Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
papi99
aktív tag
Jajj köszi aranyos vagy de ezt én is megkaptam..
dancsuri: A GPS-el nem inkább ezzel az APN alkalmazással meg azzal hogy miért szedi az egyenleget a telefon mikor senki nem kérte meg rá ha pedig nem akarom hogy szedje ugye van ez az APN offolom de így csomó mindent is offoltam így nemtudok csinálni egysmást.. és ahhj
[ Szerkesztve ]
-
fixedgear
tag
A jogszabály szerint nem. Természetesen, ha céges névre rendeli meg a szállítást, akkor az ÁFA általában elszámolható, visszaigényelhető.
A gyakorlatban egyébként azt tapasztaltuk, hogy kisebb értékű csomagoknál (ált. 100-150$ érték alatt) nem járnak el, azaz a csomagot minden további (vám és áfa) fizetés nélkül átadják kézbesítésre. Gyanítható, hogy csak a vámhivatal túlterheltsége miatt lehet így (vélhetően nem éri meg a papírmunkát a néhány ezer forintos bevétel). Azonban hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez csak ügyfeleink visszajelzései alapján tudható, a gyakorlatban ezt tapasztaltuk. A hatályos jogszabályok alapján erre nem lenne lehetőség. Nem is szeretnénk senkit se arra bátorítani, hogy erre számítson (mégha kis értékű csomagoknál szinte mindig így történik).
Legtöbb csomag átmegy a vámon de nemkell érte külön fizetni...[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X P990
-
pitimany
tag
Biztosan csak az 512.PIT jó bármelyik SGS firmware-hez?
Én nem értek hozzá, de korábban volt ellenkező vélemény is.
Idézem:37757 SzlobiG:" Közbe utána néztem, hogy mi is pontosan ez a PIT mivel senki nem tudta megmagyarázni.
"a .PIT (fájl) a Partition Information Table-nek a rövidítése.
Az, hogy egy PIT fájl 512-es, 513-as, vagy 803-as az azt jelenti, hogy mikori kiadású. A különbség ezek között a PIT fájlok között "csak" annyi, hogy mindháromban különböző a /system és a dbdata-ra szánt hely (MB) nagysága.
Az 512-esben a legkisebb ez az érték, a 803-as PIT-ben +10, az 513-asban pedig +20 MB van a /system partícióra szánva. Ellenben a dbdata-tól ugyanennyi memória (tehát -10 és - 20 MB) kerül elvételre, szóval ha úgy vesszük, a dbdata rovására "adnak" a /system-nek még több MB-ot.
Az, hogy az új XWJS3 803.-as pittel érkezett, csak annyit jelent, hogy a /system partíciónak nagyobb helyre van szüksége, mint ami a gyári, hivatalos ROM-okban meg van határozva. Így muszáj a 803-as PIT-nek +10MB-ot kiosztania a /system részére, különben az egész ROM nem lenne működőképes! " by pdafanclub.
Ahogy értelmezem, akkor nem véletlen van odaírva samfirmwarsen, hogy 803-as pit kell hozzá az adott romhoz pl a JS5 amit feltettem. Tehát nem csináltam rosszul a 803-as PIT-el ezért is lett jó."Akkor most mi a helyes?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ezért is vagyok egyébként LCD (IPS) párti. A kék pixelek halnak meg elsőnek, tehát ha lehet, akkor használjatok zöld vagy piros témát. Generation X Blue pl. a legrosszabb választás tariattila.
Teszt módban válasszátok ki a kéket és ha beégett már, akkor látni lehet. Durvább esetben sima használat közben is látod, na akkor van gáz. Érdemes gariztatni.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
telya
aktív tag
a magyar nyelv ebben is bennevan (mondjuk hollandkent indult) de ez ugysem szempont nekem, angolul hasznalom a telot.. billentyuzetbol meg ugyis gingerbread-eset hasznalok ahol ahogy eszrevettem nem a CSC-tol fugg h milyen beviteli nyelvek vannak igy ebbol a szempontbol is tokmind1.. esetleg akkor gondolnam meg ha ettol szignifikansan none a hely a /system-ben, de akkor sem biztos, ha gyarilag ennyi hely van akkor ennyi van, nem hiszem h ebbol kesobb bajom lehetne majd meg megis, felteszek valami fozott csodat..
-
telya
aktív tag
errol irnal bovebben/tudnal egy linket adni ahol le van irva ez a csc cserelos dolog? nincs magyar szovegbevitelem, ami gondolom a rossz csc miatt van. kulonosebben amugy nem zavar de megis tudni akarom a megoldast.. valamint attol h telenoros a telom, felrakhatok akarmilyen csc-t? (es gondolom erdemes is mast h ne kapjam meg a hasznalhatatlan appokat amiket a telenoros csc tartalmaz) milyet erdemes rakni JS3-ra/hol talalok ilyet?
-
kutkut
addikt
Most azt mondod, hogy telenoros 2.2-re rakjam fel az SM kernelt, és úgy rootoljam, mentsem az efs mappát és "nyerjem ki az ****** kódot" és már mehet is fel a Doc rom? Mert még teljesen gyári a kütyü és menteni akarom amit menteni kell...
=>Azaz kihagyhatom a JPU-t?
Deeday: Azt tudom, hogy rootolva vannak. Csak mentegetőzni szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
bmarko
tag
Utánajártam egy kicsit jobban ennek a CSC dolognak. Sajnálatos a magyar független (XEH) CSC szinte semmit nem változik csak a verziószámok vannak átírogatva, illetve a dátumok eltérőek, fájlok mérete megegyezik. Csinálok egy diff-et is valamikor.
I9000OXXJP7 - 2010. 07. 26.
I9000OXXJP9 - 2010. 07. 26.
I9000OXXJM4 - 2010. 08. 19.[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Köszi a választ e.vid, Kali. Azt tudom, hogy nem kell már a tar-hoz nyúlnom, csak régen voltak itt olyan vélemények, ha jól emlékszem , hogy nem elég csak a csc-t cserélni, mert az összefüggésben lehet a pda-val is.
Ha ezt odin-nal feltolom akkor minden eddig feltelepített progi oda lesz? Tudom, hogy amúgy is érdemes FR, de tegyük fel én megpróbálnám FR nélkül (nincs kedvem megint telepítgetni ), mert ugye a kies-es frissítésnél is maradtak a feltelepített programok, igaz nem is futott rendesen, de az mégiscsak nagyobb váltás (2.1-2.2) volt mint ez lenne (ugyanaz a 2.2.1 mindkettő).ui.:
"...de ez levan írva ott..." Valszeg figyelmetlen voltam, de én csak egy multiupload-os linket találtam itt, és nemtom, hol az az "ott" .[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
-
csab2
veterán
-
Lall
veterán
Van rá megoldás.
Fel kellene tenni egy SztupY Multinational 3.0 (ezen alapból van root) ha megvan, marketből letölteni a Terminal Emulatort. Majd Terminal Emulatort elindít és bepötyögni ezt:
su
kapsz egy #-et az után írd be:
# busybox chown 1001:1001 /efs/nv_data.bin <enter>
# rebootÉrtelemszerűen az entert nem kell beírni. Ha megvan mehet vissza a JM2.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
sztrogoff19
tag
Köszi, akkor ezek szerint ua.
Hogy mit szeretnék feltenni még nem tudom, de gondolkodom egy 256-os kernelen, hátha nem fog annyira merülni a kicsike.
Egy kérdés - bárkihez aki használ nem gyári billentyűzetet, vagyis szinte mindenkihez - van-e az anysoftkeyboard-ban olyan funkció, vagy bármely más magyar ékezetetek is tartalmazó billentyűzetben, mint a gyáriban, hogy hosszan nyomok egy adott gombot és akkor előhoz egy menüt, amivel tudok navigálni a szövegben ?
Magyarán, ha valamint elgépelek, akkor ezen gomb használatával, tudok e valami kurzort előcsalni, amivel aztán törlés nélkül vissza tudok menni az félreütött részhez és célirányosan javítani ?
Morituri Te Salutant
-
odium
aktív tag
Azt írtam, hogy tegyetek föl egyet odinnal. Nem az, hogy az update.zip-et tegyétek föl odinnal. Ha valaki odáig merészkedik, hogy Odin meg cwm az csak megérti. Azért nem is figyeltem, és tényleg update.zip-et írt. Elnézést, nem vettem észre, csak azt néztem, hogy hova tallózza. Mea culpa.
Kösz muveszur, hogy figyeltél.[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
melyik az a téma?
Az aksi töltőről lehúzás utáni problémával kapcsolatban egy apróság.
Nem teszteltem még nagyon, de ha kikapcsolva töltitek 100%ig, és utánna bekapcsoljátok akkor rendesen mutatja a töltöttséget, marad is a 100%, már egy negyed órája nem mozdult.Szerintem ha battery wipe után kikapcsolt állapotban hajtjátok végre az aksi kalibrálást töltéseit akkor az javít valamit a dolgon, de teszteljük aztán kiderül.
-
-
-
Zolesz007
őstag
Nah szóval visszaraktam a JM2-t, de nem tudom kinyerni a kódot. Találtam erre az eshetőségre is egy tutorialt, el is kezdtem nézegetni a dolgokat és arra jutottam, hogy ahol ezt írják:
Offset 18146E (page 3083) Change "FFFFFFFF" to "00000000" This change your provider unlock code to 00000000.
Ott nekem nem volt FFFFFFFF hanem rendes számok (pl 53806464)
Akkor az lesz az unlock kódom?? Vagy ne is álmodjak róla?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Épp ezaz hogy már JPY alatt nem tudom lementeni...
Raktam már vissza JM2-t probléma nélkül de akkor nem jutott eszembe megpróbálni az unlock kód kinyerést... (minden telefonra más amúgy?ja tényleg jó hülye vagyok... már felrémlettek a régi internetről nokia függetlenítős idők. )[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
sztrogoff19
tag
Köszönöm
Azt már tudom e.vid, hogy a magyar bill. nem szuperál 2.2.1 alatt, de meglestem az anysoftkeyboard-ot és így elsőre bejövős, tehát nekem az is jó lesz, viszont azt érdeklődném még meg, hogy a menü az magyar lészen ?
Az angol sem gond, mert végül is megértem ha muszáj, de azért jobb szeretem édes anyanyelvemet használni ha lehet
Morituri Te Salutant
-
ecx
tag
Köszi e.vid!
Nekem konkrétan szétkúrta a Oneclickroot a telómat! Root szépen felment, de belassult tőle a telefon, szaggatott, tök lassan állt fel a reset után. Quadrant leesett 1000-re 1250-ről!
Próbáltam unrootolni, de az meg a végén elakad, többszöri próbálkozás és visszarootolás után. ((Ötlet?
No, azt hiszem, gyalulás és újból felmegy a szűz JPY![ Szerkesztve ]
A legjobbakat!
-
keIdor
titán
CF-Root-olni szeretnék. Az Odin nem ismeri fel, de a Windows 7-et múlt héten tettem újra lehet az a baja. A Windows nem találja a készüléket, ha megy az Android akkor látják egymást, de ha Download módban vagyok (robot dolgozik), akkor semmi. Írja is az óra mellett a Windows, hogy hardver telepítése nem sikerült.
Az a baja, hogy nincs fent kies?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest