Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30072 üzenetére
Ugyanúgy, mint nálunk!
A sakál napja is egész jó kis sorozat.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30062 üzenetére
A mai napig nem tudom megérteni, hogy tudtátok újraválasztani. Bár tippjeim vannak, hogy a rvszki pr0p4g4ndának + pénznek is volt némi köze hozzá. Lásd Románia.
A Yellowstone rendezőjének új sorozata Az olajügynök. Még csak 4 rész jött ki, de nekem nagyon bejön.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #30057 üzenetére
Én Toyota-ban nem is gondolkodtam most, elég drágák még a nagyon használt is. Nyilván érthető, hiszen egy kiváló autó, de az volt a szempont, hogy az asszony és a gyerkőc elférjenek hátul kényelmesen
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #30066 üzenetére
Azt hittem a "de van" arra volt a válasz, hogy van máshol is inflációkövető adózás.
Egy gyerekre itt 25 euró járt havonta, itt is kereset függő és nagy általánosságban elmondható, hogy 100 emberből 85 ebbe a kategóriába esett. Talán annyi, hogy amíg nappali tagozatra jár a gyerek, addig jár. Igaz az egyetem is mondhatni nappali tagozat, de ott már nem jár a fiamnak. Se adókedvezmény se családi pótlék.
Összességében még mindig jobban dübörögtök , bár kíváncsi vagyok Fico mennyire lesz magyar ellenes, mint az elmúlt elnöksége alatt, bár ha igazak a hírek már pár javaslat előtte vanHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #30064 üzenetére
Hol van olyan, hogy az adókat inflációkövetővé teszik , de a támogatásokat nem?
Nálatok milyen sávokban van az adókedvezmény és meddig jár?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #30062 üzenetére
Szerinted mi dübörgünk??? 2010 óta 40 euró a családi pótlék... Sorolhatnám napestig a többi sz.patást, de inkább hagyjuk Jövőre jó pár adót inflációkövetővé tesznek, a világon nincs ilyen. Reménykedjetek, hogy Fico nem követi a haverját... Bár ahogy olvaslak, már elkezdte
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #30060 üzenetére
23%??? Itt 27% az alap, de ugye dübörgünk De ne is menjünk bele, jó úton jár Szlovákia Fico és Orbán puszipajtások. Legalább van nektek is egy Viktorotok
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #30057 üzenetére
Szíííp autó!
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #30053 üzenetére
Én ma megyek érte, 4 éves Kia Sportage. Sima szívó 132 ló, de szerintem elég lesz. Ilyen:
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
busman
veterán
válasz LackoMester #30043 üzenetére
150 Lovas de sok büntetés jön szerintem így is.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30022 üzenetére
Gyúrunk Vazze?! Kész voltam, mikor a Gálvölgyi ezt tolta. Én meg egész nap ülök. Muszáj mozognom, mert már idegbeteg lennék, ha nem engedném ki a nap-nap során felgyülemlett f@szságot. 50+ bakker! Vén f@sz vagyok!
SipiBcs: ez az eksön van még?
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30020 üzenetére
Néha még egész jók a reflexeim. Azért még annyira nem vagyunk öregek. Ebben a fasza időben ma is tolok egy kiadós sétát a kutyával. Csak ne legyen annyi düddő kinn, mint a múlt héten. Legtöbbször szerencsére humanoid alakkal nem igazán találkozunk, de a múlt hét vasárnap nem tudom mi a f@sz volt. Minden csíra kirajzott.
Winnie: bizonyára.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30017 üzenetére
Ez az élet rendje! Ez most melyik COD? Tököm sem tudja ezt már nyomon követni.
Hát ez a Hang nélkül tényleg gyenge volt. Az első rész jó volt, a 2. sem volt rossz, de ez. Mondom ezt úgy, hogy azon fenn sem akadok, hogy
- hogy lehet egy olyan faj sikeres az evolúció során, amelynél csak a hallás érzéke fejlődött ki?
- anatómiailag sem igazán alkalmasak egy űrhajó irányítására a 2 méteres böszme nagy lábaikkal, patákkal a végén;
- ha a fajtából egyik egyed sem rendelkezik látással, akkor hogy találtak rá a Földre?
- plusz ki a f@sz ütötte be a koordiánátákat?Ezen gondolatok foglalkoztatnak, így vasárnap korán reggel. Lehet már most megviselt ez az óraátállítás.
Alien: Romulus viszont nagyon bejött. Nyilván fel kellett építeni a sztoryt emiatt az eleje kicsit uncsibb volt, de utána szerintem nagyon ott volt a szeren. Ráadásul jön a folytatás.
Mondjuk azt is kicsit f@szságnak érzem, hogy egy ilyen összetett lény, hogy éli túl az űrt, de itt ettől el tudok tekinteni. Amúgy az Alien vs. Predatorban nem úgy volt, hogy az Alien nem bántja a terhes nőket?Ha valakinek tetszett az Út a pokol felé, akkor kijött a 2. évad.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30015 üzenetére
Nem értem! Szerintem kurva jó! Már az 5. évadot tolom. Ahány ház, annyi szopás!
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29846 üzenetére
Onnantól lett jobb, hogy lettek földön játszódó jelenetek is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29851 üzenetére
Elfogadom
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29848 üzenetére
Halo-t nem nézed? Nagyon jó a második évad is!
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29846 üzenetére
39 nappal ezelőtt- [link]
Az első 2 -3 rész elég egysíkú volt, de mostanra szépen beindult.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29832 üzenetére
Jónak tűnik!
Nekem a Harcos című Netflix által az HBO-tól licence-lt sorozat jött be az elmúlt néhány hónapban a legjobban. Tipikus Sex and Violence sorozat, tele brutális jelenetekkel, amiket én nagyon kedvelek. Nem beszélve arról, hogy ilyen első osztályú női szereplő gárdát talán még életemben nem láttam. Olyan segge volt mindegyiknek, mint a román tornászlányoknak. Kár, hogy a sorozat elején tapasztalt meztelenkedési hullám leülepedett.
Albertnak gratula és üdv a klubban. 20 év múlva, ha másra nem is legalább a nászútra szívesen fogsz visszaemlékezni. Nem ám! Én 28 éve vagyok nős, de ki lehet bírni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #29823 üzenetére
Talált! de ez még nem süllyedt el szerencsére a többivel szemben.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #29820 üzenetére
Ez remélem meglesz akkor
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #29817 üzenetére
A része igen
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29795 üzenetére
Mindenféle akiket az EU lobbiban játékstílus alapján meghívott a leader.
Német, angol leginkább.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29793 üzenetére
Az unalmon segített nekem is a klán. Nem akarsz belépni a mienkbe? Magyar az egyik alapítója, de csak pár magyar játêkos van. Jó a hangulat. Semmi kötelezettség nincs, nincsenek kötelező war-ok mint régen voltak.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29789 üzenetére
Kellett neked ennyire gyorsan haladni.
Egyedül tolod vagy klánban haverokkal?⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29699 üzenetére
1 óra alatt fogy el a spájzban a levegő?
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29668 üzenetére
Nekem az 1080 G1 Gagyibájtal nem ment, az afterburner. Most az nvidia expirience-t használom monitorozásra, de csak néha, meg bizonyos játékoknál.. Az MW2 elég "okos" ahhoz, hogy ne használja folyamatosan a GPU-t maxon, viszont az NFS Heat pl állandóan a maximumon járatja, hiába veszem lejjebb a grafikát, akkor is..
-"-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29668 üzenetére
Ez elég friss bejegyzés a témában, ezek szerint még most is előfordul hogy félre értelmezi az anti-cheat program Afterburnert.
Amúgy én akkor távolítottam el, amikor egyszer megszűnt működni, valamit variáltak vele a játék készítői. Aztán láttam a róla szóló híreket. Szal nem is próbálkoztam tovább. MW2 is ki tudja jelezni az alap infókat, ennyi nekem elég.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29666 üzenetére
Egy időben (talán 2 éve) tömegesen banoltak miatta. Mondván “bele nyúl” a képfolyamba.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29662 üzenetére
Nem félsz MSI Afterburnert használni? Vagy nem az írja ki a hőfokokat?
⭐ Stella
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29662 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy a tegnap esti javítás miatt volt, meg jött egy DLSS javítás is rá az nvidiától, nem restartoltam...
-"-
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29607 üzenetére
Érdekes, hogy mennyire bele tud babrálni a gépbe... Nekem is voltak bajok, fentebb írtam... Aztán a CSM kompatibilitási módot kellett kikapcsolni a biosban... Ekkora szívást...
-"-
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #29599 üzenetére
Elhiszem, hogy dühítő
A régi mappok mennek, szakadnak fel az emlékek
Szerencsémre nálam semmi. A gyengécske 3770k szuperül teljesít a 3060ti mellett. Most tervezek váltani egy 12600kra, vízzel, de még hezitalok pár napot.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
busman
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29579 üzenetére
Miért jobb a Battlenetes verzió?
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29577 üzenetére
Azzal van a baj, hogy Steamen kértem előrendelést, mert a Battle.net-n nem volt még hozzáférésem a bétához, mindenáron ki akarta fizettetni elővételben. Már játszottam pár kört Steamen, mire jött Battleneten a frissítés, hogy játszhatom. A lényeg, hogy így a Steames nem kellene, viszont Battleneten megvenném, a megjelenéskor. Egyébként jó, tetszik nekünk is.
-"-
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29573 üzenetére
Előrendelted??? Mert én nem találtam béta kulcsot hozzá...
Szerk..: Jön már lefele...[ Szerkesztve ]
-"-
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29571 üzenetére
Kaptad a Favela gránátot
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29569 üzenetére
+ Trident: Végre ! Remélem tényleg jó !
Nekem ez a Continental bejövős. Van benne némi Violence. Mel Gibson is hozza a karaktert, mint mindig.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29456 üzenetére
Mondtam én
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29429 üzenetére
Nagyon helyes!
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29410 üzenetére
Már miből ?
Az utolsó királyságnak 4. évada van. Az első 3. nagyon tetszett, de a 4. már nem. Sajnos a film is inkább a 4. színvonalát hozza.
vagy
A Picardról beszéltél ?Lama: nincs annyi időm bakker, de már ez első lépéseket megtettem.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29405 üzenetére
Ma jött ki a Netflixen Az utolsó királyság rendezőjétől A hét király halála című film. A szereplő gárda is nagyjából ugyanaz.
Megnéztem a Picard 2. évadát. Valóban jobb, mint az első, de nekem a Discovery jobban bejön. Jobb szeretem, ha a főszereplő egy kicsit dinamikusabb. Az öreg már nem egy perpetuum mobile. Néha az volt az érzésem, hogy egyes díszletek csak azért vannak ott, hogy az öregnek legyen min megtámaszkodnia.
Megnéztem egy részt a Balhéból, ha már annyira dicsérték. Ki az a "kretén", aki kitalál egy ilyet ?! Egy közlekedési incidensből micsoda kis adok-kapok keletkezik egy lepukkant koreai és egy gazdag japán között. Az első részen jókat somolyogtam.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29405 üzenetére
Akkor az 1923 is tetszeni fog. Kb. a 2-ik résztől fog beindulni és hidd el a Yellowstone ezek után cseresznye a habon.
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29403 üzenetére
Ma azért bele futottam pár pofonba... Nekem most inkább a menü egy katyvasz...
Kezdem már megismerni, de lehetne egyszerűbb is.-"-
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29376 üzenetére
Jah hát tökéletes mindenre az a sebesség is.
-
Trident28
tag
válasz LackoMester #29371 üzenetére
Köszi!! Jaja.. Jobban, mint a pirosat, már ha gépről van szó... Autóban más a szitu..
Tudom kicsit Inteles, de amúgy a hűtő a lappal van összekötve, szóval folyamatosan változtatja a színét, elég látványos, másrészt, amennyire tartottam a hűtés teljesítménye miatt, annyira meg is lepett... Dobozára 130watt TDP van írva, ezt a 65 wattos prockót 29-35 között tartja alapjáraton 18-25 fokos szobahőmérsékleten. Játék alatt 42-46 között mocorog. Egyenlőre, csak Star Wars-Battlefront II alatt mérve, 60-70%-s CPU kihasználtság mellett...
Eléggé bíztató. Asszony javasolta, hogy legyen aranysárga, de szerintem az már eléggé csicsás lenne..-"-
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29295 üzenetére
Akkor a Periféria után nézem.
Hyper: a Homelandot én azért annak venném. Asszony az Árulást nézte a Netflixen. Mondtam is neki, ennyi erővel a Homelandot is nézhetnéd.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29277 üzenetére
+ Busman:
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29254 üzenetére
Én adnék neki új esélyt, ha látsz valahol markolj rá legalább egy próba erejéig. Shroud is adta hozzá a nevét akkor annyira nem lehet szar: [link] de tényleg. Volt egy darab razerem nyikorgott.
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29249 üzenetére
Ez a Logitech már más. A G széria szerintem már jobb mint egy steelseries. A G203 is kiakaszthatlan. Amúgy egy picit picike de nekem ez a forma adja. Próbáltam több mindent az elmúlt pár évben de mindig visszatértem. A legnagyobb csalódás a Glorious volt.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29196 üzenetére
Ez így igaz, ha már gyülemlik, akkor engedni kell.
Egyszer, ha lesz egy régi MW2-es összeverődés, abba beszállok amíg el nem szédülök.
Toljátok srácok!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #29194 üzenetére
Nekem bejön eddig
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29194 üzenetére
Még jó, hogy vannak elveid ! 50 EUR-nál többet nem adok egy játékért !
Majd írd meg, hogy milyen ! De nekem semmi jót ne írjál !Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29191 üzenetére
Jó áron adod tényleg, de egyelőre nem akarom, hogy újra beszippantson a virtuális világ, de majd meglátjuk. Az időt is sajnálnám rá, még ha tutira jól is érezném magam és élvezném. A szememnek és a testemnek sem hiányzik még az egész napos gép előtt ülést követően a monitor előtti újabb X óra görnyedés: minél előbb legyen meg ez a challenge, meg az arany dukkozás az MP7-re. Azért köszi !
Majd ha csökkennek az eladások, csak lesz valami ingyen hétvége amikor kipróbálhatom.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29186 üzenetére
Jah. Mondtam neki várja meg, amíg újra 300 HUF lesz egy ájró.
Mondjuk nekem jó lenne COD-ozni.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29177 üzenetére
Emmán beszéd ! PC gémer ! Nem esik messze az alma a fájától ! Nem ám pussy konzolos, mint egyesek ! Árat írhatsz nekem is. Nálam is a gyerek van megindulva, hogy gép + monitor csere, de én már nem követem az eseményeket. Anno az Intelnél volt a sima proci, meg a K-s. Most meg már van F-es, meg KF-es is.
Persze most lyukadt ki a vegyes kazán is. Mákom volt, hogy egy hét alatt kaptam, mert azt hittem nem is lesz. Csak a kazán fél milla. F@sz kivan már idénre.
Hyper: A periféria című sci-fi sorozatról írnak nagyon jókat. [link] Ezt még nem láttad ?
-
busman
veterán
válasz LackoMester #29177 üzenetére
Mondasz egy árat? Privátban is jöhet.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29171 üzenetére
Pedig egy pillanatra elgondolkoztam, ha Te visszatérsz....
Tupát nem tudom, hogy tolni fogja-e. Busman már PS-ezik.
Ha Ti hárman azt mondanátok, hogy nekiálltok PC-n tolni, hát ... tényleg nem tudom mit lépnék. Pedig vagy fél millába kerülne a gép. Abból mennyi mindent meg tudnék csinálni az udvaron. Mennyi térkő !Hyper: az első 3 rész még elment, de aztán nekem nagyot esett a színvonal. Pedig mikor megláttam, hogy az egyik rész Lovecraft feldolgozás, mondom Yes !!! Ez ütős lesz ! De szerintem kvrvára nem. Mikor még nemcsak a popó magazint lapozgattam, olvastam tőle egy 4-5 történetből álló könyvet. Végig gombóc volt a torkomban, olyan jól írt a fazon ! De pont az jutott eszembe, hogy Neked lehet, hogy tetszik a társadalom kritika és egyéb f@szságok miatt !
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29171 üzenetére
Még mindig a fülemben cseng ahogy mondod: "mocskos baribaszó" xD
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29163 üzenetére
Nem azt mondtad anno, hogy többet nem játszol, majd eladtad a géped ?
Medve: Nem azt mondtad, hogy nem játszol többet ?
Buldózer: Medve, ez már nem játék !Megnéztem A rémségek tára nevezetű 8 önálló részből álló sorozatot a Netflixen. Hát valóban rémséges volt, de szerintem a színvonal miatt. 1nd3xen azt írták, hogy milyen jó horrorsorozat. Hát se nem horror, se nem jó szerintem.
-
MODERÁTOR
Nekem most elsőre furcsa, hogy kicsit szimulátor szerű de bejön!
Pl. ha töltesz, kiveszi a tárat, quick swap majd visszaváltasz akkor onnan folytatja az animációt.
-
SipiBcs
őstag
Én is sokalltam. Vettem Intel kuppont az aproról 20 ezerért.. De költöztünk, nincs csak mobilnetet. Nem tudom letölteni
-
busman
veterán
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #28984 üzenetére
Igen, ez gigabites. 1000 / 40, de nyiván gigabites porton ennyi a max. Én ezért + 115 csatornért, amiből 61 HD fizetek 7990-et ~ 20,68 €.
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #28977 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28930 üzenetére
Ebben igazad van, hogy így mennek a dolgok, de itt már nyíltan gátlástalanul röhögő pofával visznek mindent!
Na, de én pont az ellenkezőjét szeretném. Nekem ez nem indok, hogy ha megdöglik a tehenem, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is. Volt egy "eszmecserém" fideszessel. Ő is azt mondta lop itt mindegyik, de a fidesz valamennyit visszaad. Mondtam neki, hogy rendben. Holnap elmegyek hozzá kipakolom a kéróját. Ellopom az autóját a megtakarítását és visszaadok neki belőle egy konyhaszéket a szomszédjának egy kanalat a többit meg megtartom. Rendben van ez így? Elégedett leszel? Na ez ellen nem tudott érvelni. Most akkor tapsoljak nekik, hogy 12 éve csak lopnak? Tudom a következő is lop, de mi van, ha nem?Tupa grafikonja jól mutatja, hogy mennyire idióták az emberek. Tapsolnak a rezsicsökkentésnek azt 8 évig a piaci ár majdnem háromszorosát fizették. Érted? Mert én nem, hogy hogyan lehetnek ennyire ostobák. És hiába mutatod nekik egyszerűen nem értik meg. Csak azt látják, hogy rezsicsökkentés. De én sem ragozom tovább már kiveséztünk mindent. Ha ezek kellenek a szavazóiknak, akkor legyen ez.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28909 üzenetére
Dehogy veszekszünk. Miért gondolja mindenki, hogy amikor két különböző álláspontot ütköztetünk, akkor bántani akarjuk a másikat.
"Igaz ehhez kapcsolatok kellettek, és kellenek, ami néha pénzbe kerül, de megéri. "- látod ezzel a mondattal jellemezted az egész országot kb. az elmúlt 77 évre, hogy itt hogyan mennek a dolgok. Ezt írtam le pár napja a libatöméses témával. Hogy miért adta volna vissza a maszekot azt nem értem vagyis igen. Bár értem én, hogy a Balatonon lölö érdekeltségébe kell tartozni vagy eltipornak. Tehát a haverod egy nagyon jó leirata annak, ami itt folyik az országban. Összességében ez van az egész országban. Ezért szerettem volna, ha leváltják ezt a kormányt, mert talán Hadházy, aki minden oldalról irtotta vagy próbálta feltárni a nyilvánvaló korrupciókat és más gusztustalan ügyeket olyan pozícióba kerülhetett volna, ahol kaszálta volna ezeket a geciket minden oldalról. És nem utolsósorban csatlakoztunk volna az EU ügyészséghez és onnantól nehéz lenne lopni. Persze nem kizárt.
A svájci frank hitellel is nagy tévedésben vagy sajnos. Nekem nem fájt /bár az én pénzemből is kisegítették azokat, akik felvették/, tehát én fizettem a másét is a sajátomon kívül. Nekem volt annyi eszem, hogy egy bankárt megbíztam amikor hitelt vettünk fel és ő ezt már megjósolta előre. Bár még így is majdnem szarabbul jöttem ki forintalapú hitellel, mint a devizások. Látod itt is a hülyeség dominált az emberekben. Mert az árfolyamváltozást nekik kell fizetniük ez le volt írva fehéren-feketén. Ezt ráverni bármelyik kormányra egyszerűen siralmas. Hozzáteszem 2000-től kényszerültek az emberek ezeknek a hiteleknek a felvételére. FIDESZ kormányzás alatt! De arról ők se tehettek, hogy idióták az emberek és nem olvasnak el és értelmeznek is egy hitelszerződést.
A dráguláshoz. Természetesen ezzel tisztában vagyok csak itt még hozzájön a forint-euro kölcsönhatása.
Nálunk 12 éve ugyanaz van és hol vagyunk? Sehol... Na de most jön megint 4 év, hátha már tele a zsebük, így jutni fog az oktatásra, egészségügyre és a többire! Szép kis utópia
Bár, ha bejön a jóslatom, akkor 6-10 hónap múlva lesz orbán takarodj rigmus a saját szavazóitól, mert a háborúnak lassan remélhetőleg vége lesz, migránsok se jönnek, gyurcsányozni is elég tré lesz, hogy rákennének bármit ennyi idő távlatából. Az infláció valószínűleg sajnos kitart, a benzin se lesz örökké hatósági áras és a 3000ft-os nyugdíjemelés a mélyszegénységben lévőknek se fog sokáig kitartani.
De remélem ezek nem jönnek be és normalizálódik a helyzet. Talán alakul valami civil fiatal mozgalom, akik még szüzek a politikusoktól és értenek is a társadalom problémáinak a feltárásában és megoldásában, mert ha ilyen nem fog megalakulni, akkor a fidesz egypártrendszer fog maradni évtizedekig.És legutolsó gondolat, hogy miért kéne befejezni ezt a diskurzust? Ezek vinnék előre a problémák megoldását. Ezek tömnék vissza az árkokat az emberek között. Mert egyikünk se szidta egymás anyját, vagy buzizott, komcsizott, nácizott, hanem a saját szemszögéből leírta a dolgokat. Ha normálisan tudnának vitázni az emberek és tényleg vitázni, akkor már most előbbre lenne a társadalom. És most még egy lábjegyzet a vitáról. 2006 óta nem áll ki vitázni orbán. Ez mindent elmond, hogy ki nem akarja azokat a bizonyos árkokat betemetni, amit pont ő ásott ki...
SZERK
Na kell nekem itt sokat írni meg is előztetek.[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Ez nem veszekedés Lackó, de megint a sok 20-as IQ-jú ember bevette a maszlagot és el is dőlt a választás. Az sem esett le nekik, hogy Ovi Pvtyin seggét nyalja évek óta. Mondjuk, akik szerint a rvszkik jogosan támadták meg Ukrajnát, azokkal úgysem tudsz mit csinálni.
4 évet tanultam anno közgazdaságtant. Nem sok mindenre emlékszem, de hidd el nem ez a jó irány. A német gazdasági csodát, nem az NDK hajtotta végre, de most nálunk gyakorlatilag egy olyan államosítási hullám zajlik, ami a kommunizmusban volt szokás. Max. annyi a különbség, hogy hugyér-szarért odaadják az egész céget a végén egy oligarchának. A monopólium és az oligarcha nem a polgárt szolgálja. Nem beszélve arról, hogy tényleg csak egy összeszerelő üzem lettünk. De hát muszáj sötétségben tartani a népet.
Ovi azt mondta tegnap reggel, hogy irány szavazni, mert a kommunisták szavazni fognak. Persze, mert te parancsoltad meg nekik. A nagy része ott ül veled.
Elmondom, akinek még nem világos, hogy 2010. óta egy ember könyvén alakul a F1d3sz rémuralma. Aki nem hiszi, szerezze be a könyvet és olvasson utána.
1.) folyamatos ellenségkép eszkalálása a "nép" számára: akkor ..., most migránsok, S0r0s, a a jeti, a részfaszú bagó, a kockásfülü nyúl, stb.
2.) a média uralása. A legnagyobb hazugságot is elhiszik egy idő után, ha eleget sulykolod - G03bb3ls.
3.) akkor közszolga, most közmunka program;
4.) akkor az aarja faj kutatását szolgáló intézet, most magyarság kutató intézet,
5.) még a napi testnevelés órát is innen szedték.De Nálatok legalább van rá esély, hogy egyszer jobb lesz, mert leültettek egy csomó korrupt bírót, ügyészt, főrendőrt, stb. Jön a válság és remélhetőleg a kiábrándulás is. Lassan ott tartunk, mint Kim Ir Szen esetében: egyedül kiűzte a Japánokat illetve olyan tökéletes lény volt, hogy már WC-re sem járt. Made in North Korea. Efelé megyünk sajnos, de minden nép maga választja meg a hóhérját.
-
busman
veterán
Ferire lehet sok mindent mondani,de ezt is rosszul tudod."a deviza hitelezés bevezetése a Fidesz első kormányzása alatt történt! A magyar lakosság 2001. június 15-től vehetett fel devizahitelt. Aki nem tudná, a miniszterelnököt Orbán Viktornak, a Magyar Nemzeti Bank elnökét Járai Zsigmondnak hívták.."
De tényleg skippeljük a témát,elmúlt már...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28900 üzenetére
Mit vágtak tönkre? Nem voltál nem is olvastad, de véleményed van róla viszont az m1-nek elhiszel mindent. Tényleg nem itt élsz és ez látszik is. Gazdasági világválság volt könyörgöm... Utána meg az unióból ömlött a pénz számolatlanul, aminek a nagy részét ellopták a magánnyugdíjammal együtt Nézd meg most a tényszerű adósságát az országnak több, mint 2010-ben volt. De tök felesleges bármit írni, ha az m1-nek hiszel.
De tényleg hagyjuk[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #28900 üzenetére
Mire gondolsz? Fejtsd ki kérlek bővebben, mert lehet én emlékszem rosszul...
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28897 üzenetére
Akkor kb. ugyanaz a szitu nálatok is. Persze a kérdés, hogy mekkora a nettója a minimálbérnek.
Voltál egyetlen fórumán az ellenzéknek, olvastad a programjukat? Mert így ítélkezni eléggé egysíkú és nem korrekt. Ha már csak az európai ügyészségbe belép az ország, akkor a korrupció ellen nagy lépést tesznek. Gondolkozz el, hogy eddig miért is nem lépett be a fidesz...albert8
Ha teheted és még nehéz szívvel is, de próbálj szerencsét máshol. Még fiatal vagy, hidd el utóbb meg fogod bánni, hogy nem léptél.busman v-paci
Vannak fideszes barátaim rokonaim tök jól elszoktunk érvelni, vitázni, de sose vesztünk össze ezeken. Akik ilyenen összevesznek azok emberileg suttyók. De nem kételkedem abban, amit írtok, mert sajnos ismerek olyan szülő-gyerek kapcsolatot, hogy évek óta nem beszélnek ez miatt. És ez az árokásás a fidesz sara ezt ne vonja senki kétségbe szerintem.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28893 üzenetére
Honvágyam sose volt. Inkább a szeretteim utáni vágy lett volna.
Én egy szóval sem mondtam, hogy Szlovákia az lenne csak a hozzászólásaidból úgy tűnik nekem, hogy itt milyen fasza az élet meg orbán milyen fasza csávó. De lehet én értem félreA 646 euró az nettó? Mert az 100000-el több, mint itt. Az 1 évre levetítve 1200000Ft többlet bevétel. 1 gyerek után a családi pótlék 12200Ft, ami 1 évre levetítve 146400 Ft plusz még az adókedvezmény 120000 Ft. Egy családban ugye ezt egy ember kapja tehát összesen 1862400Ft-5074 euró. Nálatok nincsenek ezek, de 2844984Ft-7752 euró. Természetesen ez akkor van, ha nettó eurót írtad. Tehát ennyit a nagy támogatásokról. Természetesen ezt most a minimálbérre vetítem le. Persze, ha aláírsz 3 gyereknek, akkor megkapod a 20 millát kb. de csak ha új lakást vagy házat veszel, ha jól tudom. Az előzőekben leírtam, hogy kb. mit érsz el vele. Ha nem kenyér, akkor legyen 1 liter tej ára vagy 1 kg hal. Vagy pl. egy panel albérlet mennyibe került a háború előtt vagy akár lakás? Mert eddig a minimálbérre vetítve jobban álltok.
A felújítási támogatást már pár hónapja levezettem, hogy akkora áremelő hatása lesz minden téren, hogy kb. az fog jól járni, aki az első körben benne lesz. Csak egy példa: múlt évben 1 köbméter fenyő 70000Ft volt most 240000Ft. Egyik építési vállalkozó sem ad pontos árat csak egy jelen pillanattól. Tehát, ha ma megbízok valakit, hogy ez és ez kell, akkor azt mondja, hogy ez a jelen pillanatban 70 milla, de lehet 6 hónap múlva, amikor kész a kéró lehet, hogy 90 milla lesz. Még egy gyors példa, ami kb. két éves történet. Az asszony főnöke /2 gyerekes/ eladta a 3 éves lakását, mert magánházat szeretett volna. Úgy kalkulált, hogy arra még felvesz 10 milla hitelt és szuper minden. Mire megépült el kellett adnia az anyukája lakását /most ott lakik nála/ és még fel kellett venni 15 millát pluszban. És 25 évig, amíg ki nem fizeti a hitelt jelzálog van a házon. Persze nem sajnálom, mert keres a férjével vagy 1,2 millát. De ő se így tervezte. De ezt levetítve egy átlagkereső családra már kivitelezhetetlen. Gondolj bele aláírnak 3 gyereknek. Az az anyukának minimum 6 év kiesés a rendes keresetből plusz nehéz munkát vállalni 3 gyerekkel, mert általában mindig beteg valamelyik. És ugye egy munkáltató sem tolerálja ezt. És odakötötte magát 20-30 évre a házához vagy lakásához. De ezt a röghöz kötést is kitárgyaltuk már, hogy mekkora hiba az ember életében.Persze, hogy nem a te döntésed, de a miénk se, majd leáll megint pár órára az atombiztos szerver és eldöntik helyettünk, hogy mi legyen. Az a választás, ahol a külhoni magyarok 1 hónapja szavazhatnak levélben ellenőrizetlenül úgy, hogy itt sem élnek, de akik külföldön dolgoznak azoknak nem lehet levélben szavazniuk. És van három képviselet az egész országban ahol leadhatják szavazatukat az mindent jelent csak nem a mi döntésünket.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28889 üzenetére
A bérlakásokat úgy értettem, hogy ha arra ment volna a stadionok helyett, akkor talán értelmesebben lett volna elköltve, de persze abból nem lehetett volna annyit lopni.
Szerinted a csok családtámogatás??? Inkább család eladósítás. Nézz meg pár videót a borsodi meg a többi putris cigányokról, hogy élnek és hogyan szavaznak a fideszre úgy, hogy
Leírom az én történetemet a családtámogatásról. 2005-ben 1 gyerek után feltudtunk venni 2.3 milliót, amit nem kellett visszafizetni. 5,3-ért vettük meg a panel lakásunkat és még kb 700000-et ráköltöttünk a felújításra. A többit hitelből fedeztük és úgy, hogy nem kellett jelzálogot felvenni más ingatlanra és szerencsére idő előtt ki is tudtuk fizetni a hitelt. Igaz rendesen melózni kellett érte. Tehát kb. 38%-át megkaptuk "ingyen", ha a felújítást nem számolom, akkor még nagyobb százalékkal. Hangsúlyozom 1 gyerekkel és ugye a szemét szocik alatt. A lakáspiacon az ingatlan kb. a csokig olyan 6,5 millióra "drágult". Jött a csok és most kb. ez a lakás 28 milla. 2005-ben 57000 volt a minimálbér most 200000 bruttó. Tehát most 3,5 szeresére ment fel a minimálbér. A lakásár most 4,5-ös szorzón áll. Na ezzel a nagy "családtámogatással" ezt sikerült elérni. Mellékesen megjegyzem. Ma egy panellakásra arányába véve kevesebb támogatást tudsz felvenni még 2 gyerekkel is, mint anno én 1 gyerekkel. Úgyhogy
Ha nálatok nagyobb maffiák vannak, mint nálunk, akkor miért gondolod, hogy nálunk ez a kánaán? Itt, ha valakinek van egy fejlődő jól menő cége kb. 5 perc alatt elintézik, hogy adja át a strómanoknak. Szerinted ez nem maffia tevékenység?
Ukránok kellenek-e? Persze hogy kellenek, főleg nekünk a kárpátaljai cigányok... Putyint kérdezd, hogy mi bánatos anyjáért támadta meg ukrajnát. Ez költői kérdés
Holnap választás igen. Mi döntésünk???
Csak lábjegyzetként leírom, hogy 12 év alatt 390-szer változtattak a választási szabályokon. Körzeteket úgy szabtak ki, hogy mindig a fidesznek kedvezzen.
Ha leváltják ezeket a trógereket nem lesz kánaán sőt 6 hónap múlva kb. el lesznek zavarva ezt most megmondom.Én egy dolgot csesztem el az életemben, hogy nem tanultam németet vagy angolt abban az időben, mert biztosan már nem itt élnék. Nekem az, hogy magyar kb. 6 betűt jelent semmi többet. Nemzeti tudat? Aki megéli lelke rajta. Szerinted a fideszt érdekli a külhoni magyarok sorsa? Ha nem remélnének szavazatokat onnan, le se szarnák. Vannak erdélyi ismerőseim. Ott is azok gazdagodtak és kaptak fidesz pénzből, akik megcsókolták a főni pecsétgyűrűjét...
Nekem nem jelent semmit, mert nem az a tudat határozza meg, hogy ki milyen ember. Nincs mire büszkének lenni, hogy magyar vagyok, mert akikre büszkék lehetünk, nem a magyarságuk miatt, hanem a tetteik miatt lehetünk büszkék és sajnos azok a magyarok se itt érték el ezeket.Egyébként nálatok most mennyi a minimálbér és mennyi 1kg kenyér?
-
LackoMester
addikt
válasz LackoMester #28885 üzenetére
Itt születtem, itt fognak eltemetni, h. ha minden jól megy, nekem azt a lapot osztották, h. MO határain kivül próbáljak meg magyarnak megmaradni, ami persze nemmindig könnyű, de szeretem a kihivásokat.
Nálunk családtámogatás, olyan NEMLÉTEZIK, szóval ami nincs, biztosan rosszabb mint ami van.
Bérlakások, viccelsz, nálunk a vásrosban az elmút 10 évben egysem épült, ja bocs igen a cigányoknak, meg is lehet nézni, h. néz ki . Az ingatlan árak, itt is nagyon elszálltak, pláne most meg itt vannak a Ukránok, felvernek mégjobban mindent. Apropó Ukránok, szerinted kellenek ezek ide, nem...
Nálunk mégnagyobb csodák vannak mint a Lőrinc, sőt inkább maffiának hivnám, aki újságirót és feleségét öletett, szóval, hidd el Ti még jobban álltok....
Holnap választások, Ti döntésetek.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28881 üzenetére
Azt mondjuk nem igazán értem, hogy hogyan, mikor a forint az Euróhoz képest is gyengül.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28881 üzenetére
Lackó könyörgöm ne az m1-et nézd már
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28878 üzenetére
A munkadíj az kb. annyi, mint nálunk volt tavaly. Legalábbis én is hasonló összeget fizettem. Milyen sz@r, hogy Eurotok van most, mi ?!
Hyper: én tudom, hogy az igazat és csakis az igazat !
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28863 üzenetére
Délimanó ? 3,5 liter nem kicsi ?
SipiBcs: Csapjál be 3 tojást minden reggel és nem lesz gond.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28860 üzenetére
Milyen van Nektek ?
SipiBcs: azt hittem a pvnci a legjobb dolog a világon.
Tom Hardy féle Tabu sorozat megvolt már valakinek ?
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #28845 üzenetére
Nálunk és más országokban is nagyon sok kamu hírt terjesztenek sajnos...
De egyebként itt nyiregyen és záhonyba már érezhető a hatás.
Nagyon sok ukrán van már itt és egyre csak nőni fog a számuk.
Hadsereg szintén, csak az elmúlt fél órában 3 helikopter ment el felettünk.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28834 üzenetére
Ok
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28817 üzenetére
Köszi itt is a szándékot Megoldódott, bár ráment 2 estem a supportra.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28815 üzenetére
Hajrá !
Hyper: azért A Nagy Pénzrablást kár lett volna kihagyni. Voltak benne a végén is idegesítő részek, de néhány epizód olyan volt, mint a legjobb háborús filmekben.
Snowpiercer 3. évada is ütős eddig.
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28815 üzenetére
Köszi előre is
Sipi#21844
Dobi majd egy összeget és egy számlaszámot privátban.
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28813 üzenetére
Mert orosz vpnnel reggelt én anno és sehogy nem akarja elfogadni most a kártyám
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28809 üzenetére
Szia!
Ismét 40 euró. Megkérdezném, hogy tudsz e nekem segíteni? Átutalom a 40 eurónyi forintot és, ha van költséged és megkérlek, hogy vedd meg giftként nekem. Megteszek ezt a szívességet?
Üdv
Sipi
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28809 üzenetére
Azért gondoltam, hogy megveszem
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28784 üzenetére
Pontosan.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28779 üzenetére
Már nem kézizik
Heti 8 edzése lett volna + 3 kondi /reggel 6-tól/ + 2 meccs. Sokat hiányzott volna a suliból és nem akarta így folytatni, semmire nem lett volna ideje. Elfogadtam a döntését még ha nem is értettem vele egyet teljesen, de jobban belegondolva igaza volt. Azóta kb. 4 csapat kereste meg, még felnőtt csapat is, de nem vállalta. Elkezdte a testedzést azt mondta azt jobban élvezi. Mi sose erőltettünk semmit a lényeg mindig az volt, hogy sportoljon valamit.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #28757 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Nem lenne hányingerem 5 perc játék után, akkor tolnék egy mw2-es játékot a csapattal. Egyszerűen nem bírom már. Gyerekkel toltam egy 1v1-et decemberben. Kb. 10 perc és olyan rosszul voltam vagy 2 óráig, hogy kóvályogtam, mint gólyafos a levegőben.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
busman
veterán
Ez is cross platform gondolom. Én PS en nyomom a warzone-t.
-
busman
veterán
válasz LackoMester #28725 üzenetére
Most néztem az első részt,tényleg jó lett.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #28678 üzenetére
Meglepően jó volt. Nem is tudom mikor néztem végig úgy egy filmet, hogy elkezdtem és végignéztem megállás nélkül.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28645 üzenetére
Yoooo az ! Nem kell belőle sok !
Doktor: Józsi bácsi, max. napi egy pohárral !
Józsi bácsi: Doktor úr ! De nekem van egy akkora poharam !Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest