- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
papi99
aktív tag
válasz Kakumix #44849 üzenetére
Vágom fent van a Droidwall és be van kapcsolva hogy minden wifiről menjen de az internetet kipipátam hogy mobilneten is tudjam. Így benéztem az internetre ugy hogy az APN off volt de nem egedett be csak hogyha ON-ra kapcsoltam cááh nem vágom.
Ja a GPS meg wifin keresztül faszán működik, bekapcsoltam az APN-t - már nincs semmi lóvém - és kikapcsoltam a wifit hogy mobilon megy-e, hát nekem nem akart működni
-
legenda
válasz Kakumix #44849 üzenetére
ezzel csak az a gond, hogy az ingyenes facebook több szempontból is specifikus dolog; böngésző, szolgáltató...stb, ezért szerintem nem olyan egyszerű az...
a másik pedig az, hogy a google és az andoid sem "buta", néhány rendszerfolyamat engedélyezése feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az adatforgalmi kapcsolat működhessen egyáltalán, akkor meg már a rendszer valamilyen módon kommunikál a szerverrel, tehát adatforgalom történik/történhet a háttérben!mexel; érezhető a különbség, de egy 2-es kategóriájú memóriakártyáról is szépen megy minden!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vzoltan
aktív tag
válasz Kakumix #44270 üzenetére
Hali
EveryTrail programot hasznaltam, alap beallitasokkal. Egyetul a 3 mpes frissitest allitottam at 4 masodpercre. Minden maradt alapon.
Nagyon nagyon pontos lett mint lathattad. Korabban iphone 3gssel is ezt hasznaltam.
Megnezheted a korabbi eredmenyeket, azokon bizon latni h el el dobta a jelet az iphone.
Szoval az sgs gpse HIBATLAN ![ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Kakumix #44053 üzenetére
neked is mindig bemondja indításkor h új üzenet érkezett? meg a "3 nyúv emailes" így fonetikusan...
más: azt nézem h a maps meg a camera360 folyamatosan fut, ha kilövöm újraindítja. ezzel nem is lenne baj de gondolom ezek nem hagyják aludni a telót:
a szaggatott rész az ébrenlétnél ezért van? pedig most nem piszkáltam kb 1 órát... mind1, amíg nem merül brutálisan addig nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Kakumix
senior tag
válasz Kakumix #43208 üzenetére
Módosítanom kell az ajánlatom. Ingyen is odaadom, mert a múlt héten feltöltöttem, hogy majd kipróbálom, de elmaradt. Ma rádugtam az SGS-re, de ~60%-os töltöttségnél az SGS-nem jelezte, hogy töltődne. A külső akkun lévő led-ek egyébként azt jelzik, hogy teljesen fel van töltve.
Legyen szép napod!
-
visionbp
tag
válasz Kakumix #42286 üzenetére
JVK, tegnapi
töltőre rakom, kijelző bekapcs. Oldalsóval kikapcsolom. Ez eddig még nem is zavarna.
100-ra tölti az akksit (na jó, 97-et ír), kijelző bekapcs (húzd ki a töltőt! ), és egész addig világít, míg ki nem szedem belőle a töltőt.Az éjszakai töltések miatt aggaszt elsősorban, mert nyilván nem kelek fel arra, hogy bekapcsolt a kijelző
-
nggabi
félisten
válasz Kakumix #38785 üzenetére
arra az esetre gondolt amikor hiába veszed ki a pipát a programban, újraindítás után megint be van pipálva. ez főleg ha romot frissítesz wipe nélkül utána fordul elő pár appal.
visszatettem darkyt a mentésemnek hála alig 2 óra alatt pikk pakk kész lettem
én a zeroginger beta 2-t ajánlom az kb elment... de asszem most várok kicsit én is a többiekkel.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #36627 üzenetére
mikor vettem a készüléket, azonnal szembe találtam magam a gps hibájával.
sygic-el próbáltam. ultra pontatlan volt, ráadásul sokat, néha 10-15 métert késett, vagyis pl.: már rég be kellett volna fordulni, de még "ő" akkor "szólt".
na mondom ez tényleg gáz.
ekkor elkezdtem feltenni más más navigációs programokat, és természetesen volt rom, és kernel csere is, több.
most a navigon select van fent, amivel egy nagyon stabil, pontosan működő bárhová elnavigáló (kb. heti 2-3 alkalommal megyek pestre, különböző helyekre) SGS-em van, amivel ebből a szempontból is nagyon meg vagyok elégedve." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Beppe91
aktív tag
válasz Kakumix #36292 üzenetére
És nemtod valahol nem lehet bekapcsolni ezt a drivert? szted js5-ön se fog müödni azon gondolkozom, most huzok egy friss js5-öt sm kernellel, arról elég jókat hallani azért.
absr: Hol találtál müködő shiftet? mert én még régebben szedtem le kb 3-at abból egyik el se indult, másik csak fekete képernyőt mutaott, de hang volt, a harmadik meg 2 pálya után kihal..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #35927 üzenetére
Igen az ido, az ami ilyenkor a sajatodbol megy, de tudod ez kotelezo, mondjuk ugy : "ez van" de ha utikoltseged keletkezik, legalabb azt megteritik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #35915 üzenetére
Az altalad leirtak alapjan azt mondom nincs itt semmilyen gond.
Valoszinu, hogy megkerdezik mit vettel, mennyiert, hany darabot, milyen celbol (tovabb akartad-e adni),kaptal-e rola szamlat.
A vallomasoddal (na meg meg jonehany vevojevel) kivanjak bizonyitani, hogy milyen kart okozott az elado az allamnak.
Kb ennyi lesz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pChriss
tag
válasz Kakumix #35915 üzenetére
ez mar velem is megtortent. igaz nem hardverapros uzlet hanem andro-ids uzlet miatt. behivtak ugyan igy, memokartya miatt. kihalgattak elmondtam mit tudok hogy smint tortent es annyi, mondtak h bajom nem lesz belole. karom annyi h 3ezrem banja mert a kartya megadta magat 2honap alatt.
Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #34202 üzenetére
így van, mindkettő widget, de "push" ikonként működnek.
nagyon köszönöm a rávilágítást, ötletet, mert egyébként rátapintottál a lényegre, most már legalább tudom, hogy hol kell keresgetnem
ha valakinek szüksége van rá, hogy hol találhatóak a programok ikonjai, akkor most leírom, hogy az adott program .apk-ját kell átnevezni zip-re, majd azt kicsomagolni.
abban megtalálhatóak png képként.
így valószínű, ha ott kicserélem az én általam készített ikonra, pontosabban kettőre (on és off állapotnak megfelelőre) akkor mikor kirakom a widgetet, akkor már az fog megjelenni. sajna most nem tudom megszerkeszteni, de szerintem így menni fog, mennie kell.
még egyszer köszönöm a segítséget!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #30497 üzenetére
koszi a tanacsot, a bekapcsolas elmaradt...
nem is gondoltam, figyeltem, hogy a felso sorra rabokve kell aktivalni.
igy termeszetesen mukodik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
valakiiii
tag
-
valakiiii
tag
válasz Kakumix #29531 üzenetére
"Ha a belső memóriába másolod is ezt írja ki? Ha igen akkor az van, ami a hibaüzenetben (én erre tippelek). Ha nem akkor lehet, hogy nem tudja olvasni a kártyát a telefon és ebben az esetben lehet, hogy hamis a kártya és nem 16GB a valós kapacitása. "
Belső memóriába másolva a filmet lejátsza . wmv formátumú a film. Ha a külső sd-re nem játsza le érdekes... valamiért nem olvassa ... A kapacitást megnéztem az ténylegesen 16gb... zenéket raktam fel,azokat olvassa a külső sd . :S nem tudom mi lehet a gond.... 2.2.1 froyo van fent lehet ez a gond ?
-
-
migabi24
nagyúr
válasz Kakumix #28268 üzenetére
Ezt nem értem én se, hogy az egyik nap halál pontos, másnap szar, hónapok óta tesztelem, ugyanazokon az útvonalakon, egész nap megy a gps és furikázok, szóval láttam már pár érdekes dolgot, az összes létező FW/modem kombinációt kipróbáltam már, de már látom, hogy a csere az egyetlen megoldás
-
Zolesz007
őstag
válasz Kakumix #28268 üzenetére
Jó én igazából nem vitatom, hogy sokaknál rossz és háztömböket ugrál. Elhiszem. Csak megemlítem, hogy én személy szerint, az én SGS-emmel, még egyszer sem tapasztaltam.(jó nem is GPS-ezek minden nap 2 órát, csak ha ismeretlen, vagy ritkán látogatott terepre tévedek, esetleg pályán KM órának )
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #28261 üzenetére
ehhez ennyire nem értek, én csak a tapasztalataimat írtam le.
egy biztos, a navigon nálam jól működik, és bárki bármit kérdez az SGS GPS-éről, nem tudok rosszat mondani arról.
ráadásul magamat meg meg sem kívánom győzni erről" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dare2Live
félisten
válasz Kakumix #28250 üzenetére
Engem nem zavar, hogy lezárja, ha jól müködik. SGSen se álltam volna neki FWket telepíteni, nincs nekem erre időm, egyszerűen csak muszáj volt. Gondolj a LAGra ami teljesen agyonverte a telót (volt, hogy nem tudtam felvenni annyira!) vagy épp a GPSre.
Elő tuti nem rendelem elötte megolvasom, mit írnak róla. Hinnem kellett volna anno SGSnél anandtechnek. Leírták, hogy szar mégis megvettem. hüje.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
debrejo
senior tag
válasz Kakumix #27483 üzenetére
Az "alap" ébresztés a maga 2 mpig halk, majd hirtelen a beállított hangerőn elkezd tutulni mivoltával rendszeresen a frászt hozta rám, az intelligens jelzés meg úgy érne nekem valamit, ha ezt is meg az ébresztést is külön le tudnám nyomni. Az elsőre csak megébrednék, a második, normál ébresztőre meg pattannék is ki az ágyból (elméleti síkon). Gyári ébresztővel ez kivitelezhetetlen, maradt a market. Növekedő hangerővel, telefonra másolt "balearic sounds" (nemröhög) ébreszt, ez bevált
(#27484) vendingo : Mivel nem vagyok túl jó alvó, szinte minden, 2-3 mpnél tovább tartó neszre felébredek, ellenben ugyanilyen gyorsan vissza is alszok, ha csend van. Szóval ezért nálam ez az intelligens jelzés inkább zavar, mint segít. A gyári progi meg rendszeresen pont akkor hangosodott hirtelen fel, amikor bebootolt az agyam és felfogtam mi van[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Kakumix #26069 üzenetére
A 24 óra helyett most már csak 15 perc van, nem?
A kérdés még továbbra is él:
Van olyan rom amelyikben a régi, JM2-es billentyűzet van magyar T9-el és rendes "ő" betűvel?
Olyan van amivel megmarad a teló kinézete? (azaz az információs sáv és a felugró ablakok (sötétkék) színe?
Melyik? Darky? Doc?Meizu MX3 32GB
-
muveszur
addikt
válasz Kakumix #25382 üzenetére
Semmi baj Boldog újévet neked és a többieknek is
nggabi: Há' honnan...Az ebay-ről
Szerintem sebesség alapján class 4-es, mert megy vele a HD filmek felvétele, lejátszása is. A specifikáció szerint ez már + az írási sebesség miatt 4-es. De ha nem így van, javítsatok ki.[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Kakumix #19957 üzenetére
köszi a választ, de egyik sem nyert
a kártyát még a spicával particionáltam 2felé, az meg már nincs meg
a windows, mint írtam, nem látja az ext kiterjesztést -> ezért esélytelenmilyen szomorú hangulatú lett a hsz-em
user137:
ringdroid ! talán jól írtam a nevét
a másikr nem tudok sajnos -
r.zozoka
aktív tag
válasz Kakumix #19950 üzenetére
hát igy van! sok az user hiba/hiányosság!
anno nekem a t-mobilban mondták, hogy kivonták a spicát, mert sok volt a hiba vele! erre én milyen hibái voltak ha már szabad megkérdeznem?
amiket felsorolt olyan hbák voltak amit kisforumozással (nem is az lenne rá a jó szó hogy megoldható) normálissan használható lenne!
ez a rendszer már nem a 4éves öcsikémnek lett kitalálva.. itt úgy látom, ha az ember nem foglalkozik a telefonjával, akkor egy idő után szinte használhatatlan lesz! ( nem a firm frissítésre gondoltam)ébresztő: nekem is megbizható! engem kicsit zavar benne hogy külön be kell(!) állítani hogy melyik napra ébresszen, a régieknél ha nem állítottam napot akkor ébresztett amikor elérte azt az idő pontot, és e igy volt jó! (tehát még egy hiba lehetőség amit az user elronthat a beállításnál!)
csengőhang: feljebb linkeltek erre is megoldást, de azért tényleg gáz, hogy egy ilyen értékű telefonból kihagyták ezt persze van market és van más is,de akkor is...én úgy látom (bár én nagyon elégedett vagyok a kütyümmel) a samsung ezt is éppen ugyanúgy összecsapta csak, mint a spicát anno SZOMORÚ nem egy árkategória, bár atól, hogy valami olcso, attól még lehetne jó, pláne ha valami a drága kategórát veri szépen......
[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
-
tariattila
veterán
válasz Kakumix #19885 üzenetére
Samsung Phones to get Gingerbread First?
lehet neked lesz igazad DE én továbbra is csak túlzott optimizmusnak gondolom...
a link beszámolóját meg fake-nek -
twine
veterán
válasz Kakumix #19224 üzenetére
Köszi a leírást...nekem tegnap óta nem volt lehetőségem 4-5km-nél hosszabb utat tervezni...Egyenlőre a fő navi nállam is az Igo....de jó lenne már valami használható alternatíva....ezért ragadok meg mindent, ami lehetőségként felmerül....
A sygic előző verziójában a menü szép ugyan de számomra akkora káosz, amit vezetés közben esélyem sincs átlátni.....Az aurában épp ez tetszett, hoyg hamar kiismertem magam a menü"rendszerében"!.....Azért még próbálkozom vele...... -
csabám
addikt
válasz Kakumix #18793 üzenetére
És esetleg elárulnád, h hol tudom állítani, h sd - re mentse? Most már megnyugodtam teljesen és nem áll szándékomban kevésnek nevezni az 1,6 GB - os belső tárhelyet! Most már pusztán kíváncsiságból érdekel, h hol lehet sd - re menteni.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Dare2Live
félisten
válasz Kakumix #17783 üzenetére
Na igen a Samsung Spica. 1hónapig modoltam, hogy nagyjábol bugemnetes legyen mire ez összejött addigra meg nagyon lassú lett. Mondjuk alapból is voltak gondjai a sebességgel.
Gondoltam nembaj veszek egy erősebb HWel megáldott készüléket és jó lesz. Ez lett az Acer S100. Ami sokkal jobb volt mint a Spica, csak volt pár hibája, ezek közül legfontosabb, hogy nagyon durván rossz volt a beszédhang és zene terüléten irtózatos volt az alapzaj.
Elegem lett, gondoltam jovan leszarom, egyszer élek, veszek vmi kiba drágát csak legyen jó. Direkte vmi olyat akartam amiből sokat adtak el az S100 egyik baja az volt, hogy mivel keveset adtak el senki se tesztelte rá a megírt programokat, a fregmentáció miatt sok minden el se indult.... (SGSen is van bőven ilyen)
no lényeg megvettem az SGSt. És bazzeg ugyanaz van mint a Spicanal. Heti szinten megy az újratelepítés, hátha evvel és evvel a rommal jó lesz, hátha megjavul a gps, hátha elmúlik az alapzaj, hátha.... mindeközben a Samsung, úgy, hogy eladott 8millió SGSt nem hajlandó rendes supportot biztosítani.Ez az egész vhol nagyon rossz. Elolvasom a nyáltol csöpögő teszteket oszt jön a pofáraesés. Bnöm meg vigan szinkronizál mellettem a 11.000Ftért vett Nokia X2vel. Ja persze már nem tudnám megszokni de akkor is mért nem lehet ez így 4"os készülékeken is?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
muveszur
addikt
válasz Kakumix #17818 üzenetére
Hát srácok, akkor én is beszállnék az üzletbe, és a magyar királyi posát választanám! 1500 Ft-m még van rá
Kivel kell konzultálnom?-=Galaxy=-: A Belső SD kártya formázása tuti megoldja a problémát. Előtte viszont megpróbálnám a telefon USB drivereit újra feltelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Kakumix #17782 üzenetére
Már ki van mérve :
"Measurements showed, that an ongoing BLN increases battery consumption by 0,18% per hour. The average battery consumption without BLN is 1,04% per hour, so an ongoing BLN results in an overall battery consumption of 1,22% per hour. And by the way: ongoing NoLed results in an overall battery consumption of more than 2,5% per hour."
A NoLed többet fogyaszt, nagyjából dupla annyit, mondjuk ez érthető is. Hogy a napi használatban ezek a számok mennyit jelentenek, azt nem tudom, mert személy szerint egyiket sem használom.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz Kakumix #17782 üzenetére
Na jó, eddig nem kapcsoltam vissza, de most már tényleg visszakapcsolom, mert az előző hozzászólás írása alatt volt egy bejövő hívásom, amit nem vettem fel viszont teljesen elfelejtettem és hiába világít a két gomb nem arra figyeltem fel, hanem az Easy Reminder hangjára
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Dani82
senior tag
Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!