolult nekem, túl sok az info.
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
Huh, kicsit megkavarodtam. Olvasom a PFC-ot is, hát nem tisztul.
ROMkonyhában összeválogattam a tutit.Mit kell lementenem előtte, mert nagyon nem tiszta, ill. mivel? (tudom le van írva ezerszer, de pont ez kavar meg)
Mivel kell felraknom a zipet amit leszedtem a konyhából? Recovery megy, azt már próbáltam a százalésok akkunál.
Eddig azt hittem tiszta, de most, hogy beletúrtam.Pls. segítsetek, mert ma új romot akarok, de elcsszeni semmi sem.
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
B.Ricsike
őstag
Hát én tegnap feltettem a 8.1es DOC-ot, aztán nem müködött a market, igy láttam hogy nemsokkal késöbb már 8.1.1volt, igyhát föztem egy 8.1.1eset is, és feltettem. Ezzel müködik minden frankón, egyedül az idegesít, hogy kicsit laggol talán... a 8.1 brutál jó volt, ez meg vmiért néha késik kicsit:S
Mind2 ROM ugyanugy lett felrakva, nem ez az elsö, szal dalvik, wipe, FR megvolt elötte, sd törlés is....Szal csak tapasztalatnak irtam, hogy nekem a 8.1 es gyorsabb volt, mint a 8.1.1.
Másnak van esetleg ilyen észrevétele? Aki feltette mindkettőt?
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
-
Begi
senior tag
válasz hülyegyerek #28988 üzenetére
Ezer hála és köszönet.
Ezt el is felejtettem. Pedig még mikor 2.1-et használtam valaki javasolta is, csakhogy JM2-re nem volt jó.
Megcsinálta, zsir. Most már csak azt kell kitalálnom hogy a status bar bal oldalával mit kezdek, olyan üres lett szegény. -
tomi7711
aktív tag
Arra van valami megoldás 2.1-en, hogy a tárcsázóban az ékezetes neveket is megtalálja?
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Belevágtam és megfrissítettem a telefont 2.2.1-re.Kicsit untam már, hogy Tréfa mobile nem nagyon kapkod a firmware kiadással.
Tökéletes a sebessége az új firmwarenek, viszont szakmai tanácsot kérnék.Az 1. hozzászólásban szereplő leírás alapján csináltam a frissítést odáig, hogy rootolva van a készülék.
Van e értelme Doc’s vagy Darky’s Rom telepítésének? Ha igen tudna e valaki segíteni/tanácsot adni, hogy melyiket érdemes próbálni és, hogy honnan tudom beszerezni?Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
hülyegyerek
addikt
SGS Battery Icon Mod 2 tökéletes a gyári akksijelző helyett...csak mert jó napom van
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Begi
senior tag
Annyi jót irtok itt a Doc meg Darky ROM-okról, de senki nem ir semmit az alap JPY-ról.
Nos itt egy kis tapasztalat.
- Alap JPY, semmi sincs lecserélve CF-root kernel, akku idő olyan 1,5 nap átlagos használat mellett, sűrűn használva 1 nap. Nálam az átlag használat: napi 10 perc teló, 2-3 sms, 5-6 óra wifi ON a maradék időben pedig 3G ON, napi 40-60perc rádió + zene.
- JPY + JPA wifi woodoo 5.0.3 kernel: Átlag használat mellett 2 nap, sűrűn használva 1 nap.Egyetlen hátránya a gyári ROM-nak, hogy nehéz testreszabni. Pl. nekem a battery ikont sem sikerült kicserélni, mert utána úgy összefoxta magát a rendszer hogy újra kellett húzni. (Amúgy ha erre valaki tud valami megoldást, azt szivesen venném. Azt még nem próbáltam hogy kézzel kicserélem a képeket a framework-res.apk-ban, lehet az lesz )
Szóval csak ajánlani tudom. Első hozzászólás alapján gyorsan és fájdalommentesen felrakható úgyhogy kezdőknek is ajánlott!
-
berczy03
aktív tag
Bocsánat a duplázásért!
No, még egy kérdés. Oké, olvastam, hogy kb miket kell lementeni.
Lementettem az adataimat. De nekem kusza kicsit. ProductCoe-ot, imei-t le kell?
Ezeken kívül még miket?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
No, végigrágtam magam a fórumon, bő másfél hónapig tarott, de megérte, nagyon sokat tanultam.
Viszont belevágnék egy 2.2 frissítésbe. Melyik szerintetek a legjobb ROM? JM2 gyári van rajta OCLF-el, nekem gyorsnak tűnik, néhány laggolással. Quadrant 2360 pont. De izgatja a fantáziámat a frissítés, úgy sem tudom megállni.Szóval tisztelettel kérdem, melyik ROMot ajánljátok elsőnek, kezdésnek? Az érdekel amelyik a legjobb "élményt" nyújtja, ameilyik a leggördülékenyebb, hibamntesebb. Nem érdekel a quadrant pont, a használhatóság a lényeg.
Eddig a Sztupy 3.0-át olvastam ki legjobbnak, igaz lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
BerczySamsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
No, végigrágtam magam a fórumon, bő másfél hónapig tarott, de megérte, nagyon sokat tanultam.
Viszont belevágnék egy 2.2 frissítésbe. Melyik szerintetek a legjobb ROM? JM2 gyári van rajta OCLF-el, nekem gyorsnak tűnik, néhány laggolással. Quadrant 2360 pont. De izgatja a fantáziámat a frissítés, úgy sem tudom megállni.Szóval tisztelettel kérdem, melyik ROMot ajánljátok elsőnek, kezdésnek? Az érdekel amelyik a legjobb "élményt" nyújtja, ameilyik a leggördülékenyebb, hibamntesebb. Nem érdekel a quadrant pont, a használhatóság a lényeg.
Eddig a Sztupy 3.0-át olvastam ki legjobbnak, igaz lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
BerczySamsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Zolesz007
őstag
válasz Meglivorn #28978 üzenetére
Néha van olyan (minden telefonnal előfordult nálam), hogy a hálózat használja a telefont. Folyton ugrál egyik toronyról a másikra meg ilyenek. (ilyenkor minden telefon amit láttam még aznap lemerült) Ilyenkor melegszik is a készülék. Lehet erre még te is rátettél egy lapáttal. (nem voltál lázas? ) Én csak erre tudok tippelni. Ha azóta nem fordult elő melegedés, akkor szerintem csak ilyen hálózati probléma.
Fold 5
-
Meglivorn
aktív tag
Szombaton volt egy fura akciója a telónak. Előszedtem hogy megnézzek valamit, de totál halott volt, nem reagált semmire. Feltűnt, hogy baromi meleg a ketyere, mint töltés közben, vagy jobban, úgyhogy kikaptam az akksit, vártam picit hogy hűljön, aztán vissza, bekapcs.
A telefon rendesen elindult, 41 fokról mászott lefele, és azóta nem volt vele gond.
Nos, futni nem futott semmi (elvileg, inaktívként a böngésző és a poweramp állt háttérben), de kb 2 óra alatt vagy 16%ot fogyott az akksi, ami nálam nem valami jó arány, pláne zsebben, zenét hallgatva, minimális nethasználattal. Tény, hogy a készülék ingzsebben volt, én meg könyököltem az asztalon beszélgetés közben, és eléggé beszorítottam a kütyüt, de z eltellt 2 hónapban, amióta megvan, ez még sosem okozott ilyet.
Most meg nézegetem folyton a hőmérsékletet... -_-2.2 telenoros semmi mod. Akkor a flash még ment, azóta kilőttem.
Valakinek valami tippje? -
flegos
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hiba, vagy így mûködik...ha mp3-akat másolok a telefonra (Kies) keresztül akkor leduplikálja ôket. 2 mappában is megtalálhatók a másolt fájlok. SGS készülék.
Ez így normális vagy én bénázok? Ha háttértárként másolok a telefonra akkor is ez a helyzet.
Köszi elôre is a segítséget!''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
I9000XWJS3 - próbálta már valaki? Valami érdemi változás van benne?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
tariattila
veterán
-
Motaba78
addikt
A tegnap reggeli gyári adatok visszaállításával kinulláztam a telot.
Tegnap amint hazaértem, feldugtam tölteni, este 7-8 óra kész, feltöltött.
Féltem, hogy reggelre megint nem azt látom amit kellene, de nagy meglepetés ért, mivel este óta 100%-ról reggel 6.10-re 95%-ot mutatott, törölgetem a szemem biztos még össze van ragadva, és NEM, tényleg 95%-ot mutatott az akksi.Egyből jobban indult a napom, úgy tűnik a telefon is szeretne velem maradni, és összeszedte magát.
Így már egész jóban leszünk, és bocsi ha a telóval kapcsolatban kicsit túlreagáltam a dolgokat.
Egész jó ez, csak egy hét alatt, mióta megvan az első benyomás elég langyosra sikeredett.
Így már szerethető.
-
odium
aktív tag
válasz tariattila #28968 üzenetére
Én hosszabbra számítottam
A múltkor má' majdnem megdicsérted a GPS-t. Melyik modemmel nyomod most?
-
törölt tag
azért doc sem éppen százas... tegnap volt 8.0, ma reggel meg már 8.11?
-
rankesz
veterán
válasz schawo #28967 üzenetére
Nekem ez a Darky gyerek nem szimpatikus azok alapján amit csinál, szvsz Doc sokkal jobban képben van , és még szerény is...
Lassan Romolós állapotbna vagyok (gy.k.: hullarészeg: és nincs egy értelmes rom,aminek a felrakásával brickelhetném a PDA-t. Hát mifolyikittgyöngyösön?!
-
tariattila
veterán
khmm....öhmmm.... uraim csak egy szösszenet erejéig készítettem egy logout bejegyzést... megtisztelnének ha rápillantanának és véleményeznék...
-
titán
a program neve SlideIT
appbrainen itt találod.
Más. Docról meg ne én írjak, csak pár órája használom. Ami viszont nagyon hamar feltűnt, az az, hogy nagyon jól takarékoskodik az akkuval. 3 óta aktív nyomkodás, 3g és wifi, telepítés, market, téma szerkesztés és fórumozás után 65%-on volt az akku, most 5 és fél óra után 52%. Régen nekem ennyi idő után már lemerült. Sírtam is miatta eleget itt a fórumon. Ha mindig ilyen lett volna, egy árva szavam se lett volna...
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
B.Ricsike
őstag
Most raktam fel a Doc 8.1et, és a MARKET nem működik. Elindul a letöltés, 2mp ig mutatja hogy tölti, és kész vége, még a download unsuccessful sem jelenik meg, meg semmi. Mi lehet ennek az oka?
ZSJPE MODEM van, Speedmod kernel.
-
B.Ricsike
őstag
Értem, de akkor mér nem ezt irtad? Kicsit lekezelö stílusban irtál, azért válaszoltam ugy. Egyébként az eslö hsz-t olvasd a frissítéssel kapcsban, illetve Doc és Darky ROM-okról rengeteget olvashatsz itt a forumon, beleértve a tapasztalatokat, ROMokat, Kernel-eket, Modemeket stb stb....
-
telya
aktív tag
válasz B.Ricsike #28937 üzenetére
egyreszt elmondtam a velemenyemet errol a napi x darab y fele romrol es hogy a topic 90%-a errol szol ami szvsz nem teljesen egeszseges, masreszt egy kis segitseget kertem volna, hogy egyreszt valaki esetleg adhatna egy linket aminek a segitsegevel jobban ki lehet igazodni a doc romok kozott, illetve azokon is belul (egy ilyet azota belinkeltek, jonak tunik), masreszt hogy valaki aki hosszabb ideig hasznalta mind2t, esetleg leirja roviden a tapasztalatat a gyari 2.2 es egy ujabb doc rom fogyasztasa osszehasonlitasa kapcsan, mert ha eleg ervet latok mellette, esetleg hajlanek egy ilyenre frissitesre, csak egyszeruen annyi bizonytalansagi tenyezot latok (kezdve egy konkret rom osszerakasaval odaig kb hogy otletem nincs hogy ha pl valami gaz lenne, hogyan tudnek visszaallitani egy gyari romot (lehet-e egyeltalan ilyet h eszre se vegyek h mas volt rajta), hogy a szervizbe ne kuldjenek el az anyamba a fozott rommal), hogy inkabb probalom nem elkapkodni a dolgot.
-
titán
Eddig "darkysta" voltam (7.0 -> 8.1), de ma kipróbáltam a doc-ot. Első, és legfontosabb, ami feltűnt, hogy sokkal jobban bánik az akkuval. Nagyon kellemes meglepetés. Öröm és bódottá.
(#28958) twon: hehe, én a marketban megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #28955 üzenetére
Doc kitchen
ebben is benne van a sound fix... nem is merül annyira (ha a batt.stat.-ot megléped...) -
B.Ricsike
őstag
Gyorsan itt a 8.1es Doc
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz korpicschess #28955 üzenetére
akkor szintén a Darky marad, hiszen a 8.1-ben már nem voodoo van, hanem speed mód, amire már mehet az audio buhera, és kevesebbet is fogyaszt!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
szeretnék ikonokat "újítani".
viszont az ikonok nincsenek meg .png -ként, hanem az egész egy .apk kiterjesztésű pack. (kicsomagolás előtt zip)
ezeket hogyan lehet feltenni?
simán installáltam, de csak megnyílik (tehát látom az ikonokat), és nem tudok velük mit kezdeni.
ha bezárom, olyan mint egy program, nem fut, vagyis nincsenek meg az ikonok.
lehet hogy recoveryből kell a zip-et telepítenem?
próbálkozott már valaki ilyennel?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zolesz007
őstag
válasz korpicschess #28946 üzenetére
Aki nem akar foglalkozni vele, vagy nagyon elmélyülni, az szerintem tegyen fel wipe verziót és speedmod kernelt, ZSJPE vagy JPY modemmel... A többit sztem már mindenki el tudja dönteni maga.
Fold 5
-
HUTCHDB
nagyúr
ha átolvastad a linkelt instrukciókat, és úgy érzed, ahogy én is, hogy ezt azért már mégse , akkor én a Darky-t ajánlom neked.
az ehhez képest pofon egyszerű" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #28948 üzenetére
Ugyan már. Nincs benne szerintem semmi érthetetlen. Sokan linkelték a segédletet a konyhához, amiben le van minden írva, h mi micsoda. Én annó minden segédlet nélkül csináltam meg. . .
Szafi77: én semmi ilyet nem tapasztaltam mióta fent van.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
-
e.vid
senior tag
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
bmarko
tag
válasz HUTCHDB #28940 üzenetére
Összeválogathatod magadnak amit szeretnél bele (alkalmazások, modem, csc stb.) A lényege hogy úgy rakod össze, ahogy akarod.
A Voodoo kernelt használók, 2x kell hogy frissítsenek ugyanazzal sajnos, már dolgoznak a megoldáson (wipe nem megy elsőre, bizonyos alkalmazások nem települnek) . Speedmod-al minden megy elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
annyit írtok itt a DOC romról, hogy kíváncsivá tettetek.
viszont nem nagyon értem ezeket: "konyhába mentem" "most főztem magamnak", stb.
ez mit jelent konkrétan?
nincs egy alap "kész" rom, amit csak fel kell tenni, és lehet használni, mint a Darky félét?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
B.Ricsike
őstag
Hehe, de akkor minek irsz ide? Ez a topik legnagyobb részben erröl szól, és ez jó, ujabb romok, annak telepítése, megbeszélése, ezzel segítve másokat is a választásban. Illetve ha látnál pl egy uj DOC vagy Darky ROM-ot, és mellétennéd a szánalmas gyári 2.2-t, a könny kicsöppenne a szemedböl, és inkább kevesebbet melóznál fél órával, csakhogy egyszer legyen egy ilyen frankó főzött ROM-od!
1 szó mint 100, abszolút semmiben sincs igazad. Akkuidöben a DOC veri a gyári ROM-okat egyébként!
-
NielsX
tag
válasz NielsX #28915 üzenetére
JPU fentvan, ez most nagy előrelépés volt, kicsit félve kezdtem neki a dolognak, nem is ment elsőre: amikor odinnal updatelni akar valaki, érdemes figyelni hogy a számítógép előlapi usb-én keresztül nincs adatforgalom, csak ha a kábelt a gép hátuljára csatlakoztatjátok. Nálam legalábbis ez hozta meg az eredményt.
-
telya
aktív tag
en se birom kovetni. nehany naponta kijon 2-3 kulonbozo keszitotol 3-4 kulonbozo rom, es masrol sem megy a tema, mint hogy ki hogy es melyik romot pakolgatja eppen fel, illetve annak a romnak is a 7 komponense kozul is melyikek epp a jobbak, meg frissites utan elveszett az imei, mit lehet csinalni, meg lemerul az aksi hamarabb, akar nehany nap alatt, pedig latszolag minden rendben. ezeket meg elolvasni is agyrem, nem hogy meg akarjam csinalni. nem fogom hetente cserelgetni a rom-ot, de meg "csak" havonta sem szeretnem. egy stabil verziot akarok, amit legfeljebb akkor cserelnek le, ha peldaul kijonne egy stabil 2.3, vagy hasonlo lelegzetu update. az olyan dolgok meg h szarabb lesz tole az aksi, mint a gyari rommal, nalam azonnal kizaro tenyezove tesz egy romot, tudjon az barmit is, ha a telefon egyik legletelemibb, legalapvetobb tulajdonsagat ezzel lerontja. ezert en meg gyari 2.2-t hasznalok. a darky rom nalam alapbol kiesett az alapjan amit olvastam rola, doc pedig nemtom hogy all az aksival a gyari fw-hez viszonyitva.. de ha tenyleg egyertelmuen jobb is lenne mindenben, es meg az aksit sem szivna kicsit sem jobban a gyarinal, frissitenem is arra, fogalmam nem lenne hogy a 7 komponenset hogy valogassam ossze. egyszeruen nincs ennyi idom, energiam a teloval foglalkozni, van mas hobbim is..
-
titán
válasz HUTCHDB #28928 üzenetére
Főként nem vonalkódok, hanem 2D (QR) kódok olvasására hasznos. Ha látsz egy fehér négyzetet, ami tele van apró fekete kockákkal, akkor annak az adatainak a kiolvasására van. Ez tartalmazhat szinte bármit: sima szöveget, linket, telefon névjegyet, emailcímet stb.
-
HUTCHDB
nagyúr
lehet megint hülyét kérdezek, de mi ez a vonalkód leolvasás?
most keresek szép ikonokat, és szinte mindegyikben van:ez most mire való?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bilux
veterán
Kedves olvasóink közül a Galaxy S tulajdonosok figyeljenek. Megjelent egy új ROM Galaxy S-re, a holland független készülékekre meg is érkezett KIES-en keresztül. Kéretik nem letölteni és nem feltenni a készülékekre. Ez csak egy JPY based új ROM a hollandok számára és, mint ilyen nekünk felesleges. Nem mellesleg szerintem hamarosan megérkezik egy javított verzió is belőle, mivel ennek felrakása után a KIES-hez nem lehet csatlakozni. Na jó, ha az ember megjavítja akkor lehet, de gyárilag el van cseszve.
Kapott ugyan szép új kernelt is: Kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #2, de még nem tudni mi van benne és hogyan. Ha lesz arra érdemes ROM, jelezni fogom ahogy eddig is, de ezt egyelőre nem kellene feltenni senkinek. Kivételesen azért ragadtam billentyűzetet, hogy lebeszéljelek egy újdonságról benneteket, de ígérem azt is jelezni fogom ha valamit javasolt feltenni (ahogy a 2.2.1 megjelenésekről is beszámoltam). Egyébként semmi extra nem látszik eddig. Se nem gyorsabb, se nem jobb, mint a JPY, de mivel annak alapjaira épül, nem is vártam mást.
Rom I9000XWJS3
Modified Date: 11/01/17
ro.build.version.release=2.2.1
ro.build.date=2011. 01. 05. (수) 15:13:40 KST
JPY Modem
Dutch CSC version I9000XENJS3Ezt pedig pláne ne tegye fel senki: I9003XXJL9. A samfirmware-en volt annyi eszük, hogy berakták a Galaxy S (I9000) szekcióba, de ez I9003, tehát nem Galaxy S firmware. Ha felrakod a telefon mehet is szervizbe... No de a srácokat az említett honlapon nem is az eszük miatt szeretjük, hanem mert elérhetővé teszik az összes Samsung ROM-ot, amit csak meg tudnak szerezni.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #28917 üzenetére
Folder organizerben be lehet állítani, hogy úgy nézzen ki, ahogy elképzeltem!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Bilux
veterán
válasz sztrogoff19 #28874 üzenetére
Igen nálam is ugrál ha nincs cél beállítva, csak céltalanul megy
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
daninet
veterán
válasz HUTCHDB #28923 üzenetére
azért annyira durva módosításokat nem csinálnak.. ok, most volt kernelcsere, de alapvetően berak pár programot, kicsit alakít a dizájnon, kijavít egy vagy két bugot és kész az új verzió..
azt is vedd hozzá, hogy ez most egy néptelefon, mindenki falja a szavaikat, élvezik, hogy ők a téma.. a doc is meg a darky is[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz daninet #28922 üzenetére
ez már követhetetlen.
korábban HTC-m volt, és ott is jöttek ki a romok szépen, ....de hogy itt egy hét alatt akár 2 verzió is, az már túlzás." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
jól látom, hogy darky-ból kijött a 8.2?????
-
rankesz
veterán
válasz Oppenheimer #28917 üzenetére
Hát ha nem jöttél még rá hogy kell egy launcherpro folder-t átnevezni akkor nézegesd még egy kicsit (Létrehozod a mappát, "megnyitod" majd a címsorára böksz.) A mappaikont meg tuti át lehet moddolni valahogy. Nekem pl. ne nézzen ki ájfónosan, mert befejelem a gorilla glasst aztán cseréltethetem a kijelzőt
-
NielsX
tag
Éppen jpu updatelek, itt tart a dolog 10 perce, és nem megy tovább:
<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> Enter CS for MD5..
<ID:0/006> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/006> Please wait..
<ID:0/006> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/006> Leave CS..
<ID:0/006> SetupConnection..Meddig kell várni vagy húzzam ki és újra próbáljam? Pls help!
-
gobe26
csendes tag
Egy hete egy haverom küldött nekem egy névjegyet, amit azóta már vagy 70-szer megkaptam. Ő csak egyszer küldte el, felhívtuk telenort, ők annyit látnak az én mobilom mindig azt az üzit küldi szolgáltatónak, hogy tele a memória, ami persze baromság. Minden más sms faxán megjön, csak egyszer ahogy kell...
Hogy lehet ezt kijavítani vajon? Szervíz azt mondta gyári beállítást kell nyomni, amit nem akarok, százezer kényelmetlenséggel jár... ÉS KÜLÖNBENIS!!!Van valami jobb ötletetek?
Előre is köcce! -
korpicschess
veterán
válasz tariattila #28904 üzenetére
Hali!
Sajna nincs igazán időm/energiám követni a topicot, ezért kérdezem meg most.
Melyik ROMot ajánljátok? Tegnap láttam ezt a voodoo sound kerneles cuccot gondoltam felteszem, de vmiért nem működött a cwm-es verzió, úgyhogy most teljesen újra van húzva Darky 8.0.. jó a sebesség meg minden, de picit gyorsan merül, naponta mindenképp töltőre kell tennem, mert már másnap délelőtt lemerülne.
A hangminőség is lehet fontos szempont, de akkuidő, sebesség azért előrébb van.
Esetleg ha dobtok linket is hozzá, ide vagy privátba nagyban megkönnyítenék vele a dolgom.Köszi előre is, lehet megmarad a telefon.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
gobe26
csendes tag
Ma sikeresen összevakartam az infót hogy lehet elérni, hogy gyári böngészőben (meg dolphinban is) helyesen jelenjenek meg az ékezetes betük index.hu -n meg pár oldalon:
Beállítások/Vezeték nélk/Mobilhálók/Hozzáférési pontok neve/telenor/ Név > legyen telenor internet, APN > net, Proxy > kitörölni, Port > kitörölni
Így tökjól meglesz minden ékezet
-
B.Ricsike
őstag
válasz csabám #28907 üzenetére
Köszi. Gondolom az új base rom a JS3 lesz. Tudtok már róla valamit? Olvastatok esetleg tapasztalatokat, illetve hogy hoz e valamilyen érdemleges változást?
Changelog szerint holnap v3.0ás verzió lesz már.
mike13 és schawo nektek is kössz. (a ctrl+f5 bejött)
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz B.Ricsike #28899 üzenetére
Nekem mindkét linknél az újat hozza be. A béta az idézőjelben volt. . . Nem béta. Még hiányzik belőle a bootanimáció szekció illetve a téma bővítés. De lehet h csak az új base rommal fognak ezek megérkezni. Ezért mondtam, h "béta".
rankesz: Agreed
tariattila:
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
p06
senior tag
Amúgy erről a JS3-ról tudtok valami érdemlegeset mondani, értem ez alatt hogy valami javulást hozott e, vagy ez is csak egy Holland lokalizáció.
-
tariattila
veterán
Doc koma belepattintotta az összes magyar CSC variánst a konyhájába...
komolyan veszi ezt a dolgot úgylátom...
reggel 8-óta pedig 51%-on áll a mutatóm??? az eddigi legjobb
még a végén összeáll a galaxys? -
Oppenheimer
nagyúr
válasz rankesz #28895 üzenetére
Ah, nem érted . Azt még átnevezni sem lehet, ráadásul bűn ronda. Láttál már mappát i4en? Na, valami olyasmire gondolok, bár ez benne van a go launcherbe viszont azon csempés styleba csapatom. Ezt a 2 dolgot kéne tudnia: átnevezhető legyen és az iconja olyan, hogy mutatja a benne levő első 4 alkalmazás ikonját. Ilyen nincs a launcher proban .
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
titán
válasz B.Ricsike #28899 üzenetére
Telefonról az új jön be.
Csak valamit elbénáztak az index.html-en.A böngésző cache a probléma. De ez már a hivatalos, nem a béta.Twitter: about an hour ago we said, WE ARE NOW OPENED! http://romkitchen.org
(#28903) Oppenheimer Fordítsd meg: legyen a LP a csempés, és a GO lehet akkor folderes
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest