Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haarmaan
tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni lG G4 et használok PS5 el. A TV-n a HDR tónusáthelyezést Hgig- re kell állítani? Volt itt egy korábban belinkelt video amiben így van beállítva. Viszont azt vettem észre hogy így sokkal sötétebb, fakóbb a kép. Ha a HDR tónusáthelyezést simán csak be értéken állítom sokkal szebb színesebb élettelibb képet kapok mint akkor amikor bekapcsolom. HGIG-t. Végül is akkor melyik a jó beállítás?
-
haarmaan
tag
Sziasztok használ valaki LG TV-n Apple Music-ot. Pár napja ha elindítom az alkalmazást (Apple Music) az LG G4-en, csak egy szürke képernyő fogad és nem történik semmi. Már töröltem az alkalmazást, és újra telepítettem de semmi javulás. A G4-en a legújabb szoftver van. valakinek esetleg valami ötlet?
Előre is kösz. -
haarmaan
tag
Sziasztok van egy LG G4 65" méretben. Két kérdésem lenne a tv-vel kapcsolatban.
1. Tudom egyszerre két gyári távirányítóval használni? Mert ha igen akkor rendelnék egy ilyent mellé: [link]
2. A panel gondoskodás menüben a logó fényereje alacsonyra van állítva gyárilag. Talán itt olvastam több helyen hogy ezt magas értékre kell állítani és az a jobb a panel kiemelése szempontjából, ez így helyes?
-
haarmaan
tag
LG G4-nél hol lehet megnézni hogy hány órát futott a készülék?
-
haarmaan
tag
Sziasztok próbálgatom az új LG G4-et beállítani. Még nincs igazán bejáratva majd utánna beállítom az itt többször is belinkelt video alapján. Addig is volna egy kérdésem hogy a képprofiloknál az OLED pixelek fényereje nagyon sok profilnál 100-as max értékre van beállítva. Nem károsítja ez a tv-t ha ilyen magas értéken használom? Milyen értéktartományra érdemest ezt beállítani bemenetenként (PS5, Apple TV 4k, Telekom beltéri) a streamingek (Netflix, Disney, Max,) az Apple TV-röl mennének, én úgy vettem észre hogy valamivel jobb a képminőség.
Előre is köszönöm a gyors válaszokat. -
haarmaan
tag
Sziasztok, ma megjött az Euronicstól rendelt LG G4 65” tv. Úgy tudtam hogy ebben a méretben a talpal szállítják és csak a nagyobb (77” és felette) méretnél van csak slim wall mount fali konzol. [link] De ebbe is az volt, talán itt a fórumon is azt olvastam hogy nincs benne csak a talp. De szerintem handras tesztjében is az hangzik el hogy csak a nagyobb méretnél van a dobozba. Tehát aki gondolkodik a 65 “ méreten ezt a méretet is a slim mágneses fali tartóval szállítják.
-
haarmaan
tag
Sziasztok tegnap rendeltem egy LGG4 tv-t, remélem beválik. Playstation 5 és Apple TV4K lessz rákötve. Ehhez keresnék 1.5m - 2m hosszban 2.1-es HDMI kábelt ami támogatja az összes szabványt (120hz 144hz earc HDr stb) Milyen kábelt ajánlottok? Ki mit használ ami bevált?
Előre is jössz a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest