Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
padam87
tag
válasz Maxxxim #16698 üzenetére
Világosan leírják a szabályokat. A folyamatot is.
Az is le van írva, hogy az elején megadott ár változhat amint sorba kerülsz és átnézik. Nem fognak 710 nél többet adni az FTW3-ra. Aki erre számít koppanni fog.
Why did my price paid get changed during the approval process?
One of three reasons:
After reviewing the price paid on your invoice, the Step-Up department will adjust pricing based on your invoice.
If there was a rebate for your product, the Step-Up department will adjust pricing to reflect rebates.
If your purchase price paid on your invoice (less any discounts) exceeds the MSRP of your product at the time you submit for a Step-Up, then the price will be adjusted to match the product’s current MSRP.
Step-Up eligible products purchased through a Bundle or DIY are discounted based on the percentage off the MSRP to the Bundle or DIY price. Each item within the Bundle or DIY is calculated using the same fixed percentage off the MSRP for every item.[ Szerkesztve ]
-
padam87
tag
válasz -=RelakS=- #16694 üzenetére
Így van. (De azt nem veszíted el, hiszen csak a különbözetre kell áfát fizetned.)
-
pRoject22
őstag
Most akkor kell külön tartó a 3080 alá vagy sem?
¯\_(ツ)_/¯
-
padam87
tag
válasz padam87 #16691 üzenetére
Közben megvan a válasz is.
Az előző link "Example 1" részében.
You have purchased a graphics card for $299.99, tax was $26.25 and $10.25 in shipping, you also took advantage of a $30.00 rebate from EVGA. The product you wish to Step-Up to is listed as MSRP of $399.99.
Add $299.99
Ignore $26.25 tax and $10.25 shipping
Subtract $30.00 for rebate to get $269.99
Subtract $269.99 from $399.99
$130 is the cost of this example, plus return shipping and applicable taxes[ Szerkesztve ]
-
padam87
tag
válasz adakiller #16690 üzenetére
Mit kell ebből háborúzni, világosan leírják a program feltételeiben. Amennyiért vetted annyiért számítják be, mínusz az extrák amiket felhasználtál, de a plafon az MSRP. 710 eurónál nem fog senki többet kapni, azaz nettó 255k. Aki alzán vette az biztos többet fizetett érte.
Ezt csak az nem érti aki nem tud olvasni. https://www.evga.com/support/stepup/
"The actual purchase price may not exceed the MSRP for the product. If the price listed on your proof of purchase exceeds the product’s current MSRP, after subtracting any discounts you received with your order, then the price paid will be reduced to match the product’s current MSRP at the time you submit your Step-Up."
Ami nincs világosan leírva az az áfa, de ott is a józan és azt mondja, hogy 190 + ÁFA lesz a vége az előző példánál maradva.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
válasz warcat #16683 üzenetére
tehát az evga prémium márkának minősül?
inno3d-vel mizu? azokat se látom sehol, de még itt apron se nagyon. Nem is jók? Vagy ők annyira kicsik hogy nem veszi őket figyelembe senki?
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
padam87
tag
válasz -=RelakS=- #16686 üzenetére
Jelezném, hogy ez igaz, de téves is egyben.
A maximum amit adnak az az MSRP. Jelenleg mindenki MSRP felett fizetett érte, így mindenki maximum az MSRP-ra számíthat, ami 710 euró.
-
padam87
tag
-
-
nagyúr
válasz ScomComputer #16637 üzenetére
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16680 üzenetére
És a step-up se rossz.
-
BusinessGuy
őstag
válasz Krisz0418 #16679 üzenetére
Kevésbé tucatmárka (nem negatív értelemben) így könnyebb hozzájutni és az árazásuk sem olyan elszállt mint az MSI vagy Asus féle csúcs 3080-aké ellenben hozza amit azok. Plusz a legkorrektebb supporttal rendelkeznek ahol még azt is elnézik ha leszedem a hűtőt és pasztázok gap padozok. Na asus-éknál egy ilyen művelet instant garivesztés..
-
Krisz0418
őstag
Egyébként hogy hogy mindenhol mindenkinek evga van? Ok gyartottak a legtobbet vagy mi? Se strix, se aorus, msi se nagyon gyakori.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Laja333
őstag
Volt nálam egy ideig, szerintem MSI nagyon jó munkát végzett a hűtéssel, nagyon halk, bár mondjuk alap ventivel nálam játék alatt 80fokra is felment.
3 pin csatis viszont csak 340W-os BIOS van hozzá, amit 2%-al tudsz csak kitolni MSI AB-ben. Legutóbb amikor néztem csak Halk/Hűvös BIOS opció volt az oldalukon, a 450W-os nem. Mondjuk az nem is kell. -
BusinessGuy
őstag
válasz Locutus #16649 üzenetére
Köszi a választ!
Biztos csak a halál, másfél napja csináltam meg, addig napi szinten 1-1 volt, azóta még nem jött elő. Találtam neten rengeteg topikot, sokan rma-ztatták a kártyát miatta aztán kaptak ugyan olyat, valaki ki is fejtette hogy felesleges volt mert nem a videókártya a hibás, ez sokkal inkább driver vagy hasonló hiba. Annyi féle fajta megoldást találtam a fene tudja mi a megoldás. Egyszerre egyel próbálkozom. Illetve kettővel,mert valahol azt is kihozták hogy a venti custom curve-ja okozhatja legalábbis volt akinél visszarakva alapra nem jött elő többet, nem tudom. Lényegében találgatás megy mindenhol.2070 superrel használtam sokat a gpu scalinget 4k-ra nem adott olyan input lagot ami számomra észrevehető lett volna, így például Rise of TR jobban ment mint dlss-el. Amúgy jelenleg Cyberpunk. Nem multiplayerre kellene,ott lazán lerakom a felbontást bármiben 1440p@120-ra mert nem számít, de singleplayerban minimális látványvesztéssel korrekt framerate nyerhető, jól skáláznak a zsík.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Találtgyerek #16645 üzenetére
Aki 190 000 Ft-ért megveszi a 1080Ti-t, az nem normális.
Tegnap is lehetett venni az Alzán 3070-es kártyákat 280 000 Ft környékén.Ha így megy tovább ETH, beindul a bányászláz lesz az az 1080TI 250K is. 3070et meg nem vesz senki. Ha igen 500Kért.
Amúgy ja persze 3060 TIt is lehetett venni pár napja 190Kért. Ami 3év garis, sokkal gyorsabb mint 1080TI és rakás ficsőrt tud amit 1080TI nem. FHDn még egyes esetekben RT is mehet.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
boogie84
veterán
válasz -=RelakS=- #16661 üzenetére
Jaja, nem szép, de még nincs single 8 pines kábelem.
#16662 sittes79
2db kábel van a csomagban. 20K a 4 kábel.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
veterán
Baromi csendesek a ventik , nalam van egy minimalis coil whine ,viszont nagyon forrofeju. Siman elmegy 78C ig is egy airflow hazban ,ha nem adok neki undervolt-ot.
A ventiket valamiert nem tudom manualisan allitani ,igy meg csak 1500 rpmig megy el a gyari beallitasokkal , azert ilyen meleg.
0,875 mV / 1890mhzen hasznalom , igy 70-72ig megy el. -
boogie84
veterán
válasz -=RelakS=- #16656 üzenetére
Ahogy mondom. 3db Y kábel a tápból.
Ilyen 8 pines kábellel fogom helyettesíteni az Y kábeleket. Corsair Premium Sleeved PCIe 6+2
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
GTA5
csendes tag
Sziasztok, az alábbi kártyáról várnék tapasztalatokat/véleményeket? (hűtés, zaj stb)
[link] -
boogie84
veterán
válasz Sziszifeca #16644 üzenetére
Én is 3 Y kábellel használom.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
kevike576
senior tag
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 MASTER 10GB GDDR6X 940 Euro !
szerk.: el is kelt...
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz BusinessGuy #16597 üzenetére
Más: Üdv a klubban. Sok embernek van ez, soknak meg nincs. Egyelőre nem derült ki miért. Biztos vagy benne, hogy a ddu-s driver reinstall, a net tiltással nálad bejött? Mármint tényleg bejött? Ugyanis van, hogy a hiba napokig nem jön elő. Nekem is volt már, hogy azt hittem megjavult, aztán pár napra rá újra megtörtént.
Más2: Jelenleg erre sincs megoldás. Bár hozzáteszem, a helyedben nem játszanék nem natív felbontáson. Főleg mert a skálázás input lagot ad az egészhez. Inkább használj DLSS-t, vagy játssz 1080p120 vagy 1440p120-on. Ha jól tudom a C9 is tudja ezeket. Melyik játékhoz kell ez a custom felbontás feltétlenül?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16639 üzenetére
3080 oc ellen esélytelen? A 3080 oc hoz 6-7% növekedést szarráhúzva? Hagyjuk már. A 3080 sz*rráhúzva sem hoz valami fantasztikus eredményt. A bench eredmények meg kb f-méregetésre jók, de másra nem, mert cherno alatt úgyis elhasalni az a profil.
Kb érvényteleníti a fő érved ez, amit magam teszteltem le a strix-el.A ubi-s dolgot aláírom, de nem találtam totál friss összehasonlítást a legutolsó driverekkel, majd körülnézek.
abridabri:
Úgy, hogy az enyém Strix volt + közel 3 év hivatalos kisker gari volt rá. Tiédre hol volt 3 év közel?
Ritka, mint a fehér holló.Találtgyerek:
Például aki munkára veszi, de sok neki a 2080Ti ereje, vagy nincs rá pénze, vagy csak szimplán Pascal fanatikus (utóbbiba futottam már bele ) .[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
-
Találtgyerek
veterán
Aki 190 000 Ft-ért megveszi a 1080Ti-t, az nem normális.
Tegnap is lehetett venni az Alzán 3070-es kártyákat 280 000 Ft környékén.
Azért jobban megéri megvenni a teljesen új,erősebb,sok garanciával rendelkező kártyát 80-100 000Ft-al drágábban,mint a 2 generációval ezelőtti használt kártyát.06-3o/9759I39
-
MODERÁTOR
Ftw3-at beköthetem úgy, hogy az egyik 8pines kábelt leágaztatom? a 750-es corsairhez csak 2-t adott a gyártó, hirtelen nem tudok honnan szerezni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
BusinessGuy
őstag
Szuper, én meg a TPU-t vagy ha a nem tetszik mert állítólag nvidia párti akkor guru3d ami meg full amd vonalon nyomul. Mindenhol ahol 10-20 játék szerepel a tesztben kijön hogy OC-vel is alig éri az alap 3080-at a 6800xt. Ráadásul ezek friss driveres tesztek minden oldalon ahogy az egyre újabb és újabb vga-kat tesztelik. SZemben az általad linkelt teszttel ahol kiválogatták az ubisoft játékok zömét akinél szinte kizárólagosan jobban teljesítenek az AMD kártyák...
Van 1-1 játék amiben hasonlóan esetleg jobban teljesít szarráhúzva a 6800xt mint az alap 3080, és ennyi. 3080oc ellen esélytelen.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz tomas51 #16604 üzenetére
Persze
Dobd át privátban a cod kódot meg az experience felhasználód és jelszavad és megcsinálom."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Yany
addikt
Ha valaki figyelmét elkerülte volna... durva: [link]
(szerk.: látom, már volt a link)Akár azt nézzük, hogy drágulnak, akár azt, hogy csak bevallják, de eddig is drágábban adták, ez elég ritka jelenség a videovezérlők piacán. Érdemes a hozzászólásokat is csekkolni, olyan "sírva vígad a magyar"-érzésem támadt tőlük...
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
kevike576
senior tag
válasz -=RelakS=- #16609 üzenetére
Na akkor az az álom, hogy várni kell csak 4-5 hónapot amíg lenyugszik a piac, és normál áron lehet majd kapni 3080-at kb. értelmét is vesztette..nice
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16626 üzenetére
Azért ezt cáfolom:
Nézd meg ezt a videót. Jó pár esetben előrébb van a 6800Xt.
[link] -
BusinessGuy
őstag
Őő,nem. 6800xt oc pár játékban megeszi(20-30 játékból kettő nagyjából) legtöbben elmarad, szintetikus szarokban ami semmit nem ér farokméregetésen túl kb egál.. A széria 3080-al. 3080oc-ket szarrá húzva se hozza. Összességében bő 5-6%-al gyengébb a széria 6800xt a széria 3080-hoz képest. Viszont elméletileg árban jobbnak kéne lenni és fogyasztásban is. Csak itt jön a képbe hogy a 3080-ak túlfeszeltek....
Evga ftw3 ultra, lentebb írtam ma folytatom curve mókolást. :)[ Szerkesztve ]
-
w1n1x
tag
válasz -=RelakS=- #16620 üzenetére
Azért ez durva. Ha tudtam volna, hogy ez lesz nem adom el a 1080Ti Asus Strix OC kártyám, megtartottam volna tartaléknak és most 200-ért is elvitték volna 2023. júniusig tartó aqua garijával. Bakker, hogy a kártya árak hogy elszálltak. 165-ért adtam el, de most az elmenne, mint a cukor 190-ért is lazán . Jól járt vele a srác akinek eladtam az tuti .
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
Warzoz
senior tag
válasz -=RelakS=- #16620 üzenetére
Nézd meg a 1080 Ti-ket ugyanott... drágábban el tudnám adni az enyémet, mint amennyiért vettem 2 éve
Viszont az ASUS-os hírrel kapcsolatban kezdem úgy érezni, hogy nem volt olyan rossz ötlet megvenni 376e-ért a 3080 FTW3 Ultrát. -
Warzoz
senior tag
snecy20 Ja, egy ideje amúgy is divat a retro hangulat...
Más: Nálam eddig 0.931V/2010MHz-en ment a FTW3 U, bár 65C foknál vissza is esett egy lépcsőt (ez elég hamar bekövetkezett) 1998MHz-re.
Toltam egy SP-t vele:
Aztán tegnap lejjebb vettem 0.875V/1950MHz-re. Megnéztem CP 2077 alatt. A fenti beállítás +2 fps-t hoz addig a pontig, amíg vissza nem esik a feszültség a melegedés miatt egy lépcsőt, mert ott már nem volt különbség.
De toltam egy SP-t ezzel a beállítással is:[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
-
Devid_81
félisten
Jelen helyzetben az sem lesz.
Ha igy jonnek a VGA-k mint most akkor egy fel ev mulva is eladjak a banyasz kartyakat beszerzesi aron, ez 100%
Sott akinek az erintett markabol van banya farmja az most otthon orul maganak, par honap alatt a kartyak kitermelik az arukat, majd eladja hasznaltan beszerzesi ar felett, mert addigra az Asus kartyak kaptak egy laza par szaz dollaros emelest...
Szep vilag...[ Szerkesztve ]
...
-
őstag
válasz -=RelakS=- #16614 üzenetére
Szerintem majd lesz olcsón leharcolt bányász vga
-
snecy20
nagyúr
válasz -=RelakS=- #16614 üzenetére
Ez nagyjából így volt a 80-as 90-es évek fordulóján.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ForRedGlory
félisten
Logikus... Így, hogy eleve hiány van, ha drágábban adják, akkor is el fogják kapkodni. Akkor meg miért ne húznák le az embert? Az indok mondjuk hülyeség, de ki kellett találni valami jó marketinget neki. Eddig nem volt nehéz beszerezni az alkatrészeket, nem volt bonyolult a logisztika, stb?
Az a kérdés, hogy az Ipon és társai ezt megszimatolva, mennyivel fogják emelni, mert tuti nem MSRP különbséggel. A különbözetre is kell extra haszon
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Lesz aki beall a sorba mellejuk.
Ezt csak el kellett valakinek kezdeni.
Aztan majd altalanos lesz a xx80 as szeria $1000-ert, a Ti 1500 a XX90 meg 2000....
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16605 üzenetére
Azért a 6800Xt rengeteg helyen elpicsázza a 3080-t .. Cyberpunk, Control, Metro kivétel nyilván, de összességében nyers erőben egy szinten vannak körülbelül ha DLSS-t meg RT-t nem nézzük . Milyen kártyával van meg a 2ghz olyan alacsony feszen?
-
őstag
Még egy érv az EVGA mellett. (Extra gari, feljebb tudsz váltani beszámítással, közvetlen tudsz rendelni)
-
-=RelakS=-
veterán
Ha drága az ASUS videókártya, már nem csak a nagykert a kiskert meg a scalpert lehet szidni.
Az ASUS azonnali hatállyal árakat emel.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
snecy20
nagyúr
válasz BusinessGuy #16605 üzenetére
Szilikon, mint a plasztik cicák melle?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
BusinessGuy
őstag
Ha abból indulok ki hogy 2ghz 925mv-al 300-320 watton meg van annyira nem vicc mert itt már a kártya keresztbe lenyeli fogyasztásostúl hőn át a teljesítményig a széthajtott strix 6800xt-t is ami kox OC-vel többet eszik mint a full alap 3080, és 3%-al lassabb.
Szóval erre nem vennék mérget, persze szilikon lottó.[ Szerkesztve ]
-
tomas51
senior tag
Sziasztok!
Egy tisztelet teljes kéréssel fordulok hozzátok, lenne valaki olyan kedves és be tudna nekem aktiválni egy COD Cold Wart?
Nekem 3070-em van, sajnos ezzel a kártyával nem lehet.
A geforce experiencbe lehet aktiválni, de feltétel a 3080-90 es kártya.
Pár perc lenne az egész, előre is köszönöm!üdv: Peti
-
w1n1x
tag
válasz abridabri #16602 üzenetére
Amiről nem tudnak az nem fáj, én az előző kártyánál úgy adtam el, hogy azt sem tudták, hogy mik a tartozékai . Igazából sosem volt olyan eladásom, ahol nézte bárki is a dobozon/ papíron kívül más tartozékát a kártyának . De te tudod, azért ha meggondolnád magad jussak eszedbe .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest