Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Most már ki lehet majd kapcsolni a wifit teljesen a vezérlőközpontból?
És majd most is másodperces beállások lesznek az új főverzióval? 16-ról frissítettem 18-ra, de duplán megbántam, nemcsak lassabb lett és tisztára Androidos a feeling, de még rondább és használhatatlanabb is az új felület főleg kameránál és fotóknál, videóknál. De legalább el tudtam pakolni az ikonokat üres helyekre is.
-
stellaz
veterán
LDAC codekc bluetooth, kábeles adatátvitel PC-ről, második -gyerek- fiók használata? Rendesen működő gesztusvezérlés?
Csak, hogy pár olyan dolgot említsek - közel sem mindent -, ami miatt néha a falhoz vágnám a 8th genes Ipadet, -
csakany2001
senior tag
Ha a 15 Pro-m nem melegszik tovább, akkor elégedett leszek.
Amúgy IOS-ben pont az volt a jó, hogy egyszerű volt és ezt a 18-ban lerombolták...
Volt 1-2 funkció, de igazából nem tudják ők újra feltalálni a kereket.
Ráadásul megszaporodott a bug-ok száma.
Van, ami itt tart az IOS-en, meg hogy nincs valós konkurencia, mert a M$ nem lép komolyabban a piacra... -
nozs23
addikt
-
tDr1v3r
veterán
A macOS-nál mit fognak még jobban egyszerűsíteni? A Big Sur sztem kb. elhozta azt aminél már nem lehet úgy hogy egyszerűsíteni hogy nem bántják a funkcionalitást.
-
Raysen623
addikt
Én nagyon remélem nem az androidot tekintik etalonnak, mert az kész katasztrófa. Állandóan tele van az értesítési felület minden szarral, sokkal durvábban mint iOS-en. Az ikonkészlet alapból katasztrófa a legtöbb esetben, és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy akkor cseréljem le. Miért nem lehet alapból egy elfogadható szintet meglépni?! Stb-stb. Nekem a droid felesleges parasztvakító funkciói nem hiányoznak.
-
naja
aktív tag
Wattaklikbéjt: "Teljes szoftveres megújulás", "drámai szoftverfrissítést", "teljes mértékben megváltoztatja".
vagyis:
"változnak majd az ikonok stílusai, a menük, appok, a rendszergombok"Váááoóaszta
Biztosan indokoltak a "teljes" vagy a "drámai" a kifejezések. Bár én máskor szoktam használni.
Amúgy az eredetiben a "design of icons, apps, system buttons"-os mondat végén van még egy "...and more" frázis, ami elég sok mindent jelenthet. -
vadkörte
addikt
Nagyra értékelném, ha nem b***nák el (jobban) egyik OS-t sem.
-
scdlsc
senior tag
Amekkora fos lett az iOS 18 és az iPadOS 18, azok után bármi jó lesz.
-
zorzy4
addikt
Hátha egyszer elérik, az android szintjét, vagy legalább a symibian belle-ét!
-
Shyciii
veterán
Ajjaaaj. Még azt sem tudták rendesen megcsinálni, hogy az ikonokat szabadon lehessen áthelyezni. 10-ből 7- próbálkozás esetén ugyanúgy automatikusan átrendezi az ikonokat. Ha ez ilyen nagy falat nekik, akkor nem csodálkozom az AI és új Siri bénázásán. Ezekután inkább ne fogjanak neki a teljes kinézet "megreformálásához".
-
Ádám16
addikt
Valami muszáj odadobni gumicsontnak, ha képtelenek voltak a beígért AI összes funkcióját használhatóvá tenni és publikálni a megjelölt időre... Laza egy év csúszás.
Jönnek új ikonok, meg átfedő animációk #jóvanezígy
Új hozzászólás Aktív témák
it Drámai mértékben megváltozik az iPhone, iPad és Mac készülékek szoftvere, dolgozik a szoftverfrissítéseken az Apple.
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest