- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
Aktív témák
-
csabám
addikt
SGS 3: [link]
telya: Nem próbáltad ki a böngészőt amit tegnap linkeltem?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #49637 üzenetére
Igen, az van. Előtte nem volt vele gond, de mióta ilyen jó idő van. . .
znagy69: Volt már néhány belőle, de nem segített. Megcsinálom még 1x.
A magyar nyelv mükxik 6b - n is.
Szerk.: Semmi. . . Küldjem újra az egész romot?[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
MIUI: másnak is szar az auto fényerő? Ha kimegyek a verőfényes napsütésbe akkor leveszi minimumra, ha meg sötétben vagyok akkor pedig felpakolja maximumra. Nem fordítva kell ennek lennie?
-FreaK-: csak az érdekelt volna, hogy mit használt alice előtt amivel ilyen rossz volt az üzemideje. Nekem alice előtt whatsitsname volt és az teljesen jó volt minden szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
RC6b:
*Reverted back to Antilon Kernel (the most stable kernel for now, i'm keeping this as the base, and you can choose other kernels if you wish.
*Two new packages:
- Stock MIUI (Orange themed) with project Vexillium theme, and all icons to date (added by me)
-Minimal Blue MIUI (Blue themed) with MNMLd4rkr47z theme, kudos to r47z for this*Stock MIUI has Light/Orange keyboard
*Minimal Blue (AKA MB MIUI) has the usual dark/blue keyboard used in RC6[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
MIUI RC6B: [link]
-
csabám
addikt
MIUI Bt problémára: [link]
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
válasz znagy69 #47655 üzenetére
Orange?
ÓÓÓ, most látom a changelogot és a most használatos kernel van benne. . .
Lehet, hogy feltolom.Ha már changelog:
/b:*Replaced Keyboard
*New Language pack
*New kernel by Zach: CM7_SGS_platypus-kernel_20110413_19_antlion_conservative
*GPU Fix (May not be working properly)
*Android Camera removed
*CM File Manager removed
*JVK Modem
*Special thanks to Boz for providing customized versions! Will be linked soon.-FreaK-:RC4C, JQ1 modem és platypus conservative kernel = rohadt jó üzemidő
Ugye a modemet nem a mi első hsz. - ünkből vetted????[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz tariattila #47573 üzenetére
Bocs, csak kicsúszott
MIUI: próbálta már vki a wallpaper scroll disable pakket? Találtam egy hátteret, csak szar felbontásban és úgy akarom látni, mint a lockscreenen. Remélem érthető?!
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz laccaa85 #47571 üzenetére
Back to JS8. . . GB témában nem tudok nagyon hozzászólni, mivel "tisztán" nem használtam. Most miuim van ami szintén GB (portolt), de nincs olyan drasztikus merülés mint néhányótoknál, annak ellenére, hogy a CM7 ismert bugja a battery drain.
Tariati kolléga nagyon otthon van ebben a témában. JVK - val vmi eszméletlen nagy üzemidőt ért el (kamuzott )[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz laccaa85 #47568 üzenetére
Próbáld ki. A fizetősben még több a beállítási lehetőség egyébként. Ezek elméletileg nem zabálnak sokat.
De ha csak arra kell, hogy offolja a 3g és wifit akkor inkább FRG - jé a nyerő.cozmo: hirtelen ezek jutottak eszembe. Nem kötelező használni őket A fizetősben van minden. Ha nem tetszik akkor Network switcher. . .
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Jó hírek miui témában:
"RC5b coming today.
Does everyone prefer the blue theming compared to orange?
Cheers"
HUTCHDB: You' re welcome
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #47318 üzenetére
Legközelebb türelmesebb leszek
Elméletileg jövő hét elején jön ki a b. De ez nem biztos. Legyünk türelemmel addig isKompatibilitás szempontjából nem tudom, hogy jó -e. Annó froyon próbáltam egyet - kettőt, de nem nyerte el a tetszésemet. Én inkább várok a videós megoldásra. Ha egyáltalán lesz. . .
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #47315 üzenetére
Egyelőre igen. . .
RC5: szépen felraktam és elkezdett fc - zni, annak ellenére, hogy formatáltam mindent előtte. Mikor ráraktam a témát amit használtam előtte is, akkor lettek gondok. Összeomlott. Akkor megint format, majd reflash. Egy darabig jó volt, csak nem tudtam elviselni az új designt, meg egyéb dolgokat. Aztán végül ma felment az öreg rc4c.
Nem szabad rögtön beleugrani az új verzába, mert elég sok hiba. Ezt most már tudom Inkább a merészebb emberekre bízom ennek felfedezését és jelentését.+ hinyzik a teljes képes tárcsázó. Ez volt az első, hogy megnéztem miután felment
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz tariattila #47309 üzenetére
Azért hozzátenném, hogy miuin nincs teljes bln, nem azért mert nem tud villogni, hanem mert elmulaszott hívás esetén nem világít, csak smsnél.
Arra, hogy most mi lesz miuival arra én nem tudok válaszolni. Értelemszerűen könnyebben fog onnantól minden zajlani ha kiadták a forrást.
HUTCHDB: meg persze. Hogy érted, h nem tudsz hozzászólni? Itt nem tudsz:[link]?
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz tariattila #47302 üzenetére
LOL
Nekem tetszett nagyon. Már hiányzott, de tényleg Mellesleg ez csak véletlen egybeesés.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #47198 üzenetére
Én is várom a b - t, most raktam vissza a jól bevált rc4 - et
Remélem orvosolják a hibákat rc5b - ben és tényleg belerakják azokat amiket igértek. Annyira hiányzik a nagy képes tárcsázó, ami a filmben is van
Én sem hiszem, hogy váltok. Egyre jobb lesz ez és reméljük csinálni is fogják rendesen. . .
Viszont a mostani miui is GB, szal magyarul nem fogsz visszaállni stock gb - re„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #47116 üzenetére
Felraktam, de nem volt időm átnézni mindent. Voltak gondjaim egyébként a flash után . . .
Most olvasom xda - n a fórumot, még hátra van néhány tíz oldal A kérdésre gondolsz fent a topic tetején? Hogy folytassák - e vagy sem xda - n?[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Tölthető az RC5: [link]
"MIUI9000 RC5 is up!!
You don't even give it the time to upload...do you?!?
however this is the changelog :
-Updated all the packages to 1.4.15
-Based on codeworx kernel (not on chinese's MIUI as I stated before just because this one is cleaner in my opinion) that smoothness wasn't dued to kernel!!
-MIUI camera now works!!PS some users seem to have some problem with the gsensor....if you do too...just flash another compatible kernel...
Hope you'll like it and enjoy!!"
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Mindjárt fent lesz sourceforge - on az RC5
muveszur: Köszönjük a témát. Nekem bejön!
R2D20208: igen
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46955 üzenetére
"Hey guys!!
A new release is coming very very soon!! "
Türelem
Egy két új dolog számomra:
1. ha lezárt képernyőn rábökünk kétszer az órára akkor elindul a zenelejátszó
2. a noti bar toogles - einál ha hosszan tartjuk az újjunkat vmelyiken akkor az adott beállításokhoz visz rögtön.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Újabb képekkel illusztrált changelog a mai MIUIról (ami még nem érkezett meg): [link]
muveszur: Remélhetőleg igen. Érdekes egyébként amit az előbb írtál, hogy ha itt változtatsz amott előjön. . . :S
Kíváncsian várom a témádat. És szerintem a többiek is[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46863 üzenetére
Az alap az tok mindegy. Utanna kell egy bootloader mert a 2.3.3 elkurja. Xda - n olvastam ma valahol egyebkent, hogy ha nem megy fel rendesen akkor elotte bootloader!
De ez amugy is csak egy eszrevetel Nem kotelezo beleirni/feltenni.
Innye, de varom a holnapot. Megint elkapott a rommolas . . .„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
Nah vegre Akkor marad bekapcsolva. De hogy megmondjam oszinten volt kikapcsolva is es app kill utan soha nem kellett varni. . . De itt ugye nincs is olyan hogy menu gomb Marad es kesz. Thx mindenkinek a segitseget.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz -FreaK- #46800 üzenetére
Mindensesetre azért előtte wipe cache és dalvik takarítás és a systemet sem árt formázni. Én így raktam fel a b - t a 3c - re. A miui romok no wipe - ok.
Nálam a sebesség és az akksi merülés is kielégítő. Jelenleg az új platypus kernelt használom, JQ1 modemmel.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz muveszur #46798 üzenetére
Segítenék, de az én tudásom ott kimerül, hogy a redőny ikonjait megtudom változtatni egy másik témából sima másolással
Ezeket segítenél megérteni légyszi:
-Keep in memory should always be on, and will prevent redraws.
-Hi-res Graphics can be disabled and smooths out the launcher considerably, without any noticeable difference in appearance.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
HUTCHDB: egy észrevétel a MIUI telepítési útmutatónál. Miután felment a 2.2 a telóra ajánlott felrakni a js5 bootloaderjét, mert többeknél nem ment fel rendesen a rom.
Idézet PFC - ről: "Amit olvastam, hogy a JV1/JVK romok bootloaderje nem kerek, és azok után a CM/MIUI nem megy fel teljesen jól. A dolgon nem segít az sem, ha az ember odinból csinált egy tiszta froyo telepítést, ami, hogy tudománosan fejezzem ki magam, szükséges, de nem elégséges feltétele egy jó CM/MIUI installnak, hanem a froyo felrakása után, az SM (ha kell efs backup) illetve CM initial kernel felrakása előtt fel kell tenni a js5 bootladert. A CM letöltőoldalain megjelent a napokban egy CM bootloader is, "felségjelzés" (pl. sj5) nélkül, de szerintem ugyanazt a célt szolgálja."
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz znagy69 #46731 üzenetére
Bilboa egyelőre. De most tudtam meg, hogy a zach féle kernelnél az ondemand az olyan, hogy amikor a készülék alszik, a teljesítményt leveszi, ha feléleszted akkor pedig feltolja. Jól hangzik. . . Sőt tovább gyorsult és néhány javítást is tartalmaz. Egy próbát megér szerintem.
[link]muveszur: nálam pont a görgetésnél, vagyis mikor rajta van az újjam akkor lesz láthatatlan. Remélem sikrül javítanod
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46699 üzenetére
Meg b - vel nyomod? Nekem ez alapjaraton benne volt c - ben. Nah mindegy. Pentek!!!!
A fekete gorgetes nalad meg nem fordult elo veletlenul? Mindjart keresek ra peldat.
meg is van: xda alkalmazas - egy tetszoleges forum - es ott nezd mar meg hogyha gorgeted a szoveget akkor feketere valtozik e?! Koszonom.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz znagy69 #46696 üzenetére
Emergency callt ir ki mikor lehuzom a redonyt, viszont a halo jel csutkan van. Repulo majd vissza es maris kiirja a halozat nevet. Tehat nalam meg nem volt panasz.
Varom a penteket mert akkor clean install kovetkezik Nekem ketto g, harom g problemam van. Lehet segit, de lehet, h nem.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46685 üzenetére
Igen, legalso. Alap jaraton androidon van. Akkor ez a useragent mit takar azon a linken amit linkeltel? Inverz szin lenne az?
Nalatok nincs olyan, h mikor gorgettek lefele vmit akkor feketere valtozik a szoveg es olvahatatlan?
Igen biztato a penteki rilizz„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46677 üzenetére
Koszi az akksi miatt kerdeztem a halozat beallitast. Nekem leginkabb ketto gn van azzal birja jol meg jq1
Bocsi roszzul irtam:enforce: a tavolsagmero bekapcsolas alatt van. Ez az ami nalad nincs bekapcsolva.
Useragent:bongeszo beallitasainak utolso pontja. Ez az amit nem tudok mire hasznalni.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46649 üzenetére
Még vmi: a keep in memorynál a hi res graf nálad be van kapcsolva? Merülés szempontjából érdekel.
És még vmi: a távolság érzékelős beállítások nálad hogy vannak? Az enforce is be van kapcsolva?
A böngészőt semmivel nem tudom meggyilkolni. Csak ha újra indítom. Ahol abba hagytam a netezést mindig azt tölti be mikor ismét elindítom. Csak akkor kerül alapállapotba ha back gombbal vissza megyek a kezdőoldalra. Nálad?Akkor mindkét kernelnél lehet procit húzni. Én nem húzok semmit sehova, max. ha vki kipróbálja és hosszú távon beválik neki
[ Szerkesztve ]
-
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46646 üzenetére
Örülök neki
Vhogy nálam sem az igazi a zach kernel. Van amikor egész jó, de van mikor nem. Amit mondtál, feloldás után akad. . . Viszont ennél a kernelnél lehet húzni a procit azt hiszem.
Viszont JQ1 nálam is remekel
Most pénteken érkezik vmi friss dolog esetleg?A keep in mem viszont nem hiszem, hogy azt jelenti. Először én is erre gondoltam. Nálam kivan kapcsolva, de ugyanugy háttérben megy minden, amig app killerel ki nem lövöm. . .
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
HUTCHDB: Nah hogy muzsikál az Zachariás féle kernel és a JQ1 modem?
Érdeklődnék, hogy Nálad be van - e kapcsolva a Keep in memory ? (Settings - Personal - Launcher settings). Egyáltalán mit jelent? Mert amire gondoltam, az nem jó.Böngésző - More - Settings - Security - majd kapcsold ki és be a jelszó megjegyzést. Ha az nem jó akkor mindent állíts vissza defaultra az advanced settings menü pont alatt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott