Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imagine
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XC3 black előrendelésem (jan 7), de a hozzászólásokat visszaolvasva nem a legjobb róla a vélemény. Kicsit tépelődöm mi legyen. Mondjam vissza? Lehet nem is tudok mást rendelni, ha mégis, 400-ért. Olvasgatva max heti 1 drop ga van. Igazából 6800xt nitro+ -ra hajtanék, de az meg sosem volt.
Nemtom. -
KRoy19
őstag
-
-
Albigator
őstag
válasz Werkly #14095 üzenetére
"@0.95V-on 2010 MHz."
OverClock, de UnderVolt.
Azaz kevesebb fesszel magasabb órajel, kisebb fogyasztás és ezért hűvösebb is. Nekem ez jön be, nem pedig a power limitet kitolom ameddig lehet, vagy 450W-os BIOS...
Talán OC helyett érdemesebb simán tuningnak, finomhangolásnak hívni...
Gyárilag ugye 1.1V is előfordulhat. De amit állandóan láttam legalább maxot, az 1.081V volt.[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
Seasonic Focus+ 650 Platinum kihajcsa az FTW3-at, alapon lévő 7700K és 3 ssd mellett?
Néztem 850-es tápokat, ha netán karcsú lenne, de bszki azokból se lehet kapni, le vannak rabolva a készletek -
Albigator
őstag
válasz Werkly #14086 üzenetére
Nálam is nagyon ingadozó a GPU kihasznátlság Mafia Definitive Editionbe WQHD-n, ahogy alapvetően játszok. Ebben erősen benne van szerintem a 2600X-em is.
Viszont ott is lehet tesztelni max dolgokat elég könnyen. Mikor belépsz főmenübe akkor úgy hagyod, nem csinálsz semmit. GPU 99%-on megy szinte végig, FPS is elég sok. KB 10 perc várakozás elég is:
69 fokon tetőzik 345W mellett @0.95V-on 2010 MHz.Játék alatt ennél még kevesebb, nálam ritka mikor így tekerne a VGA.
Tegnap ugye WQHD-n az RDR2 is pont 69 fokot ért el maximum.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Sziszifeca #14092 üzenetére
Röhögve el fogja bírni.
Nagyon max átkattintani a vga-t normalról oc módba, de azt sem kell csak ha már ott az erő a kártyába akkor használja is."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Sziszifeca
őstag
Hali,
úgy néz ki 2-3 hét és EVGA 3080 FTW3 ultra tulaj leszek, de előtte kérdeznék:
Corsair AX860 860W 80+ Platinum Moduláris tápom van.
- Szerintetek ez el fogja bírni a kártyát hogy kb már 7 éves? Kell aggódnom?
- Kell valamit driver feltétele után beállítani?Köszönöm!
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Werkly
őstag
válasz Albigator #14073 üzenetére
A játékon belül mik a grafikai beállítások? A "csúszkásak" is maxon? Privátban megírhatnád. Húzás nélkül 2000 fölé boostol a tied? Hát szerintem azért nem kell menni hanyatthomlok új tápért. Meg ha garanciás sok embernek akkor mire hivatkozva cseréli ki? Kicserélnék vajon.
[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz likeaRAINBOW #14078 üzenetére
Más Seasonic típust nem érintet a probléma? Nekem Prime Ultrám van nem szeretném lecserélni.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Werkly
őstag
Nálam is AC Odyssey alatt kivágott! Elindult a game aztán gép restart! Igaz a játék nem eredeti! A tök vesz most új tápot! Egyszeri alkalomra nem biztos, hogy ez volt az ok! Amúgy eseménynaplót nem néztétek, hogy mit mutat? Mert én sem! Most meg már iPaden vagyok nem gépezek!
-
Werkly
őstag
Na ahogy ígértem helyzetjelentés! Nos a házam az adatlapon látható. Tehát hűvösnek nem mondanám az FTW3 Ultrát. Igaz csak a Mafia Def. Edition amivel nyomattam de bizony átvezetőknél és fás bokros kültereknél 73 C nyaldos. Igaz nem értem mondjuk, hogy pl. esti sötétebb pályákon beesik a VGA használat 55% körülire de FPS jóval 70 fölött van 2K csutka kimaxon. CPU (alapon) 41-42% kihasználtságon.Mondjuk ezt valaki megnézhetné ha megvan a game. Fagyi nem volt igaz én IE-t használok a mai napig nagyrészt! A hőfok mondjuk nem izgat mert az előző VGA-m is kb. így "hőfokolt". Ja 73C körül nálam 1935-ön ketyeg. Alulfesznél igaz csak 0,95 locknál 63-69 között hőfokolt 1890-el. Nem húztam mert nem nagyon vagyok képben vele meg aztán minek? RDR2 MSAA és a másik M-es hülyeségen kívűl ha full csutkára van húzva azért bőven beugrik 60 alá is néha. Mondjuk ezzel nem kísérletezgettem. Régebbi AC Origins is érdekes. Alexandriában pl. random beesik a VGA használat és röcög. Passz, hogy miért de itt biztos nálam van gebasz mivel ez még SATA II-es HDD-ről megy bár nem tudom?! Mást még nem nagyon nézegettem. Nem vagyok nagy gamer ezért nem mondanám, hogy egyértelműen gigantikus ugrás 1080Ti után. De ez az én saját amatőr véleményem. Nyílván egy HC gamer és nagy progitesztelgető rácáfol erre! Így, hogy a Ti-m elment 130K-ért "megérte" a váltás. De 0-rál indulva nem áldoztam volna rá ekkora összeget! Félreértés ne essék nem lebeszélni akarok hangsúlyozom ez az én meglátásom pusztán mint mezei user!
[ Szerkesztve ]
-
Cassio1987
tag
válasz likeaRAINBOW #14083 üzenetére
Üdv, kapcsolatba kell lépni ilyen esetben, ha érintett tápod van, a seasonic supportal, írja a weboldaluk :)
-
Chris1983107
tag
válasz likeaRAINBOW #14076 üzenetére
Nagyon köszönöm. Akkor várom mi lett az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Gomez1984 #14079 üzenetére
Nekem is az volt, illetve 8700k.
Most 5900x + 3080 Meetro Benchmark Peak ~460W
_Horka_: Ja, csak honnan szerzek másik kábelt, érted
De még mindig az a vicces, hogy olyankor jön elő nálam, amikor nem maxon pörög a vga, és nincs teljes áramfelvétel, csak olyan ~250W[ Szerkesztve ]
-
_Horka_
aktív tag
Na igen. Ha figyelmesen végigolvasod, egy "egyszerű" kábelcsere megoldhatja a gondot. Sajnos ez van, ha egy tápellátásra érzékeny kártyát és egy "finnyás" tápegységet összeengedünk. Mondjuk az egy kicsit fura számomra, hogy a jobban árnyékolt kábeleknek mi köze van a peak áramfelvétel okozta hibához? Mindegy. A tápguruk biztosan jobban értik...
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
EXA
aktív tag
Komoly, főleg hogy régebben én is nézegettem ezt a tápot.
dani0904: Szuper! Akkor ezen nem aggódom.
-
Gomez1984
aktív tag
Jaja Peak eddig nálam 450W volt.
De nekem csak egy 8700 am van nem eszik sokat.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
EXA
aktív tag
Fentebb a tápos kommenteket olvasva bátor dolog lesz nekivágnom egy FSP 650-es plat táppal?
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Chris1983107 #14066 üzenetére
Ugyan ez a jelenség nálam, ugyanezzel a táppal 2 konfiggal, így 99%, hogy táp probléma. Holnap várhatóan kiprobaljuk másik táppal, írok ha megvan az eredmény
-
gereii
csendes tag
válasz DeathAdder #14036 üzenetére
nekem 83-84 fokot is el szokott érni 3d render alatt, és nem tapasztalok semmiféle órajelcsökkenést, fagyást, tökéletesen megy akár 12 órán keresztül is.
-
Albigator
őstag
válasz Werkly #13919 üzenetére
Na megnéztem most 2160p-n LG CX Oleden is a játékot, hát itt ahogy számítani lehetett még durvább mint WQHD-n (+3-4 fok) a jobb GPU kihasználtság miatt.
FTW3 Ultra - RDR2 4K 120Hz G-Sync (komp.) ON, @ 2010 MHz 0.95V (OC BIOS, alap ventiprofil) 1óra
Átlag/Max:
70 / 73 fok
358 / 379W
97% / 98% GPU load
1979 / 1995 MHz77%--> 67% venti mellettavg 67 FPS, min 55 FPS volt hwinfo szerint
[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
Tápcsere. Nálam ugyanez volt. Régi játékokkal ment, bfv maxin gép restart. 2 kábelem volt, a mellékelt többszörözővel oldottam meg. Most 1000W-os figyel és egyszersem indult azóta újra
-
Siszibatya
tag
Szia !
Feljebb írják,hogy volt a múltban baj ennél a márkánál a feszültség tüskék / felvett maximális teljesítmény miatt csak más káryákkal . Legrosszabb esetben tápcsere egy 850W vagy 1000W hosszútávra más márkából , mondjuk platinum minősítésűt .
- a fenti cikkbe 550W-os tápokkal volt probléma annó , , de akinek problémája van forduljon segítségért hozzájuk
- Azt is megállapították, hogy a probléma megoldásához egyszerűen módosított PCIe kábelek szükségesek, amelyek fokozott árnyékolással rendelkeznek
Ha húzva van a kártya , próbáld alulfeszelni és egyedi ventiprofilt csinálni neki , esetleg alapon használni.
Procit szerintem hagyd nyugodtan 5GHz-en . Esetleg nézd meg mennyi különbség van ha 4,7GHzre visszaveszed . Hatalmas negatív változást nem fogsz észrevenni szerintem .
Nvida driver is okozhatja . - nem tudom melyik most a legstabilabb amit érdemes használni , egy biztos hogy nem mindig éri meg a legfrissebbet felrakni ha nincs problémád azzal ami fentvan
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Tamás
-
gabor0928
tag
válasz Chris1983107 #14059 üzenetére
Szinte azonos konfigunk van, ugyanez a ház., csak nekem elégett a 3080, épp garizzák. Nekem ilyet nem csinált.
Csekkoltad hogy kékhalál volt-e?
https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html -
KAMELOT
titán
A táp elektronikájában lehet valami bibi. Vennék másikat. Enermax vagy CM legalább 1000W.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zorel
senior tag
Vedd vissza alapra és nézd meg úgy. 750W-os tápnak elégnek kellene lennie főleg játék alatt.
-
Zorel
senior tag
válasz Chris1983107 #14055 üzenetére
A driver hibától játék alatt nem szabadna fagynia. A hiba csak böngésző alatt idle órajeleken tapasztalható. Windows eseménynaplóban a kritikus hibáknál a bugcheckcode 278.
Bugcheck 278 = 0x116 = VIDEO_TDR_ERROR -
_Horka_
aktív tag
válasz _Horka_ #14060 üzenetére
Érdekes... jól emlékeztem, volt már gond ezekkel a tápegységekkel. Igaz, úgy két éve. Akkor is a GPU-k fektették meg.
Itt a techpowerup cikke ezzel kapcsolatban: [link]STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
KAMELOT
titán
NV hírek [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Chris1983107
tag
válasz Locutus #14058 üzenetére
OOO Na ez nem hangzik jól. Pedig semmi issue nem volt eddig. Ment szuperül. COD-ot tszteltem ott nem volt gond, mondjuk azzal csak egy fél órát nyomatam. AC-nál volt egy, egy "freez" restart még a windows is újra indult magától. Akkor lehet nem a kártya? Ma rengeteg frisstés ment le nálam. Alaplapon is, driverek, ma raktam fel a kártyával a legfrisebb drivert, ahogy írtam fentebb a DDU-val szedtem le.
-
_Horka_
aktív tag
válasz Chris1983107 #14059 üzenetére
Ma te vagy a 3. fórumtárs, akinek fura tapasztalataik vannak a 3080-as upgrade után és mindegyiknek 750W-os Seasonic Focus Plus Gold PSU-ja volt... ez kezd gyanús lenni.
Egy másik eset a ryzen 5xxx topicból: [link][ Szerkesztve ]
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
Locutus
veterán
Nekem játék közben sosem fagyott még.
A black screenes driver tdr-ek csak idleben vannak, browserben. Ott is csak akkor, ha engedem downclockolni a kártyát.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
addikt
Mi volt előtte?
DDU ment a csere előtt?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
DeathAdder
veterán
válasz tupacamaru #14054 üzenetére
Természetesen az a jobb
-
Chris1983107
tag
válasz Locutus #14047 üzenetére
Na remek. Épp most tettem be az XC3 Ultrat, örömködtem itt már 1,5 órája tesztelgetem, AC Valhalla 4K, G-Sync (Freesync-es monitor csak támogatott). Szóval nagyban nyomom a tesztet, hőfok 73 még ebben a szar design üveg házban is, egyszer csak paff fekete képernyő restart. Ma vettem át a kártyát, kicsit most csalódótt vagyok. Akkor ez valami driver issue? Vagy valami nem fér össze valamivel? Kicsit most elkenődtem..[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz DeathAdder #14052 üzenetére
Én úgy tudtam hogy az FTW3 a jobb, már ránézésre is nagyobb rajta a hűtés.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Albigator
őstag
Nálam az FTW3 nem ment 80-ig, csak max 75 fokig alapon, még a szarabb házhűtésemmel...
-
Locutus
veterán
válasz KAMELOT #14045 üzenetére
Az emberek 90%-a chromium alapút használ, szóval a hiba is azzal a leggyakoribb (chrome, edge, vivaldi stb). De láttam már firefoxosat is. De sokan irtak olyat is, hogy más programokkal is lehal, amiben beépülő böngésző van. Sőt, pl szintén gpu gyorsított grafikai alkalmazásokkal is, mint photoshop.
Én eddig azt látom, hogy sok embernél van ez a hiba, soknál meg nincs. Tehát szinte biztosan valami más körülmény is befolyásolja. Pl gsync, ahogy Zorel írta, de az pl nálam nincs. Ellenben nálam 4K van, lehet az is sok neki idleben desktopon. Lehet túlzottan leveszi a feszt, vagy az órajelet ehhez. De még az is lehet, hogy más háttéralkalmazás okozza, pl precision x1. De ennek meg az mond ellent, hogy egy csomó tuf, meg gigabyte poszt is van, ők meg aligha px1-et használnak.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
veterán
Kereskedő az mindenhol kereskedő. Ma 28-nak rányomtam egy FTW Ultrára 2021:12.18 beérkezéssel másnapi feladással
Nézem fél nap múlva megrendelésnél 2020.12.31 hmm.. az oldalon kint még mindig 18
Nézem délútán 2021.12.31 na ott majdnem kiköptem a kávém, ez kifizetett kártya levonva minden!
Írtam nekik hogy miva? Most megint 2020.12.18 , nincsenek illuzióim -
Cthulhu Dawn
őstag
Keress ra a nevemre es XC3 kulcsszora a topikban, en irtam rola par dolgot amig nalam volt.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
nagyúr
válasz DeathAdder #14041 üzenetére
Jól emlékszel, nálam is 75-nél mér kezdett visszavenni a Giga Aorus 2080S
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Locutus
veterán
Azért megy 80 fok fölé, mert 83 fok a default temp target. Ha nem tetszik átállítod, és akkor már korábban feljebb veszi a ventiket. Nemtom honnan kezdene throttlingolni, de ilyen hőfokoknál még biztos nem. Ráadásul ezt csak némelyik játékban éri el normál használati körülmények között amúgy is.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Hát, nálam egyelőre 4K60 HDMI-n, aztán ennyi. Se HDR, se Gsync momentán.
Maximum a háttérben futó PX1.
Van valami gyűjtőhelye redditen? Én is próbáltam mazsolázni ott, de baromi nagy káosz az a hely.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Zorel
senior tag
válasz Locutus #14035 üzenetére
Redditen most jobban utánaolvasgattam állítólag nagyon sok mindennel van összefüggésben a hiba és ezért van az hogy esetenként valakinél elő sem jön. Állítólag az sem mindegy milyen felbontást használsz, g-sync mellett sűrűbb a hiba, de az sem mindegy hogy HDR off vagy on, na meg a 3th party programok...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
xc3-ról nyilatkoznátok pls
Előrendelve van nálam egy alzánál a biztonság kedvéért, és ma beszéltük haverral hogyha én nem, ő arra igényt tartana, ha valamikor megérkezik, mert kellene már neki is egy jobb kártya. (ígyis úgyis általam veszi a hardvereit, hogy az asszonya ne tudjon róla )
Viszont mondtam neki, hogy eléggé megosztó amiket olvastam róla, és egyáltalán nincs konzisztens vélemény arról, pl. hogy mennyire melegszik el?
Olvasom itt hogy még az FTW3 ultra is felmegy 80 fok fölé, ahol gondolom már masszívan throttlingol (turing, pascalnál legalábbis így volt)
De ha ilyen meleg az is, akkor miért kerül +50 ezerbe (evga oldalán csak 80 dollár különbség van), miért jobb annyival?
Több fps-t tud? spec szerint 90 mhz-vel nagyobb a boostja, vagyis jobb chipet kapott vagy nagyjából mindegyik evga-n a chipeknek ugyanott van a vége csak a gyári órajelek térnek el? alacsony power limitről is olvastam valamit korábbanMik itt vele a tapasztalatok, custom ventiprofillal lehetséges XC3-at mélyen 80 fok alatt tartani?
Neki nem gond ha hangos, úgy is fejessel játszik, de ne legyen olyan meleg hogy throttlinggoljon. -
totig
tag
Tegnap(?) morogtam, hogy a múlt csütörtöki XC3 Ultra rendelést máról átrakták január 7-re, és ma jött értesítés, hogy elő van készítve jövő keddi átvételre, úgyhogy lehet, hogy CP 2077-re csak lesz belőle valami. Aki hasonló cipőben jár, és nem mondta le, annak is hátha alakul.
-
Zorel
senior tag
válasz gabo423 #14031 üzenetére
Ez nem kártya vagy márka függő a 3080-nál. Driver hiba (Így mindegyik érintett 3070, 3080, 3090) és chrome alatt jelentkezik de csak bizonyos esetekben. Reddit is tele van vele. Van hogy napokig nálam sincs semmi gond, pedig nálam 24/7-be megy a gép...
Locutus: nv vez. panelen maxra állítom az energiagazdálkodási módot az megoldja, csak így nem veszi vissza az órajelet idle-ben.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Fasza... amúgy ahogy elnézem 1-2 helyen már mások is irják, hogy az új driver se tett csodát. Asus, Giga, Evga, mindenféle modellel vannak posztok erről.
Egyik helyen láttam egyet, akinél az adaptív mód segített. De az se tiszta, hogy egyáltalán mi a különbség az adaptiv és optimális mód között.
Böngészőben te kikapcsoltad a hardvered gyorsítást, vagy nem?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Albigator
őstag
válasz Werkly #14028 üzenetére
EVGA Precision X1 progival lehet állítani az RGB-t.
(#14025) Tomdriver
2 kártya tapasztalata alapján, a fekete szájú jobban megy.
Persze biztos nincs összefüggés, piros szájúaknál is vannak jobb darabok.
Sorozatszám alapján a fekete 20185-el későbbi példány.[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz pokers #14017 üzenetére
Nem kell semmit elhinned...
Nekem például megegyezik de lehet csak mázlim volt.
Werkly fórumtárs is postán kapta meg. Kérdezd meg tőle, hogy neki egyezik e szériaszám. Sőt azt is megkérdezheted tőle, hogy a posta adott-e neki valamilyen bizonylatot a kézbesítéskor.[ Szerkesztve ]
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Albigator
őstag
válasz Shkiz0 #14022 üzenetére
Szerintem a fekete. Én is olyat kaptam már.
(#13995) ScomComputer
Ja jön mindjárt.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Werkly #14015 üzenetére
Más:
Aki regelt már be alzás EVGA-t árulja már el legyen kedves, hogy a 3 szériaszám közül melyiket kell beírni? EVGA PRODUCT REGISTRATION#14021 Albigator
Kártya még a postánál van, ők játszanak vele. Alzás számlám van egyenlőre.
Nálam a val oldali a XXNVCODCW középső feltételezhetően a GFN és talán a jobb oldali a kártyáé.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
bazccka
tag
válasz -=RelakS=- #14013 üzenetére
Az hagyján... Engem vagy huszonharmincezer forintnyi visszatérítéssel "zaklatnak" a megrendelt, de lemondott cuccaim után XD
-
Werkly
őstag
A BIOS switchet hol találom a kártyán? Köszi!
-
Tengri
senior tag
válasz pokers #14005 üzenetére
Gondolom postai kézbesítés...
A gyári sorozatszám az Alza számláján ott van...
Amúgy ha gond van a kártyával, vagy bármi mással én vinni szoktam az átvételi bizonylatot is[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
válasz Tengri #13979 üzenetére
Akkor én még köpködhetem az Alzát, mert ezexerint már mindenki megkapta itt a fórumon a 25.-én reggel rendelt FTW-jét, csak én nem
És mi van akkor, ha kicsúszok a 14 napból hogy regizzem a kártyát az evga oldalon?
Mert ugye az Alza kiállította a számlát már 11.28.-án, kártya azóta sincs sehol. Ha ilyen tempóba halad, necces lesz regisztrálni
Arról nem beszélve, hogy eleve ugrik 2 hét a garanciaidőből, mert ugye a számlán minden dátum 11.28. -
Tengri
senior tag
válasz Werkly #14001 üzenetére
Minden jó, ha a vége jó!
-
Werkly
őstag
válasz tupacamaru #13998 üzenetére
CSM disable és nincs sípolás! Nagyon köszi! Jelentem jó minden Nv driver után! Most húzom föl ultrára RDR2 és megkukkantom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...