Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Brando
csendes tag
válasz B.Ricsike #49849 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis problémám lenne a telóval!
Másfél hetes a telefon, és arra lettem figyelmes hogy a bekapcsológombnál a ezüst keretnél ha kicsit megnyomom akkor elkezd kicsit recsegni,mintha alatt nem lenne beragasztva a keret, de csak pont a becskapcsológombnál, nektek is csinálja?:S Pedig nem ejtettem le, semmi fizikai sérülést eddig nem szenvedett! Félek hogy pár hónap és lefog esni a keret! :S Pff azért nem gondoltam volna hogy 90k telefon szétesik magától! -.-'
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz B.Ricsike #49584 üzenetére
Köszi kipróbálom !! na sikerült fel tenni a romot vagy még habozol rajta nem soká készítek egy videót is telejsen magyar még a ginger felület is nincs egy árva kunyi angol szó se
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz B.Ricsike #49571 üzenetére
Pontosan miután fel ment felteszed a Fugmod 3.5 kernel először a simát de figyelj arra hogy Rfs legyen a rendszer az át konvertálja utána fel rakod a szintén odinal a ultrát és ott már van Ext4 v jfs de a marketből kell egy app amivel ezt el lehet végezni most nem jut eszembe a neve ... nem kell ilyen dedoxed romok stb sima alap JVB fel lehet tolni nekem nagyon tetszik már minden romot ki próbáltam eddig ez viszi a pálmát Forever TW4
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Bilux
veterán
válasz B.Ricsike #49460 üzenetére
Nálam csak akkor FC-zik ha megnyomom a telefonon azt ez egy gombot ami az elején van. Egyébként egyelőre nekem más galibát nem okozott.
Szerk: ha hosszan nyomom akkor a feladatkezelő előjön.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Telegdy
aktív tag
válasz B.Ricsike #49380 üzenetére
A MIUI nekem nagyon nem tetszik, ha iPhone felületet akarnék, nem adtam volna el az iPhone 4-em. A Criskelo pedig nem rossz, de azt is jobban szeretném, ha teljesen alap témája lenne. Nincs rá lehetőség, hogy visszavarázsoljam a Criskelo-ra a "stock" Android felületet?
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
-
lkereki
tag
válasz B.Ricsike #49152 üzenetére
Szia
Kicserélted a modemet? Most, hogy mondod, nekem is gyengébb a jel, mint js8-nál volt, ha Neked jobb lett, akkor én is felteszem. Törlődik valami a telefonról, vagy megmaradnak a beállítások, appok? Wipe-ok kellenek, vagy csak odinnal simán feltolod, "oszt" kész?OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
makaveli666
senior tag
válasz B.Ricsike #49072 üzenetére
a 2.2.1 Crysis témával nekem az eddigi legjobb rom ami fennt volt... Ki..szott jól néz ki, elég smooth, szinte semmi akadás, és üzemidőben a jelenlegi legjobb amit próbáltam... Kibírta az egy napot, eddig nem angyon volt olyan romom ami a 24 órát bírta volna. Meg én is próbálnám a 2.3.3 csak nem tudom hogy kell egy két dolgot, azért ha valaki tudja akkor kérném mégegyszer hogy priviben keressen meg PLZ....
-
LordAxwell
senior tag
-
legenda
válasz B.Ricsike #48556 üzenetére
van ilyen bug? mivel nem mindenkinél jelentkezik a probléma, ezért szerintem próbálja csak ki bátran az újabb gb verziót, esetlegesen nála is megfelelően fog működni! nálam most a jvb sosem látott akkumulátoros üzemidőt produkál, nagyon jól bírja!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cozmo
őstag
válasz B.Ricsike #48199 üzenetére
Első kérdésedre a válasz igen! úgy rakd fel ahogy én (ne utólag cseréld a CSC-t!)
Kernelnek tökmindegy melyiket választod:
ezt: Supercurio féle
vagy ezt: Chainfire féleRoot: miután a kernel fent van letöltöd a Superuser-t a marketról és annyi
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
-
-
xnace
őstag
válasz B.Ricsike #47899 üzenetére
Én is DIÁK vagyok Anyum nevén van a teló, mert még csak 16 vagyok.(a telefont nyári munkás pézből vettem, NEM vagyok anyuci egyetlen szemefénye, csak az Ő nevén van) Meg később könnyebb lesz eladni a foglalkozása miatt. Nem fognak a letiltási mizériára panaszkodni, hogy akkor mi a biztosíték hogy nem fogják lezárni.
Na, csak arra akartam kilyukadni, hogy neki kellett:munkátatói igazolás, személyi, lakcímkártya.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
törölt tag
válasz B.Ricsike #47281 üzenetére
Természetesen nem vitatkozok, tapasztalatokra voltam kíváncsi. De akkor megvárom a véleményeket a JVB-ről, bár lehet nekifutok egy pár napos tesztnek.
Közben fel is települt, ami tény a Froyo-hozz képest, hogy gyorsabban reagál és a böngésző piszok gyorsan dolgozik. Legalábbis első látszatra biztosan. Na, remélem az akku rendben lesz, akkor már marad is fent
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz B.Ricsike #47232 üzenetére
Messze van a hivatalostol. Ez egy kiszivargott rom. Erdemi valtozas nincs a JVK-hoz kepest, meg a backlight problemat sem oldottak meg... szoval nagyjabol kar is szot vesztegetni ra. Semmivel nem jobb, mint JVK. Eddig az XDA forum 23 oldalanak tapasztalatát irtam le. Nem hiszem hogy felteszem.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz B.Ricsike #45168 üzenetére
Ez rendben is van
DE gondold el mennyi keszulektipus van...
Csak minimalisan térjenek el egymástól es az appot lehet faragni es felrakni...
A marketen egy appbol szerintem vagy ezer verzio van fent
Es fokozhatjuk... erre az ezer tipsra mindre kijon ujabb android verzio...
hatvanyozodik a dolog es egy ido utan nehezkes lesz kezelni
A gyartokat jobban kellene egy ket szabvany fele kotelezniSteve Hufnagel kell ide is aki behuzza a kéziféket...
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz B.Ricsike #44554 üzenetére
Még gondolkozom... Igazából most kezdem megunni a stockkot, mert túl jól megy XD kivéve a battery drain-es bug-ot, amit elvileg az én gépemen a videólejátszóval sikerült előhozni, majd egy restarttal megoldani...
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
pitimany
tag
válasz B.Ricsike #42764 üzenetére
Szerintem a samfirmware.com-ról letölthető JVK, egyértelműen béta rom.
Ezt tartalmazza a főoldalon lévő hír is:"Android 2.3.3 leaks on SamFirmware.com
After the beta version of Android 2.3.2 for the Galaxy S is here the beta version of Android 2.3.3 for the Galaxy S." -
bajusz66
aktív tag
-
Kakumix
senior tag
válasz B.Ricsike #42491 üzenetére
Nyugi, hadd rohanjanak. Én majd csütörtök magasságában kezdek el kérdezgetni, hogy van-e már BLN, hívásrögzítés, voodoo sound, FM rádió, kamera, divx lejátszás, wifi csatlakozás, GPS, stabilitás, képernyő automatikus kikapcsolás töltőre dugva, stb. Amíg ezek nem működnek legalább annyira, mint most, nekem nem bejövős. Addigra talán már csillapodnak a kedélyek és többen elkezdik használni is és túljutnak az ikoncserélgetős fázison és jönnek a valódi hibák
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
bajusz66
aktív tag
válasz B.Ricsike #42491 üzenetére
Nekem előtte JS8 stock romom volt fenn semmi extra,leformáztam a belső sd-t,meg factory reset, wipe cache,dalvik cache, és úgy raktam repartitionnal a bootloaderes változatú GB-t.11óra után 50% az aksi meg minden jó nincs fc.
Nálam tökéletes[ Szerkesztve ]
XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz B.Ricsike #42128 üzenetére
Az Froyo. GB-ben egyelőre szar a JIT-driver, és ha aktiválja a JIT-et build.prop-ban, akkor nem játszik le semmilyen xvid/h.264 fájlt a cucc, így Quadrantban sem, ezért azokat a teszteket 0 másodpercesnek veszi. Ha visszanézitek, én is csináltam ilyeneket JV1-gyel.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
Telegdy
aktív tag
válasz B.Ricsike #39928 üzenetére
Mint írtam, az első hozzászólásban szereplő romot feltettem. A DOC kitchent megnézegetem.
Amúgy nem igazán pakolok fel rá sok szart, az iPhoneos időszakomban azt már megtanultam, hogy nem érdemes leterhelni minden hülyeséggel a rendszert. Csak ami fontos.
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
legenda
válasz B.Ricsike #39344 üzenetére
hivatalos, kifejezetten magyar csak szolgáltatós van/lehet, ellenben a részint hivatalosabb jpa/jpp/jp7 kombó például 2.2 és elég jó, simán veri a 2.1 verziókat! igaz, a legtöbb 2.2.1 verzió jobb, mint a 2.2 firmware verziók!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tariattila
veterán
válasz B.Ricsike #39126 üzenetére
mondjuk az tényleg érdekes, hogy egy wipe főzött romnak (ami ugye formázza a systemet és a data partíciót is) mire lehet szüksége ? elvileg csak a helyes partícióméretre formázásra... de mivel itt minden rom manapság az 512-essel van felosztva így még ennek sem kellene gondot okoznia...
tehát:
ezt majd nálunknál okosabb ROMák megmondják
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz B.Ricsike #39102 üzenetére
a zsjpe inkább a jó fogyasztásáról hires... ami ugye pont a vételi erősséggel ellentétes tényező...
tehát a jpy mivel jobb vételt stb..eredményez így a fogyasztása is nagyobb...elvileg...
chop: ha a bajt keresed magadnak akkor folytasd a hiba felderítését
egyéb esetekre : ODIN[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz B.Ricsike #38811 üzenetére
sm-et!
más: ha egy rom alá rakunk nem kompatibilis kernelt akkor abból a kernelből ne formázzunk szerintem inkább semmit...
ha fr-t szeretnénk és wipeokat azt tegyük meg a kernel felrakás előtt
jelen esetben 2.3-rom alá rakjuk a 2.2 cwm kerneleket tehát csak ésszel a formázásokat...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest