Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
válasz BusinessGuy #17320 üzenetére
Csak ennyi történt ki-be kártya. Ma csináltam meg a DDU eljárást. ahogy leirtad. Elinditottam codot. ott b.szott menüben, közben itt neteztem. Aztán halál. 1080ti-vel sosem fagyott, előtte 1080-nal sem. Pár évig velem voltak.
-
Frozen
addikt
válasz BusinessGuy #16995 üzenetére
Ezt én is támogatom hogy ez nem az a topik,fent ezért is írtam hogy maga a 2 kártya bekötésére szeretnék választ kapni és nem egyéb dolgokra.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
válasz BusinessGuy #16995 üzenetére
kornyezetvedelmi okokbol akar be is jelenthetnek holnap, hogy mar nem fogadjak el tobbet a kriptokat, mert egy komplett allam energiaszukseglete megy el ra..igazabol nem ertem, miert nem pedzegetik még ezt a temat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ForRedGlory
félisten
válasz BusinessGuy #16969 üzenetére
Igen.
-
GAbre
veterán
válasz BusinessGuy #16898 üzenetére
Ahogy írtam.Nekem 1965ön nem stabil.
Azért kérdeztem,hogy mióta,hogy neked stabil-e.Avatar
-
GAbre
veterán
válasz BusinessGuy #16889 üzenetére
Nekem is pont így,ilyen tuningal ment a kártyám.
De nekem 1965-ön nem stabil.
Csak kíváncsiságból,mióta van belőve ez az órajel?Avatar
-
pRoject22
őstag
válasz BusinessGuy #16827 üzenetére
Ez így elég meggyőző, pontosan melyik típusú 3080-ad van?
¯\_(ツ)_/¯
-
zebra_hun
veterán
válasz BusinessGuy #16835 üzenetére
Köszi ;) megpróbálom
-
Krisz0418
őstag
válasz BusinessGuy #16838 üzenetére
Asszem sima "power" neven.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Krisz0418
őstag
válasz BusinessGuy #16835 üzenetére
Hogy erted hogy wattot nem tud kiirni az AB? en azzal iratom ki a kartya fogyasztasat is.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
zebra_hun
veterán
Én sose piszkáltam, mivel nem igazán értek hozzá. Team Viewerrel tudnál, vagy esetleg valaki más segíteni? Tetszik ez a hőmérséklet csökkenés. Esetleg szájbarágós leírás? Ha Velencei tó környéki az illető, viszek neki pár sört ... CPU tuning is érdekelne 8700K-ra. Köszi, z
-
MODERÁTOR
Feliratozast milyen progival csinalod?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16774 üzenetére
Látom nem esik le a lényeg. Felesleges tovább folytatni úgyis elfogult vagy a saját "igazad" kapcsán. Az olyanokkal kár próbálkozni civilizált vitát folytatni, akik azt hiszik, hogy az ő igazuk az igaz mindenek felett.
Írtam az Uborkasofton kívül más játékokat is ha figyelmesen olvastál volna.. Doom, Wolfenstein,stb..
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16720 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy elég elfogult ez a "Ubisoft " játék felfogás. Én inkább úgy látom, hogy fair optimalizálás csak abban a 2-3 játék javában van, a többi játék nvidia partner lefizetve, ezért fut jobban rajtuk a zöld termék. Ahol tényleg meglátszik, hogy mit tud nyers erőben az AMD valójában ott van jól optimalizálva a játék, nem pedig az általad említett 20-30 szituációban.
Amúgy elég nagy hipokrata vagy, hogy jössz itt a Ubisoftos játékokkal holott az általad biztosított '"tény" egy erősen nvidiara optimalizált sz*rkupac (resident evil).Vörös oldalon ott van a TrixxBoost, ami hasonló a DLSS-hez.
Abban igazad van, piszkos egy business ez. Szándékosan nem optimalizálnak jól, hogy vedd a jobbnál jobb hardvert.
Laja333:
Pontosan. A TrixxBoost-ról meg nem is beszélve. Finewine, csak ennyit írok le. Fél év, és jóval jobb driverei lesznek a 6000-es kártyáknak.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16733 üzenetére
Csak az nem hazudik, amelyik a te igazadat támasztja alá...
Nekünk? Hányan vagy?[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16729 üzenetére
Még szerencse, hogy nekem nem kell YT-s arcokat néznem, hogy megnézzem melyik mit tud.
-
padam87
tag
válasz BusinessGuy #16729 üzenetére
Ebben nincs igazad. 1080p-ben a 6800XT megveri még a 3090 et is. 1440p - kis 6800 XT előny, de gyakorlatilag egál. 4k - kis 3080 előny.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16727 üzenetére
Mit cáfoltál? Hogy mutattál egy játékot, amiben épp jobb? Belinkeltél egy oldalt, és el kéne hinnem, hogy annak van igaza és nem a saját tapasztalatnak?? Te jó ég...
-
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16722 üzenetére
"Nem terjesztek."
Pedig még mindig ott látom a kommentet.#16724 BusinessGuy
Sajnos ez történik, amikor cherry pickelik az oldalak mérését az emberek, és nem saját tapasztalat alapján állítanak fel véleményt.[ Szerkesztve ]
-
padam87
tag
válasz BusinessGuy #16724 üzenetére
Hát ez ízlés kérdése. Nekem csak 1080p ultrawide monitor van (nemsokára 1440p ultrawide), és már itt sem tudja tartani a 144 fps-t sok címben, szóval bőven lenne még hely fejlődni.
Én mindig úgy vagyok vele, hogy először az FPS legyen meg, aztán váltok felbontást... jelenleg még 4K-ra nem mennék.
-
padam87
tag
válasz BusinessGuy #16722 üzenetére
Pedig de. Egyedül 4K-ban jobb a 3080.
-
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16720 üzenetére
Azért baromságot ne terjesszünk légyszi. Az 6800XT REF OC nélkül is ott van a Custom 3080-ok szintjén, és húzva is ritkán lépi át a 300W-ot, amíg a nem 450W-os BIOSos 3080-ak 340W körül esznek alapból. A mostani Aorus Xtreme-em csak azért gyorsabb egy kicsivel NÉHOL a ref 6800XT-től mert teljesen alapon is 370W körül kér, húzva meg megette a 450W-ot.
Aztán 6800XT-nél is ott van egy jelentős undervolt lehetősége, nem is akármilyen...Őszintén még a 3080 Aorus Xtreme-et is (a Gaming X-ről meg nem is beszélve) jelenleg egy side-gradenek tekintem, ugyanis a játékok többségében, amivel játszom 1440p-ben a 6800XT még így is 1-2%-al jobban teljesített. Csak azért hagyom a gépemben most a 3080-at, hogy a DLSS majd egyszer talán esetleg jó lesz valamire.
[ Szerkesztve ]
-
flydomi
junior tag
válasz BusinessGuy #16675 üzenetére
Max abba tud beleszolni,hogy megjobban erositse jo fizetoeszkozunket,ahogy az elmult 2 evben tettek. Na meg az afa emelessel,ha akarja.
De nyaron lesz am 400 is....... -
Laja333
őstag
válasz BusinessGuy #16680 üzenetére
És a step-up se rossz.
-
Locutus
veterán
válasz BusinessGuy #16597 üzenetére
Más: Üdv a klubban. Sok embernek van ez, soknak meg nincs. Egyelőre nem derült ki miért. Biztos vagy benne, hogy a ddu-s driver reinstall, a net tiltással nálad bejött? Mármint tényleg bejött? Ugyanis van, hogy a hiba napokig nem jön elő. Nekem is volt már, hogy azt hittem megjavult, aztán pár napra rá újra megtörtént.
Más2: Jelenleg erre sincs megoldás. Bár hozzáteszem, a helyedben nem játszanék nem natív felbontáson. Főleg mert a skálázás input lagot ad az egészhez. Inkább használj DLSS-t, vagy játssz 1080p120 vagy 1440p120-on. Ha jól tudom a C9 is tudja ezeket. Melyik játékhoz kell ez a custom felbontás feltétlenül?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16639 üzenetére
3080 oc ellen esélytelen? A 3080 oc hoz 6-7% növekedést szarráhúzva? Hagyjuk már. A 3080 sz*rráhúzva sem hoz valami fantasztikus eredményt. A bench eredmények meg kb f-méregetésre jók, de másra nem, mert cherno alatt úgyis elhasalni az a profil.
Kb érvényteleníti a fő érved ez, amit magam teszteltem le a strix-el.A ubi-s dolgot aláírom, de nem találtam totál friss összehasonlítást a legutolsó driverekkel, majd körülnézek.
abridabri:
Úgy, hogy az enyém Strix volt + közel 3 év hivatalos kisker gari volt rá. Tiédre hol volt 3 év közel?
Ritka, mint a fehér holló.Találtgyerek:
Például aki munkára veszi, de sok neki a 2080Ti ereje, vagy nincs rá pénze, vagy csak szimplán Pascal fanatikus (utóbbiba futottam már bele ) .[ Szerkesztve ]
-
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16626 üzenetére
Azért ezt cáfolom:
Nézd meg ezt a videót. Jó pár esetben előrébb van a 6800Xt.
[link] -
w1n1x
tag
válasz BusinessGuy #16605 üzenetére
Azért a 6800Xt rengeteg helyen elpicsázza a 3080-t .. Cyberpunk, Control, Metro kivétel nyilván, de összességében nyers erőben egy szinten vannak körülbelül ha DLSS-t meg RT-t nem nézzük . Milyen kártyával van meg a 2ghz olyan alacsony feszen?
-
snecy20
nagyúr
válasz BusinessGuy #16605 üzenetére
Szilikon, mint a plasztik cicák melle?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
KRoy19
őstag
válasz BusinessGuy #8995 üzenetére
Én már régóta nagyívben kerülöm őket e-miatt. Akkor sem veszek ott semmit, ha éppen ott a legolcsóbb.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BusinessGuy #1801 üzenetére
Mint írtam, ez a szabad kereskedelem. Része a szabadságunknak. Ha úgy érzed, hogy a te jogaid sérültek, akkor bíróságra lehet vinni az ügyet. Amit te javasoltál, az meg bosszú. Neked nem jutott azonnal az első körben, ezek a mocsadékok, hiénák meg nyerészkedni akarnak...
Átlagemberek kicsinálása... Bszod! Nem a kenyér hiányzik az asztalról, hanem egy alhangon 310 ezres!!! Kibebaszott videókártya!!! Gondolkozz már el ezen! És nem arról van szó, hogy nem kapsz, hanem arról, hogy 1-2 hónappal később.
És nem azért, mert a mocsadék hiénák felvásárolták, hanem azért, mert nem volt elég. Legközelebb szólj nVidiáéknak, hogy várják meg míg a készletek felhalmozódnak és aztán launch-oljanak, mert biza a hiány-gazdaság ezt eredményezi.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BusinessGuy #1801 üzenetére
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BusinessGuy #1793 üzenetére
Ezt hívják szabad piacnak. Mindenki azt vesz és ad el, amit és amennyiért tud. Neked is szabad.
Ami meg a licit-felverő botokat illeti, azokat nem az ebay intézi, mivel egyrészt szembe megy a szabályzatukkal, másrészt szerintem törvénybe is ütközik a dolog, mivel a licit hivatalos ajánlattételnek számít, amit köteles vagy (lennél) megfizetni.
Gyakorlatilag dühös emberek okoznak anyagi kárt másoknak, hogy bosszút álljanak. Elhiszem ,hogy ez cirógatja lelked primitív felét, de ennyi erővel el is lehet dobni az elmúlt 150-200 év vívmányait és menni boszorkányokat égetni/bemondásra lincselni...
sz: Rohadjon meg, akkor sem OFF, had látszódjon!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Laraxior
titán
válasz BusinessGuy #1793 üzenetére
Hja, szólni kéne a modiknak, hogy bannolják ezeket a hiénákat...
...mert neked nem tetsző áron árulnak valamit.
Nekem sem tetszik a Rolls Royce-ok ára, mert nem tudom kifizetni, csak szólni kellene valakinek, hogy zárják be a gyárat
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest