- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz SanyikaHS #4465 üzenetére
Sajnos ismerem ezt a sztorit, és nagyon sajnálom.
Minket is megviselt ez az event, meg az előzőt is jó nagy verséggel zártuk a 4pda-tól (örök mumusunk).
Pár emberen kívül senkinek nem igazán akar menni nálunk sem. lecsúsztunk szépen, kb. a 4-ik vagy 5-ik legjobb magyar csapat lettünk csak. pedig hónapokig a 3.-ok, kisebb időkre meg a 2-ok voltunk.
A legutolsó meccsre 1 óra kivárással kapcsolódtunk, mert elegünk lett a 4pda-ból, meg a Khaleesi-ből. Őket valami nagy csapatok mindig visszapofozta hozzánk a TOP100-ból, és persze mindig nekünk sorsolta a Fingersoft, hát miért ne.
Kaptunk egy 400ponttal erősebb csapatot, akiknek látszólag nem nagyon ment az event. 3K-ra vezettünk sokáig. Egyszer csak megindult a szekér. 2700 vs 1700. utána 2610 vs 1890, utána a lefújás napján délelőtt már 2400-2500 vs 1900-2000 között ingázott. Én szóltam mindenkinek hogy ez altatás volt. Utána 4 órával a lefújás előtt kezdtek még inkább közelíteni. 2338 vs. 2176. Akkor tűnt fel, hogy gebasz van, amikor bármekkora javítás után ők mindig csak ezen a szinten tartották mesterségesen az állást. éreztem hogy baj van. A lefújás előtt 5 perccel aztán 2295 vs. 2219 lett az állás. bent voltunk sokan, beszéltük is hogy na most mi lesz. Másodperceket kezdett visszaszámolni. 27s-nál beállították a végleges állást. 2239 vs. 2275, amivel a maximumot tudták vinni, 112 pontot. Mivel 400 ponttal vannak felettünk. Ez baromi soknak számít amúgy ebben az esetben. Kihozták a maximumot ebből. Szépen felépítették a meccset. Nem vettük észre hogy ők irányítanak, annyira nyerni akartunk már, a két nagy vereség után. jelzem előtte az első másodperctől mi vezettünk. Alig indult el a tegnapi verseny. Senkinek nem volt már újra kedve ugrálni a superbike-al, meg a coint gyűjteni a szarért, meg lefejelni a bányában az első felüljárót. Győzni akartunk, és újra vesztettünk, és újra égett az arcom nekem is, mert már én szégyelltem magam, hogy velünk mindenki jól jár basszus.
Mindenkinek elege van ebből az eventből...... nekem pl. elment minden türelmem a coin gyűjtéstől. nem visz rá a lélek, hogy bohóckodjak azzal szar crossmotorral alamizsna 2-3K-ért, a nyelvem harapdálva folyamatosan hogy mikor döglök meg....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest