Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz TheNiceSpy #14298 üzenetére
A helyzet az, hogy kaptak egy kis tockost, miszerint amit művelnek az kimeríti a BTK 417$-át. Ez egyébként nem más, mint a vásárlók megtévesztése azáltal, hogy a határidő tologatással az érdeklődést fenntartják anélkül, hogy fizikailag az adott árucikkből raktárkészlettel rendelkeznének. Ez okból fontolóra lesz véve a Mo.-i cég Gazdasági Versenyhivatalnál történő feljelentése, kérve a cég átvilágítását és jogkövető magatartásának felülvizsgálatát.
[ Szerkesztve ]
-
TheNiceSpy
csendes tag
Sziasztok! Csak hogy egy kis pozítív visszajelzés is legyen az alzáról: dec. 1-i 3080 XC3 Ultra rendelésemet ma reggel hozta a postás. Először 12.04-et majd 01.07, végül 12.09-et írt az oldaluk, szóval azt csak valami tág becslésként érdemes értelmezni. "Piros szájú" változat egyébként, jobban örültem volna a feketének, de annyi baj legyen
-
addikt
Rendeltem vegul is egy evga rtx 3090 ftw3 ultrat. Asus on agyaltam meg de nem is lehet kapni meg tobb helyen is irjak, hogy ciripel. Evga elvileg halkabb is valamenyivel bar huvosebb is e az nem biztos.
Egyedul az xoc 500w os bios al vannak gondok tortenetessen hogy nem minden kartyan mukodik, ahogy olvasom. Meglatjuk ha megjon maximum megy vissza ha nagyon nem oke valami. De bizakodo vagyok -
KAMELOT
titán
Lehet sokáig nem lesznek vga-k. [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
venom8888
őstag
Ha igy haladnak ezt a szeriat elbukjak, ha jovore jon ki uj RTX szeria pl 40xx.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14284 üzenetére
Magyarán sok pluszt nem érdemes fizetni spec AIB 3080ért.
Evvel szemben 6800XTnél lehet értelme. AIBk jellemzően megfutják a 2700et. A +20% mhz meg elég arra, hogy RTt leszámítva egyértelműen verjék a 3090et 4Kban is.
Nah még 2nap a 6900XTkig. AIBk ott ha megfutják a 2800-2900et az csúnya lesz.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Puma K
nagyúr
Mennyig fogyaszt egymagában a GPU a 3080 és a 3090 esetén...?
Ezt kéne rátenni valamelyik VGA-ra valahogy: EK-QuantumX Delta TEC - Copper + Nickel ... feltéve ha a GPU nem fogyaszt 200W-nál többet
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Laraxior
titán
válasz Cthulhu Dawn #14284 üzenetére
370W-ig megy az FE.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
2thletme2day
őstag
válasz Morph76 #14207 üzenetére
Ha minden igaz akkor nincs más dolgod jelenleg. Ha megvan a kártya amire tudsz feljebb lépni akkor értesítenek. Kifizeted a postaköltséget meg a különbözetet, visszaküldöd a kártyát és ha megérkezik akkor küldik a step-up-os kártyádat.
Mire használtad a step-up-ot? 3080 TFW-re akarsz feljebb lépni?
Túl sokat még nem nyüstöltem (a cybepunk megjelenésésvel ez változni fog) de az enyém is piros kávás és semmi probláma eddig vele. Nem is tudtam, hogy van más dizájn is...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz warcat #14286 üzenetére
Az enyém lassan 1 hónapja tökéletesen teszi a dolgát
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
warcat
veterán
Kis érdekesség: úgy tűnik az első szériás "piros kacsacsőrős" FTW3 3080/3090-ek eléggé bőségesen hullottak pár nap használat után: evga fórum
Van, akinél 3 ment gallyra egymás után.És bár lehet, hogy csak jófejségből, de elég sokan cserekártya helyett vadiújat kaptak (értsd: dobozos, teljes kiszerelés). Lehetett ott valami probléma.
Szépen, csendben RMA-zták őket.
Az enyém is ilyen, valószínű ebből a szériából jutott...[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Devid_81
félisten
válasz fcsabaa #14277 üzenetére
Azokat meg nem lehet kapni.
Nem lettek visszahivva allitolag, de valamit meg mokol rajtuk az MSI mielott kaphatoak lesznek....
-
-
fcsabaa
csendes tag
válasz warcat #14282 üzenetére
De az FE nem tuningolható, mint a Strix?
Bocsi ebben annyira nem vagyok benne azért nem tudom.
Nyilván Afterburnerrel tudok húzni rajta, de ezen kívül máshogy kellene tuningolni az FE-t?
Vagy azt nem is lehet csak az AiB kártyákat?/Ha meg kell baxodni, akkor meg kell baxodni/
-
Cthulhu Dawn
őstag
3 8 pines verzioknal szerintem annyira elhanyagolhato a teljesitmeny es oc potencialbeli kulonbseg, hogy kb.: az esztetika/penz fuggo melyiket veszed. Illetve az Asus-ok hajlamosak ciripelni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
warcat
veterán
Csak a 3080 verzió tesztjét olvastam el, jó lett, de
1. irgalmatlanul drága
2. hatalmas maga a kártya, bár tény, hogy ennek az eredménye nagyon csendes működés ha alapon hagyod (Asus TUF oc csendes bios környékén!)
3. túl alacsony TDP keret lett adva neki a 3 csati ellenére, fullákol a kártya amikor beleütközik. Ezt bios orvosolhatja.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Cthulhu Dawn #14273 üzenetére
Asus német webshopjából levadászható lesz 615-620k(ingadozik az ár) környékén ha majd lecsitult legalább a karácsonyi időszak láza (~január), most embertelen gyorsan lerabolják amikor van.Ha nem hosszabítják meg a 16% VAT-ot akkor persze ugrik az ár vagy 30k-t.
Persze ilyenkor fel lehet hozni a garanciát,de ha gyakorlatilag közvetlenül Asustól vetted, EU területén belül, na onnan nehéz kibújni a gari alól[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz fcsabaa #14272 üzenetére
Azt szerintem neked kell eldontened, hogy meger e a kinezet/hutes +200k-t ugyanazert a gpu-ert, mert STRIX-et szerintem meg jo ideig nem fogsz talalni 7-800k alatt. Ha msrp-n jutottal hozza az FE-hez en megtartanam, az azert eleg jo kapas volt.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
fcsabaa
csendes tag
válasz hadogabi1 #14269 üzenetére
Azért kezdtem azzal, hogy tudom feleselges és főleg nem éri meg.
Viszont jó áron jutottam hozzá a FE 3090-hez (igazi MSRP) szóval ezért nem tudok dönteni.
Van értelme ezt lecserélni egy 3090 Strixre, megér annyit vagy örüljek táncoljak és tapsoljak ennek hiszen ez a legritkább egyenlőre?/Ha meg kell baxodni, akkor meg kell baxodni/
-
Devid_81
félisten
válasz Sziszifeca #14270 üzenetére
Nvidia siman kiadta papiron eddig az osszes nem kaphato VGA-jat, siman belefer, hogy jon meg egy amit nem lehet venni
...
-
-
hadogabi1
senior tag
Arra meg boven felesleges a 3090 sztem. 3080 boven eleg. Az van nekem is 1440 144hz 3080.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
fcsabaa
csendes tag
válasz Cthulhu Dawn #14267 üzenetére
120 Hz-es 1440p 21:9 van.
4K 144 Hz még úgysem kivitelezhető ezekkel a kártyákkal sajnos szóval marad ez egyenlőre!/Ha meg kell baxodni, akkor meg kell baxodni/
-
fcsabaa
csendes tag
válasz warcat #14264 üzenetére
Amiből szintén lesz 13 darab egy évig kb...
Igazából mivel a 2 évig valószínűleg top kártya lesz nem zavarna a 3080 Ti.
Az FE nyilván gyengébb első körben, de ugyan úgy lehet húzni, mint egy Strixet is nem?
Vagy azt inkább ki lehet tolni a határra?/Ha meg kell baxodni, akkor meg kell baxodni/
-
totig
tag
válasz Albigator #14252 üzenetére
Ja, ennyi a különbség a két kártya között. Az van, hogy új táp vásárlás mellett marhára nem volt hangulatom (sem) még új házat is venni plusz 35K-ért (és akkor már nyilván drágább 3080 is kellett volna), és ez megkötötte a kezem.
Néztem egy-két játékot, default fan curve mellett max terhelésen felmegy tényleg 70 fölé, de azt nagyjából hang nélkül csinálja. Szokatlan az előző után, de ez van, szokni kell még.
Vicces, hogy pont akkor adtam ki ezt a pénzt most gépre, amikor kb. alig van kedvem elé ülni. -
warcat
veterán
válasz fcsabaa #14263 üzenetére
Ha már mindenképp egy vagyont akarsz elkölteni rá, akkor miért nem a legjobbat akarod a pénzedért?
Ez csak léghűtéssel számolva eléggé gyanús, hogy a Strixet jelenti.A sima 3090 FE nyakában ott lohol a kimaxolt FTW vagy Strix 3080.
...
DE:Viszont ha januárban érkezik mondjuk 1000$/EUR-ért a 3080 Ti 20 GB, őszinte marad-e a mosolyod?
2080 Ti bár menthetetlenül drága volt, de 2 évig a csúcsot jelentette a pénzedért...
[ Szerkesztve ]
-
fcsabaa
csendes tag
Sziasztok!
Nyilván tudom, hogy a 3090 nem igazán éri meg mezei felhasználónak viszont mindenképp azt szeretnék beszerezni.
Úgy néz ki lehetőségem lesz egy FE verzióra, de azt néztem, hogy a Strix az Out of Box 10%-al erősebb kb. Az FE verzió mennyire lett jó a 30-as szériánál?
Megéri a Strix a felárat vagy teljesen feleselges lenne?/Ha meg kell baxodni, akkor meg kell baxodni/
-
hadogabi1
senior tag
Nekem is ugyanez van 3700x el. 2 nap mulva gepbe lesz az 5900x. Megirom a tapasztalatokat majd.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
david_97
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #14257 üzenetére
Megvolt ddu-val.
Albigator: Gtx 1080 ti - t simán meghajtotta ez a processzor, az erősebb mint egy rtx 2070 szóval nálad is más gond lehetett.[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz david_97 #14249 üzenetére
Szerintem is proci limit sajna. Én is tapasztaltam még 3700X-el és gyengebb VGA-val...
(#14250) arc82
Te jól vagy? -
Albigator
őstag
Na akkor egy kis összehasonlítás FTW3 Ultrához képest:
Alapon: 1950 MHz-en ment majd 1935-1905 MHz között ingázott. Ugye max 378W átlag 362W mellett.
Így 70 fok avg, max 73.Ha fogyit nézem, nyilván nálad jóval kevesebb (319W / 339W), kb olyan mint nálam 0.95V 2010 MHz mellett:
Átlag 322W max 347W. Ezért csak max 67 fokos átlagban még kevesebb 64-65. Ráadásul az órajel is kb 70 MHz-el nőtt ~1990 MHz.[ Szerkesztve ]
-
arc82
tag
Azért egy erősebb proci elkelne mellé sztem.
Üdv
-
arc82
tag
e
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
david_97
senior tag
Srácok olyan problémám lenne hogy rtx 3080 Warzone-ban 70% körül csücsül 1440p-ben. Ryzen 5 3600 4,3ghz-re húzva. Elméletileg nem kellene ekkora bottlenecknek lennie nem?
-
totig
tag
válasz ScomComputer #14247 üzenetére
Régi Zalman Z9 van (ezért is lett ez, mert más kb. nem férne bele), oldallapja nem teljesen zárt (lásd képet), a gép földön, asztal mellett, tőlem karnyújtásnyi távra van, és hát olyan fordulaton bőven hallható. Nem süvít, nem éles hang, de ha nem fülest használnék, hanem hangfalakat, akkor a 70% körüli fordulaton már ilyen házban, ilyen távolságra tőlem már zavaró lenne (játék zene/hangok/hangerő függvényében). Nyilván hangfalakkal Doomot rendes hangerőn játszva biztos nem hallanám, de pl. egy Anno 1800 közben biztos bekavarna.
[ Szerkesztve ]
-
totig
tag
válasz ScomComputer #14239 üzenetére
20 körös Time Spy stress teszt, indítás előtt reseteltem mindkettőnél az értékeket. Kártyán minden default. A 1830MHz-en ment a kártya, amikor beállt - nem látszik, de a GPU-Z-ben az egyenes vonal végig 1830 volt - picivel később csináltam a képeket, úgy lett HWiNFO-s képen az átlag a 1743 (csak erre tudok gondolni). A hőmérséklet átlagnál a 73°C stimmel szerintem, és a 65-70% is nagyjából átlag lehet a 20 kör alatt a fan speednél.
Közben visszanéztem a 3DMark.com-on az eredményeimet, és 98,7%-os FPS stability, 75°C és 1831MHz átlagot ír a 20 körre. A korábban írt tippre belőtt 0.925V / 1950MHz + custom fan curve beállításokkal is nyomtam 20 kört, ott ugyanez 99%, 68°C és 1934MHz.
[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
Sziasztok!
Nekem 12.10. csütörtökre változott a várható kiszállítás. Viszont mivel már rendelkezem egy ilyennel, ha igény lenne rá, ezt szívesen átengedem másnak, akinek saját használatra kell. FTW3 ULTRA -
warcat
veterán
Igen, a Black-en meg nincsen backplate és annyi.
XC3-on talán? túlzottan erőltették a csendességet, lehet egy kicsit emelni a fan görbén és akkor hűvösebb (és hangosabb lesz).@Jacek: igen, de én sosem mondtam, hogy otthoni vásárlás, német ÁFÁval vásároltam (a lehetőség nyitott mindenkinek). 321-az még kevés is, érdemes +10-es forinttal váltani, ami kényelem kedvéért 370.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
305e FTW Ultra arat el lehet felejteni, eleg megszorozni az EVGA arat a magyar afaval az 321:)
-
-
EXA
aktív tag
XC3 Ultra és XC3 között csak az órajel a különbség?
-
totig
tag
XC3 Ultra gépben, egy-két szintetikus teszt ment eddig. Az UV kb. kötelezőnek tűnik, és saját fan curve is. 70%-on halkabb, mint a GB 2070S Gaming OC 70%-on, de 10 fokkal melegebb kb. Persze nagyjából ugyanakkora hűtő van és +100W. 0.925V-on 1950MHz-et hasra belőve Superposition és Timespy alatt tartotta, anélkül egy százassal lejjebb ment a végére. Később nézem játékban is. FE szintet hozza, nagyjából erre számítottam.
-
Segal
veterán
Bizony az a bő nyálas, mert olyan mintha a beváltható időn kívül szeretnéd aktiválni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
EXA
aktív tag
Valakinek nincs valami tippje mi történik akkor, ha a kártya akkor érkezik meg, amikor lejárt a CoD promóciós kód? Akkor cummantás van és így járt az ember?
-
Segal
veterán
Vidékieknél meg meg is értem a postát, de hogy aki budapesti az ilyenkor miért a postát választja az számomra rejtély.
-
warcat
veterán
válasz Dareius #14232 üzenetére
Ezen ne parázz, novemberben ami jött 2 csomagom tőlük, mind nyögvenyelős volt, viszont a becslésük pontos (nekem pénteken jön) és ami legfontosabb, hogy érkezik a csomag. Volt amit 4 napig csomagoltak (hétvége is beleesett).
Már leírtam a tippem korábban, hogy mennyiségi átadás mehet a posta felé, összevárják míg van x adag csomag.EA: It's in the crate!
-
boogie84
veterán
válasz warcat #14229 üzenetére
EVGA-tól direktben is 922€ ha itthonra rendeli az ember, nem mellesleg ha kisorsolják és vehet egyáltalán. Ha azt veszed, hogy Alzán 370K és abban azért van egy 20K-s játék, nem olyan sokkal drágább. Más dolog, hogy ez még mindíg magas ár, de legalább elérhető még ha korlátozottan is. Ehhez képest az RX 6800 XT csak urban legend.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
warcat
veterán
-
boogie84
veterán
válasz Imagine #14225 üzenetére
Volt sima FTW3 is? Nem csak Ultrákat dobott az Alza?
#14223 Locutus
Mikor, honnan volt 305 az FTW3 Ultra? Ha az a normális ár, akkor az összes drága. Talán 1x láttam TUF-ot is 310 körül Aquan, megjelenést követően. De ezek csak illúziók voltak, nem?[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Imagine #14221 üzenetére
Mi már vettünk 3080 FTW3 Ultrát 305-ért is. De azért ez még nem általános. Viszont azt talán ki lehet jelenteni, hogy ami ennél magasabb, az még nem a "normális" ár.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
boogie84
veterán
válasz likeaRAINBOW #14210 üzenetére
Ugyan már, simán kiszámolja a zember, hogy neki 750W-os csing-cseng tápja van, és h az 5Gh-iz húzott procija és a 3080-as kártyája egyik 600W-ot akk ő a király! Simán elbírja!
#14212 aerosmith
Alzán a EVGA GeForce RTX 3080 XC3 FEKETE a legolcsóbb. 316K volt az utolsó, de ennek a páldánynak nem túl acélos a hűtése.#14218 warcat
Szépen lassan jönnek azok a megrendelt kártyák. Még a végére kiderül, hogy a szar-szemét Alza lesz egyedül akinormálisviszonylag jó áron adja a kártyát és szállít is![ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Frissült az alza FTW3 Ultra rendelés a random 2021. január 7-ről december 11-re, nézzen rá aki érintett.
"A megrendelést szállításra készítjük elő"És persze csak akkor örülni ha van már csomagszám, de főleg akkor ha csönget a futár.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez1984
aktív tag
Srácok
COD Black Ops
Érdemes feltenni a 4K Texture pakkot? 1440P moncsihoz?
Én feltettem, de pl vietnámos map az elején amikor kiugrunk a helikopterből a városban, alig van meg a 60-65fps. Ez normális?
Minden ultrán, DLSS Quality.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz worxland #14211 üzenetére
tudom, nem is azt mondtam, az ajánlásra, hogy feltétlen helytálló, csak hogy a SS milyen logika szerint ajánlhatta a termékeket
de hasonló példa jutott eszembe nekem is, amikor megkaptam másik topicban, hogy ehhez a konfighoz hát 1000+Wos táp az ajánlott persze, rögtön kérjek elmü-től saját betápot is
nem véletlen van az én gépemben is 750W táp, pedig benne az 5900x és a 3080
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz worxland #14211 üzenetére
Régen erre olvastam, hogy Ladával is lehet döngetni 120-al autópályán (akkor még ez volt a divat), de az ordít és nem bírja sokáig, a Volkswagen (? nem tudom, valami német márka) meg csak szépen duruzsol, és a világból kimegy.
A téma kb az volt, hogy minek van 200+ km/h-ig beskálázva egy autó, meg minek tud 180-at menni, ha 120 a maximum.
Jó, tudom, autó, mechanika, jobban kopik, mint egy tápItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
aerosmith
őstag
3080asnak jelenleg boltból számlával mennyi a nem lehúzós ára?
-
worxland
addikt
válasz likeaRAINBOW #14210 üzenetére
Ugyanezt a logikát követve autópályára is Audi A8/BMW 535 kell.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Danex
addikt
válasz likeaRAINBOW #14208 üzenetére
250W GPU + 100W CPU, ehh 750W
-
Morph76
aktív tag
Hello.
Leht már vóót, de megkérdem evga 3080 Ftw step up, hogy működik?
Regisztráltam az evga honlapján. Kell még ezen kívűl csinálnom valamit?
Köszönöm előre is! -
-
arn
félisten
rakerdeztem a seasonicnal, elvileg az en tapom mar jo. de kuldtek ezt is melle eleg meredek az ajanlas. [link]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
zebra_hun
veterán
[link] Itt van egy ezresért rtx 3080 -100% leárazas. Be volt rúgva a szerkesztő
-
Segal
veterán
válasz MrTwister #14200 üzenetére
Várjuk
Üdv a clubban"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest