- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Microsoft Outlook topic
- Brave
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- macOS PC-re
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
Aktív témák
-
Begi
senior tag
Annyi jót irtok itt a Doc meg Darky ROM-okról, de senki nem ir semmit az alap JPY-ról.
Nos itt egy kis tapasztalat.
- Alap JPY, semmi sincs lecserélve CF-root kernel, akku idő olyan 1,5 nap átlagos használat mellett, sűrűn használva 1 nap. Nálam az átlag használat: napi 10 perc teló, 2-3 sms, 5-6 óra wifi ON a maradék időben pedig 3G ON, napi 40-60perc rádió + zene.
- JPY + JPA wifi woodoo 5.0.3 kernel: Átlag használat mellett 2 nap, sűrűn használva 1 nap.Egyetlen hátránya a gyári ROM-nak, hogy nehéz testreszabni. Pl. nekem a battery ikont sem sikerült kicserélni, mert utána úgy összefoxta magát a rendszer hogy újra kellett húzni. (Amúgy ha erre valaki tud valami megoldást, azt szivesen venném. Azt még nem próbáltam hogy kézzel kicserélem a képeket a framework-res.apk-ban, lehet az lesz
)
Szóval csak ajánlani tudom. Első hozzászólás alapján gyorsan és fájdalommentesen felrakható úgyhogy kezdőknek is ajánlott!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest