Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mit látok, van hivatalos GB?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Oppenheimer #46522 üzenetére
Akik jönnek, azokkal koccolhatnánk egyet, megnézném kik is írogatnak a topicba a klaviatúra mögül
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok újra!
Durván 3 hete nem olvastam a topicot, mert 1 csepp időm nem volt, kb 4000hsz-el vagyok lemaradva, most ott tartok, hogy kijött a JVK, és mindenki ráizgult, de kiderült vannak még hibái. Megpróbálom behozni a héten a lemaradásomat, most csak néhány apró, gyors kérdést engedjetek meg.
Doc konyhát látom továbbvitte más, de még nem látok benne GB-s romot, nem csináltak még? Vagy kivárnak, mert ez a JVK sem lett túl használható alap?
Próbálom behozni a lemaradásomat, csak érdekelne, hogy van-e már rendesen használható (lehetőleg főzött) GB, amire megéri lecserélni egy belakott Doc JS8-at."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Érdekes dolgot csinált ma délelőtt ez a ZSJPG ROM, ránézésre nem volt semmi különös, de mikor telefonáltam volna, akkor nem csörgött ki, csak várt...várt....várt, közben pedig mutatta a hívást, ahogy szokta. Fél perc után meguntam és leraktam, ekkor a watchdog kérte, hogy tegyek be simkártyát... namondom lol Pár mp múlva kiírta h új SIM észlelve, és azonnal jött 1 e-mailem is, hívni is tudtam már utána. Még sosem fordult elő semmilyen rommal, hogy eldobta volna, legalábbis nem vettem észre.
Üzemidőre valóban nem olyan jó ez a ZSJPG, ha aktívan használom, akkor jobban merül, kímélve pedig nem volt feltűnő a különbség. Lehet felteszek egy JS8+JQ1 kombót, ha már Atesz ennyire jókat nyilatkozik róla.
Először gondoltam megvárom a GB-t, de egyrészt romfrissítési elvonási tüneteim vannak, másrészt nemigen látok rá esélyt, hogy lesz mostanában GB.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz ForRedGlory #41024 üzenetére
Megnézed az ébresztő proginak a nevét? Vagy ez nem ilyen egyszerű, máshogy oldotta meg Darky? Nem ismerem a romjait, Doc párti vagyok.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #39654 üzenetére
Hol hallod, hogy étvágya van? Épp ma írtam le, hogy nálam mennyivel jobban bánik az akksival, mint a korábbi JS3! Reggel 10kor vettem le a töltőről, és most áll 72%-on áll úgy, hogy volt ma 3/4 óra játék is, és az alatt esett 16%-ot, tehát a többi merülés egy egész nap alatt kb 12% volt. Ja és persze folyamatos wifi kapcsolat mellett produkálta ezt! Szerintem jól bánik az akksival, továbbra is cáfolom, hogy túlzottan merítené.
vakondvok: azt az 1%-os merülést hogy értetted, úgy, hogy az idő alatt nem is piszkáltad, ki volt kapcsolva a kijelző, vagy pedig úgy, hogy nyomogattad, bekapcsolt kijelzővel? Mert ha az előbbi, akkor ott valami futott a háttérben, de ha az utóbbi, akkor az teljesen normális, ennyit a többi rommal is merül.
-
A_ScHuLcZ
addikt
JPG észrevételek: nem tapasztalom azt a hatalmas merülést, amiről szó volt 1-2 napja. Reggel 10kor húztam le a töltőről, akkor rögtön volt rajta kb 20perc játék, leesett 92%-ra, azaz 8%-ot, ezután nappal keveset használtam, most fél 6-kor pedig 88%-on állt, azaz 7 óra alatt esett 4%-ot folyamatosan wifi-n lógva, ez nem rossz szerintem. Megint játszottam vele 20 percet, és ez ismét 8%-ba került, így most 80%-on állok. Ez szerintem semmivel sem rosszabb, mint a ZSJPE, legalábbis nálam..
(ezt úgy produkálta, hogy cwm-ben ki van kapcsolva a drasztikus fényerőcsökkentéses dolog.)
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ha ez segít a döntésben, én is Omnia2-esről váltottam, és szintén nem voltam biztos benne, hogy jó döntés lesz-e. Hát jó lett!
Körülbelül azt az érzést képzeld el, amikor masirozol az utcán egy jó kis Opellel, amivel nincs bajod, de egyszer csak megadatik a lehetőség, hogy lecseréld egy Audi A6-osra... te sem váltanál vissza biztosan.
Nyugodtan vedd meg, csak utána győzd megkeresni az állad, omnia2-es után számomra igazi felüdülés volt. Sőt a minap mutattam egy ismerősömnek, akinek o2-ese van, le volt akadva, hogy mennyivel gyorsabb és használhatóbb az ő agyonmoddolt telójánál.Még mindig nem próbálta más is a JPG-t?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz magyarattila #39533 üzenetére
Mindent le tudsz vele menteni. Jegyzeteket, angry birds állást és háttérképeket biztosan, telefonszámokat nem tudom, azokat google accról szoktam szinkronizálni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Csak én voltam olyan bátor, hogy tegnap bevállaltam egy JPG főzetet, vagy ti tudtok valamit, amit én nem? Valaki írta, hogy nagyon merül, igaz csak tegnap este óta van fenn, de cáfolom, éjszaka 8-9%-ot esett a töltöttség úgy, hogy végig ment a wifi, úgy felejtettem, repcsi mód se volt bekapcsolva. Valamint ezen kívül erősebb a wifi jel is, a hálózat térereje is mintha jobb lenne, gps-t még nem próbáltam. Gyorsnak gyors, JS3-ról váltottam (Doc 9.1.4).
Most először kipróbáltam, hogy miként reagál, ha wipe-os docot teszek a korábbi doc-ra, és nem kapcsolom ki a lagfixet: nem volt vele baja, csak a system-et kellett visszaállítani ext4-re, a többi megmaradt. A root jogom nem működött, pedig volt superuser, cwm-ből újraaktiváltam, azóta jó.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hallottátok, hogy 1 hét múlva megint támadnak a mérges madarak?
Gyorsan utánanéztem, nem csak iOS-re jön.
-
A_ScHuLcZ
addikt
9.1.3-as Doc-ig semmi gondom nem volt, tök jól bírta az akksi, viszont 9.1.4 óta úgy merülök mint atom. Megjegyzem mindig 100%-ra töltött akksival romolok pont emiatt, hogy ne, vagy csak minimálisan másszon el, ennek ellenére 9.1.3->9.1.4 váltás óta kb a felére csökkent az akksi élettartam, 1 óra alatt nyugalomban lazán megzabál 6-7%-ot.. Próbáltam többször felrakni, csináltam tiszta JPU-s installt is, kerneleket cserélgettem, semmi változás.
Már csak az akksi kalibrálásban bízok, hátha az helyrehozza. Reggel vettem le a töltőről, sajnos elfelejtettem battery resetet nyomni. Az adatkábele nálam van, azzal vissza tudom tölteni 100-ra, így is megcsinálhatom szerintetek? Már csak azért, mert úgy tapasztaltam, hogy ez gyengébbre tölti az akksit, mint a hagyományos töltő, hiába ír ugyanannyit töltöttségi szintre."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz rene0619 #32921 üzenetére
Ne felülírd, hanem töröld a tartalmát, és úgy másold vissza a régi tartalmat, a felülírás nem mindig működik..
Vagy legalább az nv_data.bin-t töröld!
Esetleg megpróbálhatod még visszatenni az nv_data.bin.bak-ot, hátha abban van az eredeti IMEI-d. Elvileg az egy mentés a korábbi nv_data-ról, mielőtt módosult.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van végleges K13A!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #32912 üzenetére
Csinálj tesztet izibe, kíváncsi vagyok rá nagyon!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Konyha nem működik, nem csinálja meg a főzeteket...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hát ezt nem hiszem el, csak pár napig nem voltam, és máris +1000hsz azóta, mi történt itt? Nincs is friss rom a konyhában!
Más: 1 hete tettem fel 9.1.3-ra a 9.1.4-es Doc-ot, azóta első perctől kezdve merül mint atom, előtte nem volt ilyen. Csak úgy viszonyításképpen: tegnap du 2kor lehúztam a töltőről, volt 1 kis angry birds, az levitte kb 90%-ra, de ezután már nem is használtam csak le volt téve az asztalra. Este buli, oda nem vittem, maradt az asztalon, ma meg mikor felkeltem az fogadott hogy akksi lemerült. Na most ez a korábbi romoknál nem volt ilyen, ott még kb az akksi fele megvolt ilyen esetben ha nem piszkáltam, szóval ennyire brutális a különbség. Lehet felteszem újra..
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #31195 üzenetére
Kizárólag wipe-al szoktam romot cserélni, jobban bízok a wipe installban, tisztább, szárazabb, jobb érzés Csak nálam a sorrend: lagfix ki, wipe data / fr, wipe cache, davlik, majd megy az új rom. Időnként szoktam csinálni clean (JM9-es) telepítést is.
Már elgondolkoztam azon is, hogy rom felrakása után rögtön wipe-olok, de szerintem a Doc rom nem köszönné ezt meg nekem.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
1 kérdés, ami foglalkoztat:
Ha valaki áttér a JPY alapú romokra, ajánlott előtte egy full JPU repartitionnal, ez világos. De pl Doc romoknál is így van ez? Már csak azért kérdezem, mert Doc xda-n első hsz-ben clean install-nak egy JM9-es alapot javasol repartitionnal, én mindig azt használtam, nem a JPU-t.
Egyébként mindjárt felhúzok egy 9.1.4-es Doc-ot, mert ezzel a 9.1.3-assal olyan dolgok fordultak elő nálam, ami korábban egyik Doc-nál sem: időnként brutálisan elkezd akadni, és úgy sem marad abba, ha csinálok egy teljes memóriatörlést. Bár nem ez a jellemző, de időnként előfordul, és eléggé idegesítő. Na nem mintha a 9.1.3 és a 9.1.4 között olyan hatalmas különbség lenne, kb csak a bootanimációk, az érdemi változást talán az újabb kernel hozza..[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jelentem a tegnap kb 15 romcserének meglett az eredménye, kiszűrtem mi okozza a Barcode Scanneres hibát (FC-zik rögtön indítákor). A kérdésem az lenne: a scannernek mégis mi köze van az e-mail klienshez?!?!? Ugyanis attól hányja össze magát, hogy én másik kliensre szoktam cserélni rögtön a gyárit, amint felrakom. (a Nexus One hackelt kliensét használom, ennek oka, hogy ez nem kényszeríti rám exchange használata esetén, hogy minden egyes feloldásnál írjam be a jelszót, míg a gyári kliens froyo óta igen, bár 2.1 alatt még az sem tette.
Ötletem nincs miért zavarja a scannert, hogy másik e-mail-t használok, mert az is működik flottul, használom. Ha átcserélem a klienst, akkor már hiába rakom vissza a régit, lehet új romot rakni, hogy helyrejöjjön, ezt is kipróbáltam.Várok okos ötleteket!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #29561 üzenetére
Doc 9.1.3-at feltette már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Valaki írta korábban, hogy a Doc konyhában főzhető ZSJPE modem valamiben más, mint amit utólag rá lehet tölteni. Cáfolnám a dolgot, főzött romból kiszedett modem fájlt és a zsjpe különálló letölthető modem fájlt total commanderrel tartalomra összehasonlítva tökéletesen megegyezik. Kíváncsiságból kipróbáltam, gondoltam megosztom veletek.
-
A_ScHuLcZ
addikt
No nekilátok elolvasni a mai termést, addig is 1 kérdés: hogy lehet, hogy nálam a 8.1.1-es Doc, illetve a 9.1.2-es Doc alatt is eltűnt a kibővített power gombos menü? Csak a hagyományos, gyári romos 4 alap menüpont van benne, pedig pont ugyanazokat főztem bele, mint a korábbiakba, 7.9.5-nél pedig még működik, direkt visszaraktam, megnéztem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Gyakori romcserélgetőkhöz: ti is 100%-os akksiszinten szoktatok romot frissíteni, vagy csak kb 50% fölött? Mióta olvastam itt, hogy úgy lesz a legjobb az üzemideje az akksinak ha teljes töltésen csináljuk, azóta mindig úgy frissítek, de gyanítom ez nem igaz.
Battery wipe-olni mostanában nem szoktam, olyan sűrűn jönnek a friss romok, hogy nincs is időm ezzel foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz HUTCHDB #28771 üzenetére
Melyik verzió van fenn a voodoo-ból? 5.1 alatt működik csak tudtommal, az viszont nagyon szívja az akksit, SM kernelt javaslom inkább, azok is tudják M-től felfele!
LoJoCi:: EFS-t elvileg gond nélkül ki tudod menteni a legfrissebb root explorerrel 2.2 alól is, de az unlock kód generálással froyo alatt már lehetnek gondok, próbáld meg!
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz LoJoCi #28760 üzenetére
Pannonos és frissítettél 2.2-re KIES-sel?
HUTCHDB: egyetlen opciót lehet használni benne, és ez a hangerő növelése avagy csökkentése. Zenelejátszót elindítod és feltolod csumára a hangerőt. Ezután indulhat a voodoo app (marketról leszedhető) és beállítod a számodra megfelelő hangerőt, ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jó cikk, különösen az újaknak illetve azoknak javaslom, akik várnak a hivatalos froyo-ra még mindig.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Motaba78 #28656 üzenetére
Ja hogy gyári romot használsz még?
Ezt nem tudtam! Akkor javallott frissíteni egyet Doc-ra vagy Darky-ra. Én valamivel 12 előtt húztam le a töltőről, igaz ma sokat nem nyomogattam, de 88%-on áll még mindig, volt róla egy kb 10perces telefonálás is, 1 kis net, 1 sms. Tehát nálad nem okés valami, alapvetően nem lenne szabad ennyire merülnie a készüléknek.
Vagy ha semmi áron nem akarsz főzött romot (márpedig nagyon melegen ajánlott), akkor full factory resetet javaslom."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Motaba78 #28635 üzenetére
Én moddolt rommal használtam, de úgy sem voltam elégedett az O2-vel, nem bántam meg a Galaxy-ra váltást. Sebességben, felhasználói élményben és használhatóságban is többet nyújt nekem, mint a winmo. FRG-ék javasolták hogy vegyem meg, amikor pár óra alatt el kellett döntenem, ezúton is köszönet nekik!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #28542 üzenetére
Kösz a tippet, megnézem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz rankesz #28539 üzenetére
Nekem is az juttatta eszembe, hogy kipróbáljam a legfrissebb romon is, de csalódnom kellett. Viszont ha nem a rom, akkor vajon mi okozhatja, van ötletetek? Sztupy alatt még működött!
tariati: erre nincs valami jó tipped?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Barcode Scanner sem a Darky, sem a Doc romok alatt nem megy (az elején még benyomja az ismertetőt, majd mikor a kamerahasználatra ugranék, kényszerbezárással kifagy), különböző kernelekkel is próbáltam, illetve különböző romverziókkal, mindig wipe-oltat raktam fel, és wipeoltam is mindent telepítés előtt.
Másoknál állítólag megy, most akkor hogy is van ez?
(az lenne a baja, hogy sztupy-ra telepítettem, és nem jpu-ra az első darky-t?)"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nagy különbséget nem vettem észre a Darky és Doc romok között, sebességre ugyanazt hozzák és stabilitásra is, Doc-ban szimpatikusabb a testreszabhatóság.
Darky 8.1-et aki feltette, van érdemi változás a 8.0-hoz képest? (azon kívül, hogy másik kernelt használ)
(Doc valami nagy durranásra készülhet, azért vár ennyire a 8-as rommal szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Speedmod kernelben lagfix bekapcsolásakor ki kell választani a convert system-et is, vagy az nem szükséges hozzá? (én este megcsináltam azt is, elméletileg gyorsítania kellene) Tweakek közül még nem kapcsoltam be 1-et sem, nem tudom melyikeket érdemes. Most tértem át SM kernelre, eddig Voodoo-t használtam Darky 8 alatt, tegnap este főztem egy Doc romot, ki akartam próbálni ezt is már. Bár érthetetlen, hogy pl az SGS Tools amit belefőztem hol érhető el, mert nincs a programok között.
Ja meg hiányolom a Darky értesítőhangját, nekem az kell! Vega volt a hang neve, ki lehet vajon menteni valahogyan a Darky rom-ból?másik kérdés: gond lehet, ha én nem tettem fel az első Darky rom telepítése előtt full JPU-t, hanem közvetlen Sztupy 3.0-ra ment? A sztupy rom 512pit-el lett feltéve repartitionnal, ebből gondolom, hogy nem lehet gáz. (JPU-t azért hagytam ki, mert többen mondtátok, hogy mehet rá egyből, illetve nem volt kedvem vacakolni az elmászó PC-vel)
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az új Speedmod-ba (K12M) melyik tweakeket érdemes bekapcsolni? Van benne vagy 7-8
-
A_ScHuLcZ
addikt
Próbálta-e már valaki a tegnap FRG által linkelt WP7-es témát ráhúzni a telefonjára? Tegnap este próbálkoztam volna vele, de a Multi Live Wallpapers app-ot nem találtam sehol, a leírás szerint a Marketen ingyenesnek kellene lennie. Kerestem ott, Appbrainen és neten is, de nem találtam sehol, ötlet aki foglalkozott vele?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ma még nem volt időm a mai hozzászólásokat elolvasni, próbálta-e már valaki a tegnap FRG által linkelt WP7-es témát ráhúzni a telefonjára? Este próbálkoztam volna vele, de a Multi Live Wallpapers app-ot nem találtam sehol, a leírás szerint a Marketen ingyenesnek kellene lennie. Kerestem ott, Appbrainen és neten is, de nem találtam sehol, ötlet aki foglalkozott vele?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz bicsigabi #27735 üzenetére
A helyedben elfelejteném annak a programnak a használatát, 1 fokkal jobb lehet mint a KIES, de még így sem merném rábízni a 100ezres telót.. Olyan mintha program alól csinálnánk teljes windows frissítést mondjuk xp-ről win7-re..
Első hsz-t olvasd el, részletesen le van írva hogyan tudod megcsinálni, ha nem kapkodsz és figyelmesen olvasol, nem lehet elrontani. Ajánlom Doc és Darky romjait, veszett gyorsak és szépen is néznek ki, csak győzd majd a tempót!
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz csabám #27696 üzenetére
Összeraktam egy Doc-ot, már csak a témával vagyok bajban, de nagyon nagyban..
Amúgy Darkyra simán rá lehet tenni cwm-ből lagfix kikapcsolás után, meg ugyanígy visszafele is, ugye? (Voodoo van fent most)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ezt muszáj megosztanom veletek, én olyan jót mosolyogtam rajta, persze közben fogtam a fejem ezerrel, hogy ilyenek egyáltalán a szgép közelébe kerülnek...
Blade topicból:
sziasztok azert irok, mert van par gondom az uj kelzsoca rommal.
eloszor is miutan felraktam a hatlap mar nem akart illeszkedni a telefonra pedig le sem szedtem az elmult 1 hetben, viszont ahogy vegetert a rom flasheles egybol keletkezett 1mm res a telefon es a hatlap kozott.
tovabba a masik eszrevetelem, hogy mar masodszor esett ki a telefonbol az usb tolto holott 2.1 rommal ilyet nem csinalt.mindez azota kezdodott miota felraktam kelzsoca romjat, pls help!!!
Forrás: link
Hogy ON is legyek: most készülök feltenni az új Doc romot, Darky után azt is megvizslantanám.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Motaba78 #27311 üzenetére
Válts azonnal, nem fogod megbánni, én is O2-ről tértem át, és nagyon elégedett vagyok. Épp tegnap tett fel valaki ugyanilyen kérdést, amire válaszoltam is, hogy O2-ről váltson-e 2 napos telenoros Galaxyra, ami ma ugye már 3 napos, csak nem 85-ért vennéd?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Doc 7.5-ről tapasztalatok? Felrakta már vki?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Vajon lesz ma Doc 7.5? Kipróbálnám a Doc romokat is Darky után, de mivel mára ígérték, gondoltam megvárom azt.
Amúgy az akksi kalibrálást már bánom, hogy megcsináltam, ugyanis azóta 98%-ról indul, és 1 cseppel sem bír többet, előtte legalább rendesen 100-ról kezdett. Pontosan a leírás alapján csináltam, lehet megpróbálom még1x.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Motaba78 #27018 üzenetére
Én is Omnia2-ről váltottam, és szintén sürgős volt a dolog mert jó áron volt, előtte nemigen volt időm utánaolvasgatni. (mikor reggel elmentem itthonról, még nem is sejtettem, hogy egy SGS-el fogok hazatérni meló után ) Ha hallgatsz rám, nem vacilálsz, hanem cserélsz. Nekem személy szerint sokkal jobban bejött az Android, mint a winmo, a készülék pedig a most kapható egyik legjobb alap az Androidnak.
A 85 tényleg gyanús kicsit, nézd meg rendesen, mielőtt kifizeted! Bár lehet tényleg csak az van, amit a kollégák is írtak, megvették akcióban, és nagy haszonnal eladják. (én így vettem 90-ért a készülékemet októberben, de ez T-s, én kapcsoltam be először)
Egyedül annyi a hátránya az omniához képest, hogy ebben nincs vaku, ergó a sötétben fotózást el kell felejteni. Ellenben további hátrányokról nem tudok, csak előnyökről.
Remélem tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pár nap használat után nem vagyok túl elégedett a Darky rommal.
Az akksim kalibrálás után is marha gyorsan merül (sőt kalibrálás óta már nem 100, hanem 99%-ról indul töltés után, pedig a leírás szerint csináltam én is). Gyorsan merül alatt azt értem, hogy például fél óra filmezés kb 10-12%-ot lazán leszív belőle, FRG-nél sokkal jobban teljesített, ha játszom, az meg még jobban fogyasztja szerintem. Semmi nem fut a háttérben a launcheren kívül, ezeken már túl vagyok.
Másik ami nem tetszik benne, hogy bár a menü tényleg gördülékenyebb lett, és használatban is feltűnően smooth-abb, de nálam a fancy vagy a beautiful widget azért meg tudja akasztani. Valamint nem kicsit szaggat az angry birds azokon a pályákon, ahol most tartok, ezen le vagyok döbbenve! (nagymadaras 11-es epizód, reboot sem segít neki)Lehet betesztelek inkább 1 doc-ot, darky tetszik, de ezek elég zavaró dolgok benne, pedig wipe verziót tettem fel a korábbi darky-ra direkt.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Akik Darky romot használnak megnéznék, hogy náluk működik-e a Barcode Scanner app? (sima marketról leszedhető) Én 8.0-t használok, és csak kényszerbezárásom van, sztupy alatt működött. Nem a tévesen beírt 2.3.1 zavar be neki?
Kellene ez az app, mert ezt használja az Árukereső is, amit használtam rendszeresen."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz migabi24 #26087 üzenetére
Igen, sajnos csak a gyári launchernél szerepel a widgetek között.
Más alkalmazást tudtok ajánlani, ami ugyanezt csinálja, tehát widgetben mutatja a futó alkalmazásokat, és univerzális, nem launcherhez kötött?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ezt a 2.1-es Task visszajelző widgetet én is kerestem, de se Sztupy romjában, sem a 2.2.1-es Darky romban nincs ilyen widget, 3x is megnéztem. Kerestem Market-en, Appbrainen, neten, de sehol nem találom. Pls aki tudja, árulja el honnan tudnám beszerezni!
Erre gondolok, ami itt van a képen:
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz keIdor #25958 üzenetére
Google valóban figyelhetne jobban a gyártóira, de ez nyilván nem ilyen egyszerű. Bár ahogy olvastam próbál lépéseket tenni ez ügyben, kérdés hogy sikerül-e, kíváncsi leszek rá, félek, hogy nem, de szurkolok nekik.
iPhone-nak könnyű dolga van ilyen téren, mivel ők gyártják az oprendszert és a vasat is. Oké, hogy van náluk JB, de akkor már ugyanott tartasz, mintha a Galaxy-ra feltennél egy moddolt, gyors romot, az sem bonyolult, 10 perc alatt megvan kb, és ha mentettél előtte, bármikor visszaállíthatod.WP7-el nincs tapasztalatom, amit láttam belőle, az alapján nem nyerte el a tetszésemet (pedig korábban winmo 6.5-ös telefonom volt, Omnia2)
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz milanmylo #25957 üzenetére
Nem 7.0-ra tettem, mivel vonzott a kíváncsiság és tegnap ráértem, este feltettem a 7.8-at, erre rá kb 2 órával kinnvolt a 8.0, így gondoltam cserélek rögtön, még úgysem laktam be. 7.8-ra simán mehet a no-wipe verzió, mivel alig van különbség (ami nekem jól jött benne az a BLN support az új kernelben).
7.0-ra én wipe verziót tennék, mert ott több a különbség, de szerintem felteheted no-wipe-al is, ha nagyon nincs kedved újra pakolni, állítgatni mindent."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz keIdor #25953 üzenetére
Ellenben nagyon megkötik a felhasználók kezét, ha valamin módosítani szeretnél, nem tudod megtenni, míg ez az Android-ra nem igaz. Még zenét sem tudsz "csak úgy" felmásolni a gépre, ha hirtelen kellene. Oké, hogy jó a support, de milyen áron, és milyen megkötésekkel Szvsz nekem nem kellene, Android jobban eltalált oprendszer, ha teszel alá 1 jó vasat (lásd Galaxy), elég jó kis készüléket kapsz, még az (elvakult) szifonos ismerős is rácsodálkozott tegnap, mikor megnyomkodta 1 kicsit.
2.3.1 tényleg hülyeség és meggondolatlan volt Darky részéről és én sem értem mire volt jó (biztos a sok ginger skin miatt ), de az újakat legalább sikerült megkavarnia, illetve rengeteg hozzászólást generálnia.
8.0-t tegnap feltettem, mert a 7.0 után szerintem az a következő "hivatalos" a részéről, a többit tesztverziónak szánhatta, ha jól gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz schawo #25885 üzenetére
Nekem pedig van 1 ötletem: add el a Galaxy-t és vegyél helyette HTC-t vagy iPhone4-et, magadnak is, és nekünk is megkönnyíted az életünket. Úgy csinálsz, mintha muszáj lenne ezt használni.
Ne ijeszd el azokat, akik ilyen telefont akarnak vásárolni, mert igenis jó készülék, ha 100ból 1 embernek nem tetszik az nem mérvadó szvsz..
Nekem pont az általad említett 2 gyártó nem jött be annyira, ezért nem az ő készüléküket vettem meg, ilyen egyszerű!
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tárcsázót hál istennek visszarakta a régire, redőny átlátszóbb, akksi töltésnél nem írja ki hol tart (ha kihúzom 89-et mutat), hirtelen ennyit vettem észre.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz ForRedGlory #25786 üzenetére
Pontosan, csak töltésnél olyan, ne ijedj meg!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz budapestnite #25784 üzenetére
Full gyári marad, nyomjad neki nyugodtan.
ATM_automata azért írta amit írt, mert ez már tényleg rengetegszer ki lett tárgyalva itt, és elég lenne a kereső használata. De most már tudod, és legközelebb használd, mielőtt megkérdezed ha valami nem megy
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz budapestnite #25777 üzenetére
Ments le minden adatot (kép, zene, videó) ami kell a beépített memóriáról, aztán nyomj neki 1 full resetet, had szóljon: *2767*3855# ez tutira legyalul mindent, és lesz 1 alap 2.2-es froyo-d aminek jó lesz a sebessége.
Persze ha ez sem elég, akkor irány a 2.2.1, mert az megint 1 másik kategória.[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ja és a legfontosabb: B.Ú.É.K. Mindenkibe!
Ezentúl igyexem napi szinten követni a topicot, mint régen. Borzasztó volt ezt a sok fárasztó hozzászólást így tömören végigolvasni, és nagy respect a magnak, akik kitartóan segítettek még akkor is, amikor 324-edszerre megkérdezték ugyanazt.
FRG-nek külön eme remek első hsz megalkotásáért, jócskán kibővült, mióta legutóbb néztem, aki ez alapján nem boldogul, az tényleg ne fogjon bele a frissítésbe, nem rosszból mondom, a saját érdekében! Valamint tartom amit a kollégák vázoltak, sokan frissítenek a leírás alapján, csak akiknél megy gond nélkül, arról nem valószínű, hogy kapunk visszajelzést, tehát nem volt értelmetlen megírni, csak aki először csinál ilyet, az olvasson-olvasson és olvasson, ez után kezdjen csak bele, ha minden tiszta, nem egy 20e Ft-os telefonnal játszadozunk..muveszur: jól muzsikál a 32-es SD kari, tesztelted, teliírtad, visszaolvasható minden? Csak mert épp most készültem 16-ost venni itthon, de az 8500 pénz, meg is van rendelve, csak el kell menni érte, JJ Hunter ajánlotta, azt választottam. De ha ez a 32-es is jól működik, akkor lehet meggondolom, mennyi idő alatt ért ide?
Most pedig jöhet az új rom!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #25690 üzenetére
Én direkt beugrottam navitel boltba, tényleg lehet kapni De csak ha francia autóba akarod használni
Sikerült végigolvasnom ezt a cirka 7700 hsz-t, és még most sem tudom milyen rom menjen fel Darky 7.vmi vagy Doc 7 lesz, ezen még gondolkozom, reggelre megálmodom.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
El voltam maradva durván 1 hónapnyi hozzászólással (18ezer környéke), nem volt időm fórumot olvasgatni. Most viszont elkezdtem pótolni, de kezd sok lenni a szemét, az utóbbi hozzászólásokban már nem lettem okosabb, csak mindenki megkérdezi mindig ugyanazt, főként akik még nem romoltak soha (20677-nál tartok).
Tehát inkább megkérdezlek titeket, jelen pillanatban milyen romot ajánlotok? Nekem még mindig a 3.0-ás Sztupy féle van, de frissíteném. Ahol most tartok, ott a "gyári" 2.2.1 tűnik a legjobb választásnak lagfix nélkül, de mivel kb 3500 hsz van még vissza, azóta elég sok minden történhetett..[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #21026 üzenetére
nAndroid-ot csak külsőre tud csinálni, nem?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Na most fogom pótolni a kb 2000hsz-t, amivel le vagyok maradva, gondoltam ha a végére érek holnap frissítenék is majd, mert annyit már hallottam, hogy van új android. Erre nincs itthon 1 microsd kari sem, az enyémet eladtam az előző telefonommal, hogy majd veszek nagyobbat, de még nem vettem. sd kari nélkül nem tudok nAndroidolni, sőt szerintem frissíteni se..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz dancsuri #20363 üzenetére
Köszi, nem a 2.2.1 miatt kérdeztem, ebben a fórumban több mint 1 héttel le vagyok maradva, teli vagyok vizsgákkal, nem volt időm mostanában olvasgatni, még nem is tudok a 2.2.1-ről!
Barátnőm ZTE Blade-je miatt kérdeztem, mert ott is clockwork van, és lehet vissza kell vinni gariba.."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Gyerekek, mivel még csak mentésre használtam a nAndroid-od, visszaállításra nem, így lenne egy kérdésem, ez komplett rendszert képes visszaállítani minden telepített cuccal, beállításokkal az utolsó szálig, jól sejtem? Olyanra gondolok, mint a szgépeknél a ghost, hogy byte-ról byte-ra lement mindent, és képes ugyanolyan helyzetbe visszaállítani a rendszert a mentésből.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #18892 üzenetére
Én is Blade-n agyalok most barátnőmnek karácsonyra, nagyon megtetszett neki mikor az előbb mutattam a tesztet, most Samsung Monte-ja van, kell valakinek esetleg?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Csak érdekességképpen: ZTE Blade
Közép-felsőkategóriás Androidos telefon, t-nél domino csomagban 36ezer... Barátnőm már rendeli is!"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nekem meg nem volt a kezemben sima Omnia2, csak homokfújt!
Viszont volt egyszerre galaxym meg homokfújt Omnia2-esem kb 3 hétig, így össze tudtam hasonlítani, szerintem (én bnőm szerint is) az O2 jobban csúszkált a kézben. Hogy a hátlap anyagában van-e különbség, azt nem tudom, szerintem ugyanaz a kettő.Zsírosodás szempontjából egyértelműen az Omnia volt a jobb, a matt hátlapon szinte semmi nyoma nem maradt a fogdosásnak.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Én tőle vettem az előző telefonomat, egy Omnia2-est, annak is le volt homokfújózva a hátlapja szép mattra, épp most a 7végén adtam el. Szép volt nagyon, kimondottan tetszett, de használatban nem biztos hogy előnyös, szerintem jobban csúszott tőle a kezemben, mint eredeti hátlappal..
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Milyen memóriakártyát ajánlotok hozzá, amivel még gyors működésre képes? 16 gigásban gondolkozom elsősorban, de ha látok olcsón 32-est, akkor meggondolom. Eddig egy 8-as Nokia-val használtam, annak nagyon jó volt a sebessége (minimum class4-es lehetett) de azt elvitték az Omnia2-vel együtt, tehát most kéne helyette valami.
Tippeket is szívesen fogadok, hogy hol lehet jó áron jó kártyákhoz jutni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz tariattila #17733 üzenetére
Megcsináltam öket újra ebben a sorrendben, de semmi változás: wipe data/factory reset, wipe cache, davlikos izé, majd reboot, van 1 full default sztupy 3.0-m és továbbra is merül mint atom... Csak aztne hogy hw hiba és vihetem szervízbe...
Adjatok tippeket pls, mit próbáljak meg vele? Ha hazaérek újrahúzom rá a sztupy-t.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz rankesz #17709 üzenetére
Megvolt persze, még napokkal ezelött mikor feltettem a romot. Mondjuk visszagondolva a merülés csak ma lett ilyen durva, most kb 2perc/% zsebben is!! Nincs 1 órája hogy elindultam otthonról, akkor volt 58%, most áll 14en. Míg a csodálatos edge betöltötte a puszta közepén a ph oldalát, csak addig esett 4%-ot. A hozzászólás alatt 10et ment le, mindjárt kikapcsol, viccnek is rossz. A tegnap óta feltett összes appot töröltem már, tegnap még nem volt gondom az akksival.
Komolyan 1 rom újrarakáson gondolkozom már, de most épp vonatozok.. Lehet most csak 1 wipe data lesz belöle, az ugye jól tudom h a romot nem törli?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pls javasoljatok valami új romot a sztupy 3.0 helyett, ez annyira lassú a gyári 2.1 után, hogy az valami hihetetlen... Pontosabban változó, gyakoriak a belassulások, van hogy gépelek 1 szót, és csak akkor jelenik meg, mire a végére érek..
Lagfix van fenn, ext4re állítva, quadrant 1500-1600 körül ad, de nem érezni... Launcher prot már használni se merem, mert a twlauncher gyorsabb...Ötlet?
Arról nem is beszélve, hogy 3 órája húztam le a töltőröl, igaz azóta nyomogatom, de hogy 17%-ra lemenjen ennyi idö alatt, az azért kicsit erős...
up: 17%-nál zsebre vágtam, semmi nem futott, kb 30-40 perc múlva elővettem és 4%-on állt!
Egész nap 1x sem volt se wifi, se bt bekapcsolva, csak a mobilnetet használgattam, de nem folyamatosan, és tulajdonképpen kevesebb mint 4 óra alatt csontra merült, ez egy kicsit idegesítő...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pls javasoljatok valami új romot a sztupy 3.0 helyett, ez annyira lassú a gyári 2.1 után, hogy az valami hihetetlen... Pontosabban változó, gyakoriak a belassulások, van hogy gépelek 1 szót, és csak akkor jelenik meg, mire a végére érek..
Lagfix van fenn, ext4re állítva, quadrant 1500 körül ad, de nem érezni... Launcher prot már használni se merem, mert a twlauncher gyorsabb...Ötlet?
Arról nem is beszélve, hogy 3 órája húztam le a töltöröl, igaz azóta nyomogatom, de hogy 17%-ra lefoggyon ennyi idö alatt, az azért kicsit erös...
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Megvaaan, sikerült kiütnöm az exchange hitelesítést froyo 2.2 alatt, akit érdekel az eljárás, dobjon 1 privit.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudna nekem szolgálni valaki egy 2.1-es original Email.apk és egy odex fájllal?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van-e valakinek valami infója arról, hogy melyik másik telefonok Email kliensei működnek a galaxy-n, vagy egyeznek meg vele? Találtam 1 lehetőséget a 2.2 alatti exchange hitelesítés kiütésére, meg kellene hackelni az Email.apk-t, de sajnos az enyémet nem tudja, próbáltam, csak hibaüzeneteket dobál.
1 sráccal beszéltem xda-n, ő azt állította, hogy a Nexus One vagy a HTC Evo romjaiból kiszedettel működni fog, küldött is nekem 1-et, a hackelő program valóban megcsinálja a fájlt, de a galaxy nem tud vele mit kezdeni, ha az van bemásolva, akkor nem tudja elindítani az e-mail alkalmazást. Akkor se működik, ha csak simán bemásolom amit küldött hack nélkül. Factory resetet is próbáltam..Van-é valakinek okos ötlet, vagy infó az e-mail kliensről?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Vagyok, csak el kellett szaladnom gyorsan 1 órára. Szóval megcsináltam az ext4-et, gyorsulást valóban tapasztaltam, quadrant is jobb eredményt hoz most már: 1590
Bár az I/O rész még most is 20mp-ig futott, ennyivel gyorsabb lenne az ext2 a 4-nél? Mennyivel instabilabb, sokan használják a 2-est?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Oké, megpróbálom.
Még 1 gyors kérdés: a fájlrendszer beállításoknál van olyan, hogy Use NO-RFS asvanced (a=e4) ez az első 3-at ext4-re állítja, eddig ezt használtam. Így az utolsó 4 false-on maradt, de most felfedeztem, hogy az advanced menüpont alatt egyesével át tudom állítani azokat is, megcsináljam?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Oké, erről valóban volt, visszanéztem.
De ez a lassúság mivel magyarázható a lagfix nélküli 2.1 gyorsaságához képest? Tényleg iszonyat belassult, már-már undorítóan akad.
Tehát fájlrendszer átállít, majd utána wipe data, vagy csak a cache-t kell wipe-olni? (hallottam már mind2-t, azért kérdezem )"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest