Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #16998 üzenetére
Már szedem.
Meglepődve vettem észre, hogy barátnőm is rácuppant teljesen magától, pedig nagyon finnyás filmekre és sorozatokra is, aztán mivel direkt ezért külön kezdtem el nézni, a 3. rész végére ért ide és leakadt előtte és mondta, hogy Ő is akarja ezt nézni. Hát mondom jóvan'.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Sajna már nem emlékszem, de a 2-ik évad egészen más. Nem is függ össze csak kis mértékben, de sokkal jobban tetszett nekem az elsőnél. Gyorsan nézzétek meg. Ott lesz egy-két válasz.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #16993 üzenetére
Én is azt hittem, hogy nagy lesz, de pikkpakk megszoktam, nem volt vele gond.
Most értünk végig az első évadon az Amerikai horror storyval, de a vége nem tetszett. (1. évad)
Amit nem értünk, hogy a vörös nő miért öregedett, ha a többi nem..
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16995 üzenetére
És még a kurvákra is marad.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
Na megszületett a döntés. Az arany középutat választom. Az lg-t hanyagolom és egy Dell U2212HM-et veszek + 4000. Igaz ez is pwm-es, de találtam fórumon olyan embereket, akik használják és nekik semmi problémájuk nem volt. Ez 360hz-es a pwm-je, ellenben az lg-nek csak 200hz, tehát nagyobb az esély, hogy nem qrja a szemét az embernek. A Winne félén is sokat gondolkodtam, de nekem az már nagy /50cm-ről nézem/ és drágább is, viszont a pwm-en és a méretén kívül nem különbözik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Azért kapjátok be...HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
valakinek nem maradt bundle-ből egy Crysis 2 Maximum Edition kulcs?
PSN:BiZzare_0 ️
-
tupacamaru
veterán
-
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #16979 üzenetére
Én sem adtam annyit érte...
@ Lama: túl sokat aggódsz ezen a monitor vásárláson, lehet jobb lenne, ha nem is vennél semmit. Aktív szemüveges 3d-hez volt már szerencséd? Ha attól nem fájt a fejed, akkor a pwm-től sem fog.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
LamaCube
addikt
Mindenki bekapkodhatja a pömpölőmet
Hagyjatok már ezzel a Dell őrülettel. Bent a cégnél van 3 db dell 2 samu meg 3 lg. 1 dell 1 samu és 1 lg egymás mellett van, de rohadtul nem látok különbséget köztük. Mondjuk a legdrágább az a dell. Volt vagy 100 ropi. A többi meg a 40-50-es kategória. A dell is csak a programozó miatt lett véve, mert a dell az dell alapon. Mondjuk biztosan vannak vájtszeműek is pl. a kínaiak, de én nem vettem észre semmi különbséget az tuti. Hangsúlyozom egymás mellett voltak és a dell az még be is lett kalibráltatva.
Úgy hogy döntöttem...bekaphatja mindenki157 ropi egy monitorért?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz Pickle Rick #16981 üzenetére
Segged beszippantja a lepedőt és a torkodon ki tudod húzni, mint valami bűvész.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16979 üzenetére
vagy két luxus kurvát aki úgy szopik, hogy két hétig lázas leszel
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Ok, azt mondom ez még megfizethető, de megnéztem Paci moncsiját, hát hogy 157 k-t nem adok egy monitorért az is biztos. Annyiból már gépet is veszek: deszka + proc + ram + vga.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16973 üzenetére
Nettó, de igen. Szerintem megéri, én sem bántam meg.
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #16976 üzenetére
Oks. Köszi.
Mappa: Uram ! Igen ! Uram ! vagy inkább Hölgyem ! Igen ! Hölgyem !
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #16973 üzenetére
Ég és föld a két technológia és a látvány... az ips mellett a tn egy fakó fos nem is említve a betekintési szögek/halványodás különbségeket. Jah és dell u széria alatt nem érdemes sz@rakodni
Amire figyelni kell (fps játékok miatt) az az input lag. Prad.de és tftcentral.com a két oldal ahol érdemes nézegetni ezeknél a tesztekben is benne van, hogy adott esetben pwm vezérlésű a háttérvilágítás, az input lag és a késleltetés is.
Sokat nézegettem én is tavaly karácsony előtt (asus, lg, stb) monitorokat, de egyszerűen a dellnek nincs alternatívája ebben az árkategóriában.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16966 üzenetére
Winnie: 44-ért már IPS moncsi ? Szerintem én többért vettem anno a TN-t. Megéri váltani ?
Tupa:
Mappa: tudtam, hogy puncid van. A méret a lényeg ?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #16968 üzenetére
Nem vagyunk még olyan öregek, mint te, hogy kelljen a nagyobb..
-
tupacamaru
veterán
Hogy tudtok ilyen kis monitorokat lesni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16965 üzenetére
Arra mindig van pénz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16964 üzenetére
Inkább költsd el kurvákra.
-
LamaCube
addikt
Hát lassan ott vagyok, hogy tényleg tn-es lesz vagy hagyom a picsába az egészet. Van E-digitálnál ismerős és írják is, hogy meg lehet nézni a monitort. Más nem megnézem azt az ips-es lg-t, hogy vibrál-e a szememnek a baj csak az, hogy lehet észre se veszem csak 3 óra múlva, hogy fáj a fejem. Persze gondolom hülyén néznék ki, hogy 3 órát állok egy monitor előtt , ami ki van téve a pultra
Winne
A baj az, hogy abban az árkategóriában a Dell is csak pwm-est kínál. 55-öt meg adjon a hóhér egy fos monitorért[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Az már nagy, kb 50cm-ről nézem. Most bújom a fórumokat, de ezekkel az ips paneles monitorokkal annyi a nyűg. Valami pwm-es a fényerő szabályzása és sok embernek megfájdul tőle feje meg émelyeg, de embere válogatja. Lehet hagyom a picsába
-
LamaCube
addikt
válasz @rglaaf #16955 üzenetére
Mindenképpen újat akarok. Nem kell itt extra rajzokra gondolni Ez is megfelelő csak sokat kell mozgatni a részletekhez nagyítva és sok időt elvesz és nem látom át úgy az egészet. Na meg jó lenne fhd-n böfögni
V-paci
Igen az elvek nagyon fontosak számomra. az aláírásomban is hirdetem
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16952 üzenetére
Ok.
Hyper: eccer élünk !
-
LamaCube
addikt
válasz v-paci #16943 üzenetére
Lehet félreérthető voltam. Tudnék venni 80000-ért is, de nekem nem ér annyit egy monitor. Nálam ez olyan, mint a cipő, hogy 15-nél többet nem adok érte többet vagy pl. a telefon. Max. 40. A mostani monitoromat is 44-ért vettem anno és a mai napig is meg vagyok elégedve vele csak már kicsinek találom. Az a dell, amit linkeltél nem olyan rossz, de a monitoros topic is dell-t ajánl mindenkinek, de sokan is panaszkodnak rá.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16948 üzenetére
Gyere, mert pár napja megint csak magamba beszélek.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #16950 üzenetére
Jó kis.gém volt..tdm-én nehéz nukot tolni.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #16941 üzenetére
Már nehezemre esik megismerni a map-ot is, lehet a kor az oka? Amúgy meg semmi Nuke???
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SipiBcs
őstag
válasz busman #16941 üzenetére
A két Sipi aratott! Eszemet nem tudom mikor vettem elő az MW2-őt! Az első konnektnél volt 1 wh-s faszkalap, de szerencsére lelépett. Utána pár mappon keresztül élvezhető volt, sajnos csak TDM-be!
Igen, CoD4-es pálya: Vacant
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16947 üzenetére
Ma már jövök én is elvileg dühöngeni TS-re.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16944 üzenetére
UMP 45 -el hasítottam rajta, jó is volt....
Sikerült a megvennem a Tescuba, kemény 16 Euro- ért ( durván 4800 Ft ) a Company Of Heroes 2 gémet, most ezt tolom, már 1x végigtoltam a kampányt a virágboltin, de most már az online, és a skrimish rész is megy.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
Jah. Sok noob tolta vele itt.
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #16942 üzenetére
COD4-es pálya, de átemelték MW2-be is. Vacant, nem ? Tube-bal szoktunk indítani B-re.
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
-
Winne
nagyúr
-
LamaCube
addikt
Most néztem a monitort, hogy a vékony káva csalós, mert a valódi kép 1 cm-el beljebb kezdődik. Mondjuk ilyen szempontból nem érdekes, mivel nem akarok 3 monitort egymás mellé tenni. Elég jókat írtak tesztekben róla. Ebben az árkategóriában ajánlott.
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #16932 üzenetére
csak távolabb látsz el ha ultra-ra rakod. itt a videón be is mutatják [link]
viszont ez erősen fps zabáló is pl. egy ultra medium között simán lehet 15-30 fps csökkenés
tupa - Az nekem is tetszett, ott is villantott tisztességesen... de itt!!! kifeküdtem tőle
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #16933 üzenetére
Múlt héten néztem meg éppen. Szerintem is jó volt.
-
tupacamaru
veterán
Én is várom hogy milyen lesz a fim, a bemutató alapján még jó is lehet. Nekem a Kellékfeleség is nagyon tetszett.
-
LamaCube
addikt
válasz Rusher #16927 üzenetére
Lehet, akkor megveszem most , de szerintem várok januárig.
Mappa
mesh quality-az nekem médiumon van, jobb lesz, ha ultrára rakom?
Azt a filmet megnézem én is, ha kijön Jennifer mindig jó nő volt, de most, hogy MILF lett igazán beérett.[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #16930 üzenetére
Rég szakadtam ennyit moziban. Hangosan visított az egész közönség
Aniston bomba benne, minél idősebb annál szexibbnem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ja most jöttem, moziból. Sztem az idei év legjobb vígjátéka
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #16925 üzenetére
odabászó az a LG ips monitor nagyon durva hogy alig van keret
ips panelről Winne-t kérdezd. Neki van Dell U szériás csoda ips monitora (azon én is filóztamde iszonyat drága volt anno akkor, azóta sem olcsó )
nekem mezei tn paneles samsung van 23"
BÖF4-et még nem tudom remélem elég lesz (sztem el fog fogyni medium fullhd-n de remélem nem lesz igazam)
BÖF3-ban teljesen rendben van, távol látás (mesh quality) van egyedül ultra-n többi mindent medium/high, de többnyire medium beállítások és nagyon szétzúzott pályán esik le 65-70 környékére, (ha ez a FPS lag) alá sosem . Átlagban a 80-90fps bőven megvan. Tehát ettől ne parázz bőven fog menni fullhd-n. a 7870-el meg átlagban sztem neked fogja karcolni a 95-100 fps. Húzva meg pláne!!! Enyém maxon van járatva amit catalyst-ban ki lehet belőle hozni.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
-
LamaCube
addikt
Mondjuk ez 16:9-es. A képarányoknál mit kell nézni? A lényeg, hogy teljes képernyőnél ne legyenek fekete vásznak. Vagy hülyeséget írok?
-
LamaCube
addikt
Január környékén vennék egy full hd monitort, ami 22"-os lenne. Ezt néztem ki. Valakinek van tapasztalata az ips panellal kapcsolatban? Színvilág stb.? Elsősorban rajzhoz kell, de a bf3-4 sem az utolsó szempont. FPS- mennyire esne mediumon full-hd-ban?
Magyarul Mappa vazze neked hasonló a konfigod csak gyengébb a vga-d. Full-hd-ban játszható? Nincs fps laggod?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16922 üzenetére
Kiszopkodhatjátok a kolbimat !
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16916 üzenetére
Okés, lehet megkukkantom
Ma munkanap van???
-
Svájcinéger
őstag
Munkanap van bakker ! Legalábbis vidéken...
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16918 üzenetére
Nem tolunk BÖF-ögöt?
vagy, szombati munkanap van
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16914 üzenetére
Hát nem gyereknek való. Ott kapcsoltam le mikor Batman ült az asztal alatt, és fülesbe mondta Robinnak, hogy mit mondjon a randin a csajnak és ezt mondta: Basszus ! Látom a pin@ját !
Én néha sírtam a röhögéstől, de nekem ilyen beteg ízlésem van. Port.hu-n csak 5.6 pontot kapott. Ma szeretném befejezni.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
Tegnap toltunk jó pár kör MW3- at Wansal, Kottával. Elég jó volt, kb. 7- 8 körből csak egy csalóval találkoztunk, szóval nemroosz.
B@szki, időszakonként laggoltam mint az állat ( hostként ), nemtudtam mi a f.. van, mikor befejeztem a gémet, akkor vettem észre, h. ment a virágüzlet.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16913 üzenetére
Most, akkor érdemes megnézni? Vagy, azért lett kikapcsolva, mert nem gyereknek való?
Mindjárt ránézek.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16903 üzenetére
Nagyon állat !
Tegnap elkezdtük asszonnyal nézni a Movie 43 vígjátékot. Hát több, mint érdekes film. Fél óra után le kellett kapcsolnom, mert a lányom is jött TV-zni.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #16909 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Én még nem, de most megnéztem, vesztemre.
-
LamaCube
addikt
Kapjátok beeee
Erre valaki?
Arra rájöttem, hogy az AB akad össze a bf-el, mert ha kikapcsolom, akkor tudok játszaniHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16902 üzenetére
Értem Megnyugodtam
Egy munkatársamnak lesz tetoválás. Még nincs kész
Az első skicc:És ahol most tartok:
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16901 üzenetére
Mert valamiért laggolok játék közben (bár tegnap kivételesen nem). Van egy jó kis linksys routerem, de azzal nem tok tölteni. Amíg az ASUS-t legariztatnám - feltéve ha továbbra is szarakodik wifin - akkor kellene valami tölteni (tudod én zöld vagyok és óvom a környezetet). Ha már veszek valamit, akkor olyat vennék, hogy ne kelljen a routerre dugott winyóról átmenteni a tartalmat egy külső winyóra. Több száz gigánál ez órákba telik. Ez egyben megoldaná a töltést és egyből tudnám róla nézni is, nem beszélve az egyéb hasznos dolgokról amit tud, de előbb VGA-t kéne vennem. Azelőtt meg kocsibeállót akarok térkövezni, ezt már eldöntöttem, csak Öccse érjen rá.
Nyugi. HD-ban nézed.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Én mondtam, hogy jó már vagy 1 hónapja.
Svájci
Minek egy olyan lejátszó? Nem elég egy külső winyóról megnézni a filmet? Vagy én, amit hd-ban kölcsönzök ki és megnézem külső winyóról, akkor azt nem is hd-ban játssza le? Totálisan összezavarodtam
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.