Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz lkereki #26798 üzenetére
egy alap felhasználónak nem kell ilyen progikat telepíteni, főleg ha nem tudja mivel mit állít el, ha valaki Froyot használ csak csak kicsit hosszan nyomja a kikapcsoló gombot és ott a menüben engedélyezheti vagy tilthatja az adatkapcsolatot
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
vendingo
veterán
Hiába rootoltam a telefont, hiába engedélyeztem a superuserba a titaniumbackupot, nem akar működni, mert azt írja, hogy nincs rootolva a készülék!
A rootolás jól sikerült, és működik, innentől kezdve nem tudom mi a baja a titaniumnak...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
lkereki
tag
válasz magyarattila #26789 üzenetére
...és az előttem felsoroltakon kívűl a "Quick settings" is jó. Én ezt használom. Sokmindent ki lehet benne kapcsolni, vagy engedélyezni.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
vendingo
veterán
válasz pasionales #26779 üzenetére
3 perce rootoltam a superoneclick-el.
2.1-et nem rootolta, feltettem a 2.2-t, és ezt kb 1 perc alatt megcsinálta.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Jadro
veterán
válasz magyarattila #26782 üzenetére
Lehet net nélkül is használni a telefont, csak elvész az élvezet, amire igazán kitalálták. Programokat is tudsz feltenni. Letöltöd az apk fájlt valahonnan, felmásolod a telefonra és telepíted. A programok egy részénél ez működik, nem kell hozzájuk net. Azért ennél egy fokkal jobb lenne ha tudnál Wlant varázsolni otthonra és néha ki tudnád engedni a készüléket a legelőre. Akkor is jó, ha sokszor vagy olyan területen ahol van elérhető wlan háló.
Szóval nem használhatatlan net nélkül a készülék, csak félkarú óriás.
Szerk: A mobilnetet úgy tudod megszüntetni a legegyszerűbben, hogy a mobil hozzáférési pontokat törlöd, vagy átírod a nevüket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
dancsuri
veterán
válasz magyarattila #26789 üzenetére
Rakj fel egy normális romot Pl. HamstersRom, és ezeken alapbol tiltva van a mobilnet, ás egy kattintással engedélyezheted ha kell
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
CLAWz
tag
válasz magyarattila #26759 üzenetére
A névjegyek elkefélése: SIM-en másoltad, gondolom. A Galaxy S kezel egy rakás formátumot, amiből kinyeri a számokat. Érdemes azt használni SIM-el sajna rácseszel.
Névjegyeknél beállítható, hogy családnévvel kezdjen.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
bok92
addikt
Megjelent az új (szupergyors ) Kies!
-
tariattila
veterán
válasz magyarattila #26786 üzenetére
mint ha lenne olyan lehetőség, hogy kábelen etesd nettel... de passzolom, hogy hol olvastam mivel ez elég extrém felhasználása az androidnak...
-
leroyclub
senior tag
Megmondanátok hogy az APPbrain mire is jo tulajdonképpen? Illetve hogy melyik Task manager a legjobb és pontosan mi a neve a marketben, mert Az advanced task manager pro-t nem találom marketben... :S
-
magyarattila
tag
válasz lkereki #26788 üzenetére
Tiszta vicc, csak ennél a telefonnál van 26000 hozzászólás, és van vagy 40 androidos telefonteszt, plusz a külön android topikok, ne mondjátok már hogy én vagyok az első idióta aki kivan akadva a netéhségén a telónak
lkereki: köszönöm az .apk os ötletedet, már töltöm is a programokat csomagból.
Hogyan tudtad megoldani hogy ne csatlakozgasson mindig a netre, meg ne probáljon letöltögetni semmit, csak wifivel?Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
lkereki
tag
válasz magyarattila #26737 üzenetére
Azért nem annyira vészes a helyzet, a programok elég nagy része fellelhető a neten ".apk" formátumban. Ezt letöltöd számítógépre, majd átteszed a telefonra USB-n keresztül. Itt megnyitod, feltelepül, és használhatod.
