Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #49299 üzenetére
ezért kérdeztem.....
van már javított vastag pálcás és vékonypálcás is azóta xda-n...
linkelte is tegnapelőtt -
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #48928 üzenetére
nem tudom... nekem ezzel a lucid témával eléggé custom fílingje volt...
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #48924 üzenetére
1 nap doc után elmondom: rc5b2 olyan mint mindig... zsír
ez a doc inkább a stockra hajaz, darky legalább belerak ezt azt...
jah csináltam gps tracket. még az is látszik h mikor melyik oldalon megyek az üllői úton... sirály nem dobált sehol, végig az úton van a nyom.
atesz: doc is jó de egy stock rom megrootolva kb ugyanaz... én is csak a no wipe miatt választottam tegnap (meg persze mert megint nem tudtam várni 1 napot )
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #48924 üzenetére
szerintem a v2.1 voodoo_dev kernellel és muveszur témával igazán remek
mi bajod vele amúgy? -
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #48725 üzenetére
hejjj gyorsan áruld már el nálad milyen a wifi ikonja? stock vagy gingerstyle?
-
fuximaxi
senior tag
válasz hülyegyerek #48684 üzenetére
Ebben a hsz.-ben linkelt kernel ami neked kell.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #48656 üzenetére
uram! tegye fel kend a samfirmről a XEE verziós JVB-t !
abban tuti a bootloader...arra pedig az új konyhai v2.1-et és utána a voodoo_dev kernelt!
Piotrus: elvileg belső sd-ről is mennie kell...(de ezt nem próbáltam még...)
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #48590 üzenetére
androidon de a gyári kliensen nem tudom h milyen nézetet hoz be de így sz@r...
mind1, végül is nem annyira fontos csak kérdeztem...
chip: én nem a mobilos böngészőbe beírt facebook.comra gondolok hanem a beépített fészbúk appra. ott szeretném elérni ugyanazt az állapotot mint a böngészőben.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #46060 üzenetére
nincs BLN a szűz JVK-ra
PHMIuser ez figyel mindent... még az akkud állapotát is kiszámolja
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #43090 üzenetére
a konyhás cucc rootolt alapból... én gyári kernellel használom, eddig jó (kop kop kop)...
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #41934 üzenetére
nem kell base de a szemetet azt érdemes takarítani...
-
bajusz66
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #40539 üzenetére
De az, látom figyeltek
2.3.2-ből szedtem ki. -
paragon85
tag
válasz hülyegyerek #38777 üzenetére
Az MMS APN? Igen, ezt írtam is. A telenor honlapjáról is, meg a fórumokról is, mindegyikkel kipróbálva. Beállítottam a netet is mellé, de arra még nem mertem felmenni, mert még nincs mobilnetem.
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #34752 üzenetére
Amúgy szvsz pont annak kell szerintem generálni, aki függetlenül vette, hiszen annak kel paráznia, hogy bezárna, ha esetleg mégsem független. A szolgáltatósok azért biztos helyről vannak, azok kétlem hogy bezárnának.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz hülyegyerek #34748 üzenetére
A biztonság kedvéért nem árt generálni...Bár ha nem generál, és lezárna a telefon, akkor is meg lehet már csinálni egyszerű szerkesztéssel is az nv_data.bin fájlban.
-
B.Ricsike
őstag
válasz hülyegyerek #33992 üzenetére
Én is ezt tanácsoltam, hogy próbálja ki valamelyiket, hátha jó lesz!
Kutkut: Itt egy kis összehasonlítás! De ezért mondtam, hogy még nincs rendesen optimalizálva a cucc, látszik a tesztekben. Majd ha kijön ez is véglegesen, akkor lehet igazán összehasonlító teszteket csinálni!
-
nggabi
félisten
-
Plumpy
aktív tag
válasz hülyegyerek #33191 üzenetére
Volt OCLF reinstall, de nem használt.
Mi az, hogy "odin frissítés repartitonnal"? Utóljára a spicámat frissítettem odinnal, ott ilyenek nem voltak...
Az efs mappát már lementettem, de az unlock kód generálás az mi a fene?
Plumpy - A kultúrbölény
-
Plumpy
aktív tag
válasz hülyegyerek #33187 üzenetére
Próbáltam, nem jött be, minden maradt ugyanúgy...
Plumpy - A kultúrbölény
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #32408 üzenetére
amik nem mentek azokat újraraktam... most működnek kopp kopp bár kicsit kellett mókázni a dbdata mappában de kb megoldott mindent.
A market tényleg lassú... nem biztos, hogy a rom miatt. Viszont már kétszer is csinálta azt, hogy eltűntek a telepített appok.
Jó ez az applanet de azért vigyázzatok vele. Frissítette a modern kombat 2-t meg sandstromot is utána kevésbé akarnak elindulni
"szenyor dzsíííí"
-
csabám
addikt
válasz hülyegyerek #31869 üzenetére
Passz. Megnézem fektetve, hogy mi újság. Én állóban nyomom mindig.
Tariattila? Te látod fekvőben?[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz hülyegyerek #31748 üzenetére
Ezért kell felrakni a 2.2 böngészőt a kitchenből azt jó lesz. Nekem rendesen mükxik. . .
-
davidsz
senior tag
válasz hülyegyerek #31519 üzenetére
Tisztában vagyok az általad írtakkal, viszont számomra érdekes volt, hogy a Kies USB problémái angol fórumokon nagyon gyakori volt, míg nálunk alig-alig volt. Kifogtam pont egy olyat, ami gázos. Ráadásul azért vettem "bolthálózatból", hogy ne "külföldi behozott" boltigaros készülékem legyen. De a dolog egy kicsit erre hajaz.
Viszont többen is írták, hogy a Kies-t el kell felejteni, no de arra nem írt senki megoldást, hogy Kies nélkül hogyan szinkronizálsz Outlookkal a telefon és a sz.gép között?
Az pedig, hogy csalódtam a készülékben pár nap után, az nem azt jelenti, hogy feladnám. Használnom kell, használni szeretném.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #31210 üzenetére
ezek a vizecskék még okozni fognak nagyobb meglepetéseket is...
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #31177 üzenetére
nekem is kb ugyan az volt a fogyasztásom...
rene0619: Pakson is kb annyit eszik nekem...(kb ott használom legtöbbet)
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
válasz hülyegyerek #31177 üzenetére
Nekem eddig bármivel, ami volt a telón ugyanolyan sokat zabálta az akkut...szval én már elfogadtam, hogy ez ilyen...mindig Paks közelében kell lenni
-
muveszur
addikt
válasz hülyegyerek #31069 üzenetére
Szerintem Kína, és ha egészen jól tudom, mostanában már vannak bizonyos esetek, melyeknél engedélyezik a második gyereket a családban, mert túlságosan sok lett a nyugdíjas korú ember, és már látják, hogy ha a tendencia folytatódik, akkor nem lesz elég munkaképes ember, akik eltartanák a nyudíjasokat...
Csak ott a folyamatokat időben felismerik, és tesznek is ellenük -
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #31003 üzenetére
főleg a 2.1-en mentett dolgok a 2.2-őn ...
na azt nagyon nem kéne eröltetni...
én szívem szerint még azonos android verzión DE eltérő romon se szeretem
na jó elárulom sehogy se szeretem...20 perc alatt belakom ( nem pacalból!)
-
sutax
csendes tag
válasz hülyegyerek #30951 üzenetére
Köszi. A "régebbi" romok közül a JM2, JM5, XXJF5, működnek, csak az újabb felrakásával jelentkeznek ezek a bajok.
Kössz az eddigieket.
Dolgoznom kell. -
sutax
csendes tag
válasz hülyegyerek #30944 üzenetére
Kártyáról nem volt szó, csak a készülék gyökerében található egyéb mappákról.
Ezt is lehet formázni?[ Szerkesztve ]
-
sutax
csendes tag
válasz hülyegyerek #30926 üzenetére
Megtörtént ez is töröltem , és így sem jó. A hard reset és a wipe-ok tényleg az összes adatot törlik vagy csak azokat amik a romokban benne vannak? Furi az is hogy totalcommanderrel nézve sokkal több mappa található benne mint amennyi látható a romokban. Rosszul gondolom? Ezeket mind cseréli a frissítés?
-
sutax
csendes tag
válasz hülyegyerek #30892 üzenetére
Úgy vettem észre 1-1 alaposabb törlés is végbement már, legalábbis amikor látom az sdcard mappát néha alíg vannak benne dolgok. Úgy tudtam nem lényeges frissítés szempontjából az sd tartalma.
-
sutax
csendes tag
válasz hülyegyerek #30887 üzenetére
A lagfix nincs bekapcsolva
-
sutax
csendes tag
válasz hülyegyerek #30884 üzenetére
Nagyjából igen, képernyő feloldásig és még utána Kb. fél perc. Jellemző reakciója az akadás és a rezgés, persze amíg megy, gördülékeny a menü.Legbosszantób hogy, nem találok megoldást rá.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hülyegyerek #30864 üzenetére
azért van egy dolog, amiben tényleg jobb a DOC féle rom: az üzemidőben.
mondjuk ehhez szerintem az SM kernel is hozzájárul." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
twine
veterán
válasz hülyegyerek #30652 üzenetére
OK! Igazad van,,,Factory Format! Elnézést!...Doc konyhás észrevétel valakinek, hogy vajon miért nem tudom az Unlock screen-t megváltoztatni a kijelző beállításainál? Azaz a "pipát" át tudom rakni,,csak nem történik semmi, ugyanugy a Samus marad a lock screen....
HUTCHDB: Zedge nem jön be? Azzal annyi háttérképet tölthetsz le hogy....................[ Szerkesztve ]
-
Safari
tag
válasz hülyegyerek #30566 üzenetére
igen... mért baj? de elvileg a kernel nem lássa
-
bajusz66
aktív tag
válasz hülyegyerek #30483 üzenetére
Hát de nem,nekimennek a frissítésnek mint süket a vasajtónak, kb 20 perces művelet a legkezdőbbnek is.Nekem is szerte szanaszét mindenütt van eltéve belőle zip-be csomagolva,még cd-re is kiírtam hátha minden elszáll,egy másik helyre is feltettem ott mindig megvan online.
XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
legenda
válasz hülyegyerek #30483 üzenetére
nekem nincs mentett efs mappa!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #30108 üzenetére
a 0.1 már vissza is van vonva... 0.2 jön...
szerintem várd meg -
verser233
senior tag
válasz hülyegyerek #29958 üzenetére
remélem nem..........
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
theiron320
aktív tag
válasz hülyegyerek #29680 üzenetére
Shift az rendesen megy.Csak galaxy s re való verziót kell 'megvenni'
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
csadi84
csendes tag
válasz hülyegyerek #29461 üzenetére
De olvastam azzal kezdtem csak még nem mertem megcsinálni a frissítést. Mert nem gyári független a telo és félek hogy visszazár. Már kérdeztem hogy van e valakinek erröl info de még nem írt senki
Addig nem kezdek bele inkább. -
Zomb€€
őstag
válasz hülyegyerek #29451 üzenetére
2.1 gyári.
Oké, látom is hogy 2.2 kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Lall
veterán
válasz hülyegyerek #29398 üzenetére
Csak fektetett módban szar a böngésző. Próbáld ki álló módban, úgy biztos jó lesz. Ha bejegyzést/hozzászólást írok addig visszaforgatom álló módba és mindent látok. (amúgy engem is idegesít).
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #29259 üzenetére
ugyanazt felrakod no wipe-al...
de mindjárt keresek cwm-es browsert...
jahh csak akartam... nem megy megint a pfc ott van a doc 1.hsz.-ben valahol (alternativ browser)[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #29257 üzenetére
Doc konyhában már választható hogy 2.2.1 vagy 2.2 browsered legyen...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hülyegyerek #28982 üzenetére
én doc romjáról beszéltem de np.
-
Begi
senior tag
válasz hülyegyerek #28988 üzenetére
Ezer hála és köszönet.
Ezt el is felejtettem. Pedig még mikor 2.1-et használtam valaki javasolta is, csakhogy JM2-re nem volt jó.
Megcsinálta, zsir. Most már csak azt kell kitalálnom hogy a status bar bal oldalával mit kezdek, olyan üres lett szegény. -
ForRedGlory
félisten
-
csabám
addikt
válasz hülyegyerek #28172 üzenetére
Nincs. . . Csak gondoltam ha már 2.1 is lagfixálva volt akkor gondolom itt 2.2 alatt is vmi jófajta kernel futkorászhat
szerk.: most jöttem rá, h marketből is le lehet tölteni mindenféle lagfixes cuccot. Szal elnézést
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz hülyegyerek #28157 üzenetére
Az is megvolt, ugy sem engedte. De aztán sikerült belejavítanom a fájlba közvetlen, szal jó lett.
kutkut: Igen, nagyon frankó és stabil a rom V6.2ig az tuti. A 6.3at még tesztelgetem, addig nem akarom dícsérni, mig ki nem tapasztalom, de eddig jónak tűnik. Egyébként nagyon gyors és stabil. A kerneleket lehet cserélgetni alatta természetesen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #28114 üzenetére
Félreértésben élsz. Nekem ez mérvadó azon egyszerű okból kifolyólag, mivel az én telefonhasználati szokásaimhoz igazodik. Én NEM nyomogatom egész nap a telefont. Nekem az a fontos, hogy:
- sokáig húzza az üzemidő
- folyton online legyek
- elérjenek ha azt akarom
- elérjem azt akit akarok
- ha a telefonhoz nyúljak, akkor az tökéletesen "responsive" legyen, magyarul ha megérintem gondolkodás nélkül tegye a dolgát, és persze azt tegye, amit akarok...Sosem volt életcélom, hogy napi 5-6 órát legyen a képernyő bekapcsolva, az már kockaság, és időm sem lenne munka mellett, meg kedvem sem.
Én használom a telefont, és a telefon azon adottságait, ami Nekem fontosak.Egyébként meg Darky romot mindenki szidja, hogy szar benne az üzemidő, itt a cáfolat. Pusztán ez a lényeg, semmi más. Feltételezem én is simán lemerítem 1 nap alatt, ha folyamatosan nyomogatom, és úgy tekintek rá, mint egy PC-re, de ez továbbra is telefon számomra rengeteg kényelmi funkcióval, ami megkönnyíti az életem, meg másét is.
Ja hogy Doc-ot használsz, akkor neszójjábearconcsaplak...
Nekem sincsenek akku idő problémáim, de tedd már le a telefont 3 órára készenlétbe, aztán nézd meg hány százalékot fogyott. Tudom nehéz lesz nem baszogatni, 10 percre engedélyt kapsztariattila: Ja, rajtad sok minden látszik, az tény
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #28114 üzenetére
24 óra alatt én 2 akkut szívtam le... az jó? igaz több fórumot olvasgatok elég intenzíven... jó jó tudom : nem látszik meg rajtam -
odium
aktív tag
válasz hülyegyerek #26696 üzenetére
Ja, én is megnézegettem, amiről nem találtam képet/leírást azzal nem foglalkoztam.
Végül a Generation X v1.13-at választottam, no wipe-al föl is ment. Most lakom befelé. -
g0dl
addikt
válasz hülyegyerek #26675 üzenetére
Ezeket bizony nem könnyű nyomozni. Én is próbálom kideríteni, mi szívja.
Nekem most második napja megy. Első nap reggel vettem le a töltőről, minimális használat mellett ma reggelre (tehát több mint 24 óra múlva) 75%-on állt. Ma délután belehúzott , és 18-ra már 40% alatt volt. Annyi történt, hogy felraktam, és kipróbáltam a cut the rope (vagymi) játékot, ami lefagyott, így újra kellett indítani (na ezután kezdett el merülni). -
ZEN1TH
őstag
válasz hülyegyerek #26659 üzenetére
Hangszóró rácsa kicsit kitüremkedik, ezért ha mondjuk az asztalon van nem halkul sokat. Bár tény hogy pl ha a zsebedben csörög már sokat veszít a hangerőből.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Zolesz007
őstag
válasz hülyegyerek #26402 üzenetére
1 óra zenehallgatás + 1 óra 3G plusz 8 óra készenlét és lemerült? Ott valami nem tuti...
Fold 5
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #26402 üzenetére
Nem használják, egyértelmű... Ha valaki használja NORMÁLISAN, kizárt hogy elmegy két napot, stb...
Kb úgy tudom elképzelni, hogy reggel leveszik a töltőről és 2-3 óránként izzadó tenyérrel kapcsolják be a képernyőt és nézik hogy csak 6%-os esett a töltöttség, de jó...szerk:
Teljes gyalu a rendszeren, fel a JPU, majd JPY és végül Darky 8.... melós lesz, de muszáj, mert kb 4 Darky romot tettem fel wipe nélkül, és jobb a békesség, na nem mintha akadna, de zavar. Ez van(#26407) Lon:
Sorry ha nem megy a link, majd javítom hétvégén. Úgyis megyek haza anyámékhoz, rá fogok érni
T-s telefonra tuti megy az 1-es HSZ leírása alapján minden klasszul[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz hülyegyerek #26445 üzenetére
Miért nem próbáltok ki egy "jó" romot is: HamstersRom
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Zolesz007
őstag
Próbáltál battery wipe-ot? Én pedig sokat beszélek (az fogyaszt a legtöbbet sztem) és mégis elmegy 2 napig.
Fold 5
-
tariattila
veterán
hát főzz akkor egy jót... néztem frissült benne pár dolog...
sajna a téma még nem lett integrálva... -
Steven88
tag
válasz hülyegyerek #26297 üzenetére
Nem védett a hálózat, a shell 3. valamennyi és volt tesztelve állitólag.
-
Ruckus
tag
válasz hülyegyerek #26129 üzenetére
Thx. Beállítottam illetve ellenőriztem mindent. A gyári böngészőben megy a flash, a videán próbáltam ki. Az operában már nem ment, kiírta, hogy a nincs telepítve illetve nincsen az én eszközömnek vagy rendszeremnek megefelő verzió, vicces.
Az Adobe Flash oldalán ott a Galaxy s Froyo 2.2-től felfelé támogatja.Erről ennyit.
Most töltöm a teljes kimellesztés után az akksit bekapcsolva, kíváncsi leszek javul e a helyzet.
Ruckus
-
user137
őstag
válasz hülyegyerek #25935 üzenetére
nem akarok mindent egyből, ezt az egyet (vagy ezek alternatíváit) akarom, esetleg a Samsung gyárit vissza... de a darky 7.5-ben az android default van, az meg nem annyira tetszik. A marketen nem találtam semmi relevánsat.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz hülyegyerek #25904 üzenetére
Itt van mellettem egy dézi és egy c7 is, egyik sem követi el ezt a hibát, és ugyanilyen jó mindkettő.
(#25906) rene0619 és (#25903) Sofian
Csak hogy tudjátok, ez is a gyári motorját használja, csak egy másik skint húztak rá. Csak két egyedi böngésző van, az Opera és a Firefox. Az összes többi csak felület.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
ATM_automata
őstag
válasz hülyegyerek #24671 üzenetére
Ahogy néztem, általános android rom betegség, főleg a főzött romoknál, hogy nem tökéletesek. T-Mobile Pulse alatt is mindig ez volt, meg ahogy nézem talán a Desire alatt is ez van...
Több oka lehet, egyrészt gondolom a kapkodás, meg az, hogy nem figyelnek oda rendesen akik csinálják, másrészt meg a sok módosítás egymásra is hatással van és újabb problémákat vet fel.
What else?
-
ForRedGlory
félisten
Véleményem szerint Darky kicsit elsieti... Túl gyorsan ad ki romot minimális módosításokkal. Mondjuk tuti az a célja, hogy lenyomja Doc topicját, és hogy nézem jön fel rá mint a talajvíz (megtekintések száma és hozzászólás alapján is)
Nem érdemes a 7.0-át leváltani, max felteszi az ember azt a JPA-s wifit, a többi módosítás nekem inkább hátrány: szar akku kijelző, átlátszó információs ablak, a fontok sem izgatnak.
-
Zolesz007
őstag
Launcher prót használok és nem kihúzom az appokat hanem hosszan nyomok shortcut/application/kiválasztom a megfelelőt/kis ablakban nevet meg ikon-t beállítom és Okézom.
(Nálam a rokonságban csak 4 van hála a telenoros akciónak. )
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Bagan
aktív tag
válasz hülyegyerek #24675 üzenetére
Nem talalhato. update.zip kent fel masodperc alatt felrakhato.
Rene Van kereo is ám
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz hülyegyerek #24453 üzenetére
Ezzel szenvedek én is, nem találtam semmilyen javítási megoldást, sőt a Skyfire is ugyanezt csinálja, szóval nem szigorúan böngésző függő a probléma. Erre nagyjából egy szavam van: botrányos.
Egyetlen megoldást találtam az Opera Mobile formájában, mert az nem csinálja.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
mike13
csendes tag
válasz hülyegyerek #24456 üzenetére
A gmail-es címtárazást nem szeretem, mert egymásba ágyazott névjegyeket. De nem is a kontaktok érdekesek, hanem az sms-ek és a naptár.
Tudom, hogy itt sokan nem szeretik a Kies-t, de nekem egyszerű és kézenfekvő volt, hogy rádugom a gépre, néhány katt, és minden le van mentve. Egyébként már keresem a használható alternatívákat... -
törölt tag
válasz hülyegyerek #24234 üzenetére
Ugyan már... Nemcsak francia autón, de náluk gyakran van UV-szűrős (hővédő) szélvédő - valószínűleg az lehet fémgőzölt. Végülis fűtött szélvédő is létezik, pl. Mercedes-eken. :-) Én használtam egy Nokia E71-et egy ilyen szévédő alatt Renault-n (meg lehet ismerni az ilyeneket: amikor fénylenek, rájuk süt a nap, elég lilásak), tapadós tartóban, és kiválóan működött.
Viszont az elrontott antenna miatt sohasem lesz tökéletes az SGS kézből.
---
Ami a lock-olt telefonok ugrade-jét illeti, én tegnap raktam bele a Darky 7.0-ást a T-mobil-os telefonomba, mivel én úgy vettem ki mások leírásaiból, hogy lehet probléma, de nem valószínű (mentést azért csináltam a CWM-dal), és probléma nélkül működik, sőt remekül.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #24234 üzenetére
és vazz még én vagyok itt az okos...
eszem megáll...
ultra lol -
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #24128 üzenetére
Hat ja, szerintem sem jobb, plane hogy almar olyan romokat adnak ki amivel helybol gyorsabb, foleg Darky-val.
-
mike13
csendes tag
válasz hülyegyerek #24127 üzenetére
Semmi másnál nincs gondom a wifi-vel, itt is csak a stream-mel. Kipróbálom valami újabb rommal is, hátha...
-
csab2
veterán
válasz hülyegyerek #23797 üzenetére
Nem a teszt pontszamain van a lenygeg, de latom, nem ertetted meg, mire is gondoltam.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
madcon
tag
válasz hülyegyerek #23672 üzenetére
Ááááá.köszönöm szépen!!!
-
Lall
veterán
válasz hülyegyerek #23710 üzenetére
Akkor próbacseresznye. Legfeljebb újrahúzod a romot ha elbaszarintja.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
B.Ricsike
őstag
válasz hülyegyerek #23705 üzenetére
Jah, tényleg jó hozzá a JPX-es. Köszike!
-
B.Ricsike
őstag
válasz hülyegyerek #23672 üzenetére
Csak sajna a JPY nincs benne.....
-
cozmo
őstag
válasz hülyegyerek #23483 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek...elkezdtem visszaállítani.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
cozmo
őstag
válasz hülyegyerek #23451 üzenetére
Azt nem tudod véletlem melyik mellöl vegyem ki a pipát, hogy art ne állítsa vissza de minden mást igen?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
hülyegyerek
addikt
válasz hülyegyerek #23048 üzenetére
Lagfix és tweakek kikapcsolása megoldotta a dolgot, csak most az összes beállításom elveszett. Attól függetlenül ez nagyon gáz, asszem backup után nyomok egy 6.0-ás Docot, de most wipe nélkül. Hátha.....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
doki13
aktív tag
válasz hülyegyerek #21932 üzenetére
Nem tudtam én.Azt hittem titán ötvözet....
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
csab2
veterán
válasz hülyegyerek #21764 üzenetére
Én 37 évesen elkövettem és ráadásul még a szervizbe is bevittem.
(Mentségünkre legyen mondva, hogy van egy félrevezető kis jel amire azt hittem, hogy a behelyezés irányát mutatja.)
Égtem mint az olajos rongy.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #21808 üzenetére
Brutális az applanet markete
Nem is ismertem ezt az oldalt.
Egyből "megvettem" a Snowfall Live Wallpapert, leesett a állom, gyönyörű, és jó kis karácsonyi fílinges lett a telefonom tőle[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
hülyegyerek....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Jadro
veterán
válasz hülyegyerek #21806 üzenetére
Applanet dettó. De amennyire tudom ez sajna ilyen. Van hogy nem elérhető.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
ForRedGlory
félisten
Ugyanigy jartam en is amikor eloszor frissitettem az osidokben
-
user137
őstag
másnak is megvolt már ez a hiba (*halkan felteszi a kezét*)
-
user137
őstag
válasz hülyegyerek #21757 üzenetére
rakd be jó irányba a SIM-et és jó lesz
-
dorkababa
aktív tag
válasz hülyegyerek #21746 üzenetére
-
dorkababa
aktív tag
válasz hülyegyerek #21743 üzenetére
passz elsore nem talalom,valszinu nix
-
dorkababa
aktív tag
válasz hülyegyerek #21735 üzenetére
Wász?
-
dorkababa
aktív tag
válasz hülyegyerek #21730 üzenetére
az ora szinet te valasztod ki szinskalabol ugyanigy a tölteskijelző hattere es benne a szam szinet is -
dorkababa
aktív tag
válasz hülyegyerek #21730 üzenetére
igen,ha megnezed a masodik kontakt egy facebookos.
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #21724 üzenetére
jahhhh mivel azzal kapod...
veszteni nem vesztesz...
majd letöltöd a 256-os verzioját oszt rá cwm-ezedbicsigabi új az a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
dorkababa
aktív tag
válasz hülyegyerek #21713 üzenetére
4 napja használok cyanogent,eddig hibamentes,és bődületes gyors.
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...