Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
joe2119
tag
A kikapcsoló gomb hoszabb nyomásnál nincs Recovery ? A CF-Root-XX_OXA_JVK-v3.1-CWM3RFS.tar rootoltad mert az feltesz egy CWM app-t is és abban ClockWorkMod , a kör akkukijező hiba lehet ,ha megvan a CWM akkor töröld a chacékat + recovery-bol egy wipe ha így sem megy akkor húzd ujra romot .
[ Szerkesztve ]
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
Bavid
senior tag
Akkor ez nem az én romom
Hamár játékok: Dungeon Hunter 2 Nagyon jó kis játék, abszolút megéri megvenni, nagyon sokáig el lehet vele lenni! Van benne Co-op is, tényleg nincs meg valakinek? Kipróbálnám ezt a co-op-t.
-
OnIces
tag
Most tettem fel a v25-öst.
Abban már nyoma sincs ennek a camera alkalmazásnak . Maradt a régi.(már csak az add-ons-ban van lehetőségként)
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
normálisan működik, azért is tudom mondani az exponálás menetét...
...megnézem a videót... ahhhha... ez FC erről ennyit
(gyanús volt, hogy minden happy)Arégivel viszont megy a videó és közben az autofókusz is működik rendesen.
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
tariattila
veterán
láttad, hogy wifi alig volt bekapcsolva és esténként mindig repülőben volt?
na nekem folyamatos wifivel most 3,5 nap és 42%... tehát hihető a videó!
muveszur: ez a retro frissítés... az őskorban úgy romoltunk mindig... pittel és repart nélkül... ma már viccesnek hangzik, olyankor gyakorlatilag nem használja a pit-et és kész... tehát berakható ha valaki unatkozik
[ Szerkesztve ]
-
sanya_67
tag
Tulajdonképpen ez vignyetta de mi a francnak??? Lehet Desirét kellett volna vennem, szét fognak cikizni a srácok. Mondjuk csak közeli és kevés fénynél durva...
Legalább el lehetne távolítani ez a bugot vagy nevezzük feature-nek.Ajjaj Főleg hogy ezerrel fotózok..., rögtön kiszúrtam.
-
korpicschess
veterán
Azért az durva, hogy most figyelmeztettek, és egyből megszeged, ráadásnak a moderátorhoz írt válaszod is a 2 üzenet között van...
Srácok én visszaállok szerintem JS8-ra, telefon akad, quadrant 1000, merül is... áh szar az egész. Nem lehet no wipe-al visszarakni igaz?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Akkor figyelmeztetlek, hogy rád is vonatkoznak a fórum alapelvei, melyeket regisztrációkor elfogadtál! Amennyiben az utolsó hsz-edtől számított 5 percen belül még kívánsz hozzászólni a topikhoz, használd a szerkesztés funkciót.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csabám
addikt
Nagyon szépen köszönjük, de kérlek hanyagold az öt perc alatt 3 - 4 hsz. kreálást!!!! Egy hsz. - en belül is tudsz linkelni amennyit akarsz és átlátható is.
Én Neked szóltam, h hanyagold. Az, hogy ezt nem tudod értékelni az már a Te bajod.
korpicschess: Akkor csukott ajtót döngetek. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
nggabi
félisten
-
-
-
Kapanyél
őstag
Ez tök így van. Vagyis így volt eredetileg értelme, de a legtöbb mai fórumszabályzatban már ilyen korcsul szerepel ez a passzus.
A szerkesztgetés csak a javító/magyarázó hsz-ek miatt lett kitalálva, a sok önjelölt moderátor meg évek alatt szépen átalakította ömlesztő szabállyá. Az a legfaszább, amikor a kérdésemre a választ a hárommal előttem lévő bejegyzésben kell keresni...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
törölt tag
-
Oppenheimer
nagyúr
LOL! Fájna betartani a szabályokat?
Na jó, nekem nem fekszik ez a Ginger. Fél óra használat után 10%ot merülni nem menő. Holnap estig kap esélyt, meglátjuk milyen lesz élsesben. Ha nem hozza az elvárhatót megy vissza a JS8.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
korpicschess
veterán
Tényleg nem beszólni akarok, de picit fogd vissza magad a hsz írással és néha használd a szerkesztés gombot is.
szerk (): rankesz beelőzött.Szóljatok ha lesz normális GB, de ahogy olvasom ez még messze van attól
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
fuximaxi
senior tag
Telefon debug mod, rákötöd a gépre, és csinálod amit ott ír.
kali: virtuál gép - winxp - ubuntu alól nem sok mindenre használom
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
ForRedGlory
félisten
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)