- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Synology NAS
- Windows 11
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. (Ha esetleg rossz helyen járok elnézést)
Szóval, a házban van 2 router, egy T-Homeos ZTE ZXV10 H201L (ez a fő router) és egy TP-Link WR-1043ND.
A szüleim szeretnek külső vinyórol filmeket nézni, és eddig ez úgy volt megvalósítható, hogy egyik helyről a másikra kellett vinni, először rámásolni, aztán ahol leakarjuk játszani oda vinni.
Na most. Akkor kitaláltam, hogy a TP-Linkes routerre kötöm a vinyót. Gyári firmware van rajta egyébként.
Nos, a tv-k, telefonok és tesóm laptopja látja, fel is tudtam venni hálózati helynek.Azt a pár kattintást, amit végezni kellett a TP-Linkes routeren, azt tesóm laptopján végeztem el, a T-Homeos routeren keresztül, majd felvettem hálózati helynek, azóta is tökéletesen működik.
(Ezt azért írtam le, hogy jelezzem, hogy megy a kommunikáció a HDD-vel a T-Home-os routeren keresztül is.)Az én gépem, kábellel van összekötve a T-Home-os routerrel, és nem tudok semmit sem csinálni a HDD-vel... média eszköznek látja, de semmit sem tudok vele csinálni, mappáinkat látom, de üres mind.
Ha megpróbálom felvenni hálózati meghajtónak/helynek, azt írja hogy a hálózati név már nem elérhető.
Próbáltam úgy is, hogy a gépemből kihúztam a kábelt, majd be a laptopba és a laptopon mindent előröl, érdekes módon minden elsőre sikerült.A gépemen mit csinálhatok rosszúl? Semmi ötletem nincsen már
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Elérhető a Metal Eden demója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest