Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
válasz NielsX #49408 üzenetére
Nekem is volt battery drain, de rájöttem, hogy mitől volt.... Az egyik az az hogy nem lehet kikapcsolni a 3g-t csak így menüből, de akkor folyamatosan keresi, ami rohadtuls zívta az akksit, meg azt nézd meg hogy mindig van-e térerőd... Mert azt vettem észre, hogy egy kicsit gyengébb ezzel a rommal a jelem, és ha olyan helyre rakom a telót, ahol néha elmegy a térerő, ott igen keményen megszíjja az akksit.
-
znagy69
őstag
válasz NielsX #42935 üzenetére
Próbálj esetleg olyat, hogy újra rakod a ROM-ot utána egyenként 1-2 órátvárva rakod vissza az alkalmazásokat és akkor észre veszed mi az ami hirtelen kezdi el szívni az aksit. Nálam egyértelműen az SPB Shel volt az. El is hagytam bár nagyon szerettem.
Nem ugyan úgy esznek az alkalmazások, mint előző ROM-ok alatt. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz NielsX #42196 üzenetére
Köszi, azt hiszem neki állok Megjegyezném eddig megvagyok elégedve a mézivel, kiváncsi leszek a főzetekre, hogy azok milyen imbah-k lesznek
Lehet retard kérdés lesz, de a tar filebol is ki kell szedni a zImaget, és azt tallózom be?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
-
engine88
aktív tag
válasz NielsX #30925 üzenetére
2.2.1 és 9.0.2-es Darkym van. És eléggé merül.
Megpróbálok a hétvégén csinálni magamnak egy kitchen romot, csak nem értek hozzá hogy mi kell bele meg mi nem, mivel a telefont is csak 4 napja ismerem.
De akkor egységesen azt mondjátok hogy a főzött rom minden esetben tovább bírja.
-
g0dl
addikt
válasz NielsX #30910 üzenetére
Köszi a válaszokat
1. A rom managerben simán nyomni kell egy "Flash ClockworkMod Recovery"-t ? Hát nincsen túldokumentálva. A battery wipe-tól kevesebbet fog fogyasztani, vagy csak mást fog kiírni?
2. Hol vannak a ramkezelő beállításai? (ezt kivizsgálom jobban, mert egy saját alkalmazást zavar a kilövöldözés legjobban)
-
berczy03
aktív tag
válasz NielsX #30762 üzenetére
Persze, hogy megkérdezheted!
Igazából azért, mert nagyon sokat buzerálom a telefont amikor otthon vagyok és töltőre rakom. chat, net, letöltés, stb. és kicsit zavar állandóan állítgatni a screen timeoutot.
Ennyi.
Nem az események miatt szeretném.Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz NielsX #29485 üzenetére
Az új 2.2.1-es Browser-hez volt valami tweak az SGS Tools-ban, hogy a
BrowserUser Agent-et át lehetett állítani másra, pl. IE6-ra Így a szerver nem tudja, hogy mobilról nézed az oldalt és a teljes verziósat küldi el a telefonra, nem a mobilt. Ennyit tudok róla, sosem használtam.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
NielsX
tag
válasz NielsX #28915 üzenetére
JPU fentvan, ez most nagy előrelépés volt, kicsit félve kezdtem neki a dolognak, nem is ment elsőre: amikor odinnal updatelni akar valaki, érdemes figyelni hogy a számítógép előlapi usb-én keresztül nincs adatforgalom, csak ha a kábelt a gép hátuljára csatlakoztatjátok. Nálam legalábbis ez hozta meg az eredményt.
-
Lall
veterán
válasz NielsX #28842 üzenetére
Ha van unlock kódod akkor miért félsz, hogy bezár? Amúgy simán teheted a JPU-t, majd JPY-t nem fog lezárni. A garancia kérdéses. Eddigi tapasztalatok alapján nem foglalkozik a Samu azzal, hogy milyen szoft van a telefonodon. Szerintem belevághatsz, nem fogod megbánni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest