Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Valaki szinkronizál Google Calendarral? Az alapértelmezett saját naptárakat látom, de az utólag hozzáadott (névnapok, ünnepnapok) részeket nem... 2.1 alatt gond nélkül felhozta azt is. De 2.2.1 alatt nem működik (se JPU se JS8 alatt)
-
tomi7711
aktív tag
JS8-ra valahol lehet generálni battery icon mod-ot?
http://uot.dakra.lt/ itt próbáltam, de valamiért nem engedi
-
tomi7711
aktív tag
http://prohardver.hu/tema/samsung_gt-i9000_galaxy_s_4-inch_super_amoled/hsz_46869-46869.html
erre valaki esetleg? Köszönöm
-
tomi7711
aktív tag
Hello Mindenki!
romkitchen-es JS8-as főzettel lenne pár kérdésem.
1. Az normális, hogy a lagfix kapcsolása utána a Quadrant 1200 pontot ad?
2. Lehet rá biztonságosan varázsolni %-os akku kijelzést?
3. Le lehet cserélni a kikapcsolási animációt arra, amit indítónak beraktam?Köszönöm
-
tomi7711
aktív tag
válasz knyitogato #46864 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem. De nyugodtan menj be és beszéld meg az eladóval. Valszeg értetlenkedni fog de Te tudod, hogy tudja miről beszélsz
-
tomi7711
aktív tag
válasz knyitogato #46825 üzenetére
A régebbi típusokon, többek közt azon is ami nekem van, recseg, nyikorog a fényes keret! Elfogadhatatlan szerintem egy csúcskategóriás telefontól, de én megtanultam együtt élni vele...
-
tomi7711
aktív tag
Tudtok olyan pc-s szoftverről, amivel lehet látni a telefonon lévő sms-eket, ezt managelni, olvasni, törölni, küldeni stb. Olyan kellene mint Nokián a PC Suite.
-
tomi7711
aktív tag
válasz berczy03 #46789 üzenetére
Nekem is hasonló a gondom (ha jól értem az írásodat)
Google calendarból csak a saját naptáramat tudom kiválasztani, a weben hozzáadott külső naptárakat (névnapok/ünnepnapok) nem. A 2.1-ben nem volt ilyen gond, ott hozta a naptárakat amit ki lehetett választani. Erre nincs valami javítás?Más.
romkitchenen generált romba kiválasztottam egy indító animációt, de a lekapcsolási anim maradt ugyanaz... Ez normális? Le lehet cserélni ugyanarra mint az indító?
-
-
tomi7711
aktív tag
A romkitchen-en generált rom-ba valamiért nem kerültek bele a tweak résznél kiválasztott programok (Voodoo Sound és társai), pedig ki voltak pipálva. Ezeket külön is fel lehet rakni?
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46497 üzenetére
Van CWM recoverym a Voodoo lagfix felrakta... A lagfixet még pár napja kikapcsoltam. CWM-es frissítés előtt egy totál wipe gondolom nem árt, de mást nem kell kikapcsolnom, állítanom, ugye?
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46497 üzenetére
Ok olvasom! Kezdem vágni! Köszi!
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46490 üzenetére
Köszi mindekettőtöknek! Mi az amivel nagyon el tudom cseszni? Pl. valamit nem teszek fel a programok közül... v. ilyesmi. JPU-t wipeolom, Odinba beteszem (gondolom a PDA-ba) és repart. nélkül flashelem
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46475 üzenetére
Megvan, vágom! Doc féle JS8 a romkitchenből... már csak tippeket várnék, hogy mely részeket érdemes beleválogatni (pl. browser, modem... ilyesmi)
-
tomi7711
aktív tag
válasz rankesz #46476 üzenetére
Nekem is 3 akksim van és stock 2.1 alatt nem volt semmi gondom a cserékkel
Viszont a kínai precízitásnak köszönhetően valami nem stimmel velük, ugyanis egy erősebb koccanáskor képes kikapcsolni... már 2x hasalt el a telóm rendszere emiatt! Kikapcsolt és indítás után minden létező program Bocsánattal indult! DD és mindent elfelejtett[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46475 üzenetére
Nekem tökéletes az is! Csak egy link kellene ahonnan letöltöm!
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46472 üzenetére
Ja értem! JS8, speedmod kernel és abban van rootolási lehetőség... Az a baj, hogy nem vagyok járatos ezekben. Próbálok googlizni, de alig találok valamit.
Amit akarok, hogy jól birja az akku, 2.2.1 legyen, root mindenképp és valamiféle lagfix... ha így kibír 1 napot (24h), nekem már bőven elég. Ezt tudja a JS8+Speedmod? -
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46464 üzenetére
Neeem, csak én úgy tudtam, hogy ha boot elcsesződik, akkor már nem segít az USB JIG... De ezek szerint rosszul tudtam...
JS8 (samfirmware) + CF-Root + speedmod kernel? Ez így működhet?
-
tomi7711
aktív tag
Ha úgy döntök, hogy felrakok egy samfirmware-es JS8-at, akkor (mivel lagfix és root is van rajta) érdemes újra JPU-t repartitionnal és utána a JS8? A JS8 mellé 512.pit van írva, lehet azt a pit filet használni, ami a JPU mellett volt? Ezek szerint a Voodoo lagfixet felejtsem el? Mit érdemes a JS8 mellé felrakni? Gondolom a root-ot lehet olyan elven mint ahogy az első hozzászólásban van a JPU-nál. (ODIN-ból)
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
feltettem a stock JPU-ra a JPA wifi drivert és a JPE modemet. 9:33 a leválasztás óta, kijelző 3 órát ment, fél óra telefonálás, wifi 9,5 óra... most van 12%on... Ez jónak számít? Az előző 2.1-es romom sokkal jobban teljesített )
A samfirmware-en lévő I9000XWJS8 az jobb mint a JPU? Mer újabb az biztos... Egyenlőre még nem laktam be nagyon az új rendszert...
Vagy mégis próbálkozzak a főzött rommal...? Asszem ma ráfekszem a témára! -
tomi7711
aktív tag
válasz Oppenheimer #46313 üzenetére
Voodoo kerneled van? Akkor azért merülsz .
Szerintem tegyél fel egy JS7-et 512-es pittel az első hozzászólás alapján.
Arra meg egy Doc-ot!Tehát ha jól értem, samfirmware-ről egy JS7, 512 pit-tel
A Doc-ot honnan szedjem le? Az első hozzászólásban lévő (természetesen a JS7-hez való) root-ot használhatom? Nagyon bejött a Voodoo által felrakott Clockwork Recovery a NANDROID backup miatt. Ez külön is fel lehet rakni?Semmiképp nem akarok főzött romot felrakni. Olyat szeretnék, ami jól gazdálkodik az akkuval és 2.2 v 2.2.1... Na meg működjön rajta a MarketEnabler ;-)))
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
válasz Oppenheimer #46313 üzenetére
Úgy látom ennyit ér az első hozzászólás... Azt nem lehetne naprakészen tartani? Ugyanis ott szó sincs JS7-ről! Vagy csak én vagyon vaksi?
-
tomi7711
aktív tag
Sajna nincs benne magyar product code... Melyik 2.2.1-re érdemes lecserélni a JPU-t? Nagyon gyenge az akku időm. Bár azóta, hogy kitöröltem a battstat-ot, jobb lett kicsivel. Most kikapcsoltam a Voodoo lagfixet és felraktam a JPA wifi drivert és a JPE modemet... Kiváncsi vagyok mit produkál...
-
tomi7711
aktív tag
Előző hozzászólások valamelyikében láttam utalást a product code-ra. Gondoltam megnézem én is és természetesen nekem is KOR lett a JPU-s frissítés után. EFS mentésem nincs. Van mód a visszaállításra, van egyáltalán értelme foglalkozni vele?
erre valaki?
[link]thx
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! A VoodooLagfix által feltelepített, bővített recovery menüből elkészített Nandroid Backupos mentés - ha JPU-n készült a mentés - visszaállítható újabb 2.2.1-en is? (pl. I9000XWJS8)
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #45118 üzenetére
Na! Akkor hamarosan neki fogok! Oda kell lagfix? Root?
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Az első hozzászólásban lévő leírás alapján telepítettem 2.2.1-et, rootot és voodoo lagfixet (ebből a hivatalos oldalról szedtem le az 5.5 stable verziót)
A problémám az, hogy az előző 2.1 -hez képest kb fele annyi ideig sem bírja az akku. 7-kor húztam le a töltőről és már 1kor 10% alatt volt.... Wifi be volt kapcsolva és a fényerő a minimumon....
Ötlet esetleg? -
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam a leírás szerint a rootolást és az odin errorral elszállt....
Utána már csak 2 kis számítógép fogadott, közepén egy felkiáltójellel.
Újból beraktam dowload módba, és jelenleg már itt áll kb 10 perce:<ID:0/008> SetupConnection..
<ID:0/008> Initialzation..
<ID:0/008> Set PIT file..
<ID:0/008> DO NOT TURN OFF TARGET!!Mit tegyek? Lehúzzam?
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #44660 üzenetére
Közben frissítettem! Tökéletes!
A névjegykártyáim mentése nagy vcf-ben van.... ezt froyo alatt hogyan lehet importálni? 2.1 alatt ott volt a lehetőség...---> már megvan, csak rá kellett kattintani
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #44655 üzenetére
Akkor a repartition ebben az esetben kötelező?
-
tomi7711
aktív tag
-
tomi7711
aktív tag
Sikerült atz ellenállásos trükk!
Lagfix/root fent van a jelenleg halott rendszeren, ez nem fog problémát okozni?
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Így, hogy a root és a lagfix rajta maradt (ha jól tudom, a lagfix eltávolítását javasolják fw frissítés előtt) valamit másképp kell csinálnom majd az ODIN-os frissítésben? Akkor a belső sd-kártya adatai is meg fognak maradni?
-
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Egy újraindítás után a com.android.phone folyamatosan leáll... Képernyőt nem érzékeli, ha sokáig nyomom a home gombot, felugrik, hogy a TWLAUNCHER v. a LauncherPro-t akarom indítani... De egyszerűen semmit sem tudok vele kezdeni. Valakinek ötlete? Persze a recovery nem működik, hogy vissza tudjak alapra állítani mindent...
Valakinek ötlete? Köszönöm előre is....
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41489 üzenetére
És ha azt csinálnám, hogy felraknám a SwitchProt, abból tudok download módot indítani... Utána meg ODIN és flash Nagyon veszélyes?
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41481 üzenetére
Sajnos nem Eddig csak a SwitchPro-val dehát az édes kevés...
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41463 üzenetére
Az a bajom, hogy nincs recoverym... És black brickeltem már a telómat úgy, hogy ezt próbáltam megoldani. Ha ezt a lépést kihagynám...? És egyből odin?
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41460 üzenetére
Minden frankón működött, akksit akartam cserélni és nyomtam egy kikapcsolást. Amikor levettem a hátlapot, kiesett az akku, de akkor még a telefon nem kapcsolt ki... Szerintem megsérült a lelki világa, mert most úgy néz ki, hogy rajta vannak a progik, de bármit indítok, jön a kis kék ablak a bezárás gombbal. Indítom a lagfixet, úgy néz ki, mitha nem is lenne aktiválva.
Ha már így jártam, lehet telepítenék egy frissebb romot. Főzöttet nem szeretnék, egy gyári romot viszont rádobnék. Kiesből a téseknek elérhető már valami újabb? (bocsi, de eddig nem igen foglalkoztatott a dolog, mert tökéletesen megfelelt nekem így is, szóval rendesen kiestem a gyakorlatból
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Rootolt és lagfixelt 2.1 rendszerrel rendelkező telefonnak a teljes nullázását hogyan kezdjem? Le kell szednem a lagfixet/rootolást róla reset előtt? SOS, köszönöm!
Valamiért összefosta magát a rendszerem és nem működik rendesen sajnos -
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Bármilyen lehetőség van-e Andoridos programok vásárlására? Mondjuk web-ről PayPal v. CheckOut használattal? Nem találtam ilyet, de lehet, hogy csak rossz helyen keresem
-
tomi7711
aktív tag
Akik szeretik az emulátorokat, ajánlom figyelmükbe
http://www.engadget.com/2009/04/06/zeemote-js1-wireless-controller-syncs-up-with-the-g1-for-game-ti/
Maga a cucc nem új, de ebay-ről nagyon olcsón hozzá lehet jutni és jelenleg - tudtommal - nincs más alternatíva erre...
Tudtok arról, hogy várható-e olyan rom, amivel használható lesz a Wiimote?
-
tomi7711
aktív tag
Arra van valami megoldás 2.1-en, hogy a tárcsázóban az ékezetes neveket is megtalálja?
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! A rootolás és a lagfix (mind2 ryanza release) telepítése után előfordulhat, hogy kicsit kevesebb ideig bírja egy töltéssel? (ROM: 2.1 I9000XXJM1)
A lagfix futtatása után van értelme unrootolni a telót? A One Click Lag Fix-ben van egy alter minfree opció, ezzel van valakinek tapasztalata? -
tomi7711
aktív tag
válasz schawo #26487 üzenetére
Nekem brickelés után az XWJM2 fw került fel és most 2 naponta töltöm. Az előző fw-rel (nem emlékszek rá melyik verzió volt, de ki tud deríteni, hogy melyik volt) munkaidőn belül már töltenem kellett... hozzáteszem alap állapotában is (tehát semmi sem volt rá telepítve), úgy hogy minden ki volt kapcsolva (wifi, bt, 3g)
-
tomi7711
aktív tag
Amúgy meg a tárgy van értünk, nem mi érte. Én is vigyázok a dolgaimra, de semmi sem fog örökké tartani
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
A garanciáról:
November óta vagyok i9000 tulaj, kicsivel előtte már elkezdtem követni a fórumot. Sokáig úgy gondoltam, hogy jó nekem a gyári rom, nem fogom lecserélni (amúgy sem vagyok egy nagy buherálós)
Aztán végül úgy gondoltam, mi baj lehet. Sajnos hiányzott a 3 gombos recovery és download mód, így azt kellett volna elővarázsolnom. Már ezzel az első lépéssel sikerült brickelni a 2 hónapos telót, ezzel az update-tel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698
Onnantól kezdve nem kapcsolt be... Bevittem a T-hez és leadtam, 1 hét múlva megjavítva visszajött a cucc. Garancia megvonás szóba sem került, SW frissítés volt az elvégzett munka. Ezzel nem buzdítani akarok, mert lehet, hogy csak szerencsém volt...
Viszont újabb 2.1-es verziójú ROM került rá, XWJM2 (előtte sajnos nem tudom mi volt, de tuti nem ez). Azóta megtáltosodott! Az akkumulátor az előzővel max. 10-12 órát bírt úgy, hogy minden extra dolog ki volt kapcsolva, most ez közel 2 nap lett úgy, hogy wifi/gprs szinte folyamatosan engedélyezve van.Szóval így jártam
-
tomi7711
aktív tag
válasz joe2119 #24017 üzenetére
Program nincs, de lehet készíteni egy kis cuccot, amivel egyből download módba megy.
Sajnos nekem már ez sem segített, de erről majd mesélek...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551
http://www.youtube.com/watch?v=u4P-0G0Ztmk
Ha bekapcsol, nem kell vinni szervizbe.
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Aki JTAG-ban tud segíteni, privátban keressen meg pls
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest