Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz Xabi78 #14511 üzenetére
Inkább a linken és a nevében lévő iPhone legyen ami elbizonytalanít. Ők szeretnek különbözni a többiektől, ezért lehet, hogy nem a Samsung által használt szabvány szerint vannak az érintkezők bekötve. Ha jól látom a honlapon van 50MM Nokia is, szintén 3,5 jack dugós, de én nem tudom melyik jó a GalaxyShoz.
Legyen szép napod!
-
tariattila
veterán
válasz Xabi78 #16108 üzenetére
a tipusnál én a sima internetet választottam... az baj? eddig megy így is szépen...
csab: kicsit elkondolkodott de utána kiírta, hogy szinkronozálva...OK
ment elsőre...
bug: az aréna oldalról megnyitok pl. egy adatlapot majd bezárom akkor nem oda dob vissza ahonnan nyitottam hanem egy másik megnyitott oldalra... ez fura nagyon...[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Xabi78 #18912 üzenetére
Az AMOLED inkább negatívum, itt van miért. Ez PenTile Matrix elég ronda egy dolog, csak itt nem beszélnek erről. A 800x480 nem valós felbontás, hanem "kamu". Nálam a Desire kijelzője lenne a nyerő.
Nálam van HD2 és SGS is, HD2-nél látni, hogy az a valós 800x480.
Megpróbálom megkeresni ezt magyarul is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tariattila
veterán
válasz Xabi78 #19062 üzenetére
a 4.0 már nov.19.-én este elkészült és fel is került pár sgs-re csak nem lett kiadva!
szerintem egy újabb ROM lesz kiadva nem a JPA/JP7-re épülő (legalábbis remélem...)
rankeszka! az Aurát én mondtam compi-nak!
én teszteltem már!
klassssz / friss térképei vannak/ gyönyörű grafika ami a 240MB alapszoftver miatt kötelező isnéhol azonban érdekes helyeken akar vinni...lehet az útvonal opciókkal többet kellene variálni?
a Doc ROMra még nem raktam vissza...
van külön downloadere amiből országonként tölthetünk le térképet... tényleg csak jókat tudok róla mondani
iGO után az első amiben már az új utak is fent vannak (pl.:M6)[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Xabi78 #28724 üzenetére
Lejátszónak a PowerAmpot használom, mert ez tökéletes gapless lejátszásra képes. Pár dollárért marketről beszerezhető, per pillanat szvsz ez a legjobb lejátszó. EQ beállításokat nem használok, mert azzal együtt, hogy a powerampnak van az egyik legjobb grafikus EQ-ja, legyen akárhány sávos is, a grafikus EQ nem alkalmas komoly minőségű hangszínmódosításra. Ha minden igaz, hamarosan azonban megkapjuk a Voodoo Soundba integrált drivert a WM8994 hardveres paraméteres EQ-jához is, az egy másik kategória lesz (remélem).
Amúgy ajánlom az ext4 (Voodoo) lagfix aktiválását, mert lagfix nélkül a FLAC lejátszása néha pattog. Kernelnek a Voodoo 5.1, vagy a speedmod K12L/M/N használható, de nálam a Voodoo 5.1 túlságosan szívta az akkut, ezért váltottam speedmodra.
Használatkor a legjobb hangminőséghez ajánlott a lejátszó szoftver (legyen az bármelyik is) hangerőszabályzóját maximumra tenni, és a hangerőt a Voodoo Appon keresztül növelni vagy csökkenteni. Azért jobb így, mert a lejátszószoftverek által digitálisan elvégzett hangerőcsökkentés komolyan rombolja a dinamikát, részletességet és a hangszínpadot.
Fülhallgatók közül Soundmagic PL50-nel és Xears TD100-II-vel szoktam hallgatni. Fejhallgatókat is nagyon jól meghajtja, és komolyan vetekszik a hangminőség az asztali rendszeremmel, nyugodtan hallgatható vele csúcskategóriás 100+ ezer forintos fejhallgató is.
Egy komolyabb hibát találtam, egyelőre egyik lejátszószoftver sem kezeli a 96kHz/24bit anyagot, remélem ezen jövőben javítanak. Persze nem állítom, hogy ez hatalmas hiba, de meglepőnek találtam, mert a WM8994 DAC kezeli ezt a formátumot is.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Xabi78 #33120 üzenetére
Nálam kikapcsolt lagfix-szel elég gyakori volt, de bekapcsolt lagfix-szel igen-igen ritka.
A speedmod kernel K12Q óta nem logol.
- Disabled Android debug logger / logcat (can be re-enabled in Tweaks)
- Disabled all kernel debug messages (printk) for increased efficiencyMás dolgok is okozzák a pattanást, de minden bizonnyal valamilyen írási folyamat.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple asztali gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS routerek