Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
-
doooo
veterán
Trump már kivetette a vámokat. Az EU-t eddig sem hatották meg a fenyegetőzései, ezután sem fogják. Már csak azért sem, mert az amerikai gazdaság dől be épp, nem az európai (még akkor sem, ha nyilván mindenhol érződik a gazdasági rémálom, amit ez az árulókból álló idióta banda szabadít rá Amerikára).
-
Ki emelt itt "piedesztálra" bárkit is? De leginkább hol hallottál te visítozást? Leírtam, hogy mi a helyzet amire te semmilyen értelmes, épkézláb mondatot nem tudtál írni. Meddig vergődsz még itt?
Inkább előfizettem prémiumra mert nincs energiám az ingyenes online oktatásra...
-
paljani
aktív tag
Ha jól értelek akkor én most nagyon (de nagyon!) megszívtam mert belefutottam tátott szájjal valami erdőbe miközben te visítozol egy olyan cikk alatt ami arról szól, hogy a saját - általatok piedesztálra emelt - brüsszeli bürökratáitok hogyan köptek szembe benneteket. Hmm. Van ám itt "logika" kéremszépen... külön köszönöm a felvilágosítást!
-
Alusky
senior tag
Liberális szagot érzek.
-
Ne ferdíts, Trump megigérte, hogy amint elnök lesz 24 órán belül!!! megszűnik az ukrajnai háború de még olyan zöldségeket is mondott, hogy az infláció is. Mi csak az igéreteit kérjük számon. Másrészt meg a vámháborúval csak fűti az infllációt de most már az a duma, hogy nemhogy nem fog megszűnni az infláció hanem még nőni is fog. [link]
Are we great again? Kérdezhetné a MAGA hívő. Örülök, hogy tátott szájjal bele futottál abba a bizonyos erdőbe és ne haragudj, hogy felvilágosítottalak.
-
paljani
aktív tag
Látom pár kollégának most jön szembe a valóság...
-
Mekkora csicskák ezek. Tegnap a kanadai Doug Ford is jól becsicskult ahhoz képest, hogy hogyan indult az a sztori is.
Úgy látszik nagyon elkényelmesedtek a nyugati világ politikusai és komformisták lettek. Meg is érdemeljük ezeket.
-
A sorozat újabb epizódja: Hogyan csinálj még seggebbet a szádból?
Egyben jó jelzés, hogy az európai illetékesek számára mi fontosabb: saját állampolgáraik védelme, vagy amerikai cégek profitéhségének kielégítése (akik már a klasszikus lobbizáson túlmenően
épültek be a politikai vezetésbe).
Izgalmas lesz, mert valamelyik német-osztrák-holland adatvédelmi szervezet biztosan be fogja perelni a bírság-enyhítési döntést meghozókat.
Új hozzászólás Aktív témák
it A DMA megszegése miatt várhatóan csak kicsi büntetést szab ki az Apple-re és a Metára az EU, sejthető okok miatt.
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest