Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz Gigabyga #2235 üzenetére
Ha nem problema, en egy masikat ajanlanek neked: Origo Gsm. Ok is normal afaskent aruljak a telefonokat mint a photo hall, vagy Speedshop, szoval nem alkalmazzak azt a bizonyos "afa kikerules " dolgot. Teljesen megbizhatoak ezaltal. Ok is magyar garisan aruljak. Annyi a kulonbseg, hogy ok nem tartanak keszletet, tehat meg kell rendelned es 1-2 oran belul hozzak. Ha van ceged, vagy ismerosod cegere ra tudod iratni a telelfont/szamlat, akkor mindenkeppen a 25%-os afas arral jarsz jobban, meg tisztessegesebb ut is mint a 0%. De szigoruan maganvelemeny ne vegye magara senki
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
verser233
senior tag
válasz Gigabyga #2239 üzenetére
Én csak annyit mondok, hogy vannak olyan üzletek(nem mindegyik ilyen) ahol olcsóbb de mikor rákérdezel kiderül, hogy azért az árért csak a telefont kapod meg az akksit slussz pássz. Én évek óta csak normál áfásan veszek , és akkor nem kerülök ilyen csapdába. Meghát tisztább dolog is szerintem. A témát részemről lezártnak tekintem, nem akarok ebbe mélyebben belemenni, mindenki vegye ott ahol szeretné, lelkiismeretére bízva.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Everman
addikt
válasz Gigabyga #2401 üzenetére
"Pont itt a bibi a iOS lófa******szomat csak úgy lehet testreszabni hogy itt heckelek ott hackelek össze vissza.."
Androidon már azért hackelnem kell, hogy memóriakártyára tudjak telepíteni, tudjak teljes Backup-ot készíteni, vagy vásárolni tudjak a Marketből. Ezek alapvetőbb dolgok, mégsem megy még alapból.
"ha meg valamit elbaszol akkor baszhatod a garanciát "
Látszik, hogy az életben nem láttál még iPhone-t csak fotóról
Ha visszatöltöd a gyári szoftvert, akkor a jailbreak nyomtalanul eltűnik, vagyis nem igen zavarja a garanciát. Ha meg nem tudsz szoftvert sem visszatölteni, akkor vagy be sem tudod már kapcsolni, vagy fizikailag sérült a készülék. Az első esetben a szerviz sem tudja ellenőrizni, hogy mi a helyzet, a második esetben meg eleve buktad a garit."mert elegem lett a szinkronizálásból meg hogy 1 zenét feltegyek rá..Androidot Rádugom gépre,mount és voálá mehet rá minden.."
Ennek nem sok értelme van.
Ha már rádugod akkor nem mindegy, hogy egy alkalmazásban bepipálod, hogy mit töltsön rá át, vagy kézzel másolgatod?Persze, ha majd egyszer a Google sync nálad is letörli az összes névjegyedet, mint nálam Desire-n, akkor még visszasírod a szinkronizálást a saját gépeden.
"Személy szerint én cáfolom az okostelefon címet is az iphone 3GS-től multitask és egyébb hiányosság miatt..."
???
"De úgy gondolom ez nem Nyálfón topic akinek az kell vegye szíve joga ha meg felnő és fontos neki a szabadság vesz Androidot.."
No igen, én is ezért váltottam Androidra, mert elhittem ezt a maszlagot, aztán kiderült, hogy több a megkötés és zártság, mint amit már megszoktam. 1.5 hónap után elegem is lett és visszaléptem.
Az azért fura, hogy az iPhone userek nem poénkodnak az Androiddal és készülékeivel. De a korlátoltabb egyedek azért nyálfónoznak. Igaz ez nem a platformról, hanem az emberről magáról szegénységi bizonyítvány. Ha a nevedben a 18 az életkorod, akkor azért ez mindent megmagyaráz
Mellesleg, ha nem személyeskednél és írnál totál baromságokat, akkor nem lenne ez a flame, mert abban az egyben egyet értünk, hogy mindenki azt vesz, ami neki szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz Gigabyga #2403 üzenetére
"Nekem egy szaros magicem volt,512Mb-al televolt minden szar progival,és nem telt be nem tudom mi értelme memkarira telepíteni.."
Az 512 nem a szabad tárterület, de ezt te is tudod, csak ködösítesz.
Desire-n konkrétan 133 MB a teljes szabad rész, ahova programot telepíthetnél, de ez sem igaz, mert a cache-eket is ide menti, így nálam 6-8 program telepítése és pár óra netezés után már nyávogott, hogy töröljek le valamit, mert nincs szabad helye. Konkrétan így használhatatlan fos az egész. A Galaxy S-nél ez azért nem érdekes, mert ott 2 GB van erre fenntartva, ami talán elegendő. (3GS-en több mint 3,5 GB alkalmazás van most fent.)"Meg csak várni kell rá Froyo-ra és meglesz az örömöd.."
Várjál rá türelmesen
".És tapasztalatból mondom Jailbreakelt nyálfónnál,hogy beszart valami a hacknél és hiába basztad rá a régit visszanyalt a fagyi...25e volt a szarvíz..."
Hányingert keltő egy stílusod van, mondták már?
Egyébként nagyon láma vagy, ha ez igaz.
Android készülékek esetén valóban van olyan, hogy nem visszafordítható a rootolás (pl. Nexus), de ez iPhone-nál egyáltalán nem igaz."Ezért tárolok mindent a simkártyán..ami meg olyan fontás szám,hogy nem tudok élni nélküle azt vagy fejből tolom vagy sinuszba benne van.."
Ez már nagyjából a vicc kategóriába tartozik.
Nálam pl. 410 névjegy van a készüléken, ezek zömében több telefonszám, cím, megjegyzés, e-mail, MSN stb. adatok vannak. Megnézném ezt hogy mented el a SIM kártyádra. Tudod, van aki valóban használja is a mobilját, nem csak a suliban villogni veszi"azért mert a névbe van 1 szám attól csak és csak annyi éves lehet."
A hozzászólásaid és a fogalmazás módod eléggé gyerekes, ha ennél idősebb vagy, akkor az eléggé égő rád nézve.
-
woodpaul
őstag
válasz Gigabyga #2525 üzenetére
Természetesen érdekel. Momentán a Desire jobban hajlok, de meggyőzhető vagyok. Jó lenne megtapizni a Galaxy S-t...
Szerk:
Eléggé halott ez a topic is, meg a tesznél lévő is. Mindenki elvesztette az érdeklődését, vagy ilyen sok az elégedett tulaj?[ Szerkesztve ]
Androidő
-
woodpaul
őstag
válasz Gigabyga #2529 üzenetére
Milyen panelhibája van a Desire-nak? 3D teljesítmény és kijelző előnyökkel tisztában vagyok, de ma volt lehetőségem Desire-t tapogatni és nagyon meggyőző. Persze, ha a Galaxy S is hasonló élmény, akkor azt veszem, főleg ha a Tré-nél lesz végre valami elfogadható konstrukcióban (80.000-nél nem fizetnék érte többet, MediaMania S csomagban, 2 év hűséggel).
Androidő
-
diamond1
tag
válasz Gigabyga #2654 üzenetére
nekem is ez volt rajta, és kétlem, hogy újabb gyártás lenne mint az enyém, amióta felraktam a jg3as firmet, nem nagyon tapasztalok lassulást, pedig a memóriát ugyanugy le tudom vinni akár 16 MB-ra is nem ettől függ. ezek szerint pedig jól végzi a dolgát az android.
amit még észrevettem hogy processzorhasználat sokkal kevesebb lett "alapjáraton" mint az XXJF3-mal. most 8-16% között ugrál, akkor meg 15-30% körül mozgott.
az aksi 9 óra alatt 0%-ot merült most este...
készenlétben nagyon jó.
viszont nem a gps, wifi vagy videozás eszi az aksit, hanem csak simán ha be van kapcsolva a kijelző, de az nagyon. nem kell hozzá a fent emlitettek használata, hogy percek/órák alatt több %-ot merüljön az akksi. -
tariattila
veterán
válasz Gigabyga #2658 üzenetére
tényleg nem kell/szabad formázni... Li-ion/polymer akksik halála a lemerítés is...túltöltögetni sem kell... nincs formázási időszak csak egy max kapacitás elérési idő... ha kell fel lehet dobni 10-20percre is vagy egy két órára...semmit nem jelent...
A kikapcsolvatöltés is csak urban legend...Szóval a térerő rendben van azt mondod......huhhhh....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Gigabyga #2667 üzenetére
és mennyit neteztek vele? gondolom a flash eszi rendesen....de ezekszerint lehet állítani a böngészőn és így csökkenteni az adatforgalmat?
mindenesetre kell majd egy nagyon jó adatforgalom számláló, ami lehetőleg külön számolja a 3G és wifi adatforgalmat. létezik ilyen?
illetve jó lenne ha pl estére ki is lehetne kapcsolni az adatforgalmat a picsába
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Gigabyga #2929 üzenetére
én nagyon benyaltam ezekkel a tokokkal A Gimmic-be nem fér bele a telo, hiába 2 centivel nagyobb a tok, az Enigmának meg a belső varrása sz@r,mert az aljától másfél-2 centire ér véget a bélés, uh azt sem tudom használni nem tudom, erre is érvényes az az eu szabály, h ha 3 napon belül (vagy 5-6? nemtudom pontosan) visszaviszed a terméket, akkor visszakapod az árát?
A tokodnak mi a neve golla micsoda? Most a MM-ban néztem asszem a gavin tokba fért úgy bele, h kicsit volt passzentos, a westendben a samunál a csaj most már 1-2 hetet mondott, h lesz tartozék, kb másfél hete a srác 1 hetet mondott, nemtudom, h mikor lesz végre egy épkézláb tokom, h el tudjam tenni a telot
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
diamond1
tag
válasz Gigabyga #3006 üzenetére
Nem ironikus. Nekem is az volt rajta. Banom hogy flasheltem. W
ww.samsungmobiles.comitt kikeresed a galaxy s-t, es itt latni fogod ha van hivatalos firmware amit fel lehet rakni kiessel
szerk. Ez az a peldany amit tutira tudok hogy lehet frissiteni majd a kiessel. Azert a legfasszentosabb
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Gigabyga #3258 üzenetére
Na milyen a widget? Én mondjuk megvettem lóvéért, mert először nem találtam meg sehol
Próbáltál már letölteni az órához témát? Nekem valamiért nem akarja, folyamatosan írja, hogy download,download,download,download... és nem csinál semmit. Mondjuk lehet az oldalukkal van a baj, mert az is baromi lassan jön be. Egyik ablakot berendeztem ezzel a cuccal, jól néz ki. Ha rákattintok az időjárás widgetre, akkor előtérbe hozza animálódva az animálódó időjárást és a 3 napos előrejelzést.SMS-re? Szét kell nézni, még néztem. engem jobban izgatna egy jó MSN progi, mert amit feltettem (msn live messenger) az offline-nak mutat másoknál, hiába állítom be a telón, hogy online legyek). MSN-t tudsz valami jót?
szerk: a letöltéses para megldódott, az oldalukkal volt a gáz, de már tudom skinnelni az órát is. Húh, rengeteg skin van, nem számoltam de több száz, és mind elég jók. Faxa program. MSN progi még kellene valami jó. Valaki?
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
-
koxminator
senior tag
-
dorkababa
aktív tag
-
Rolesz92