Én sem szinkronizálok lépten- nyomon, anélkül is használható a telefon (bár kétségtelenül szárnyaszegett madár ilyenkor). Egyébként temérdek nyitott Wifihálózat van már, sokszor az utcán is talál, vagy plázákban, stb., legfeljebb alkalomadtán felengeded egy ilyenre.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
magyarattila
tag
válasz muveszur #26784 üzenetére
magától értetődőnek vettem hogy van program a szoftverletöltésre (gépen), elvégre badához van, iphonehoz is van.
no de tényleg mit tudok csinálni, elmegyek vmerre aztán veszek egy wifit.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
legenda
válasz madcon #26777 üzenetére
az első hozzászólásban megtalálod mind a három hazai szolgáltató paramétereit, ami alapján az alábbi helyen kell létrehozni hozzáférési pontot;
beállítások -> vezeték nélküli és hálózati beállítások -> mobilhálózatok -> hozzáférési pontok neve -> opciók -> új hozzáférési pont!
mint már előttem is írták, szükséges valamilyen mobilnetes előfizetés, hogy aktív legyen a hozzáférési pont!
nokia esetében is szükséges az aktív mobilnetes hozzáférési pont, ott;
menü -> eszközök -> beállítások -> általános -> helymeghatározás -> helymeghatározási szerver -> hozzáférési pont -> itt adod meg a(z) aktív/működő wap/net hozzáférési pontot!csabám; volt már róla szó korábban is, itt részint összemosódott a hálózatalapú rásegítés, és az a-gps...
gps rejtett beállítások régebbi firmware verzió alatt; *#*#1472365#*#* és újabb firmware verzió alatt; *#3214789650# - application settings -> gps plus; on! supl/cp settings -> agps mode; supl! továbbá több leírás is van ezen részlegben a finomítgatásra![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
muveszur
addikt
válasz magyarattila #26782 üzenetére
Szerintem te nagyon el vagy tévedve, illetve rossz a hozzáállásod a dolgokhoz.
Az Android oprendszerhez szinte kötelező az internet. Rengeteg szolgáltatása az internetre épül, anélkül csak van egy offline eszközöd, és számos lehetőségét nem tudod kiaknázni.
Egyébként meg aki ilyen telefont vesz, és nem érdeklődik utána rendesen, az meg is érdemli, továbbá ilyen tétel esetén már nem vészes egy wifi router beszerzése. . -
magyarattila
tag
ez az egészben a vicces ám, hogy amióta kijött az android a G1-gyel meg a többi cuccal együtt, azóta olvasom a teszteket itt is meg máshol is, de vagy nem volt leírva, vagy elsiklottam valahol fölötte hogy nincs módszer úgy tölteni programokat mint pl wavere. (Kies-samsungapps-sal pl) Kliensprogrammal.
Az elsiklást nem tartom valoszinünek mert minden tesztet normálisan meg szoktam olvasni.
Dehát mit tudok csinálni, kénytelen vagyok szerezni egy wifit, itthonra.
A jelenlegi kártyámon nincs pénz, úgyhogy attól nemigazán félek hogy úgy tudna netezni hogy nincs miből, de ezek után lehet megtudja oldani a készülék.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
lkereki
tag
válasz madcon #26768 üzenetére
Marketről letöltöd a "Gps-státusz" nevű programot, telepítés, beállítások, érzékelők, aGps adatok automatikus letöltése. Aztán néha el is indítod a programot, attól függően, hogy mennyi időnként akarod frissíteni az adatokat.
Csabám: 2.1 alatt nekem nincs ilyen menüpont.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
pasionales
tag
rootolta már vki a telefonját superoneclick-el?
én amikor indítom ezt írja ki:Killing ADB Server…
OK
Starting ADB Server…
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
OK
Waiting for device…
OK
Pushing rageagainstthecage…
OK
chmod rageagainstthecage…
OK
Running rageagainstthecage…
FAILED -
fixedgear
tag
komoly ez a 304mb ram?elég zavaró,akadozik is
nemlehet többet varázsolni belőle?:SLG Optimus 2X P990
-
madcon
tag
Akkor most ezen a készüléken valahogy be lehet-e állítani az A-Gps-t, hogy a mobilszolgáltatótól lekérje a műholdak adatait, mint a Nokiánál lehetséges?
Vagy egyáltalán van ebben A-Gps, mert úgy hirdetik...?Vagy hogyan működik?Köszi
-
leroyclub
senior tag
Letöltöttem egy widget órát és késik??? Ilyen van?
-
ForRedGlory
félisten
válasz magyarattila #26751 üzenetére
Nagyon, de nagyon marhara el vagy tevedve...
-
ForRedGlory
félisten
1., A sokba lesz azt jelenti hogy ha nincs mobilnet elofizetesed, akkor mar most helybol akar tobb ezer forintos (ha nem tobb tizezer) ft-os koltsegbe verted magad... ha T-s vagy akkor tuti... kerd le az gprs egyenleged a 1730-on.
2., Net vagy wifi nelkul meseld mar el hogy akarod a pc-t es a telefont szinkronizalni... erdekelne. Esetleg kekfog? -
Jadro
veterán
" Elsődlegesen a Task Killer a fontos. Ugye."
Az pont nem fontos. Le lett írva párszor, hogy a rendszer ügyesen kezeli a memóriát már és az ilyen taskkillereknek a mindennapos használata inkább csak gondot okoz. Persze lehet olyan eset amikor tényleg szükség van rá, de ez ritka mint a fekete SE X8.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
leroyclub
senior tag
Launcher pro-t letöltöttem a marketböl, de nem egészen hozza a várt eredményt.. Hogy lehet testreszabni? És váltani hogy lehet mert visszaváltottam alapra és most nem találom hogy hol tudom ujra elinditani :S
-
hülyegyerek
addikt
De, pontosan erre gondolt. Egy android mellé min. egy wifi router szükségeltetik a normál használathoz, de javasolt a wifi+mobilnet előfizetés kombó is. Ellenkező esetben lesz egy soha nem frissülő méregdrága készüléked, aminek nem fogod tudni kihasználni a képességeit, mivel sem programokat nem tudsz rá tölteni, sem frissíteni nem fogod tudni őket. Az android főleg az internet kompromisszumok nélküli használatára lett kitalálva.
Ezelőtti telóm egy 5800 volt, annál nem is kellett 3g előfizetés...de akartam egy ilyen kütyüt ezért mielőtt megvettem kb. 1 hónapig olvastam a fórumot, hogy mi hogyan műxik nála. Ha te is ezt tetted volna, most nem lennél bajban. Amúgy meg ne hidd, hogy kidobtad azt a 120 pénzt az ablakon, mivel ilyen tétel mellé nem lehet probléma egy 5 ezres wifi routert beszerezni...[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz B.Ricsike #26735 üzenetére
Kipróbáltam...szép volt-jó volt, de ez egy málenkij buherakedvvel rendelkező júzernek túl sok szerintem ...Kb. az az eset,mint mikor kipróbáltam a linuxot. Faszán paraméterezhető meg minden, de ha valami elromlik, akkor ember legyen a talpán, aki még egyszer megtalálja azt a menüpontot, ahol helyrehozhatja a hibát...Szóval jó kis launcher, meg okos meg minden, de én még nem vágyom arra hogy saját kézzel adjam meg a kijelölt menüpont színének a szaturációját.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
ZEN1TH
őstag
-
magyarattila
tag
mert nincs wifi, és jelenleg pénzem sem nagyon van rá hogy legyen, max egy hónap mulva.
DE!!!!!
Találtam ***** módszerrel néhány olyan appot amit külsőleg elméletileg feltudok telepíteni, és nemkell a market hozzá. Fél órán belül lejön a *****, sztem reggel megírom nektek hogy sikerült e! Elsődlegesen a Task Killer a fontos. Ugye.
Az normális hogy összekutyulja a kontaktoknak a neveit? Tóth Áron-ból Aron/1Toth lesz, meg ilyesmik? Van erre megoldás ami nem manuális átírás? (140 embernél kicsit durva lenne)
-
B.Ricsike
őstag
válasz kutkut #26753 üzenetére
Az IMEI-det nem fogja átírni, a ProductCode-odat viszont igen. Az KOR lesz valószínűleg. Viszont majd a *#272*imei számod# kombinációval áttudod állítani XEU-ra, amivel lesz több samsung apps-od. Illetve ha megvan az eredeti efs mappa mentésed, akkor ha azt visszamásolod, akkor ismét olyan lesz, mint ami alapból volt, szóval magyar szolgáltatós vagy magyar független. De hidd el, semmi hátrányod nem lesz abból, ha XEU-ra állítod, sőőt! Szal ettöl ne parázz.
Viszont ha jol tudom, neked 2.2-d van. Én mindenképp ugy csinálnám, hogy wipe cashe, factory reset, azután egy fullos JPU rom-ot feltolnék re-partition-nal, és csak azután a JPY-t! Szerintem így lenne a legtisztább, legjobb és a legtutibb. Szerintem más is így fogja tanácsolni. JPY elött mindenképpen érdemes a JPU-t felrakni re-partitionnal!!
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Elvileg sikerült rootolnom, gyakorlatilag nem.
Superuser ikon megjelent, de minden program visszadob, amihez root kell (titaniumbackup, busybox)
Most ilyenkor mi van?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
rvgy75
aktív tag
persze ugy is lehet. én arra gondoltam hogy sokba lesz hogy irtad máris töltöget valamit lefelé.és mivel nincs wifid gondoltam akkor mobilnetet használ.Az meg eléghuzós ha nincs valami net csomagod
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
daninet
veterán
Van rá mód, hogy az sms írásnál a névjegyeknél ne legyen mindenféle kontakt benn? Kicsit nehéz 300 facebook ismerõs közül a névjegyeket kibányászni.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
magyarattila
tag
és hogy feltelepítgessek mindenfélét, vagy szerzek netet, vagy wifit, különben van egy cirka 120.000 forintos műanyag kutyajátékom, ami szép szinesen világít. gratuálok a XXI szd.nak.
-
tariattila
veterán
bakker... most raktam össze és töltöttem le egy új Doc komplett témázott romot
és rá egy órára itt a hír, hogy holnap kijön a 7.5még jó hogy nem raktam fel...
-
vendingo
veterán
válasz Oppenheimer #26742 üzenetére
Köszi, sikerült
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
twon
tag
válasz magyarattila #26732 üzenetére
Ha eclaired van akkor marad az a progi amit mondtam!
Amúgy wifin keresztűl miért nem jó netezni a samun?
[ Szerkesztve ]
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
B.Ricsike
őstag
válasz Oppenheimer #26744 üzenetére
Lehetséges, nem most használtam már.
-
-
vendingo
veterán
válasz vendingo #26716 üzenetére
Az előző hsz.-emre valaki tud válaszolni?
Több mint 1 órája futtatom a SuperOneClickv1.5.5-t, de még mindig dolgozik elvileg.
Valamit rosszul csináltam, vagy tényleg ilyen sokáig tart? 2.1 telenorom van.
Mi történne, ha megszakítanám a folyamatot?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
magyarattila
tag
válasz rvgy75 #26730 üzenetére
a "sokba lesz" az azt jelenti akkor hogy egyáltalán nincs belekalkulálva egy ilyen sokkal egyszerűbb (nekem) számítógépen keresztüli töltögetős módszer ebbe az egész android rendszerbe? Ugye ezt nem gondoljátok komolyan?
-
B.Ricsike
őstag
Szerintem ha lehetőségetek és kedvetek van esetleg kipróbálni egy "új" launcher programot, akkor ajánlanám az "ADW Launcher EX" -et! BRUTÁLIS!! Nagyon frankón lehet benne állítani mindent, abszolut testreszabható minden benne!
Szerintem az eddigi Nr.1!!
-
csabám
addikt
Oppenheimer: PFC-Doc topic. Nem volt igazam
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #26725 üzenetére
ha nincs wifid vagy mobilneted sokba lesz az a töltögetés
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
twon
tag
válasz magyarattila #26725 üzenetére
Wifin keresztül letöltöd a marketből az apndroid programot! Ezzel ki tudod kapcsolni a sim kártyás adat kapcsolatot! Milyen rom van a telefonodon?
[ Szerkesztve ]
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
-
magyarattila
tag
sziasztok, megszereztem a készüléket, felmerült néhány kérdés az ismerkedésünk során:
- amióta kártyát tettem bele azóta a jobb felső sarokban folyton villog hogy töltöget ezt azt.
Én el szeretném érni hogy egyáltalán ne kommunikálgasson meg töltögessen a háttérben, csak ha én engedélyt adok rá. hol tudom ezt beállítani?- ezért a kérdésért kifogtok nyírni szerintem de azért megteszem:
nézegettem már alkalmazásokat de kezdek félni hogy csak úgy lehet programokat letölteni a gépre hogyha van wifije az embernek és azon keresztül tölt le a marketból.
Nekem kellene egy kliensprogram vagy nemtudom micsoda ami segítségével nem kell wifiről netezni, hanem gépen át tudom szinkronizálni a prgramokat. Van ilyen?Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
bmarko
tag
válasz Oppenheimer #26711 üzenetére
Nem kell egyiket sem felraknod:
amennyiben 2.1 van, akkor JPU, majd JPY (ennek pit-et ne rakj).
Ha már JPY van esetleg, akkor dobj fel egy voodoo lag fix-et abban van CWM recovery is (minden frissítés előtt ki kell majd kapcsolni, ha ezt választod), de felrakhatod külön csak a CWM-et is. Ha megvagy ezzel mehet a Doc rom - Install zip from SD és kiválasztod.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Lehet, hogy hülyeség, de ugye egy doc rom nem írja át a pc-t és az IMEI-t?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
csabám
addikt
válasz tariattila #26719 üzenetére
Ma nagyon nem vagy formában [link]
ZEN1TH: igen. Szólj ha sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
ez a GTG 465 ez melyik launcher? az 5 ikonos? teljesen megkavarodtam...
(doc konyha persze...)
-
cimp
senior tag
-
vendingo
veterán
Tudja valaki, hogy a SuperOneClickel mennyi ideig tart a rootolás? Nekem kb 20 perce csinálja...
Honnan tudom, hogy végzett?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tariattila
veterán
csabám: köszi onnan megy... pedig jártam ott is de...
a sztupy rom az jó alap... utána egy speed mod kernel kell rá odinnal... (odinhoz való sm kernel... k12i pl.)
jpy az szerintem jó modemre is...
kernelből jó a voodoo is de én a hardcore-os speedmod-ot szeretem (BLN miatt főleg)a wifivel nem kell foglalkoznod mert az alapon JPA ami még emberi mértékben fogyasztott
ha később variálni akarsz akkor tudsz utólag cwm-ből modemet felrakni...
pl: ZSJPE... erre elég jó fogyasztási adatokat mondtak...
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Van egy tippem miért nem kaptál még választ rá tariattila?
kutkut: amelyik szimpatikusabb a kernelek közül. Nálam a stock keyboard van.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezt PFC fórumára írtam a DOC's RomMod topikba. Mivel még nem érkezett válasz és nagyon türelmetlen vagyok, ezért bemásolom ide:
Sziasztok! Azon gondolkozom, hogy felteszem a romkonyhás ROM-ot, de szeretném a lehető legjobb üzemidőt elérni és mellette fontos szempont a GPS is. Tudom, hogy le van írva minden a FAQ-ban, elolvastam az xda-s tesztetek is a különböző modemekről, de ezek függvényében mégis melyik kernel-modem kombót ajánljátok? És még 1 kérdés: Sztupy 3.0-ról rakjam fel, vagy JM2-ről? Szerintem jobb lenne először Sztupy romját feltennem és arról a DOC-ot. Előre is köszi a válaszokat.
Remélem itt hamarabb kapok a kérdéseimre választ
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #26708 üzenetére
Kattints rá az SGS_V1 linkre.
És behoz egy másik oldalt, ott van az.Erre vki?
Hardcore vagy Voodoo?
+ billentyűzetből melyiket főzzem bele?
Stock vagy EURO?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
odium
aktív tag
válasz hülyegyerek #26696 üzenetére
Ja, én is megnézegettem, amiről nem találtam képet/leírást azzal nem foglalkoztam.
Végül a Generation X v1.13-at választottam, no wipe-al föl is ment. Most lakom befelé. -
kutkut
addikt
Hú, király ez a konyha.
1) Csak azt mondjátok meg, billentyűzetből melyiket? Stock JPY vagy EURO Keyboard?
2)Aztán appokból mit raktok fel, melyik kell/szükséges?
3)Bluetooth Test Mode, Wipereceiver, Sim Tool Kit - ezek micsodák?
4)Music Player AOSP, Music Player for MUI - ezekről azt olvastam, hogy régebbi verziókban nem működött... Nálatok megy?
5)Tweaks - Ez ahhoz kell, hogy ne a recoveryből kelljen állítani?Meizu MX3 32GB
-
legenda
válasz meekrab #26691 üzenetére
tiszta alapra normális rom, és nem lesz gond! a szervizes felhúzás után is kell a teljes reset, utána nem lesz gond - akinek mégis, ott már saját hibás a dolog, mert a reset után tenni kell a lassulásért, akadásokért...stb!
én csak odin használatával teszek fel rendszert, mindig tiszta alapra, előtte és utána is teljes nullázás, és még nem találkoztam problémás firmware verzióval - mondjuk a rom verzióit is megválogatom!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Harti
senior tag
válasz Oppenheimer #26593 üzenetére
Nekem a szoftverfrissítésről voltak tapasztalataim velük kapcsolatban.
Sajnálom, h komolyabb szinten nem megbízhatóak!
Köszi az infókat! -
vendingo
veterán
Tudja valaki annak az appnak a nevét, amivel a háttérképet lehet lementeni?
Előre is kösziCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Aktív témák
- Politika
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- További aktív témák...