Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
zs0ti
csendes tag
válasz ForRedGlory #17599 üzenetére
Így a legegyszerűbb,én is így csináltam,sőt hívóhoz is tudod ott rendelni a hangot!
-
sünitibi
csendes tag
Sziasztok halottatok valamit az Android 2.2 megjelent vagy letölthető már és hol ?
Köszi szépen
-
tariattila
veterán
válasz rankesz #17592 üzenetére
jol van alkoholika! inkább sgsezz mint sem a családdal legyél!
ezeket az új romokat nem lehet már nyomon követni... egyik ezt nem tudja a másik azt... ejej...
szerk: DEDE neked is fel kell azt próbálni! ...ki tudja mit játszotok otthon
maradok a JPM-nél amíg ki nem tisztul ez az egész...rattila76: de van! : 2.2
[ Szerkesztve ]
-
rattila76
csendes tag
-
rattila76
csendes tag
Saját csengőhangokat, hogy tudok feltenni ??
Nokiaprogramokon ezt találtam:
Létrehozol a memóriakártyádon/GYÖKERÉBEN egy MEDIA nevezetű mappát azon belül egy AUDIO mappát és az AUDIO mappán belül két NOTIFICATION és RINGTONE mappákat. A ringtone mappába a csengőhangodat rakd a NOTIFICATION mappába a jelzőhangokat
Na ezt hiába mert a listában nem jelennek meg a hangjaimSegítsetek légyszi !
Ja igen és felraktam a skype-ot is de nem jelentkezik be...
Erre valami megoldás ???[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz rankesz #17581 üzenetére
milyen színű kidobálás?
JPM tökéletes! 19 napja használom és egyszer sem dobott ki (és semmi más hibajelenség se volt sosase )
Tegnapi pfc talin Sztupy ultrabrutalissimo volt ahogy kaja közben összedobta a JP7-et a magyar T9-el/magyar nyelvvel és az új kernellel... és ezt követően vagy 15 SGS-re felrakta és csc-ket, produkt kódokat javított... néztem mit csinál de követni nem tudtam...
masszív riszpektem neki továbbra is! -
milanmylo
aktív tag
válasz ForRedGlory #17558 üzenetére
Le tudnád esetleg egy kicsit részletesebben írni a folyamatot? samfirmware-ről leszedtem a JP7 et mivel a sztupy féle rommal nem igazán vagyok megelégedve. Ezeket a lagfixeket honnan szedted le? Miben másabb a telepítése mint a sztupy féle romnak? Ez a második rom frissítem és kissé laikus vagyok
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Bluegene
addikt
válasz ForRedGlory #17560 üzenetére
Szia ezt a benchmarkot hogy hivjak?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Megvaaan, sikerült kiütnöm az exchange hitelesítést froyo 2.2 alatt, akit érdekel az eljárás, dobjon 1 privit.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
CHIPman
nagyúr
válasz joker1982 #17572 üzenetére
Ez túl tág fogalomkör, én mindennap használom azt a WiFi-t, és bizony Sztupy JPM-mel, illetve gyári JM9-cel nem működik, míg Sztupy JPK-val, gyári JM6-tal, JM5-tel, JM8-cal igen. Neked mi van fenn?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy böngészés közben állandóan kilép? Mióta 2.2-re frissítettem, azóta kb 5-10 perc netet bír ki, utána egyszerűen kilép. Pár napig még jó volt, mikor felkerült a 2.2...Már eléggé megszoktam a gyári böngészőt, a többi nem igazán jött be, ezért fontos
-
Vagany
őstag
válasz ForRedGlory #17560 üzenetére
A MyPhoneExplorer-ben nem jók a színek képlopáskor, a QtADB-vel tökéletes a képlopás.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Kakumix
senior tag
válasz pcpartner #17553 üzenetére
Nem lehet, hogy a Samsung is rájött, hogy a régebbi SGS-eknek a színei túlságosan kékesre voltak kalibrálva és ezért módosított a beállításokon? Legalábbis a szürke és a barna közt a kék mennyisége lehet az eltérés. Voodoo csinált valami javítást rá [link]
Legyen szép napod!
-
csabám
addikt
válasz mars622 #17515 üzenetére
A Bada tényleg kifejletlen egyelőre. De hatalmas pénzeket ölt/öl bele a Samu és fejleszteni is fogja a jövőben. Mostanság jött ki egy csomó Badás telefon. Ha mégis a Wave mellett maradsz akkor azt mondom iparkodj, mert ha elfogy akkor nem lesz több. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
ForRedGlory
félisten
Azt hiszem ez az a kombo ami már bőven megéri hogy ne menjek vissza JM5+RyanZA-ra. Remélem holnap is ez lesz a véleményem. Érzésre is villámgyors, meg amúgy is. Ajánlott
A színeket ne nézzétek, valami gagyi progival mentettem a képet, nem az a lényeg.
Amúgy komolyan nem értem a CPU score-t... Ebben van a legbikább cucc erre az kis fos Nexus One így elgyapálja? Tudom nem az a lényeg, mert minden másban agyon veri, de szerintem itt valami bugzik[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Nálam stabilitás és WiFi-kompatibilitás szempontjából még mindig a SztupY JPK 2.1 a nyerő. Valamiért az utána lévő romokkal nem megy a pécsi hotspot.
tariattila, nem jársz mostanában Pécsen? Érdekelne, hogy a tieden mennyire megy a Széchenyi-téri WiFi újabb ROM-mal.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ForRedGlory
félisten
Izgis fél órám volt
JP7-et feltettem, Sztupy CSC fájlocskáját használtam. Majd z4root-al rootoltam, utána RyanZA mester OCLF-el jött is az ex2 és a lagfix, Quadrant 1900 pötty
Első meglepi: villám gyorsan indul a telefon, legalábbis nálam fickósabb: Az első felirat (bekapcsolás után) és a képernyővédő között 24 másodperc telik el
Jól letesztelem, de ez így sebességre sokkal okébb, mint SztupY romja (bocs a fanoktól...)Böngésző: jobb,,,, de csak egy kicsit gyorsabb bekapcsolt flash mellett... még bőven van mit csiszolni. Na később írok bővebben, belakom a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Szeretném feltelepíteni marketről a Google Chrome for Phone nevű alkalmazást, nagyon sokszor kellet próbálkoznom vele, hogy egyáltalán letudja tölteni, de a telepítés résznél azt írja, hogy szükségem vagy egy újabb sdk-ra.
Mire gondol?
a hibaüzenet pontosan:
Application requires newer SDK
Mi a fenét csináljak vele? Mit kéne frissíteni? :S
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudna nekem szolgálni valaki egy 2.1-es original Email.apk és egy odex fájllal?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Hosszas keresgélés után végre újratudtam kalibráni a telefon giroszkópját.Ha valakit esetleg érdekel az írjon egy pü-t és elmagyarázom.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
pcpartner
csendes tag
A régi és újabb szériák galaxy s témában még annyi kérdésem kérésem lenne, hogy nektek az energiagazdálkodás widget (ezen látszik a legjobban), vagy esetleg a felső információs sáv háttere szürkés vagy inkább barnás árnyalatú? Nézzétek már meg páran léci...
Köszi nagyon...
-
Gengi
senior tag
Találtam egy tök jó játékot ; pocket legends
vigyázat mmoPSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
CHIPman
nagyúr
válasz makaveli666 #17547 üzenetére
Most ezt nem vágom, nálam ugyanazt csinálja, mintha csak simán rákattintanék.
szerk.: Ja leesett. De elég gagyi, nem érzékeli normálisan a multit.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
rattila76
csendes tag
Tokkal kapcsolatban pont mágnesest néztem ki de az ilyen tetszik...
http://www.gigatel.hu/products/SAMSUNG/GT-I9000%20Galaxy%20S/G16050
[ Szerkesztve ]
-
rattila76
csendes tag
Hello !
Meglett véve majd reggel látok neki csengőhangok egyéb beállítások.
Valahol olvastam, hogy saját csengőhangokhoz az SD kártyán kell csinálni mappát ??
Mit kéne még tennem ?
KIES gondolom laggfixet azt honnan ???Nagyon örülnék ha adnátok tippeket.
Előre is köszönet !!
-
mars622
tag
Gondolom már rengetegszer le lett írva, és 1000x volt kérdés, de az anyagminőségről mit gondoltok?
Ok, tudom hogy műanyag, és nem fém, de ezenkívül milyen? Recsegős, tartós, kopós, milyen?
Köszi
-
makaveli666
senior tag
olyanra jöttem rá, (biztos sokan tudták már, csak akik nem azoknak) hogy ha bemész a galériába és egy mappán amibe több kép van rázoomolsz 2 ujjal mintha nagyítanál, akkor szébontja a mappát, és látod az összes képet, hogy mit tartalmaz
ez lehet, hogy kicsit nem egyértelmű, ahogy leírtam mindenki zoomoljon a mappára -
pcpartner
csendes tag
válasz CHIPman #17544 üzenetére
Közben egyébként a nokiaprogramokon írták, hogy az újabb, mostanában vett készülékeknek valóban kicsit másak a színei. Újabb széria.
"
Nézd , ha nekem ezt más meséli nem hiszem el! Egy vadonatúj GALAXY S XEH kóddal volt a teszt, mi a saját telefonom, tegnap lett kibontva és SIM KÁRTYA NÉLKÜL lett KIES-el frissítve (mint mindig) ! A másik meg , hogy a két kijelző nem egyforma , a mostaninak sokkal szebbek a színei , mint az első szériás másiknak, de ezt már mások is megerősítették rajtam kívül Egymás mellé kell tenni a kettőt tökéletesen látható."
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=141&t=2649&start=590
Érdekesség...
-
Bossplayer
csendes tag
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-T-Mobile-Vibrant-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-T-Mobile-Vibrant-Barely-There-Cases.asp
ma jött meg a tokom. 2 nap Pestről rendeltem
http://www.mp3plaza.hu/index.php/case-mate/case-mate-barely-there-cm011924-tok-+-kijelzo-vedo-folia-torlokendo-fekete.html
nagyon fasza + fólia igy nem kell külön tartó tok, mehet a sebbe, persze csak az üresbe
[ Szerkesztve ]
I9000XXVT
-
pcpartner
csendes tag
Sziasztok!
Kb másfél hónapja vettem a speedshopban egy független galaxy s-t.
Annyire meg voltunk vele elégedve, hogy bekerült még 1 a családba. Ez egy telenornál vásárolt, a tegnapi napon.
Annyi az érdekesség, hogy a 2 készülék kijelzőjén a színek kicsit mások (de inkább csak a menürendszerben, fényképeknél nem igazán észrevehető). Egyik sem roszabb, vagy jobb, de más.
A függetlené, ami ugye a régebbi, szürkésebb árnyalatúak a színek az újon, a telenoros-on meg inkább barnás árnyalatú.
Az energiagazdálkodás nevű widget-en látszik nagyon jól pl. a különbség. Ott egyértelműen barnás maga a widget, a régin pedig szürkés.Látezik, hogy ez egy másik széria már és valamit állítottak, finomítottak.
Az érdekes az, hogy nem tudnám megmondani, melyik szebb, vagy csúnyább.
Csak érdekesség...Köszi előre is a válaszokat...
-
zolmesz
aktív tag
válasz theiron320 #17535 üzenetére
Ezt most nem komolyan kérdezed, ugye?!
Nézzen az a kijelzô felfelé, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Pola-Roid
aktív tag
Ma visszakaptam a szervizbol a keszuleket, bekapcsoltam, mukodik szepen, 3 gombos uzemmodok viszont tovabbra sem
Az USB takaro nem volt visszacsukva, tehat ezek USB-n keresztul tudtak vele valamit kezdeni, hogy rakeruljon a regi firm (vagy az uj ra se kerult, es a regivel ujra tudtak inditani, nem tudom, ugye frissites utan mar nem tudtam megnezni), nem tudja valaki, hogy csinalhattak?
-
gabera
csendes tag
Még egy kérdéesem lenne. Telenoros Galaxy S. A hozzáférési pontoknál Telenor WAP és Telenor MMS van. A wap-os beállítás az előfizetett net-et használja? Nehogy pluszban fizetnem kelljen. APN-nak wap van beállítva, csak ezért kérdezem.
-
theiron320
aktív tag
sziasztok!Kalibrálni szeretném az sgs n a giroszkopot.Ezt az egy lépést nem értem.
6. Ensure your phone is on a flat surface .Vagyis tegyem egy sik területre a telefonomat de kijelzovel lefele vagy kijelzovel felfele?Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
...de nappal csináltam már ilyet is, persze jól be kell lőni a menüt.
kép -
daninet
veterán
válasz szaki04 #17531 üzenetére
Itthon csak Blackberry töltőm van, az 0,5A amikor rádugom, a kijelző csak nehézkesen működik, valószínű átvált ugye hálózati feszültségre, és nem kap elég feszt. így vicceskedik, de feltölti...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gabera
csendes tag
Sziasztok!
Vadi új Telenoros Galaxy-m nem frissíti automatikusan a gmail-t, ha wifi-re csatlakozom, ha mobilnettel megy, akkor egyből megjönnek a levelek. Valaki más tapasztalta ezt? Megoldás esetleg? Köszönöm!
-
ForRedGlory
félisten
-
tybsen
addikt
válasz ForRedGlory #17522 üzenetére
Virtual pet
-
p06
senior tag
válasz Sofian #17518 üzenetére
Sajnos nem tudom de az már biztos hogy hamarabb jelenik meg a Gran turismo 5 (pedig az is egy komoly hímes tojás az elkészülési időt tekintve) egyébéként elvileg az araboknál is van ha jól tudom. De ha jól emlékszem akkor annó az volt kiírva hogy Europe(rest):15/11 30/11 szóval van még idejük .
-
tybsen
addikt
Szóval teljesen off, ..
.. de azért ha belegondoltok, mennyire durva is a jelenlegi társadalmunk illetve technikai fejlettségünk - mármint az ember ill. a társadalmunk technikai fejlettsége, hogy jelenleg ott tartunk, hogy teljesen vadidegen emberek megosztják egymással a tapasztalatukat, megbeszélik az őket érdeklő dolgokat az interneten, egy közös fórumban. Egymástól akár több száz vagy akár ezer kilométerre. Egyikünk éppen talán otthon a szobájában, elzárkózva a szülei elől, másikunk a céges autóban hazafelé indulás előtt, szintén egy másik a metrón vagy éppen egy gyorsétterem wifi-jére csatlakozva, akármi.
Éppen az édesanyámmal (55 éves) beszéltem egy pár hete, hogy "régen", amikor még nem volt mindenkinek vonalas telefonja sem, ha megbeszéltek valakivel egy találkozót, akkor az úgy volt. Ott és akkor találkoztak, ahol például 5 nappal azelőtt lefixálták. És ez csak egy találkozó. Mennyire megváltozott már az egész életünk, hihetetlen.
Most éppen azon vagyunk fennakadva, hogy egy, a világ másik felén működő cég miért csúszik heteket egy tenyérnyi kis masina "szoftverének frissítésével" (hihetetlen a technika), ami nélkül 20 évvel ezelőtt nemhogy megvoltak az emberek, de még csak nem is gondolt senki. Ha így nézem, nem is annyira nagy gond a frissítés :-)
Na szóval csak azt akartam mondani, hogy a nagy fogyasztói társadalomban ha megállunk egy pillanatra és belegondolunk, hogy mit is csinálunk éppen és miről is beszélünk, mit is akarunk, akkor az tényleg döbbenetes.
És Ti igazából - még ha nem is ismerjük egymást személyesen - valahol a mi modern korunk furcsa szokásaiból és életritmusából adódóan, szóval Ti igazából az én virtuális barátaim vagytok. :-)
(P.S: az utóbbi években egyre gyorsabb lett az internet, de lehet, hogy én is felgyorsultam vele együtt, mert én ugyanolyan lassúnak érzem, mint amilyen 10 éve volt)
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
Már állítólag Marokkóban is van froyo..nekünk mikor lesz? (hivatalos)
-
ForRedGlory
félisten
-
mars622
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Rettentő nagy dillemmában vagyok... Pár héten belül szeretném lecserélni (végre) 4 éves Nokia telefonom.
A probléma az, hogy egyszerűen nem tudok választani a Samu Wave és a Galaxy S között.Megmondom miért: A wave-nek oprendszere még kicsit kifejletlen számomra, kezdeti állapotban van, vagyis inkább a nagyobb probléma vele az, hogy kevés a program hozzá. Félek, nem fognak sok telefont kihozni rá, és így "meghal" az oprendszer.
És miért ne a Galaxy S? Vaku hiánya. Ez az egyik legnagyobb hiányom. Sötéttebb helyzetekben mennyire "gáz" a kép?
Illetve olvastam, hogy a GPS vevője "szinte használhatatlan", 300 métereket téved. Ez igaz, vagy esetleg javítható?Sajnos tényleg nem tudok dönteni, segítsetek, árban kb ugyanannyiért tudnék hozzájutni mindkettőhöz.
-
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #17513 üzenetére
sajnálom nem emlékszem minden részre pontossan egyszer elolvastam kb 1hónapja teljessen és ma meg annyit olvastam el belölle amennyi kelett.
a rootlásos részt most pl nem olvastam el megint mert még 1-2 napig nincs rá szükségem, de majd annak is eljön az ideje akkor meg majd azt a részt fogom elolvasniegyébként akkor neked nagyon gratulálok, jól sikerült
-
r.zozoka
aktív tag
bár én nagoyn új vagyok itt köztetek de nagoyn jó lenne ha kitérne az 1.hsz az összes dologra a 2.2vel is!
amúgy aki írta,akik írták nagyon nagy gratuláció, és hatalmas köszönet! -
daninet
veterán
Valaki le tudná írni nekem, hány mA-es a gyári galaxy töltő?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Bagan
aktív tag
Reggel toltam egy Factory Resetet, azóta nincs mobilnetem. Tmobilos vagyok. Segítsetek, köszi.
-
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #17504 üzenetére
tudod mia poén? elolvastam
meg ugye mint írtam spicnak voltak hóbortjai amit kikelett ismertni gondolhattam volna, hogy ilyen egyszerű a hiba
nah mind1 ami elmúlt az már a múlt -
ForRedGlory
félisten
Tartózkodnék a helyedben az ilyen 0 perces cucctól. Érdemes lenne visszaolvasnod, jellemzően használt külföldről behozott telefonok, koreai kóddal...
Olyan is volt, hogy skac vett ilyen telefont, frissítette és Telenoros dolgok kerültek belé. Ergo, telenorosként kezdte pályafutását.
Plusz szerintem a garanciával is kitörölheted, mármint az ilyen bolti garis 0 percessel, mert nem gyári. Persze saját vélemény, de szerintem nem ér meg 10.000 Ft spórolást, hogy bolti garid legyen, mondjuk 1 év Samsung (+2 hónap) majd utána is 12 hónap T-s gari. Vagyis 26 hó gari bőven megéri azt a kis fölös költséget.[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
igazából az is zsír új csak ha null percesnek van írva akkor olcsóbban tudja forgalmazni és eladni,de ilyenkor nézzd meg a garanciát, hogy nehogy csak az üzlet garanciája legyen rá hanem samsung gari legyen hozzá!
mert ha csak üzlet garis akkor csak oda tudod vissza vinni ahol vetted és mekkora szívás ha közben mondjuk csődbe megy a bólt vagy csak simán bezárnak.....
szóval mindenképpen csak olyan 0percest vegyél ahol van hozzá gyári garancia!rattila76
hát én olyan tokot nem ajánlok amiben van mágnes( ezért most lehet hogy megköveznek)
szóval nem ajánlok mert ebben van iránytű sensor vagy micsoda és annak nem tesz jót,mondjuk atöbbi szenzornak sem! rövid távon persze nem fog a hiba jelentkezni de ha sokáig van a mágnes ,elett akkor gps pontatlanság... előfordulhat, persze NEM kötelezőenvéleményem szerint a legjobb ha veszel sima bőr tokot amit zsebben lehet hordani és pá vagy olyan öv tokot amiben nem mágnes van hanem tépőzár
persze javítsatok ki ha tévedek, nem szeretnék senkit se férre vezetni!
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
uraim lenne egy kérdésem:
mit jelent egy telefonnál a "0 perces használt" jelző?
tudnék venni egy ilyen független készüléket jó áron, garival, de attól félek ez vmi gányolt függő telefon kifüggetlenítve vagy ilyesmi
jogos a félelem?
vagy tökmindegy ha van gari és jó rajta minden?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
rattila76
csendes tag
Na úgy néz ki még ma lesz 1db-om kicsit körbetelefonáltam és estig elrakták nekem és családon belül eltudtam sütni az előfizetést is úgyhogy ha minden jól megy akkor 30-ból megvan a ketyere.
Még 1 kérdésem lenne azért felétek..
Az övemen szeretném hordani tudtok valami jó táskát illetve tartót ajánlani ???
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest