Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Harti
senior tag
válasz ATM_automata #25774 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Campona-ban lévő Samu márkabolttal, teljesen elégedett voltam a hozzáállásukkal, ők is említették, h sokkal jobban járnak a Telenorosok, ha márkaszervizben frissítenek, le is dumáltam velük, h holnap viszem be a telót és megcsinálják. Csak azon lepődtem meg, h másfél órát kell rá várni, valaki tudja, h miért?
Köszi az infókat ATM!
-
budapestnite
csendes tag
válasz ATM_automata #25783 üzenetére
Nem akarom szétbuherálni a telefonomat, annyit kértem, hogy valaki írja meg, hogyan reseteljem le. Nem kell ezért senkinek se a fejét letépegetni, elég, ha valaki normálisan válaszol. Ennyi.
-
budapestnite
csendes tag
válasz ATM_automata #25778 üzenetére
Kies-sel raktam fel.
-
csabám
addikt
válasz ATM_automata #25778 üzenetére
Pedig kell Ott próbáltam. Rákérdez h akarom e törölni a fiókot, mondom igen, erre bedob egy újabb szöveget, h az adataimat használja néhány program és állítsak vissza mindent a gyári állapotba.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz ATM_automata #25772 üzenetére
Köszi, én is a törlésre gondoltam rögtön, csak úgye nem engedi amíg vissza nem állítom a gyári beállításokat. . . És ezt nem akarom, ma laktam be a telót, semmi kedvem megint mindent előröl csinálni
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Harti
senior tag
válasz ATM_automata #25751 üzenetére
Én is KIES-el frissitettem le, nem is lett jobb, viszont rosszabb igen.
Találtam itt a forumban egy szerviz kódot ami jót tesz frissités után, azt tegnap be is irtam és mindenemet letörölte a telóról.
Ugy érzem ettől most sokat javult, de ahogy látom mindenki a 2.2.1ért hajt mert az az igazi, ezért kérdeztem.
Mi többet tud adni a szakszerviz ha oda viszem be frissiteni? Van értelme igy h már KIES-ről megtettem?
-
Bagan
aktív tag
válasz ATM_automata #25740 üzenetére
Akkor jo, megnyugodtam
70%ig zuhan mint allat, de megall valoban. 66%on vagyok, de innenol szerencsere alig akar mozdulni.
7.8 alatt kivancsi vagyok milyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
válasz ATM_automata #25055 üzenetére
Jobb klikk a fejre és felugrik a kép urljének mentése. Azt képként belinkeled azt joság.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
keIdor
titán
válasz ATM_automata #25075 üzenetére
És az a poén, hogy odáig, hogy imei, meg "öccázherc spídmódhárdkórkernel kettőötven a" még el sem jutottam. De amíg nem muszáj nem is akarok ezekről tudni...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
migabi24
nagyúr
válasz ATM_automata #25072 üzenetére
Be lehet fejezni, én legalább a témához szólok hozzá, ennek az írásodnak semmi értelme nem volt, köszönjük
-
keIdor
titán
válasz ATM_automata #25070 üzenetére
Elképzelhető, mondom sietek, mert már nagyon unom, hogy fél délután a telefonnal "kell" foglalkoznom. Meg nekem most ez megint új, hogy 2e, 3e meg aláírt zip, nem aláírt zip...
Ugye ezt írtam múltkor... ha valaki nem nézi naponta, hogy mi van ennyire lemarad.
Nekem meg nem ez az életem, hogy ennyire kövessem, minden nap XDA-t olvassak...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ATM_automata #25007 üzenetére
windows MyPhone szinkronizálása gmail-lel:
by DarkGubi, akinek ezer hála!1.) ezt a programot kell először letölteni.
2.) majd ezt.
pontos leírás itt található
3.) ekkor kapunk egy virtuális windows-os mobilt, amellyel összeszinkronizáljuk a MyPhone-t.
4.) ezután ennek alapján pedig mehet a gmail fiókra a névjegy, sms, e-mail, stb.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
keIdor
titán
válasz ATM_automata #25004 üzenetére
Pedig a WP7 is olyan, mint az iPhone. Annyi a különbség, hogy 1 vas, sok gyártó, de megkötött kezekkel. Ezt kéne csinálni a Google-nek a Microsoft után.
A frissítések meg mindig, egyszerre jönnek majd.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bavid
senior tag
Szerintem nem lenne jó, ha eltűnnének a gyártók módosított felületei, a TW3ban pl van pár elég hasznos funkció, aminek igencsak örülök (sense-ben ugyancsak) Szóval egy alap androiddal szerintem kevésbé lennék boldog.
Más: O.O
-
debrejo
senior tag
Tökéletesen egyetértek. Amit viszont szerintem nem vesznek figyelembe az Androidos gyártók (kivéve a gugli), hogy az átlag felhasználónak, amilyen én is vagyok, fingja nincs a moddolt romokról és azok helyes használatáról, magyarul hogyan alkalmazzuk anélkül, hogy téglát csináljunk a telóból. Biztos vagyok benne, hogy még mindig jóval több olyan user van, aki azt mondja, én hivatalosan frissítek, bízom abban, hogy a gyártó kidobja a frissítéseket, elvégre nem középkategóriás telefont vett. Amikor viszont látja, hogy a gyártó baszik rá kiadni ezeket a frissítéseket (abba ne menjünk bele, mik az okok, az átlag felhasználót alapul véve az pont leszarja a hiba okát, csak azt látja, hogy support a béka segge alatt), lehet elgondolkodik azon, hogy legközelebb vagy csak guglidroidot vesz, vagy méginkább áttér más oprendszeres telefonra (win7, iOS). Mindezek ellenére én úgy döntöttem, hogy veszem a fáradtságot és utánaolvasok hogyan kell normálisan futó rendszert tolni az SGS-re, ha kell megkérek valakit hogy segítsen, de nem fogok más os-re áttérni. Szinte biztos vagyok abban is, hogy lesznek jópáran akik egy életre megutálják a droidot ezek miatt, főleg ha a kezdeti lelkesedéstől vezérelve téglává alakították.
-
Leonardo91
senior tag
válasz ATM_automata #25007 üzenetére
Na akkor ki is próbálom köszi
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ATM_automata #24998 üzenetére
talán meglesz a megoldás. igaz nagyon bonyolult, mert hasonlóan zárt a rendszere a windows mobilnak (myphone), mint az almának, csak windows mobillal lehet elvileg szinkronizálni.
most van folyamatban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24998 üzenetére
Darky 7.0 alatt ha Opera Mobillal bongesztek es be van dugba a headset, aztan megnyomjatok a heasset gombjat, megjelenik a szamitogep viagabol ismert...hm...titok, probaljatok ki
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24989 üzenetére
Hat ha a 185cm annak szamit, akkor ok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ATM_automata #24992 üzenetére
nem, semmilyen lehetőség nincs arra, hogy fájlba tegyem. sajnos
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24927 üzenetére
Cirka 2 óra és elválik mennyit ér a jpa wifi driver... Megcsinálom ugyanazt a tesztet, amit tegnap, most tart kb 4 óránál, bár már nem írom 25 percenként, mert értelmetlen. Tegnap csak azért írtam sűrűbben, mert kíváncsi voltam melyik fázisban fogy jobban a telefon, de az egyértelmű lett, hogy az elején.
Tegnap elment ugye 335 percet, ma remélem meglesz a 400 perc is
Igaz akkor hajnali 2-ig fent kell lennem kb, de leszarom, idén már nincs meló -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz ATM_automata #24931 üzenetére
PDA: I9000XWJM2
PHONE: I9000XJM1
CSC: I9000OXXJM1
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Leonardo91
senior tag
válasz ATM_automata #24927 üzenetére
én is wipe-val raktam fel a 7.6-ot és eddig tökéletes
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Lall
veterán
válasz ATM_automata #24913 üzenetére
Ez azért van, mert a Darky 7.5 (mint az xda-s oldalon is írták) átírja a product codot XEU-ra. És XEU-val a SamuApp 22 appot lát.
Az XDA-ról:
CSC Fix [XEU - All Samsung Apps]wE-En: Melyik apk-ról beszéltek ami beszerezhetetlen?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
brumesz
aktív tag
válasz ATM_automata #24915 üzenetére
nem szedi le :/
próbáltam más ilyesmi progit is, de nem csinál vele semmit.cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
JJ hunter
aktív tag
válasz ATM_automata #24913 üzenetére
köszi szépen a választ esetleg vki romupdate nélküli megoldást?
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
meekrab
tag
válasz ATM_automata #24896 üzenetére
Le lehet sd-re menteni. Kiprobalom koszi a segitseget.
Orok hala e.vid!
[ Szerkesztve ]
-
meekrab
tag
válasz ATM_automata #24889 üzenetére
Hnap cserélik a telefont(térerő gondok) és azt szeretném, hogy a mostani galaxyról valahova a névejgyeket lementeni, holnap az újra pedig rárakni.
-
kissandras20
aktív tag
válasz ATM_automata #24883 üzenetére
Majd ha lekopik, veszek újat.
Nekem azért tetszett, mert volt hozzá fólia is, meg így együtt még nem volt annyira vészes az ára.
Meg ne gyártási költségbe számolj, mert a 800 Ft-d körülbelül annyinak felel meg... -
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24883 üzenetére
Akkor add el nekem 400Ft-ért azt ott
-
rankesz
veterán
válasz ATM_automata #24877 üzenetére
Alapból sajnos nem tudja, de pár hete mikor ez feljött valaki linkelte a megoldást, keress rá szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #24599 üzenetére
mi ment fel a driver vagy a 7.5??? ( csak mert abban a jpa wifi van...)
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #24595 üzenetére
szerintem neked is segítene a JPA wifi driver...
nekem megváltás a jpy-hoz képestkutkut! tökmindegy, hogy gyári vagy custom... a rom alap a befolyásoló tényező...
a jpu/jpx/jpy mind hasonlóan zabál...
a 7.5 Darky´s is JPA wifi drivert használ nem? rakjátok fel azt...nekem a Doc 6.2-n is ugyanolyan változást hozott...
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz ATM_automata #24595 üzenetére
Akkor miért ilyen jó?
A gyári romokkal ez jobb?
És a "gyári" 2.2.1-el milyen ehhez képest?FRG:
Sokallom. Nekem (JM7) 3-5%.[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Bavid
senior tag
válasz ATM_automata #24544 üzenetére
dec. 29 11:00 Verekedés
Na még egy kicsit a kernelekről, tehát mondjuk felteszem a speedmodot, de nem tetszik, vagy bármi nem jó, utána simán, ugynaúgy felmehet a helyére a CF-Root? vagy a voodoo? És vissza?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24544 üzenetére
Frankó a naptárad, én is használtam, viszont a helyedben feltenném az "animated weather pro" progit és akár így is kinézhetne az óra, illetve az időjárásos cuccok:
Persze ez megint ízlések és pofonosztások... -
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #24542 üzenetére
én videotelefonáltam SGS-el Fring-ről Fringre... de mindegy is
TNash: én azt gondolom erről, hogy a Kies csak a systemet frissíti a data részt nem (kb mint egy cwm-es no wipe rom)
ami 2.1-ről 2.2-re átállásnál már elég sok anomáliát okoz (nem is értem ezt hogy gondolták a kedves fejlesztők csamcsungnál...)első körben egy FR mindenképp javallott
[ Szerkesztve ]
-
Ap3x89
aktív tag
válasz ATM_automata #23033 üzenetére
elvileg 2.1 es szabvány szóval akkor működnie kell. köszi a választ.
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Goatman
aktív tag
válasz ATM_automata #23027 üzenetére
Gyári alap szerintem, nekem legalábbis az, és én is ezt az üzenetet kaptam a Kiestől az imént. (telenor szintén)
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
ambrusg
csendes tag
válasz ATM_automata #23027 üzenetére
Minden gyari. Nem buheraltam meg semmit.
-
legenda
válasz ATM_automata #22284 üzenetére
ezzel erôsen vitatkoznék, probléma csak a nagyon régi tp-link routerekkel van/lehet, a 7-es szériától minden szempontból ajánlott kategória - mint a router ajánlós témában is látható - nagyon sokat üzemeltem/állítottam már be belôlük, és minden környezetben remekül dolgoznak! a galaxy s is azonnal ugrik fel rájuk - akinél nem, ott router beállítási - vagy inkább elállítási - hiba van/lehet, ha nem mobilos... amúgy nézted már, hogy milyen hardveres kiépítéssel bírnak az újabb szériás tp-link routerek?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cousin333
addikt
válasz ATM_automata #20194 üzenetére
A cikk írója azt fejtegeti, hogy szerinte miért nem lesz 2.3 a GalaxyS-re (valljuk meg, van is benne ráció). Viszont frissítésként szerepel ott egy indiai samsungos Twitter bejegyzés (tehát amolyan félhivatalos infó), ami szerint meg lesz. Mondjuk nem a jövő héten, az is biztos...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
dancsuri
veterán
válasz ATM_automata #20192 üzenetére
Indexen irják, baj volt a T-mob 3G-vel
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
keIdor
titán
válasz ATM_automata #20192 üzenetére
Akkor lehet lesz@rhatom a P Code-t? Engem nem zavar ha marad KOR... gari úgyis megvan oldva ha bármi lenne...
Gengi: Hackelt úgyis lesz, inkább az a zavaró, hogy 5-6 hónapos terméket már leszarnak.
ATM: Leírják, hogy szerintük miért nem lesz, mert ugye saját magukat lőnék lábon a szolgáltatók, ha hosszú lenne a support idő, mert akkor kinek kéne az új? Ez egyébként gusztustalan egy megoldás lenne, de írják alul, hogy a Samsung bejelentette Twitteren, hogy jön a 2.3 hivatalosan is.
Egyébként az új csúcsmodell szerintem csak tavasz környékén fog jönni Galaxy S 2 néven és Orion SoC-al. Szóval az még arrébb van. A Nexus S nem igazi utód, az a Google telefonja, csak a Samsung gyártja. Nexus One-nak sincs köze a Desire-hoz, csak a HTC gyártja, de amúgy a Google-é az is.
Szabesz: Nagyon úgy néz ki. Köszi!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #16316 üzenetére
vannak sokan! nem olvasol? nekik egyiküknek se megy...
2.1-en nem megy!
2.2-őn megy!csabám regisztrálj! és utána itt/így
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz ATM_automata #16196 üzenetére
Az ügyfélszolgálatos szerint kötelező lenne kapni eredeti garanciajegyet is...
-
keIdor
titán
válasz ATM_automata #15586 üzenetére
JPA, JPP, JP4
tariattila: Kilőttem a JavaScript-eket, szerintem így használható. Bár marha messze van még így is az ájfon féle "smooth" érzéstől...
2.2-n Skype tökéletes működik.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kutkut
addikt
válasz ATM_automata #15147 üzenetére
Ilyen problémám nekem is van. Hogy és mit kellene beállítani?
Meizu MX3 32GB
-
sztrogoff19
tag
válasz ATM_automata #13219 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe matt22 fórumtársunk #12450 sorszámú hozzászólását, ott igazán f@szán leírta, hogy neki hogy sikerül mindig csatolni a telefont. Ha esetleg a mostani is megadná magát.
Frissítés pedig még valóban nincs, sebaj előbb-utóbb lesz. "...so oder so", ahogy Hitler mondta anno
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz ATM_automata #13217 üzenetére
Üdv ATM_automata,
megnéztem neked, nálam semmi gond működik rendesen. A telefonon (ami T-s) JM1/JM2 van, a lapitopin Vista, a Kies pedig az a verzió, amit a PDAFC-ről töltöttem le, kicsivel több mint egy hónapja (tehát nem a legfrissebb, bár eddig magától nem ajánlott fel frissítést).
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #11503 üzenetére
szerintem a skype jól írta meg de ez a samuféle androidfeldolgozás egyik voipos cuccnak se ment le a torkán...
netán a skype fejlesztők dolga lenne, hogy ahány androidos telefontipus annyi féle verziót írjanak meg??
mert akkor még kell egy kis idő mire stabil lesz.
kell az androidnak ez az ezerféle verzió és kezelőfelület... -
woodpaul
őstag
válasz ATM_automata #11364 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, még eredeti, T-Mobile-os FF végű ROM van az enyémen.
Androidő
-
TwentySix
aktív tag
válasz ATM_automata #11364 üzenetére
Ugy nez ki, csak 2.2 alatt mukodik, 2.1-es ROM-nal nem is kapcsolodik.
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #9291 üzenetére
nálam EDGE van... abból is néha csak éppenhogy... de ha csatlakozni tud akkor teljesen jó sebességgel lehet netezni...
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #9030 üzenetére
És azóta nem javult a helyzet? Nekem is az első hetekben izzott de azóta nem...
mumk: htc-vel nagyon pozitivak a tapasztalataim...hd2/desire...
Gps/wifi világbajnok...remélem az új szépség is hagyományörző lesz...
De a súlyától borzongok így látatlanba... -
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #8946 üzenetére
Inkább nem írok rá semmit, mert ban lesz, pedig csak a véleményem írnám le, igaz az velős
-
zole72
tag
válasz ATM_automata #7209 üzenetére
Bekapcsolom a telón a wifit de nem csatlakozik.
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #7200 üzenetére
én is nagyon sajnálom azt a vicces hsz.-emet, hogy ment a kukába...
de mivel a szövegkörnyezete megszünt így jogos...mivel anélkül értelmetlen maradt volna...
még jó, hogy önmagában nem volt durva és bántó senkire nézve... huhhhhh
de tényleg kár belemenni ilyen értelmetlen vitákba... bocs az off-ért!amiért írom ezt a post-ot az az, hogy tanuja voltam/vagyok, hogy aki megérdemelte volna és tulajdonképpen kezdte ezt az egész uszítást az megint megúszta...
mivel már kínosan ügyel arra, hogy ne legyen sértő és személyeskedő! ravasz és alattomos dolog...tudja, hogy mi a reakció arra amiket ír... én ezt is büntetném
inkább az ő sok-sok off műsorát töröltem volna...most, hogy megcsinálta a fesztivált persze markába röhögve tovább ált...
"bátor Sir Robin úgy futott mint a nyúl..."[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ATM_automata #7000 üzenetére
Végül nem vacakoltam az importálással, egyszerűen BT-on átlőttem a kontaktokat.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ATM_automata #7000 üzenetére
Wow! Oks, akkor így járok el.
Kollégám ma vett egy SGS-t, kb egy héttel később mint én, és az övén régebbi szoft van. Fura, biztos vmi elfekvő darabot kapott.
Viszont még egy info:
Frissítgettem össze-vissza, azóta a naptárban kiírja az aktuális névnapokat is. Ezt vajh' hogy tudnám reprodukálni egy másik SGS-en?
#nincsbennetarcsi
-
verser233
senior tag
válasz ATM_automata #6161 üzenetére
Én írtam tegnap,hogy ez a problémám megoldódott de nem programmal,hanem másik rommal: Samset1.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
GML
őstag
válasz ATM_automata #6161 üzenetére
Szerintem bármilyen képszerkesztő programmal lehet vagdosni a képet, csak tudni kell a méretét (ami a User manualban ofkorz nincs benne)
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz ATM_automata #5219 üzenetére
Na igen, ezt már tudom. De gyári romot honnan szerzek? Gondolom Galaxy S-hez nincs fenn a T oldalán.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Padam
aktív tag
válasz ATM_automata #5210 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy az Allee-ban a samsung szerviz nyitva van-e holnap es van-e nekik uj firmware?
-
bossvico
senior tag
válasz ATM_automata #5051 üzenetére
Én vettem egy szemüvegtörlö kendőt az optika boltba 390huf ért. Az is franko.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Padam
aktív tag
válasz ATM_automata #5062 üzenetére
ez jo volt haver is akar venni ilyen telot tuti nem szolok neki elore
[ Szerkesztve ]
-
Balilaci69
csendes tag
válasz ATM_automata #5048 üzenetére
ATM_automata!
Köszi a választ. Azóta bementem a Westend-be, de valszeg egy másik szervízes volt éppen, mert új volt neki amit mondtam, és miután ellenőrizte, akkor kezdte el lehúzni a cuccot a Samu szerveréről. Holnap visszamegyek hozzá a frissítés miatt.
A másik problémám, miszerint nem megy a mobil internet a készüléken, még nem oldódott meg sajnos, de ha minden igaz, akkor vagy a készülékben, vagy a SIM kártyában van a hiba. Remélem inkább ez utóbbival van gond.
-
zatuk
csendes tag
válasz ATM_automata #5048 üzenetére
Ez esetben én értettem félre, viszont tényleg elég röhejes.
-
Inarus
addikt
Inkább minden elsőként nem symbianos készüléket birtokló okostelefon-tulaj...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Én nem aludtam el, sőt még 07.15 óta egyszer sem volt gondom a reggeli ébresztővel
-
redXIII
senior tag
válasz ATM_automata #5055 üzenetére
csak azért kérdem,mert az 1ik ismerösöm kb 1 hete vett valami htc-t,és állitólag azt mondták neki hogy ugyanúgy ki kell sütni,mint régen.csodákoztam én is,de gondoltam azért megkérdem És hivatalos boltban,szolgáltatónál))
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Biszmark
csendes tag
válasz ATM_automata #5051 üzenetére
Köszi a választ és bocsi mi9ndenkitöl a helyesirási hibáűért
-
Balilaci69
csendes tag
válasz ATM_automata #5030 üzenetére
A telcsi verzió kódját megtaláltam a beállításokon belül, de a többit hogyan lehet kiolvasni?
A gyári frissítés gondolom nem számít rootolásnak, de jó lenne tudni, hogy miért? Mert minden benne van, és nincs kiszemezgetve olyan amire nincs az embernek szüksége? Egy szó mint száz mitől rút a root?
Amúgy nekem egy olyan problémám van, hogy a számhordozás miatt csak tegnap este éledt fel a SIM kártyám, de sajnos csak a telefonos funkció, a 3G az nem akar elindulni. Már néztem a beállításokat, és azok rendben voltak (Azóta állítottam rajta valamit, amit nem tudok visszavonni. ). Többször újra is indítottam, és így sem javult meg. APN-es progim van ugyan, de zölden virít, tehát ez sem lehet a probléma.
-
woodpaul
őstag
válasz ATM_automata #5030 üzenetére
Hm... És lebackupolják a tartalmaidat a telefonról, és a frissítés befejeztével visszateszik? Nem veszik el semmi (alkalmazások, beállítások stb)?
Androidő
-
milanmylo
aktív tag
válasz ATM_automata #4982 üzenetére
Üdv! Ha én a t-mobile-os telefonommal bemegyek ebbe a samsung szervízbe nekem is felteszik ezt a romot rá?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #4988 üzenetére
Először is: kali gratulálok!
Neked pedig csak annyit, hogy korai az öröm ugyanis a jm2 és jm5 rom is csinálja a wifi dolgot...igaz ez a jm5 három nap alatt csak egyszer produkálta...a végén még jó lesz...
A jm5 pakkban már a modem verzió is magasabb tehát a vezetéknélküli funkciókon csiszolhattak...de tesztelem és nem mondok rá inkább semmit...A 2.2 meg közel nem olyan kiforrott mint a jm2/5 egyenlőre...de szerintem egy két hét és jön valami...
-
t-real
tag
válasz ATM_automata #4982 üzenetére
Ez nem a legujabb rom ennel van tobb ujabb is pl jm5 vagy jg8...
Bar nem tudom h a T-s romok miben kulonboznek, lehet ok is a samsung-firmwares oldalrol szedik...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ATM_automata #4988 üzenetére
én már elég régóta nem várom/vártam a t-s szoftvereket sem a nokia telcsijeimre, sem pedig android esetében a feleségem spica készülékére...
a galaxy s esetében meg a 2.2 I9000XXJP3 illene már!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz ATM_automata #4986 üzenetére
nekem még az aláírásodban szereplő régebbi rom van rajta, de néhány napig tesztelgetem azzal (legalább a 3 cserés napig), aztán húzom rá én is a friss verziós szoftvert!
-
legenda
válasz ATM_automata #4984 üzenetére
igen!
mellesleg mostantól én is átköltöztem ezen részlegbe, mert vettem ma a t-nél egy galaxy s telcsit! (az n97 már a dobozában pihen... )
[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #4901 üzenetére
Alkohol és nő? Ja érthető is hogy bevált...
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #4892 üzenetére
Jó tudom, de nekem bevált
Amúgy meg a gépemen fent van a VLC, Kmplayer is, biztos ami tuti alapon -
Brian01
csendes tag
válasz ATM_automata #4892 üzenetére
Igen, a quicktime szépen gyönyörűen lefagy valamelyik videóknál, némelyiknél pedig kiírja hogy ő nem ismeri ezt a file típust. És még kékhalált is sikerült elővarázsolnia 2szer, pedig idejét sem tudom mikor történt ilyen a gépemmel utoljára.
Köszönöm a tippeket, megpróbálom azokat a lejátszókat!
-
Biszmark
csendes tag
válasz ATM_automata #4829 üzenetére
Köszi a segitséget azt hiszem sikerült ezzel az általad javasolt progival megoldanom (igaz nekem 3 pipálási lehetöségem is van )
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #4815 üzenetére
Engem a wifi b#sz szét most megint...
Az 1-es router csatorna se jött be...
Ma többször is csinálta mikor mászkáltam a ház körül hogy nem ment fel...
Mi a rák lehet... A routerünk is különböző...
Most manuálisan felcsatlakoztattam...kíváncsi vagyok valamire...a leszakadás nem csinálja már egy ideje...lehet mégiscsak szoftver? De akkor csak bizonyos routereknél?
Vagy gariztassam mégis? Vagy hivatalos froyoig várjak? Szerinted? -
Everman
addikt
válasz ATM_automata #4779 üzenetére
"én csak annyit mondtam, hogy 4 gen kellett ahhoz, hogy a cserélhető háttérkép, mint extra megjelenjen"
Az iPhone-nak nincs olyan widgetes home screenje, mint az Androidnak, az Applications menünek (ami alapból van az iPhone-on) meg Android alatt sem nagyon lehet hátteret adni gyárilag.
"Azt viszont örömmel olvastam, hogy az amerikai bíróság jogosnak ítéli a jóhiszemű jailbriket, ergo nem garancia vesztés."
Tévedés, garancia vesztés, viszont, jogilag az Apple nem támadhatja a jailbreakelő tulajdonosokat. Viszont mivel az EULA-t megsérted, így a garanciát elveszted továbbra is, ha bebizonyosodik.
De mivel ez precedens értékű, így ez nem csak az Apple-re és a jailbreakre, hanem pl Android esetén a rootolásra is érvényes."Ha az igények és nem a Boss egója után mennének, akkor sokkal innovatívabb és user barátabb készülékek születhetnének"
Ez szemmel látható és tapasztalható az iPhone előtti készülékek esetén, ugyebár
azóta meg valamiért mindegyik jószág iPhone akar lenni, a Galaxy S is biztos inkább valami Nokia készülékre hasonlít (kinézetre és szoftveresen) és nem iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
válasz ATM_automata #4793 üzenetére
Most pont letiltottak dijtartozas miatt a kimeno hivasomat ezert nem lattam igy. ezert kerdeztem a jovo hetet illetoen
-
Blaise
veterán
Mondjuk én az ilyen háttérképes meg multitasking dolog miatt nem voltam kiakadva, Jobs nagy suttyó, tudja ő, hogy mi az a funkció, ami be tudná lassítani úgy a telefont, hogy nem lenne ésszerű bekapcsolni, mert akkor nincs "twice as much amazing"
Játék,zene, film szerintem egy ilyen telefonnál szerintem kulcskérdés, a legtöbb ember ha már kiköhög 120k-t, akkor igyekszik aktívan használni ezeket a funkciókat.
-
joey04
titán
az amerikai bíróság jogosnak ítéli a jóhiszemű jailbriket, ergo nem garancia vesztés
tévedés. legális, de a garanciát bukod a jb miatt továbbra is. -
Blaise
veterán
válasz ATM_automata #4740 üzenetére
"Viszont az Android alapú rendszerekbe sokkal nagyobb potenciál van"
Ezzel csak a saját lelkiismereteteket nyugtatgatjátok már egy ideje Hiába van meg az erős architektúra meg 3D gyorsító, valahogy nem akaródzanak jönni a hiperszuper játékok androidra. Vajon miért? A legtöbb mobilos játékgyártó cég nem véletlenül kezeli elég óvatosan a platformot, túlságosan nagy a lefedhető készülékek köre, különböző felbontások, hardveres képességek stb. Ráadásul a Market elég nagy káosz, elég sok a "szemét" benne.
Lehet divatból szidni az iPhone-t mert az most a menő, de azért azt el kell ismerni, hogy egy fix hardver/szoftver + jó SDK + jó API leírások azért eléggé segítik a fejlesztők dolgát, nem véletlenül jönnek ki a jobbnál jobb játékok& appok iOS-re.
Moddolhatóság:
Ha valakinek volt már a kezébe jailbreakelt iPhone Cydia-val, akkor ha belenézett, akkor elég durván le lehet bányászni a rendszer mélyére, belepiszkálni mindenbe amibe nem kéne stb...UNIX-alap rulz.Szerintem az android nem jár rossz úton, vannak kifejezetten előremutató fejlesztések, de azért még van hova fejlődni
ps: nem vagyok iPhone fan és Android utáló sem, volt dolgom mindkét rendszerrel.
-
Dotcom
aktív tag
válasz ATM_automata #4764 üzenetére
"Kb 1 olyan embert ismerek a körülöttem lévő almások közül, akinek be van állítva pl. az, hogy a leveleit meg tudja nézni...a többiek csak villognak vele"
Ez itt a lényeg, a birkasereg...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
zola-
őstag
válasz ATM_automata #4768 üzenetére
Csak hát ezt meg azért nem értem, mert ha bemegyek a munkahelyemre, és ott nincs a gépen a drivere akkor nem tudom háttértárként használni? Valami nem oké....
-
zola-
őstag
válasz ATM_automata #4768 üzenetére
Persze így csináltam.Csatoltam is, de nem látja.Bár a driverek nincsennek fent.Lehet az a gond?Megpróbálom majd úgy is.
-
zola-
őstag
válasz ATM_automata #4765 üzenetére
Mit csináltam?
-
peterk
senior tag
válasz ATM_automata #4745 üzenetére
Nem akarom védeni az Apple-t - nem is lenne értelme, soha nem volt Apple cuccom -, de most nem azt írtad le, hogy miért jobb az android, hanem csak annyit, hogy kimondottan neked miért jobb az android. Én körülbelül ugyanennyi valós okot fel tudnék hozni a WinMo mellett, pedig abban gondolom megegyezhetünk, hogy eljárt felette az idő.
Attól, hogy google fejleszti, az android még egy mobil platform, amire meg kell írni az SNS funkciókat ugyanúgy, mint más platformokra. A google integráció - mail, kontakt, alap calendar, maps, youtube, kereső, stb. - mindegyik mai okostelefonnak része, és a nyitottság miatt azt se lehet mondani, hogy az androidban jobban meg van oldva (nem ugyanaz az eset, mint pl. az MS office kompatibilitás). Az androidban az integráció ugyan mélyebb, de pont azokkal a funkciókkal több csak, amire a felhasználók zömének nincs szüksége. Az emberek zöme nem gtalkol, hanem skype-t, icq-t vagy msn-t használ, ezeket pedig andriodra is el kell készíteni. És akkor még nem beszéltünk olyan szolgáltatásokról, mint AppleTV, Zune, xbox live, vagy éppen office groove, amik a közeljövőben legalább olyan fontosak lehetnek, mint a gmail.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
TwentySix
aktív tag
válasz ATM_automata #4758 üzenetére
Orulok hogy segithettem
Ha meg hozzalinkeled a facebook-os nevjefyzekeidet is, full fenykepes, szulinapos, osszes facebbok hozzaszolasos (es osszes fotos) nevjegyzeked lesz, nagyon tetszik nekem....[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
zola-
őstag
válasz ATM_automata #4755 üzenetére
Köszi.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?