Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #4237 üzenetére

    "Én csak a GF100-ről beszélek a GF104-ről még nincs sok infó."

    Ez nem volt egyertelmu, mert Fermit irtal.

    "Mivel győződ meg a játékfejlesztőket? Nézzétek kihoztuk a Fermit, ami megvehető 300+ dollárért. Ezért már megéri komolyan tesszellálni."

    Erre nagyon egyszeru a valasz, es te is tudod, mert slager tema volt ez is amikor jott 1 jatek ami elhasalt az AMD kartyain :)
    Mitol lenne mas a helyzet mint eddig? amikor hatraltatni kellett a fejlodest (amihez reszben a konzolok is segitettek) akkor sikerult nekik, akkor ha fejlodes a cel akkor nem nehez kitalalni mi fog tortenni, es meg joval egyszerubb is lesz ezt elerni.

    "Az nem számít, hogy még mindig nincs középkateógria, meg hogy rendgeteg DX11-es Radeon ment már el."

    Nem mondtam, hogy nem szamit, sot talan ez az egyetlen remenye az AMD-nek, hogy a tobb millio eladott kartya amivel elorebb jarnak, az esetek tobbsegeben a logikus lepesekre veszi ra a jatekokat fejlesztoket.

    "Az sem számít, hogy a GPC blokkok miatt a tesszellálás hatékonysága csökken a kisebb GeForce-ok esetében."

    Igy van, de a GF100-at nem erinti, es ez lehet a presztizs GPU ami loketet adhat a kisebb kartyaknak, megha azok esetleg mar nem is annyira "fenyesek".

    "Gondold bele magad a fejlesztő helyzetébe. Lásd meg a tesszelláls problémáit, és utána dönts. Az NV-hez kötődő Metro 2033-as srácok is döntöttek. Csak karakter tesszelláció. Túl sok a kérdés a felületi módhoz."

    Vard ki a veget, Metro2033-ben meg elhasalhat a Evergreen generacio.
    Csak remelni lehet gyoznek az eszervek, de sok helyzet van (nem csak PC jatekok kapcsan) amikor nem ezek gyoznek.

    "Nézd meg az AMD mennyi fejlesztővel dolgozik most a DX11 kapcsán. több, mint 20 játékon ügyködnek. Eddig 4 DX11-es címet láttunk az AMD-től és egy bejelentett címe van az NV-nek. Most a Battlefiled BC 2 eléggé kérdéses, mert az AMD-nek a fejlesztőkkel, míg az NV-nek az EA-val van szerződésük."

    Sokkal, de nem eleggel, es nem a megfelelo modon.
    Latom BC2-nel mar kezded jo elore a magyarazkodast.
    Remelem nem jon be amit irtam a jatek kapcsan :)

    "Nem gondolod, hogy valamiért nem úgy működik a TWIMTBP, mint régen. Mi lehet az oka ennek?"

    Pontosan ugy mukodik ahogy eddig csak nem annyi jatekon, es az AMD se csipkerozsika almat alussza, eveken at az NV minden sz@rt tamogatott igy vagy ugy, mostanaban mar csak olyannal foglalkoznak ami nagy esellyel vissza is hoz valamit a konyhara.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák