Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #22099 üzenetére
"Jah, szeptember"- Már megint elírtad.
Az ilyet gyorsan elintézik, hogy ne kelljen végkielégítést fizetni, ajánlanak 100km-re egy állást és ha nem fogadod el, akkor rá vagy kényszerülve a felmondásra. A postákon ez a divat...
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #22098 üzenetére
Kösz. Jah, szeptember. De azért még kerülhet sz@r a palacsintájukba, amivel nyerhetünk időt. Azért remélem időben tisztázódik minden és közlik az emberrel, hogy megy vagy maradhat. Ha meg menni kell, akkor fizessenek ki rendesen. Lassan 20 éves a munkaviszonyom.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #22097 üzenetére
Szeptember? Gondolom dec. Hát szorítok, de ami itt megy az országban ...
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz Rusher #22096 üzenetére
Még várok. Főnökasszony állítólag beszélni akar velünk a beolvadásról (úgy volt, hogy ma). Lehet, hogy nem év vége, hanem szeptember 30. Egyre jobb.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Rusher
őstag
válasz Svájcinéger #22095 üzenetére
Akkor nen ézd meg csak perkálj azt vagy tetszik vagy nem....
Csalódás azonban kizárva szerintem, de persze menj el azt sasold meg.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Rusher #22094 üzenetére
Most megint menjek be megnézni milyen képe van ennek is ? Pedig mintha ki lett volna rakva, csak a másik sarokban. Annyira a Samura voltam rágerjedve.
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz Svájcinéger #22093 üzenetére
Passzolom melyik volt, de az picit talán drágább is volt. Volt sony is ott mellette, de azok képben sehol nem voltak az LG-hez képest. Én tuti ezt választanám és választom is Samsung kicsit csalódás volt most, pedig csak olyan cuccaink voltak eddig is...eddig
-
Svájcinéger
őstag
válasz Rusher #22092 üzenetére
Jó persze ez az elsődleges. Gondolom a Samu az 6900-es volt, nem ? Az 200k körül van, kivéve MM.
-
Rusher
őstag
válasz Svájcinéger #22089 üzenetére
Jah viszont kicsit drágább, de nem rossz ajándékba..
Én úgy néztem két helyen is tv-ket, hogy a legjobbnak akkor is ezt láttam. Hasonló árban egy Samsung sehol nem volt képminőségben. 3D-t nem tud, de az nem is érdkel, viszont az IPS kjelző az páratlan. Sztem tudja a képernyő megosztást s, ha az annyra zgat, engme ezek annyira nem. Legyen jó a képminőség.
-
Svájcinéger
őstag
De 10 - 20 ezren nem múlik már semmi. A Rusher által linkelt TV is nagyon bejövős.
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Rusher: Euronicsban adnak hozzá egy 750-es külső winyót. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #22084 üzenetére
Talán 2.
Mappa: nem akarok többet érte adni. Jövőre elég sok mindent felírtam, már a bakancs listámra, amit meg kéne csinálni a ház körül. De a legnagyobb baj az, hogy jövőre be kell olvadjunk. Max. év végéig lesz melóhelyem, aztán annyi. Arra nincs garancia, hogy átvesznek. A nagy munkahelyteremtő kormányunk ezt is elintézte. Több, mint 100 központ szűnik meg, a nagyobb városokban lesznek fiókösszevonások, falvakban fiókbezárások szerintem. Több ezer ember kerül az utcára. Nem kevés pénzt nyúlnak le ismét.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22085 üzenetére
Busman + 1
Nálad meg a 40" nagyobbhoz +1. Ha van vagy több a távolság mint 1,5-2m akkor nagyon erősen gondolkozz a nagyobb képernyőn. 200k a plafon?
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #22085 üzenetére
Egyértelmű, h. inkább UHD mint 3D.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #22084 üzenetére
A gyerekek az UHD mellet vannak. Én gondolkozom, hogy jobb lenne 40 "-nál nagyobb képernyő.
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #22083 üzenetére
Akkor vedd meg,gyerek meg inkább kutyázzon,nem kell a 3D..
Hány méterről nézed?[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #22082 üzenetére
Jah. Bár tény, hogy a Rusher által linkelt LG sem rossz.
Lacko: áruhitelre semmit. Ezentúl csak kápé.
Mappa: kabbe.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
-
Mappa
addikt
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #22079 üzenetére
Norbi vegyél inkább mosógépet.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Rusher #22073 üzenetére
Alakul ez gyerekek ! Előbb-utóbb csak kiválasszátok nekem a legmegfelelőbbet.
Néztem én ezt is. Tényleg jól néz ki, de eleve 60 rugóval drágább, és tudásban is jobbnak tűnik a Samu (4 fele osztható képernyő ? Péntek este egyszerre nézhetem az Amcsi benzinfalókat és a Tonhalcsatákat !) Valamivel nagyobb oké.
Euronicses csávó szerint a Samu a legjobb az UHD alap kategóriában.
Mondjuk ezzel nagyobb TV-t vennék és UHD is meglenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22064 üzenetére
A Tv pedig a szóba középpontja is lehet, értsd úgy, hogy fel tudja dobni, pláne ha az egy nagyobb darab és ha még falon van + kábelcsatorna igényesen ami fal színére van festve. Mint nálam nagyon kasa. IKEA magazinba való. Jó ránézni, legyen már egy kis szépérzéked is vazze
Rusher - kicsit OFF: Lehet már kérdeztem, de TérkéPH! szerint Te itt laksz tőlem 2-3 utcára ?
szerk.: baszki Chuck Norris is itt lakik
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
-
SipiBcs
őstag
válasz busman #22068 üzenetére
Kinek mi szimpatikus, mellétéve: te azért jóval többet látod ezeket egymás mellet, mint én.
Nekem a Samu képe nem oké. A 650V jól beállítva egész tűrhető (szerintem), viszont messze nem összehasonlítható egy felsőbb kategóriás társaiéval + 60-80 ezerért.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #22065 üzenetére
LG-kben a médialejátszó milyen ?
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #22065 üzenetére
A feleségem is azt szokta mondani, hogy a nagyobb az jobb. Azért kösz.
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #22064 üzenetére
Sok fórumot átböngészve nekem is az jött le, hogy a smart és a 3D parasztvakítás. Viszont azt írják többen, hogy miután a 3D TV-nek komolyabb a panelje érdemes olyat venni. Több és jobb képjavító funkció van bennük, mint a sima LED TV-k esetében.
Én hangsúlyosan LG párti vagyok, az exet is egy alsó kategóriás 3D-re sikerült rádumálni. 39LB650V lett beszerelve a nappalijukba. Villámgyorsan összeraktam, 1 óra alatt mindent beállítottam rajta, meg vannak elégedve vele, nagyon tetszik a családnak. Sima, smooth a kezelése...
... ellenben faterom nem hallgatott rám, 5 ezerrel olcsóbban vett egy 40" Toshiba mittoménmit. 3 óra nyögvenyelés után sincs bekalibrálva normálisan a TV. A különböző beállítások meg panelek lehetőségeinél a gombnyomás és az esemény között eltelik 3-10 mp. Már majdnem vertem a távirányítót a képernyőbe... bele... rohadtul idegesített...
Amennyire én lestem a piacot, most szerintem a BestBuy az LG 42" vagy 47" LB 670-671V. 3 év garival, esetleg 5 évre kiterjesztett cuccal.
Hangsúlyozom ez az ÉN véleményem, ami nem feltétlen mérvadó.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
Mondtam tegnap TS-en Lackónak és Busmannak, hogy az LG-k külsőre jobban tetszettek. Sokkal szebb a kávája, mint a samunak,.De nem fali dísznek veszem.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22061 üzenetére
Na necsináád máá mostméé?
Most úgy nézegettem tv fronton mik vannak, amióta letudtam a tv vásárlást nem nagyon foglalkoztam vele. Persze UHD 65" nyálcsorgatós recska készülék.
LG-vel mi van???? LG 42LB731V ezt a szériát nézted? Engem a külső fogott meg. Mennyire vékony a tv keret!!!!!! nagyon durván néz ki. Egy ilyen a falra, ne is gondolkozz tovább. Csak 50"-ban. Jó lesz
Jó sör? - Fuller's ESB vagy egy jó ír vörös KilKenny.
Busman - Jaja kimaradt a 'cs' betű
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Hát én is inkább nagyobbat vennék, mint 40. Csak a végén meg addig várok, amíg elfogy az UHD készlet aztán: A nyúl b@szhatja ! Élesben, hátulról ?
Mappa: soha többet nem hallgatok Rád ! Világos ? Max. ha valami jó sört ajánlasz.
Busman: abból azért kijönne minden napra a sör + a lángos + a vízibicikli.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #22054 üzenetére
Szüleimnek lett véve, én beszálltam a felével - De ez már jócskán 4-5 éve. Viszont a mai 2-3kilós készülékeknek nincs ennyire brutális képe mint ennek a B7000-nek (egy-két kivétel) az jó vétel volt.
Bali az más tészta. Oda édes kevés lenne 3 kiló oda inkább 1 guriga... sajnos
Svájci Úr - inkább 50" Ezt a rábeszélést tuti nem bánnád meg mint a BC2-t
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #22057 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #22056 üzenetére
Így is szar a szemem vazze. Lehet nem is TV-t kéne vennem, hanem szemüveget.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #22055 üzenetére
Arra jó egy tablet is
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #22054 üzenetére
Most akarok sorozatfüggővé válni.
-
LamaCube
addikt
Basszus még meg is érteném a dilemmát, ha havonta jönnének ki jó filmek azt tátott szájjal lenne érdemes nézni. Persze, ha sorozatokra kell, akkor megértem.
Mappa
300 kilót egy tévéért
Inkább elmentem volna Balira 2 hétre azt örök élmény. De kinek a pap...HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
Írtam, hogy nekem is kurvára tetszett a 48 "-os 6200-es Samu.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22043 üzenetére
Ha most kellene venni TV-t semmi mást nem néznék csak, hogy baromi nagy legyen, fullhd, valós 100Hz tudja az elektronika azt csá. Nem tudom milyen távolságból néztek TV-t de egy nagyobb képernyő szerintem több élményt ad mint egy fostos 3D. Következő TV-m majd úgy 10 év múlva 50"+ de akár 60" legyen ezt most leszögeztem a 40" és 37" után. Fél év után a 40" baromi kicsinek tűnt, ott elvitte a hype - első led samsung, vékony tv...stb. Mondjuk az húzós is volt mert 300k vót
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #22049 üzenetére
Este feljöhetnél TS-re.
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #22049 üzenetére
Már ma 150k a honlapotokon a 6900. Mi a f@szt csináljak ?
-
busman
veterán
válasz LackoMester #22048 üzenetére
Én panát nem vennék,média lejátszója pocsék...
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #22044 üzenetére
Azért írtam ide, a Szakértőknek, hogy majd megmondjátok a tutit. Busman 6500-ast vett. Gondolom az már nem olyan szar.
-
busman
veterán
-
Winne
nagyúr
Aztán majd jól kiderül, hogy a 3D roncsolja a szemet és akkor lesz a fordulat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
v-paci
aktív tag
Mondjuk, ha jó fhd paneles tv-t választasz, az nagy valószínűséggel úgyis 3d-s lesz. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül kell bedőlni ezeknek a "marketing szent gráloknak", mint 3d, uhd, sokhertz, meg smart fisz-f@sz... inkább legyen fontos a jó képminőség.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Svájcinéger
őstag
Veletek aztán sokra megyek.
Paci: de lehet, hogy a 10 éves lányom 3-mat is megnézne. Nem tom.
-
LackoMester
addikt
Szép meg jó az UHD, de még nincs itt az ideje, a 3D, na az tényleg parasztvakítás. Még annyit a 3D- ről, bizonyos kategória felett, ha kéri az ember, ha nem, kapja.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #22036 üzenetére
Szerintem a 3d (tv estében) a legnagyobb pvakítás, ami létezik. Ideig - óráig élvezhető talán, de utána semmi. Én kb 2db 3d filmet néztem meg, aztán rájöttem, hogy semmi extrát nem nyújt. Persze imax az más liga, de nyilván otthon kicsit költséges lenne megvalósítani
Szerintem inkább a képminőségre menj, és az alapján dönts. Akár rakj össze egy flash meghajtóra filmrészleteket, trailereket, aztán nézd meg melyiken néz ki a legjobban! Lehet jobban jársz egy magasabb kategóriás fhd panellal, mint egy belépő uhd-val...
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #22038 üzenetére
Megadom, de ahhoz nem az összes, vagy nem jól.
-
Svájcinéger
őstag
Azért még máshoz is.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #22036 üzenetére
A nők a főzéshez meg a takarításhoz értenek, döntsetek a gyerekekkel.
-
Svájcinéger
őstag
Bementem az Euronicsba, mert volt arra dolgom és megnéztem a Samu UHD-t. Ahogy Vágó Pista bácsi mondaná: Van benne valami ! Mellette volt egy Philips UHD, hát sehol sem volt. Mondjuk nekem egy sima 48-as 6200-es is marhára tetszett. Lehet, hogy csak azért, mert olyan bazi nagy. Asszony meg leszólta az UHD-t, hogy nincs is benne 3D. Lehet többet érnék a 3D-vel ? Lányom + az apja biztos élvezné a meséket 3D-ben.
Trident: ne már ! Ez sohasem volt jó !
[ Szerkesztve ]
-
Trident28
tag
Csak, mert jó..
[link]-"-
-
busman
veterán
Chuck Norris elkapta az ebolát ....
.. de aztán elengedte...I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
Hans Zimmer - Interstellar OST - Deluxe Edition / Csillagok között filmzene
Hans rajongóknak kötelező. A hideg kiráz. Ismét alkotott egy hatalmasat a mester
nem kötelező megadni
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #22024 üzenetére
A Panasonicot nagyon szeretem, de azt "hallottam", hogy csak a felső kategóriás cuccaik a jók, ez az alsó-közép és az alsó kategória nem szerepel fényesen!
-
LackoMester
addikt
válasz SipiBcs #22023 üzenetére
Én inkább ezt Panasonic TX 42ASE 650 venném, bár MO horror árba van, nálunk kb. 530- 550 Euro.
Az LG LB670/671 is jó.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #22022 üzenetére
Tegnap raktam össze az ex-sárkánynak egy LG650V-t. Akciósan 126e volt 39" méretben. Nagyon picit felhős, de szerintem BestBuy volt ennyi pénzért.
Magamnak 42"-ban szemezek egy LG 671-essel.... szerintem ár/érték arányban most az teljesen korrekt. (csak pénzem nincs rá!)
Valami oknál fogva nekem a Samuk új szériái nem szimpatikus. Túlszaturált, nem életszerű képeik vannak. Aztán persze lehet, hogy csak beállítás kérdése a képük!
-
Svájcinéger
őstag
TV fronton mi a helyzet ? Mit érdemes venni ? Milyet nézegessek ? 40-es elegendő, bár az sem baj, ha kicsit nagyobb. 3D még mindig ratyi, UHD még pénzkidobás ? MM-ben 200k egy SAMSUNG UE40HU6900 Ultra HD Smart LED televízió.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Nem. Majd ha megjön a jó idő megy kifele.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #22019 üzenetére
Benti kutya lesz?
-
Svájcinéger
őstag
Éjjel nem mentünk le. Szétszedtem a barikádot, így övé az egész "szoba" a pincében. Kíváncsi vagyok, így mi lesz éjszaka.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #22015 üzenetére
A tesómék itt rontották el, hogy kimentek hozzá, amikor sírt. Nem kell, aztán megunja.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22014 üzenetére
konzervatív vagyok ilyen téren.
Zabálni való pofája van
Lama - nana
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #22014 üzenetére
Az nem fér bele az apple életérzésbe... Nagyon aranyos a kutyátok!
-
Svájcinéger
őstag
Egyfolytában vonyít és ugat ha egyedül van. Remélem max. néhány nap és elnövi. Muszáj lesz megnéznem. Más tápot adok neki, mint amit eddig kapott. Még meg is hajtotta. [link]
Hyper: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Pösti vagy és nincs fércbukod ? Hát nekem egyszer sikerült haverom kocsijába is. Másnap reggel ment Faterja. Ez meg tele van okádva ! Hát akkor is valami atom csutka részeg voltam. Régi trabant kombi volt. Úgy szálltam ki hátulról, mint mikor a Hamed szokott beugrani a ringbe, csak én az árokba. Akkor a gin sörrel volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22012 üzenetére
Töltöttem fel fércbukra. ide is tojáámánfel egy képet. Nem mindenki faszbúkozik ám.
Autóban sosem hánytam, csomagtartóban már igen meleg jagertől, az a tuti Ismerősöm meg a térkép tartóba hányt bele, azért is írtam - mint ötlet. Na az volt még egy szép dolog. Oda lett neki az autó adva másnap, hogy ezt fiam kipucolód patika állapotra. 30k fájt neki a tisztítás mire kijött minden és nem volt benne szag.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #22005 üzenetére
Töltöttem fel fércbukra.
Jó kis este volt. Asszony nem aludt a kutya miatt. Lányom nem aludt a kutya miatt, illetve mert túl sok chilis kukoricát evett. Lányom bebújt közénk, aztán visszament a helyére.
Mappa: annyi tequila után kíváncsi lennék, hogy mennyire lettél volna amatőr.
Amúgy videó szerkesztéshez ért valaki ? Hangot leszedni, rárakni, stb. ?
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Megint van PH! Játék.
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
Most csengetett a postás...Fed-Ex csomag.Garanciában cserélték a memóriáimat..
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #22004 üzenetére
Képet ....
Na jó, jöhet a kutyáról is
Amúgy meg a behányásodra nem tudok mást mondani csak azt, hogy ÁMÁTÖR
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
Mappa: ma hoztuk el kutyát Diósdról. Hát gyönyörű kutyát sikerült kiválasztani. Igaz, 4x hányt hazáig. Sikerült elrendeznie a világos üléshuzatot hátul Remélem kijött. Bár egyszer nekem sem sikerült leengednem az ablakot hátul. A mai napig meglátszik a hangszórón, hogy valaki belehányt.
-
busman
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest