Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #17096 üzenetére
nem foglalkozom a körös akku kijelzéssel a Sztupy ROMok alapon tudják...
az ext2/ext4 -et kifejtették (helyesen)
Neked akkor a hivatalos froyo sem lesz megfelelő fölösleges próbálkozni is
mivel a JPA/JPO a hivatalos!marad a főzött romokban való erős hit arra, hogy a 2.1 (érzékelt) sebességét átélhesd
(hogy felgyorsult az aréna... mindenki bealudt? )
[ Szerkesztve ]
-
Bögre
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #17097 üzenetére
Sztupy mellékelte a rom -hoz a kiszedett gyári alkalmazásokat. Ha megnézed, van ott egy afterburner.bat. Azzal fel tudod tenni, vagy a /adb/apps.zip -ből bemásolod a programmonitort a telefon /system/app mappájába és egy újraindítás után ott lesz a többi widget között. Vagy letöltheted innen is, ha nincs kedved keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz ForRedGlory #17096 üzenetére
Az ext2 valóban gyorsabb, mint az ext4, de sokkal sérülékenyebb is.
szerk.: ez mondjuk nem akkora gond a GalaxyS esetében, ami elég stabil, de a korábbi Spica-mra nem tettem volna fel
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz ForRedGlory #17094 üzenetére
Gyorsaság szempontjából én sem vagyok túl elégedett vele, de kibővítették jó cuccokkal a gyárihoz képest.
Más: gyári feladatkezelő WIDGET-et hogy tudok kitenni a Home-ra, ahogy a 2.1 alatt is volt? Tehát nem az indítóikont akarom, hanem azt, ami ki is írja hány program fut, és színnel jelzi mennyire telített a ram, ha rákattintok, akkor pedig indul a feladatkezelő.
Ezt honnét tudom elővarázsolni? A gyári widgetek között nincs..."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #17095 üzenetére
Tudom, nincs ezzel gond. Nekem közel sem nyújt annyival többet a Froyo jelen állapotban, ami kárpótolná a sebességet
Azért holnap megnézek egy szűz 2.2-t RyanZA lagfixel
Ha az is lassú, felejtős a Froyo a hivatalos megjelenésig.szerk: privát vélemény, de szerintem az ex2 gyorsabb mint az ex4. Valahol van is róla valami írás, majd kikeresem egyszer, ha jól viselkedsz
A körös akku jelzőt hajítsd már fel valahova[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #17094 üzenetére
megint el kell árulnom a nagy titkot: ez nem Sztupy miatt ilyen! Ez kérlek a Froyo és a Samsung házasságának torz gyermeke
az alap JPA rom 900 körüli eredményt tud
Sztupy JPM rom az ő "no rfs advanced" lagfixével pedig 1500+Tehát akkor ki a hunyó? nem a google mert ők gyorsították a froyot... a samsung pedig lassította
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Hát gyerekek feltettem a SztupY 2.2-es Froyo-t. 1 napot volt fent... Igazából jó-jó, de egyszerűen közel sem olyan gyors, mint a JM5 + RyanZA... Ment is vissza...
Majd teszek egy szűz próbát valami másik 2.2-es Froyo-val és arra RyanZA, de mára elfáradtam.
Lehet én vagyok maximalista, de Sztupy ROM minden csak nem gyors. Lagfix után is laggol néha, ami érthetetlen.A bömgésző kriminális, ha a flash be van kapcsolva, nem hittem a szememnek... Ilyet utoljára nem is tudom min láttam, de úgy akadt mint a szar. A telefon meg sokkal jobban merül, mint JM5 alatt. Az okát nem tudom, mert szűz volt a rendszer. Na mind1, lehet túl háklis a telefonom, másnak meg jobban viseli Sztupyt
[ Szerkesztve ]
-
Bögre
aktív tag
válasz csabám #17087 üzenetére
Brown (CA-424). Feketét szerettem volna rá, csak azt öcsém lenyúlta. Le tudod szedni, ha akarod, de nagyon kell akarni mert elég komolyan tapad. Meg vigyázni kell felrakásnál mennyire nyújtod meg. Sajnos a fülhallgatónál picit túlhúztam, ott van egy kis szépséghibája. Mindegy, így marad.
-
csabám
addikt
-
tariattila
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-=Galaxy=-
csendes tag
Tudtok abba segíteni, hogy hogyan lehet kikapcsolni a gyári kamera progiba, hogy elinduljon alacsony töltöttségi szintnél is? Merthogy 8 % nál már azt íja ki hogy nem indítja el a kamerát energia takarékoskodás céljából vagy valami ilyesmi.
Beállításokon belül már ki van szedve minden energia takarékos pipa meg stb de még így is problémázik.
Köszi előre is
-
csabám
addikt
És ez frankón carbon? Gondolom semmivel sem nehezebb ezzel a "mivel" Annyi még h az általad linkelt képen melyik szín van? Graphite gondolom!? Akkor ez lényegében egy carbon fólia vagy carbonból készült keményebb hátlap?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
veterán
ebayen nézegetnék helyetekbe ott nagyon sokminden van egy az hogy olcsóbb 2 pedig hogy a szállítás se ilyen drága.
iPhone 16 Pro Max
-
Bögre
aktív tag
válasz ForRedGlory #17077 üzenetére
Ki kell ábrándítsalak, ez is csak műanyag. [link]
mflex beelőzött.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #17077 üzenetére
Ez nekem is tetszik, itt 20 dolcsi
-
-
JJ hunter
aktív tag
válasz masterful87 #17041 üzenetére
Szia!
A Sounds mappában létrehozol egy ringtones mappát és ha értesítéseknek is akarsz külön csengőhangot, akkor még egy notifications mappát. Ide pakolod majd bele az mp3-kat, és akkor megjelenik a csengőhang listában, amikor beállítod.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
ForRedGlory
félisten
Na gyerekek, ezt a védő "tokot" hol lehet megvenni? Nagyon bejövős, ahogy látom full fém és nagyon dizájnos
[link] - e mellett az esetleges recsegést ropogást egy életre el lehet felejteni
[ Szerkesztve ]
-
koveradam
tag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan progit amivel feliratot lehet varázsolni valahogy a DivX filmekhez a telón! Mert alapból nem játsza le sajnos
-
Bögre
aktív tag
válasz csabám #17070 üzenetére
Nem, ez nem tok. 3M Di-Noc fólia, vagy matrica. Ki hogy hívja. Én tőlük rendeltem: [link] A 4"x8" -as sample bőven elég a hátlapra. 4-5 munkanap alatt érkezett meg. Felrakni is viszonylag könnyű, csupán egy hőlégfúvó, vagy hajszárító kell hozzá. (hőlégfúvó jobb, hajszárító nem melegítette fel eléggé) Érdemes megnézni az oldalon a videókat. Van több színben is. 8$ -t szerintem megért.
Lett egy fölös bontatlan invisible shieldem?
-
Barnes
aktív tag
miért van az hogy a névjegyzékben jobb oldalon nincs g,h csak egy pont helyette?
2.1-es gyárinál jó volt sztupy-nál pedig nem :S -
tariattila
veterán
ez már rendszeres lesz, hogy esténként szinte áll vagy eldobál az aréna?
na lépek is.......... -
Vagany
őstag
Ha már a programok által otthagyott szemetekről esett szó, valaki nem tudja, hogy ezt:
bml7-zImage-kernel-backup.img
mi csinálta a belső sd gyökerébe? Én a BLN-re (BackLightNotification) tippelek, de nem tudom biztosan.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
muveszur
addikt
válasz csabám #17062 üzenetére
A telepített alkalmazásokat és azok adatait tudod lementeni vele...
mod: Megnéztem mégegyszer, elvileg a gyári alkalmazások adatait is le tudod menteni vele...
Próbáld meg lementeni a Settings alkalmazás beállításait is, hátha sikerült visszatölteni. Egy próbát megér...[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz csabám #17057 üzenetére
Ez egy ROM Manager alkalmazás, amit a telefonra telepíthetsz fel a felhasználói felületen keresztül. Ha ezt felrakod, még nem lesz meg a ClockworkMod Recoveryd, viszont egy kattintással flashelni tudod azt. Majd ha ez megvan, innen is elindíthatod a CWM-et, nem kell kikapcsolni hozzá a telefont.
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm tariattila és muveszur.Bocsánat a hozzászólásokért de nagyon lassan megy a net és sokszor megnyomtam a gombot.Kérnék egy modit hogy törölje ki őket.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
theiron320
aktív tag
-
theiron320
aktív tag
-
theiron320
aktív tag
-
theiron320
aktív tag
-
muveszur
addikt
válasz theiron320 #17049 üzenetére
Szia!
Van rá több program is... A Screen On segítségével minden egyes alkalmazáshoz beállíthatod, hogy ha fut, ne kapcsoljon ki a kijelző.
Az Extended Controls-zal pedig egy widgetet tehetsz ki a főképernyőre, amivel be tudod állítani, hogy ne kapcsoljon ki a kijelző.Ha pedig csak a képernyőzárat akarod letiltani, akkor tudom ajánlani a No Lock alkalmazást, de erre is képes az Extended Controls widget segítségével.
tariattila:
Ez nem ér.... Én megírom a kisregényt mindenféle linkkel, erre te meg beelőzől
Azért a Screen On az elegánsabb, ott csak egyszer kell beállítani, nem pedig mindig kapcsolgatni a Beállításokból...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz theiron320 #17049 üzenetére
quick settings
screen timeout -> KI
done -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Azt hol tudom beállitani, hogy ha nézek valamilyne pdf dokumentumot vagy olvasok akkor x másodperc után ne jöjjön be a képernyőzár.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
csabám
addikt
Tudna vki segíteni, h honnan lehet őt letölteni amiről már jó néhányszor szó volt: lock word recovery. Egyszerűen nem találom.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
törölt tag
válasz masterful87 #17041 üzenetére
100-130 óra??? omg, nekem ennek tizedét bírja.
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Jó régen jártam itt, azóta már egy hónapos is elmúlt a telefonom, használgattam, ismerkedtem vele, íme egy-két tapasztalat:
Akksi:
Már 2ik alkalom hogy szinte csak készenlétben van a telefon, tehát a kijelző max 5 órát ment, 10-20 perc telefonálás, 30 perc wifi+böngészés, meg 30 perc játék, viszont estére nem is használom a repülő módot! Legutóbb ilyen használat mellett 100 órát ment, de most még ennél is többet: 130 óránál tartunk, és még van 12% energy!
Igaz hogy egyszer nekem is volt egy alkalom amikor fél nap alatt lezabálta az akksi felét 0 használat mellett, de azóta úgy látszik elkezdte termelni az energiát!
Wifi:
Még mindig gyengének találom! Nincs mobilos viszonyítási alapom, csak úgy egy átlagos laptop wifihez képest gyengécske. De azért 8Mb/s-os sebességet mértem már vele.
Kamera:
Borús időben sikerült egészen festményszerű fotókat csinálnom, nem tudom hogyan készültek ilyen képek a telefonnal: [link]
3G:
Eddig úgy használtam a telefont hogy megpiszkáltam a hozzáférési pontok beállításait, és kivettem az internetet, csak az MMS-t hagytam! De most intéztem mobilnetet, így visszaállítottam. Meglepett hogy amikor csak tud fent akar lógni 3G-n! Az ingyenes alkalmazások meg nem restek 5kb-okat letölteni csakhogy letöltsék a friss reklámot! Sok kicsi meg sokra megy, akár egy 100MB-os keret is elfogyhat a semmire. Így kellett valami ami letilt, szerencsére fent van a Quick Settings, meg olvastam hogy abban kilehet kapcsolni az APN-t. Így csak akkor van mobilnet ha én akarom és nem fogy a keret! De a 3G leállítása Wifi kapcsolat esetén remekül működik külön beállítás nélkül is! Lehet a 3G watchdog intézkedik a háttérben, ezt nem tudom!A telefonom nem rootolt, semmi kókány nem volt vele, full gyári! Semmi lassulást nem tapasztaltam, csak amikor AppBrainbe beellenőrzi azt a majd 100 programot. Hála égnem még fagyás se volt, minden úgy működik ahogy kell!
Van pár kérdésem is:
-kapunk valaha Froyot?
-SMS értesítő hangnak belehet állítani valahogy saját zenét? mert úgy láttam hogy csak a beépítetteket engedi -
seven7
aktív tag
Na végülis nagyjából rájöttünk a problémára Bögre-vel (hála neki!)
Szóval lagfix után nem fog menni ez az unlock dolog, de lagfix előtt úgyis mindenki csinált backupot, vagy ha ő nem is akkor a clockwordrecovery, és ott van efs image is, úgyhogy elméletileg ha leszeditek a lagfixet akkor menni fog.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szeretnék kérdezni valamit srácok...
Jó pár programot letöltöttem már a market-ből, de ezeknek csak igen kevés százaléka maradt fent a telefonon kipróbálás után.
A lényeg, hogy a telefon SD kártyáján több program generált magának ilyen-olyan mappát, szóval annyi a "szemét" már, hogy győzőm végig lapozni, ha keresek valamit. Jó párat töröltem manuálisan, de honnan tudom, hogy nem törlök valamit, ami esetleg kell és program törlésnél miért nem törli ezeket is?
amiket nem tudok, hogy micsoda, illetve mi generálta..
albumthumbs --belépve egy csomó számokkal jelölt fájl féle van (fehér)
musicfolders--belépve nincs semmi
media-- belépve semmi
svox--belépve csomó bin file -
seven7
aktív tag
válasz tariattila #17025 üzenetére
nem segít, ugyanaz a fájl, ugyanúgy nem tudok vele semmit se kezdeni :/
-
tariattila
veterán
válasz madcon #17032 üzenetére
a JPK is 2.2!
a samfirmware.com -ot ha megnézed majd látod, hogy melyik romok 2.1-esek és honnantól 2.2
utolsó 2.1 volt a JM9 és a JPx sorozat már 2.2a 3.0 az már a következő esetleges Gingerbread android rendszer...
ez nem keverendő Sztupy 3.0 ROMjával ami 2.2 android (JPM/JP6)komprende?
-
madcon
tag
válasz tariattila #17027 üzenetére
Na akkor kezd már lassan összeállni a kép.
Annyi mindent olvastam már, hogy a fejem is belefájdul. JM6, JPK, Root, superuser, lagfix...
és még sorolhatnám...
Minél többet olvasok, annál jobban elveszek a sűrűben, úgy érzem.
[link]
Itt meg említést tesz 2.2-ről és 3.0-ról
Ej, tényleg magas ez nekem.
Ha nekem tényleg 3.0-ás van (2.2) akkor miért JPK-s? -
user137
őstag
urak, egy olyan progit keresnék, ami végignézi a telót, majd format/wipe után elbattyog kedvesen a marketre, és leszedi ugyanazokat a dolgokat nekem. tehát nem feltétlen egy backup/restore opciót keresek, mert ott a restore a hibát is visszaállítja
van ilyen cucc?
-
madcon
tag
válasz janika1988 #17000 üzenetére
Hááát, nekem JPK van rajta.
Azért is kérdeztem, hogy érdemes-e kicserélni a rom verziót rajta és hogy mennyivel jobb a 2.2-nél a 3.0-ás. -
seven7
aktív tag
válasz tariattila #17023 üzenetére
sztupy 3.0, eddig mindent engedett... egy külső windowsos progit meg nem bírok rárakni a listára (+ meg se kérdezi)
-
tariattila
veterán
válasz janika1988 #17000 üzenetére
ne keverjük kérem szépen!
a 3.0 az a Sztupy féle JPM/JP6 FroYo ROM verziószáma
a 0.3 pedig a Szupy féle kernel verziója !nem kell előtte semmi frissebb ROM !
mehet a Gyárira! (én Telenoros JM2-re raktam fel egyből melegében )[ Szerkesztve ]
-
Bögre
aktív tag
válasz seven7 #17005 üzenetére
Akkor próbálj meg egy olyat, hogy telefont kösd a gépre.
Aztán parancssorban
adb shell
su (itt add meg a superuser engedélyt a telefonon felugró ablakban)
cp -r /efs /sdcard/backup
Ezután az sdcard backup mappában kell lennie a teljes efs másolatnak, onnan próbáld a bint kimásolni -
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest