Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
berczy03
aktív tag
válasz tomi7711 #46793 üzenetére
Szia!
Hát nekem látszanak, és aktválni is tudom, de nem jelenik meg a naptárban.
Keresgéltem és azt írták, hogy törölni kell a tárolónaptár össze adatát az alkalmazásokból és újra szinkronizálni. Akkor nekem megjelent az összes.Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
xnace
őstag
-
Barto
aktív tag
-
-
-
paragon85
tag
válasz tomi7711 #44526 üzenetére
Nem kell forrasztani, nem kell micro usb csatlakozó, csak 301khom-os ellenállás ami 15 forint és cellux. Kézzel összetekered, hurkot csinálsz, a két végét pedig odaérinted. Csak celluxozd be. A neten van róla videó. Nekem így sikerült. No para!
Na, itt van e!
Így csináld és kb 50edjére menni fog! http://www.youtube.com/watch?v=D0aoabVtPJ8
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
dancsuri
veterán
-
fuximaxi
senior tag
válasz tomi7711 #44510 üzenetére
Csak a keresőt kell használni.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
xnace
őstag
válasz tomi7711 #44499 üzenetére
Nem kondi, hanem ellenállás. (kondikkal csúnya dolgok történnének) 300kOHM-os. Nem is kell forrasztani, van ilyen értékű ellenállás. Keress egy elektronikai boltot a könyékeden.
Maszek boltban le se szarják, hogy Root-olt meg Lagfix-elt.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
HXY
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest