Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Maltheus #107094 üzenetére
G3, teljesen más világ. Nehogy "kalibráltasd", G3 gayárilag nagyon jó, azon ott csak rontanak ezerrel.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
Tyrone89
aktív tag
válasz anderledani #107096 üzenetére
Baljós árnyak se kutya..de nézd meg az Alien Romulust..na az katasztrófa HDR-ben. Kb 150-180 nites csúcsfenyek... Nem tudom mi történt az utóbbi időben a filmek utómunkáinál.. De sok jó nem
.. -
anderledani
őstag
válasz Tyrone89 #107085 üzenetére
Ezeket szomorúan olvasom... Még a "szar" WOLED-es S90D-men is látszik az 1000 és az 1500 nit közötti különbség is pl GTA V-ben ahol lehet manuálisan állítani.
Baromi sötét volt pl a star wars baljós árnyak is... Mi értelme így a HDR-nek?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
paolinho
őstag
válasz energomatt #107079 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Mondjuk titkon azt reméltem, hogy lehet erre valami gyorsgomb, de hát, ha ez a megoldás, akkor ezzel kell élni. -
Maltheus
csendes tag
Sziasztok! Sokat tanultam a csoporttól, de egy ideje már nem olvasom napi szinten. Most szeretnék kérni egy kis segítséget. A következő akció van a media marktban. melyiket vegyem ? [kép] [kép] [kép] LG 55 G39, Philips 55 808/12 vagy Sony 75 KD 75X85 LAEP. Az lg jobb tudásban de nincs ambi light igaz? vagy Megveszem a gigantikus Sonyt ami nem OLED de full aray led köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Suri84
kezdő
Sziasztok. Felraktam a legújabb softwar-t (23.20.54) lg c3-ra bizva abban, hogy orvosolták azokat a hibákat amik engem zavarnak, de sajnos semmi változást nem tapasztaltam. Különben nem találtam semmit róla mit is tartalmaz a legújabb frissítés, nem tudja esetleg valaki? Nálam a hdmi, univerzális távirányító, bluetooth, ezek mind katasztrófa, de lehet hogy csak az én tv-m nem fogad szót nekem 🤣. A hdmi-ből gondolom régebbi szabványt használ a házimozim az lehet a gond. Az lg távirányító nem kezeli a hazimozit, a bluetooth ledobál bizonyos eszközökről amik webOS 24 előtt rendesen működtek. Ez sajnálatos, de amúgy meg tetszik a tv, kepileg az előző plazmához képest mérföldekkel szebb a kép.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Szatura
aktív tag
válasz Quadgame94 #107078 üzenetére
Az ok, viszont a kérdés még mindig nyitott, mennyi az annyi? (a 65 G4 konzol méretét ismerem, de gondolom a 77es nagyobb).
Ice
Igen ezért is tettem fel a kérdést kell e a nagyobb fényerő ha felét használom, illetve csak ennyi a különbség a két modell között amit kb 4 méterről láthatok? viszont a 77 marad, C4 vs G4 esetében jelentős az árkülönbség inkább akkor maradjon a zsebben. -
energomatt
senior tag
válasz dgyuri0123 #107081 üzenetére
Ez jó ötlet, de ezt a másfél évet már valahogy csak kibírjuk.
-
Icewloxy
junior tag
válasz szkutyi #107084 üzenetére
Maximum 1000 , az lemaradt, sajnos ennél jóval alacsonyabb a többség valóban, pár száz nit az átlagos. Ezért irtam a kollégának hogy inkább egy 83" c4 vennék a helyébe ami röhögve megjeleniti a mai film hdr minőségét, és mellette 83"-ban élvezheti. én egyértelműen ebben az esetben a méretet előrébb helyezem, minthogy legyen egy mla 1600 nitet tudó panelem, amit kb sose használnék ki, de ő döntésse persze.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz dgyuri0123 #106999 üzenetére
Sikerült kitalálnom mi a megoldás. Egyszer már jártam így anno a tv első beüzemelésekor, csak elfelejtettem, mit tudtam tenni ezellen akkor. Okulásként leírom, hátha más is így jár majd UPC/Vodafone Mediacarddal. Tehát a megoldás a szabad csatornaszámozásra/áthelyezésre, hogy a szolgáltató országot Szlovákra (nálam ez vált be itt budapesten) kell állítani. Innen kezdve az M1 az 1-es számot kapta és a többi is normálisan egyesével nővekszik általam tetszőleges elrendezésben. Amennyiben nem így tesztek, akkor a csatornák átszámozására nem lesz lehetőség (magyar törvények értelmében), de szerencsére itt a kiskapu, ami orvoság erre a problémára, már akit zavar az, hogy katyvasz a csatornák számozása. Én megőrültem tőle, hogy 10- es után 189- es jött, utána meg 74-es stb stb. Azért is írtam le, mert legközelebb meg tudom keresni a saját hszemet és újra segítek magamon ... is, hogy ne sz..jak akkorát csatornahangolásnál.
"csak a zene van"
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nem sikerült magamtól rájönnöm, ezért kérdezek:
Be lehet valahogy a C4 kezdőképernyőjén állítani azt, hogy az HBO MAX, vagy éppen Disney+-on az éppen félbehagyott sorozatot/filmet, azonnal folytatni lehessen?Kiteszi ugyan ezeket, de csak mint "currently playing", amelyek inkább csak híresebb sorozatok/filmek.
Malaka!
-
Tyrone89
aktív tag
-
-
__SF__
csendes tag
Sziasztok,
A DV hiánya a valóságban mennyire zavaró, Pl Netflix esetében? -
paolinho
őstag
Bocs, ha hülyét kérdezek, de egyszerűen nem találok gyors elérést az LG menüjében a Kedvencekhez. Beállítani betudtam sávosan a Kedvenc 1, Kedvenc 2, stb. csatornákat, de milyen metodikával tudom gyorsan elérni ezeket? Egyszerűen nem tudok rájönni erre a, valószínűleg rettentő egyszerű opcióra.
-
Szatura
aktív tag
Sziasztok
1 - 1.3 millió körül melyik 77es oled tévé közkedvelt?
Illetve még egy kérdés ami motoszkál bennem, tetőtéri kis ablakos (sötétebb) nappaliban ahol elég visszafogott fényerő mellett tévézek/mozizok/játszok, kb 3,5 - 4 méterről látom azt a különbséget ami egy 77 LG C4 és G4 (ez lenne eddig a cél) között van? -
Tyrone89
aktív tag
válasz WhiteWalker #107069 üzenetére
a leghelyesebb válasz LG fronton a G de nyilván az más ársávban játszik, nem ok nélkül de igen a C esetedben a jó döntés nekem is az van még jelenleg
-
addikt
válasz Juhaszatti #107066 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy ezt jelzik -e vagy sem. Ezzel van a legnagyobb probléma. Egyébként nem mindenhol megy ez. Visszaküldik a gyártónak, aztán valószínű, hogy valamelyik refurbished pertnerhez kerül (vagy egyben, vagy részben). Megállapodás kérdése.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Tyrone89
aktív tag
válasz WhiteWalker #107065 üzenetére
Az evo a panelra vonatkozik, azt megmondom őszintén nem követem melyik evo vagy nem evo, vagy hogy van már nevezve manapság, egyébként nagy különbség nincs az LG panelok között, egyedül az MLA ami nagyobb újítás náluk, de az csak a G és talán M szériákban van. B és C között a processzorban van különbség a C javára illetve a C széria magasabb fényerőre képes, ettől függetlenül a B sem rossz tv, de általában nincs akkora diffi árban a B és C között hogy ne érje meg a C-t választani valamivel többért.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz WhiteWalker #107062 üzenetére
Nagyon jó ár, csak korábban pont volt valakinek itt valami mizériája ezzel a forgalmazóval, hogy használt készüléket kapott, nem emlékszem pontosan..és elég nagy szívás volt vele, ezért jó szívvel nem tudom őket ajánlani ilyen miatt mert kinézem belőlük hogy mással is eljátszhatják ezt.
-
addikt
válasz WhiteWalker #107062 üzenetére
Ez esetben ránéznék majd a TV -re, hogy hány órát futott. Az összefoglalóban benne van. Ez már kifutó modell, az Euronics -nál pedig előfordul, hogy kiállított TV -t adnak el...
Van rá sansz, hogy ez is az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tyrone89
aktív tag
válasz WhiteWalker #107060 üzenetére
C3,C4 egy kutya, ha új a C3 és olcsóbb jóval mint a C4, repülj rá
de hol találtál C3-at?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok.
Láma kérdésem lenne , a 3 LG tévé közül melyik éri meg jobban ?
LG OLED65C31LA (Evo)
LG OLED 65B43LA
LG OLED 65C41LA (Evo)Van van érdemi különbség közöttük?
Árban nagyjából azonosak.
Vagy az EVO minősítés mennyire előny? -
Tyrone89
aktív tag
válasz HUNgabus #107054 üzenetére
Az hogy ott esetleg csak HDR10+ van (amit kétlek, szerintem DV-nek is lennie kell)az nem azt jelenti hogy az LG tv-n akkor nem tudod majd lejátszani, ugyanúgy menni fog "csak" szimpla HDR-ben fogod látni..és itt jön a lényeg, a sima HDR statikus metaadatot használ, a HDR10+ pedig dinamikus...DE és ez egy nagy DE, technikailag jobb a dinamikus metaadat, viszont én nyugodt szívvel írom azt hogy ha egymás után megnéznéd ugyanazt a tartalmat HDR10+ ban és normál HDR-ben...95% hogy nem tudnád megmondani hogy épp melyiket nézted. Egymás mellett nézve talán látszana némi különbség, de egymás után nézve szerintem biztosan nem. Az emberi szem a limitáció úgy is. Én mindig ezt mondom HDR vs DV esetén is, technikailag jobb a DV, de annyival abszolút nem hogy kardjába dőljön az ember ha pl a tv-je nem tudja a DV-t. Mert egyszerűen a legtöbb esetben nem látja egymás mellett ugyanazt a tartalmat ilyen és olyan formában. DV-ből is a profil 7 ér igazán valamit, mert ott lehet van FEL réteg, javító réteg ami valóban szebbé és jobbá tudja tenni a képet, viszont ehhez olyan lejátszó is kell ami tudja kezelni a FEL réteget. LG fronton ha jól tudom a 2019es modellek tudták utoljára ezt, azóta pedig már nem. és szerintem a többi gyártó mostani tévéi sem kezelik már a profil 7 FEL DV anyagokat.
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
-
blakey
titán
válasz HUNgabus #107054 üzenetére
Prime HDR10+ pl ha jól tudom
- Prime-on van HDR10+ és Dolby Vision is.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
HUNgabus
senior tag
-
undercover
őstag
Hali! Úgy láttom jött update LG OLED TV--re... érdemes felrakni vagy megint rosszul sikerült?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Icewloxy #107042 üzenetére
deltaE 1 alatt nem látsz szabad szemmel hibát, addig bőven látod.
A deltaE 3 nagyon rérgről a köztudatban maradt fals információ.És akkor ott van a deltaITP, amit inkább HDR esetében használnak, én azért nem használom a tesztekben, mert úgy marha nagyok az eltérések, nehezen összehasonlítható.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz Celtis #107039 üzenetére
VS10 segítségével, Samsungon a DV-ből HDR10+ "varázsolható", LG-n a HDR10+-ból DV lesz, ha úgy állítjuk be.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
turbobusa
senior tag
Wifi-n néz valaki letöltött tartalmakat? Szeretnék egy nas médiaegységet vagy bármi mini pc-t. Kinek mi vált be?
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok,
1. A G4-et berendelem elöbb-utóbb
Előbb: Ha már itthon lenne az is késő lenne...
Utóbb: Januárba ünnepek után lehet hogy mérséklődik valamelyest az ára?2. A gyári kalibrációk-beállítások mennyire használhatóak?
-
KisZozó
kezdő
-
HUNgabus
senior tag
válasz Nheo047 #107015 üzenetére
én is ezzel küzdök már pár hónapja, azért egy nagyobb OLED nem occó mulatság, s több évre veszi az ember, szeretném ha jövő álló lenne, s mindent is tudna/vinne a lehető legjobb minőségben,
nem is értem a Samu-t meg az LG-se, belehalnának ha támogatnának minden HDR formátumot, ha már ennyi van
(HLG, HDR10, DV, HDR10+)Egy vmi tart vissza pl a Sony A95L-től, nincs HDR10+ amit egyre több streaming, film támogat , pedig 3 hónapja jött ki
Mivel nem SOS, ezért megvárom a januári CES-t, hátha lesz vmi nyalánkság
[ Szerkesztve ]
-
Ébri
senior tag
válasz turbobusa #107030 üzenetére
Mondjuk nekem durvább volt a székkel amin most is ülök, GLS-nél végighúzták a betonon ránézésre a dobozt, ami ki is szakadt így a szék alján is jó kis karcok lettek, jó sok. Mikor írtam az eladónak, ők felajánlották, hogy vagy visszaküldöm, vagy engednek az árból, mivel szerencsére az összes karc a szék alján volt, nekem jó volt az engedmény. Szóval nekem részben jóval látványosabb volt, részben meg ha vki nem fekszik alá, nem látható egyáltalán. De szerintem lehet van értelme egy kört futni vele.
-
addikt
válasz turbobusa #107028 üzenetére
Ha tényleg csak felületi, akkor azt a fenti módszerrel el lehet tüntetni. Egyébként tényleg nagyon ritka az ilyen, tehát elég kicsi az esély, hogy újra ilyet kapsz. Persze megértem, ha nem akarsz ezzel szórakozni. Főleg így karácsony előtt. Ez nyilván a te döntésed.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz ρσгτσ #107026 üzenetére
Online vettem igen, van egy rosszabb minőségű fotóm, mikor ki lett bontva és fel lett téve a polcra. Ekkor a fóliával rajta lefotóztam, mekkora a tévé a korábbi 82 cm-eshez képest. És utólag ott is látszik a két kis pötty fakón a minőség miatt.
Nagyon apró kis leverés, de tényleg 1-1,5 mm az egész és nem mély inkább felületi.
Visszaküldésben még benne vagyok csak már annyira megszerettem ennyi idő alatt, hogy nem akarnám levenni a falról visszaküldeni és várni az ügy lezárását, majd egy újat hozni, aminél ki tudja minden 100%-os lesz-e.
Később ha eladnám akkor bízok benne, nem ront az árán semmit. Pár hónap garival tervezem majd eladni.[ Szerkesztve ]
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Icewloxy #107021 üzenetére
Ha ufo971 release-t töltesz ő már a torrent nevében is feltűnteti hogy P5 vagy P8 DV. Ha P8 és mp4ben van akkor át kell muxolni Ts-be, ugyanez mkv esetén is, akkor is ha P5 ben van.
Ha LG tv-d van akkor nem fogja lejátszani sem a profil 5 sem a profil 8 DV-t mkv-ból. Illetve a profil 8at lejátssza majd de csak HDR-ben. A P5 mkv-t is vinni fogja de lilás lesz a kép, szóval ha mkv-t töltesz le ami DV vagy DV és HDR is..mindenképp muxolni kell ha DV-ben akarod nézni.
Tehát P5 az megy mp4-ből, illetve ha a P5 mkv-t Ts-re muxolod.
P8 az mkv-ból és mp4-ből is Ts-re kell muxolni.Viszont ha remux ott lehet profil 7 is..amit ha jól tudom a 2019es LG oledek tudtak utoljára, nekem a C9 még tudja, szóval ha P7 DV azt nem garantálom hogy menni fog, vagy ha menni is fog lehet csak a HDR sávot játssza majd le muxolás után is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz turbobusa #107024 üzenetére
Festés jött le, vagy le is van verve a keret? Mert nem látszik rendesen a képen. Ennek a felülete amúgy festett, és tényleg ritkán, de előfordulhat, hogy már így jön ki az LG -től.
Szürke, hasonló árnyalatú alkoholos filc hegyével, ha lekened, utána óvatosan rátörölsz egyet, akkor egységesebb lesz és nagy eséllyel nem is fog látszani.
Vagy marad a visszaküldés, 14 napos elállás, ha van még rá lehetőséged. Gondolom online vetted?
-
turbobusa
senior tag
válasz Pro Koryak #107023 üzenetére
Vodafone-tól jött a tévé, teljesen null km-s. Kibontást követően nem vettem észre, csak pár nap után ültem és random odanéztem. Bosszant, hogy ilyen, igaz alig látszódik, nem akarnám hurcolni vagy postázni, mert a végén abban sérülne meg. Csak maga a tudat, hogy egy új termék, mindenre vigyázok. Később, ha mondjuk a garanciát nem befolyásolja akkor elfogadom, gondolom használtan később nem jelent majd mínuszt, ha a panel minden jó benne.
[ Szerkesztve ]
-
Icewloxy
junior tag
válasz Tyrone89 #107014 üzenetére
Okés, mostmár fogom nézni az nfo-kat. De az ilyen 50 giga körüli remux-ok mind mkv profile8-ba vannak nem? Tehát hybrid. Mert látom a nevük végén a DV-HDR -t.
Ezt tudja a tv:
Videolejátszási formátumok Formátumkonténerek: AVI, MKV H.264/MPEG-4 AVC MPEG-1 MPEG-2 MPEG-4 VP9 HEVC (H.265) AV1Ennek le kéne játszania az mkv profile8-at is nem? DV-ben.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Üdv! Adott egy LG 65C41LA típusú tv, kibontást követően pár nap után vettem észre, hogy a káván lent van két egy-két mm kis "sérülés". Semmit nem befolyásol csupán egy kb észrevehetetlen esztétika. Később ha kell garanciáztatni beleköthetnek ebbe?
[link][ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz jesszjessz #107018 üzenetére
A színtelítettséget nem javasolt feljebb venni 55-nél. Igazából nagyon javasolt 50-en hagyni mert bármi egyéb érték a bőrtónusok rovására megy.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
jesszjessz
tag
Színmélységet ti milyen értékre állítjátok? Mindig fixen használjátok? (LG) A beállítós videóban, ha jól rémlik, 50 van megadva, én kicsit feljebb vettem alapból, sok tv adást nézek és úgy kellemesebb volt.
Viszont most Disney-n elindítottam a Die Hard 3-at és olyan fakó, színtelen volt az egész, nem viccelek, 80+-ra fel kellett vennem. Lehet túl sokszor láttam tv-ben vagy nem tudom, de nagyon fura volt. -
KisZozó
kezdő
válasz Tyrone89 #106983 üzenetére
Sajnos mostanában divatot csinálnak abból,hogy össze-vissza rendelgetnek mindent(nem csak tévét )akár többet is.És kibontogatás után próbálgatják több napig,jól összefogdossák,össze-vissza karcolják stb...majd mivel online vették,egyszerűen elállnak a vételtől.Legközelebb lehet,hogy pont Én kapom az ilyen visszaküldött terméket.
Sajnos belefutottam már nem egybe."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2
-
Nheo047
csendes újonc
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Icewloxy #107007 üzenetére
Az LG lejátssza a profil 8 DV-t TS-ből, illetve a régebbi modellek(nekem a C9 viszi mp4-ből is) az új modelleknél a webos 24 frissítés valamit elrontott, ezért nem megy a p8 dv mp4-ből, csak a p5. mkv-ból alapból nincs DV az LG-n, ezért ha p5 dv van mkv-ban akkor lilás lesz a kép..megoldás TS-be muxolni, ha p8 van mkv-ban ami azt jelenti hogy ott van HDR alapsáv, ott HDR-ben menni fog a film. Ha DV-ben akarod látni, szintén TS-be muxolás a megoldás.
-
Icewloxy
junior tag
Jól tudom hogy lg és Philips a DV-t csak MP4 -be játsza le, az mkv hybrid profile 8-at pedig nem?
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
Értem, egyébként pedig a filmek zöménél (tisztelet a kivételnek) teljesen mindegy, hogy statikus vagy dinamikus a metaadat, mert olyan gyengék, hogy semmi különbséget nem látni. 2023-2024-től pedig az új filmek a Disney+, iT, AMZN platformokon HDR10+-ban is elérhetők.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Rinkasime #107000 üzenetére
Inkább PC-re tegyél fel egy média szervert (serviio, plex, stb.) és a TV DLNA-n (5 GHz-es wifin) keresztül a TV belső lejátszóját használd. (PC monitorként is használom én is, de jobb a médiaszerver-belső lejátszó megoldás, mint a PC-s lejátszás).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Plebi
senior tag
válasz Plebi #106987 üzenetére
Még egyszer feltettem így is, nincs benne más kérdés, csak a tartó.
Van egy hama 118125 falu tartóm. A dobozán az van, hogy 32-65" tv-k ig, maximum 40kg terhelhetősággel.
Most egy LG 55OLEDCX van rajta, tervben van egy 77OLEDC4, telekom oldala szerint az 55 súlya talp nélkül 14,1 kg, a 77-esé 23,5 kg.
Én úgy gondolom, hogy a terhelés miatt bőven jó lehet nagyobbhoz is, vesa méret miatt is ráfér, szerintetek? Valamivel több, mint 9 kg a különbség, 40 kg-hoz képest majdnem fele lenne a nagyobbal is a terhelés.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Vhiktor
Topikgazda
Ha minden kötél szakad, akkor corelecel megoldhato samsung tvn is, player led dolby vision lesz, a lejatszo át van verve azt hiszi dolby vision kepes a tv, igy lesznek dinamikus metaadatok, csak a tv helyett a lejátszó dekodol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest