Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
csab2
veterán
Csak egyesével lehet törölni a telefonszámokat?
Vagy csak én vagyok a béna?[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Az létezik, hogy a Chrome könyvjelzőit nem lehet szinkronizálni az Android beépített böngészőjével?!
Direct ezért próbáltam most ki a Chrome-ot.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azt hiszem egyedi hibával találkoztam, mivel visszaolvasva a fórumot senkinek nem volt ilyen problémája. Nem hajlandó telefonáláskor együttműködni a sima (nem BT-s, kábeles, sennheiser cx400 II) fülesemmel, hiába szólt előtte 1 pillanattal abban a zene, hívás közben a kicsengést illetve a másik fél hangját a teló hangszórója hallatja. A gyári fülesével, ami valóban 1 headset működik rendesen. Gyári rom van rajta, még nem buheráltam, de gondolkozom egy Sztupy 3.0-n.
Ötlet?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
axlfsi
veterán
GTalk
Hasznal kozuletek barki is egynel tobb Gmail fiokot? Hol lehet beallitani, hogy a GTalk melyiket hasznalja?? Sehol nem talalok ilyet, pedig ket Gmail fiokot allittam be.
Koszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16391 üzenetére
Megy persze, az ment mindig is. És jah, Telenoros JM2 van fent. Gondolkodok a Sztupy 3.0 JPM/JP6-on plusz ugye az ULK 0.3, de szerintem kicsit várok még, tuti hegeszt valami finomat a nemrég megjelent frissebb ROM-ból.
De pl ez a ROM is birizgálja a fantáziám, ez a Doc Froyo. Egyébként ez is jó írás kezdöknek a Rom frissítésröl.
Illetve még a Cyanogen-t is dícsérik. Bár magyar lévén, csak Sztupy lenne
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok,
Nagyon sok vackot feltelepitettem a telora (feltetelezem, tobbek kozott ezert), az egyik ujrainditas utan mar nem volt hajlando elindulni, azaz az S logo utan, nem bootolt be a telefon.
Elotte One Click Lag Fix fent volt a telon, ahogy az kell; rootolas, majd lagfix. Volt is szepen vagy 2000 pontom a Quadrantban.
A harom gombos indtaskor, csinaltam egy factory resetet, eltunt ugyebar minden progi es beallitas, de nincs tragedia. Elkezdtem feltenni, immaron csak azokat, amiket tenyleg hasznalok es most jon az erdekesseg: One Click Lag Fix feltelepitese utan, a root megy, de lagfix "Unavailable" (instal, uninstal egyarant). Talalkoztatok mar ilyesmivel? Elkepzelheto, hogy a factory reset nem gyomlalt ki mindent, ahogy kell? ... biztos nem fut le jol a lagfix, mert most csak 800 pont koruli erteket erek el ...
Van otletetek?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Barnes
aktív tag
áruljátok el nekem a mobilnetes adatforgalmat hol tudom lekapcsolni?
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16389 üzenetére
Azon már túl vagyok. Ezt a Rom Managert még nem használtam, aztán azért kérdezgettem mit hogy merre. De köszi a megoldásokat.
Innentöl kezdve akkor mehet mindeféle Flashelés, ha elcseszek valamit, akkor eredeti állapotba vissza tudom állítani?!
-
B.Ricsike
őstag
válasz leslien #16384 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok. Egyébként már régebben is láttam ezt az 1930 asat, de van ugye 3000es is.
Amugy üzemidőre kíváncsi vagyok, majd irj tapasztalatot, hogy hogy bírja.
tariattila: Rom Manager-rel backup-oltam a rendszert. Csak a backup mappa tartalmát kell lementeni? vagy egyéb fájlokat is?
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz tariattila #16386 üzenetére
működik nem melegszik majd meglátjuk holnap jelentkezem addig is tesztelem
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Barnes
aktív tag
válasz tariattila #16383 üzenetére
én is láttam ilyent itt:
[link] -
leslien
nagyúr
válasz tariattila #16383 üzenetére
sógesz hozta Anglia országból amúgy ebay-en rendelte kb 2500.- róka átszámolva
Barnes jól látod[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz leslien #16381 üzenetére
háo máccs volt? és hol?
ne formázd... használd! és kb amikor először rinyál akkor töltsd kb 6 órát!
teljesen ne merítsd le (nem is tudod mert védve van ez ellen)
a 100% töltés után meg szintén lekapcsol a töltési folyamat...ez a 6-os szám akkor tényleg misztikus...
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz leslien #16381 üzenetére
Litium-ion akksik formázásának helyes menete:
1. Rakd be az akksit. Ha bekapcsol vele a teló azt jelenti hogy vki már feltöltötte.
2. Merítsd le teljesen !
3. Töltsd fel teljesen !
4. Mikor feltöltődött húzd le a töltőről majd dugd vissza !
5. 3-as és 4-es pontokat ismételd meg 6x. NE ! 7x. De ne is 5x. A helyes szám a 6.
6. Hagyd rajta töltőn 6 napig egyfolytában !
7. Gratulálok, az akksid teljesen és tökéletesen helyesen van megformázva.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek! most raktam bele az új aksit 1930mAH BUSINESS BATTERY
70 %-on áll . formázzam? választ előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek hátha ismeri valaki ezt a progit amit keresek.Véletlenül elkeveredett és nem tudom mi volt a neve.Funcióját tekintve egy kamera scanner volt,fényképezés után egyből 4kicsi pont segítségével kijelhető volt a "scannelni" kívánt kép amikor a program kijelölését befejeztem nyomtam egy pipát és auto matán ránagyított a képre és kontrasztot meg minden félét állított.
Ha valaki ráismer a programra legyen olyan kedves írni fontos lenne megtalálni.
előre is köszönöm -
arn
félisten
válasz muveszur #16353 üzenetére
szerintem a garancia szolgaltatonkent valtozik - megneztem a garpapirt. 12 honapig a telenorba viszem, es ra van irva a papirra, hogy +12 honap a telenor uzleteiben vasarolt keszulekekre (igy cegszeruen emlitik). gyanitom akkor masfele gar van a tmobilenal es mas a fuggetlen teloknal. az szamit, amit a telefonhoz adtak, arrol vagy tajekoztatva.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
matt22
tag
válasz zippofcy #16372 üzenetére
Minden progi tudni fogja a hangot használni felolvasáshoz, ha azt állítod be a telefon főmenüjében. Ha ott felolvassa magyarul a példamondatot akkor már csak a neked tetsző appot kell felraknod a Marketből. Hívóazonosító vagy sms felolvasásához pl Ecid vagy Saymyname.
-
madcon
tag
Mért 981 pont sok, vagy kevés, vagy elég?
-
Manka76
senior tag
En most probaltam kiegy sima rca jack kabellel annyi volt a kulumbseg hogy nem a sargaban hanem a feherben van a video jel.
Persze eloszor nem kapcsoltam be a kimenetet a menuben.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
zippofcy
senior tag
Aki jártas az SVOXban segítsen !
Felraktam az SVOX Classic TTSt, meg a TTS Service Extended-et (igyenesek)
Megvettem az SVOX Hungarian Languaget (2$ szal nem vágott földhöz )TTS Service Extendedben beállítottam a magyart, az enginet, mindent.
De milyen program tudja ezt használni?
Vagyis olyan programot keresek ami ezzel felolvassa az emailjeimet, SMSeimet, stb.
Mert ha nincs olyan akkor uninstallálom és visszakapom a 2 dolcsimat.Köszi előre is.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azt hiszem egyedi hibával találkoztam, mivel visszaolvasva a fórumot senkinek nem volt ilyen problémája. Nem hajlandó telefonáláskor együttműködni a sima (nem BT-s, kábeles, sennheiser cx400 II) fülesemmel, hiába szólt előtte 1 pillanattal abban a zene, hívás közben a kicsengést illetve a másik fél hangját a teló hangszórója hallatja. A gyári fülesével, ami valóban 1 headset működik rendesen. Gyári rom van rajta, még nem buheráltam, de gondolkozom egy Sztupy 3.0-n.
Ötlet?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
zippofcy
senior tag
válasz tariattila #16363 üzenetére
Köszi, főmenüben ill. üzenet írásakor néztem csak.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
theiron320
aktív tag
ok.köszi
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
B.Ricsike
őstag
válasz theiron320 #16367 üzenetére
Itt a forumban a keresö, ha beirod a kulcs-szavakat, akkor kiadja a hozzászólásokat, és benne lesznek... Sokáig tart elmagyarázni ezeket, szóval szerintem más is ezt fogja ajánlani, mert ez nem ennyire egyszerü.
De ide minden le lett már írva vagy 5ször, link-ekkel, mindennel együtt, szóval hajrá. Szerintem gyorsan megtalálod öket majd.
[ Szerkesztve ]
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Ne kövezzetek meg a következő kérés miatt.Hiába olvasgatom a sok oldalt a romot sztyupi féle romot, 3 gombos recoveryt meg ilyesmit nem értek hozzá.annyit tudok, hogy a Jm8 as rom a legjobb(elolvastam az első hozzászólást ),
Valaki elmagyarázná nekem vagy küldene linkeket ahol le vanak írva ezek:
1.Hogyan tudom lementeni a mostani romomat és a rendszermappákat(a dolgaim nem érdekelnek amik a telon vannak)
2.Hogyan tudom feltenni a Jm8 as romot
3.Hogyan tudom feltenni a 2,2 szoftvert
4.Ha szükséges hogyan tudom rootolni.
Segítségeteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
NEm tudok sms-t fogadni, az miért van? Pontosabban ki sem írja a telefon hogy sms érkezett.
Egyszer történt egy olyan, hogy sms-t kaptam, majd leállt az Üzenetek alkalmazás. Azóta rossz és többszöri restart sem segített. Ezt a folyamatot hogyan lehetne újra elindítani? Vagy már lenne a probléma? Esetlek a beépített sms alkalmazást felváltani mással?
Foroyo2.2. Eddig jó volt! -
JJ hunter
aktív tag
TV-teló kapcsolat
Sziasztok!
Nem sikerül összekötnöm, vagyis tv-n megjelenítenem a teló képernyőjét... vettem egy sima 3 rca kábelt, kisípoltam minden ágat, és jó. Összekötöttem már 3 tv-vel és vmi jelet próbál átvinni, de nem sikerül. az a helyzet, h ha összekötöm, akkor fekete képernyőn szürke, van amikor színes csíkok jelennek meg, szóval vmi próbál küldeni. Mi lehet a baj? telo bibis? próbáltam úgy is, h nem szín szerint bekötni, hanem mindent mindenhova, de úgy sem jött össze a dolog.
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Kakumix
senior tag
Ezt a cikket már múlt héten is lehetett olvasni és már akkor is régi lehetett, hiába mai a dátum
Ez az elhalasztás nem mai napra értendő, hanem a legutóbbi halasztást jelentheti (nem is tudom mikor volt tán 2 hete?). Legfrissebb információ, hogy a hónap második felében várható a nem szolgáltatói frissítés megjelenése, a szolgáltatói (függő telefonok) frissítése pedig még tovább várható. Jelenleg, a majd lesz egy elég pontos becslés[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
muveszur
addikt
válasz hülyegyerek #16355 üzenetére
Végülis nem nagy probléma, elvileg a Samsung küld egyet majd... Csakhát nem szeretem a fejetlenséget...
Lall: Tuti felét se fogják érteni....már megszoktam....
-
p06
senior tag
Ezt egy másik oldal tesztjében olvastam, mai nappal jelent meg és ezt írta:
"Meg lehetett volna írni ezt a tesztet korábban is, de vártam arra, hogy kijöjjön a hivatalos FroYo a GalaxyS-re. Nos, úgy néz ki, hogy várhatok még, hiszen többszörösen elhalasztották a kiadását, utoljára éppen ma. "Ez tényleg így van??
-
hülyegyerek
addikt
válasz muveszur #16353 üzenetére
Ahogy mi is (Nokia) , ugyanúgy a Samsung is azokat a dolgokat csomagolja a dobozba, amit a vevő kér. Ha kér bele gyári garlevelet (pl. telenor) ,akkor teszünk ,ha nem ,akkor kihagyjuk. Ilyen egyszerű.
A T-Mobile nem kér hozzá gyári garlevelet ,gondolom ,hogy ezzel is nehezítsék a náluk vásárolt telók eladását.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
muveszur
addikt
T-mobile debrecen:
Azt mondtam, hogy kellene nekem egy eredeti, samsung gatancialevél, mert a Samsung szerviz nem fogadja el a T-mobilosat. Ők ilyenről még nem hallottam, nekik nem csomagol a Samsung garancialevelet. Konzultálzak a főszervizzel. Arra jutottak, hogy vigyem be hozzájuk, és ők megcsinálják.
Tehát érdekes a helyzet... mert a Samsung Magyarország szerint minden készülékhez csomagolnak eredeti garancilevelet, viszont a T ezt megcáfolta. Mondták, ha szeretném kibontanak egy dobozt....
Mindenestre holnap bemegyek a debreceni Samsung szervizbe, megkérdezni pár dolgot...
(Froyo mikor? Usb to hdmjről hallottak e, van e streaming device, nem szégyellik el magukat?)Egyébként én arra jutottam, hogy T-sként nagyon jól jártam garanciaügyileg, mert a Samsung itthon egy katasztrófa....
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16350 üzenetére
Értem, szóval akkor pl Odinnal visszarakok egy JM2-t, és aztán a rom manager a mentésböl visszaállítja, hogy eredetinek tünjön?
-
tariattila
veterán
válasz B.Ricsike #16349 üzenetére
elvileg így kellene menjen de gyakorlatilag nem ez van (ezért nem is használom)
úgy működik szerintem, hogy ha pl JM2 rom-on csinálsz egy nandroid backupot
majd felraksz egyéb romot... ha vissza akarsz állni akkor vissza kell raknod egy szűz JM2-t majd rom manager vagy egyéb clockworkmod recovery és onnan restore -
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16338 üzenetére
Szóval jól értelmezem, hogyha a rom managert hazsnálom, az csinál egy backup-ot az aktuális ROM-omról, aztán ha felrakok egy főzött romot, és nem tetszik, vagy vmi gebasz lesz, és szervízbe kell vinni, akkor ezzel vissza tudom állítani az eredeti ROM-omat?
-
NNegro
csendes tag
válasz makaveli666 #16337 üzenetére
Most próbálgatom, oda-vissza küldözgetem az sms-eket, hogy mikor vágja le küldés után az ékezeteket.
Ha ékezet nélkülire van állítva, akkor á->a, ó->o, ú ->u lesz, az ö, ü megmarad és írhatok 160 karaktert egy sms-be.
Ha ékezetesre állítom, akkor szépen elküld mindent, de csak 60 karaktert tudok egy vacak sms-be írni, ami nekem nem gazdaságos.
Másvalakinek valami tippje?Köszi
-
ibenny
senior tag
válasz tariattila #16346 üzenetére
20 perccel ezelott. Utana ujra szerettem volna felmasolni egy mappat (2 giga, filmek), de nagyon lassan ment (kb 1.5 mega/sec, legalabb negyszer gyorsabb volt regebben). Majd az utolso ket file masolasanal mar meg is allt a masolas, miutan a sebesseg visszaesett 400 kbyte-ra.
[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
Nalam is 2.2. ahogy fentebb irtam, beraktam egy 8 gigas kartyam, ott hibatlan minden, a gondok a 16-ossal voltak. Hulye kerdes, de akkor kovetkeztethetek arra, hogy a 16-os haldoklik?
Eleve sem az volt a gondom, hogy magat a flac-ot nem jatsza le, hiszen odaig el sem jutottam, a file-ok nem latszottak a kartyan. A masik kartyammal semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
válasz hülyegyerek #16340 üzenetére
Sztem itt nem azzal lesz a gond, mert direkt letoltottem olyan lejatszoprogramot, ami ismeri. A masik, hogy a file-oknak attol meg latszania kene a memoriakartyan, de nem latszanak.
Az elobb formaztam, majd szerettem volna felmasolni egy mappat nehany filmmel, de a vegen megakadt, sot, maga a masolas is nagyon lassu volt (1,5 mega korul, 6-7 helyett). Lehet, hogy a memoriakartya haldoklik?
Szerk: kiprobaltam egy masik kartyammal, 8 gigassal, ott hibatlan minden, a flac zeneket tartalmazo mappam is latszik, le is tudom jatszani. Akkor a kartya a rossz (a masik)?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz muveszur #16327 üzenetére
Szigi-Vill Bt. Vicces. Kb. egy vasgolyót sem bíznék rájuk még azt is elrontanák. Szaktudás = 0, minden termékben legyen az TV, DVD, telefon... Valószínűsítem még okostelefont sem láttak életükbe. Hagyjuk...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #16339 üzenetére
fölösleges mindent leírni ezerszer amikor más már profi módon megtette...
ott a link a rom managerről!
marketról tölthető
ha kell nandroid akkor művelődés van ha nem akkor meg skandináv froyo nézegetés
(tényleg az van neked ...arról meg minek nandroid... rég nem gyári a cuccod) -
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #16338 üzenetére
1. nem 2.1 em van hanem skandináv froyom.
2. Jelen esetben mi a pöcs az a flashelés meg clockwork, meg ezeket honnan mi...
Ez kb olyan volt mint suliba a matektanár volt régen... Elmondott valami faktoriális szart, de úgy mintha azt mindenki tudná és haladtunk tovább az anyaggal -
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #16337 üzenetére
amíg alap 2.1-ed van mindenféle jó nélkül addig nem tudsz nandroid mentést csinálni...
kell hozzá a clockworkmod recoverylegegyszerűbb módja ha rootolsz majd marketról letöltöd a rom manager-t
és annak menüjében flasheled a clockwork-höz szükséges update.zip-et (autómatikusan csinálja nem kell neked másolgatni csak indítani)[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz NNegro #16336 üzenetére
Szerintem csak te küszködsz ilyennel, mert attól, hogy az ékezetek engedélyezését kikapcsolod, még lesz ékezet csak a kód lesz más ezért tudsz majd 160 karaktert pötyögni ékezettel...(természetesen a kapott, küldött sms ekbe lesz ékezet)
VALAKI HELP: nandroid back up ügyben privibe plz.[ Szerkesztve ]
-
NNegro
csendes tag
Sziasztok!
Gyári mobilom van, nem piszkáltam bele semmit.
Kérdés: van tippetek arra, hogy valakitől miért nem kapom meg a hosszabb sms-eket (pl 300-400 karakter)? Pár napja van csak így, eddig tőle is megkaptam...Illetve ha beállítom az sms-ben, hogy engedélyezem az ékezeteket, akkor csak 60 karaktert engedélyez, ha nem engedélyezem, akkor szép és jó a 160 karakter, de ugye sem az elküldött üzeneteim, sem a kapott üzeneteim nem fognak ékezeteket tartalmazni.
Nincs valami tippetek, hogy tudnék ékezetekkel normál hosszúságú sms-eket írni?Miért van ez, hogy bizonyos telók ilyennel küszködnek?
Köszi szépen előre is!
Szép napot mindenkinek! -
reluxa
csendes tag
Ezt kaptam ma:
Tisztelt reluxa!
Köszönettel vettük érdeklodését.
Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot.
Kérjük, a továbbiakban erre hivatkozzon: 2900531410.Az android Froyo 2.2-es verzió megjelenése Magyarországon az év végéig várható.
Kérjük látogassa a www.samsung.hu vagy a www.samsungmobile.com weboldalainkat a frissitésekkel kapcsolatosan.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.Üdvözlettel,
Csergo Andrea
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz csabám #16332 üzenetére
Elvileg ugrik a gari, gyakorlatilag pedig még nem hallottam róla, hogy a ROM verzió miatt visszadobták volna a telefont a szervízben...
A mentésekkel meg visszaállítható a telefon gyári állapotba...
Csinálj először egy nandroid backupot, mentsd le a gépre.
Aztán rootold a telefont (használd szerintem az OCLF-t), majd a Rootexplorerrel mentsd le a teljes EFS mappát a telefonról.
Aztán pedig generálj Unlock kódot, és mentsd le azt is. Ehhez is találsz alkalmazást a Marketen.Ezután pedig akár frissíthetsz is. Olvasd el figyelmesen Sztupy írását. Sajnos már csak kb 30 percig leszek itthon, legközelebb holnap délután leszek itthon...
De van itt sok jó segítőkész fórumtárs, biztos segítenek majd! -
ibenny
senior tag
Nagyon fura, bosszanto problemam akadt eppen az elobb..
Ket albumot szerettem volna atmasolni a keszulek memoriakartyajara, flac formatumban, plusz egy db mp3-t, de miutan lecsatlakoztattam a keszuleket a geprol, csak az mp3-file volt a Music mappamban! Miert lehet ez, es legfokepp, hogyan tudnam megoldani? Ami kulon bosszanto, hogy ugy latom, a helyet viszont elfoglalta. :S
-
dancsuri
veterán
válasz tariattila #16294 üzenetére
Uram megint jövök egy sörrel (ugye mert csak telepítgetünk össze vissza)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
muveszur
addikt
válasz csabám #16326 üzenetére
Olvasd át többször is...
Meg próbáld ki, hogy el tudod-e indítani a recovery mode-t... Kikapcsolt állapotban nyomd meg hozzá a Hangerő fel + Home + Bekapcsoló gombot...
(Ha nem jönne be, akkor kicsi szívás, mert bootloader csere szükséges... recovery nélkül a frissítés öngyilkosság szvsz...)
Jah, az előbb általam írt mentések nélkül ne csinálj semmit... Először azt, és utána már lehet cserélgetni a ROM-okat...Egyébként én azt mondom, hogy megéri frissíteni a Sztupy 3.0-ra... FroYo, nagyon stabil, nagyon gyors, mármár tökéletes
tariattila:
"írasd rá a romverziódat a garijegyre"Ráírtaom, hogy Universal Kernel and Universal ROM... It is allowed to change the ROM version without avoid the varranty... Ha ezt ráírják, fizetek egy 5 ezrest...
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Kaptam választ a Samsungtól... Hát konkrétan 0 db konkrétum szerepel benne, amit telefonon kérdeztem egyre sincs válasz...Lássatok csodát...:
Tisztelt XY!
Köszönettel vettük érdeklődését
Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot.
Kérjük, a továbbiakban erre hivatkozzon: xxxxxxxxMobiltelefon tartózékokat a szervizpontjainkban lehet vásárolni.
Debrecenben a Darabos utca 19 szám alatt található a Szigi-Vill Bt szervizünk, telefon: 0652413406További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Borbély István
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálatmod: Hát ha már hívni kell, akkor hívni kell őket... Fel is hívtam őket gyorsan...
"A telefonos kolléga csak délután 4-ig van..." Hívjam őket újra, mert ehhez ő nem ért...
Samsung szakszervíz... Gratulálok...[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz tariattila #16321 üzenetére
Jó bonyolult . . . Este szerintem átolvasom rendesen és lehet h megcsinálom. Egyébként recovery módba hogyan kell rakni? Megéri frissíteni az általad linkelt romra frissíteni? Melyik a szoftver verziója: pda avagy a phone mutatja? Bocsi a sok kérdésért csak még nagyon új nekem ez az android
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
A_ScHuLcZ
addikt
2 gyors kérdésem lenne, mert nem jövök rájuk.
Az egyik, hogy hogyan tudom a sim számokat törölni a telefonról? Csak mert összetársítja őket azokkal, akik hívnak. Ez azért érdekes, mert a sim számokon kívül senki nincs még benne a névjegyzékben, és persze a társítások is rosszak...
A másik: csak a billentyűhangot hogyan lehet levenni anélkül, hogy mást is elnémítanék (rendszerhangerő pl) Az érintés hangját már sikerült, de mikor előugrik a qwerty, annak még így is van hangja."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Bagan
aktív tag
Valami alkalmazást nem lehet használni a beépített SMS alkalmazás helyett?
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #16321 üzenetére
Egyébként nemsokára megyek be az egyik helyi T-mobile-ba... Kérek egy garijegyet...
Meg várom a Samsung válaszát az USB to HDMI kábellel, illetve a streaming device-szal kapcsolatban... Azt ígérték, hogy ma válaszolnak legkésőbb... -
muveszur
addikt
válasz tariattila #16318 üzenetére
Én előtte csinálnék egy teljes EFS mappa mentést, egy nAndroid backupot, illetve egy Unlock kód generálást... Biztos, ami biztos...
-
zippofcy
senior tag
NEM warez:
SVOX ingyenes marketről. De a magyar hangot vmiért leszedték, jelenleg nem lehet letölteni.
Ha vkinek megvan, priviben dobja már át, ki akarom próbálni hogyan olvassa fel a magyar SMSeket.
Köszi.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #16316 üzenetére
vannak sokan! nem olvasol? nekik egyiküknek se megy...
2.1-en nem megy!
2.2-őn megy!csabám regisztrálj! és utána itt/így
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz tariattila #16314 üzenetére
muveszur: köszi szépen a segítséget.
tariattila: őőőő. . . amit javasoltál, azt hogyan kell felrakni és mi is az pontosan?
-
muveszur
addikt
válasz csabám #16307 üzenetére
Szia!
A háttérképeknek a többlapos főképernyő miatt nem árt a 960*800-as felbontás...
Ha színes akkujelzőt akarsz, nem ártana tudni, hogy milyen ROM van neked fent. (*#1234#).
Telepítése:
1. Letöltöd a kívánt verziót a megfelelő ROM-hoz...
2. Felmásolod az update.zip-et a belső SD kártyára...
3. Telefont elindítod Recovery módban, majd kiválasztod az apply:update.zip... sort.
4. Újraindítás, örülés...Bonyolultabb megoldás:
1. A letöltött fájlt kicsomagolod, benne lesz egy framework-res.apk fájl.
2. Indítasz egy parancssort az SDK tools könyvtárából és beírod ezeket...
adb push framework-res.apk /sdcard/framework-res.apk
adb shell
su
rm /system/framework/framework-res.apk
cp /sdcard/framework-res.apk /system/framework/framework-res.apk
sync
reboot[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Helló, tud vki segíteni ha szépen megkérem, h ezeket [link] hogyan tudom alkalmazni? Továbbá mekkora felbontásúnak kell lennie a képnek, hogy szép legyen háttérképként?
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm szépen tariattila és gengi.Azt szeretném kérdezni, hogy Samsung Kiesel, hogyan kell 2,2 re frissiteni és a jelenlegi 2,1 et hol kell lementeni, hogy ha kell tudjam visszatenni.
Még azt szeretném kérdezni, hogy magyar menüt, hogyan tudnák rá varázsolni?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Skynet258 #16296 üzenetére
Nézegettem a linkedet, de nem találtam választ... (Lehet, hogy figyelmetlen voltam )
Szóval hogy érték el ezt a teljesítmény növekedést?ATM_automata:
"- Első bejelentkezés nem sikerült. Wi-fin próbáltam. Aztán 3G-n is próbáltam, úgy bejelentkezett. Azóta stabilan megy minden csatlakozással."
Nekem elsőre is sikerült Wifi-n bejelentkezni, azóta is stabil minden."- Próbáltam hanghívást, de valami miatt nem megy. Kb 2 hangot hallok az elején, aztán kuss..letenni nem lehet a hívást, valami miatt akad meg fagy."
Én a Testhívást próbáltam, ott minden rendben volt nekem..."Nekem érezhetően fagy tőle a telefon. A hívásokból csak akksi ki-be rakássl tudok kilépni."
Tegnap este futott a háttérben is, semmi lassulást nem éreztem...Sőt, ha a Névjegyzékből szerettem volna hívni valakit, felajánlotta, hogy SkyOut-tal indítsa a hívást, vagy a Tárcsázóból...
Ha gondolod, csinálhatunk egy hívást...[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
Jött a skype-ra frissítés, amit szépen fel is raktam. Most már be tud jelentkezni a fiókba, látom is a kontaktokat.
Tapasztalatok:
- Első bejelentkezés nem sikerült. Wi-fin próbáltam. Aztán 3G-n is próbáltam, úgy bejelentkezett. Azóta stabilan megy minden csatlakozással.
- Kontaktlistát látom, nekem valami miatt a kontaktok társítása gmail-es kontaktokkal elég nehézkes megoldani, nem tudom mi a gyíkja. Akikhez gondolja, ajánl skype-os kontaktot, másokhoz meg nem.
- Próbáltam hanghívást, de valami miatt nem megy. Kb 2 hangot hallok az elején, aztán kuss..letenni nem lehet a hívást, valami miatt akad meg fagy.Másnak is ezt csinálja az alábbi romokkal?
Nekem érezhetően fagy tőle a telefon. A hívásokból csak akksi ki-be rakássl tudok kilépni.
What else?
-
Gengi
senior tag
válasz theiron320 #16301 üzenetére
Keress egy POST-IT-et. Hajtsd 4 felé ragaszd az aksira és tedd rá a hátlapot. A hátlap megfeszül minden!!! recsegés elnémul.
2# Hívd fel a szervizt ,de valószínűleg nem.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
tariattila
veterán
válasz theiron320 #16301 üzenetére
olcsóbb ha a hátlap belsejére a telepnél ragasztasz valamit ami a helyén tartja erősebben a telepet így majd nem recseg...
nekem is ha belenyomom az akksit a helyére egy kicsit visszaugrik... minimálisan de a hátlap rugalmassága miatt kotyogott amíg nem ragasztottam bele két foltot[ Szerkesztve ]
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Mint már régebben irtam az a baja a telefonomnak, hogy az aksi nem illeszkedik jól és egy idő után recseg.Ma kipróbáltam egy másik aksival, és az jól illeszkedett.Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a Samsung szervizben kicserélik vagy ha nem ott tudok venni eredeti samsung aksit?
2.Kérdésem.Szerviben giroszkópot tudnak kalibrálni?Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest