Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz tupacamaru #14098 üzenetére
T'án igen, t'án nem
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #14094 üzenetére
Minimum egy dupla cukaharás felrobbanást...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz Pickle Rick #14090 üzenetére
jó oké de ne kelljen már belinkelnem az első probálkozásod tényleg az kinél van meg?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #14090 üzenetére
-
@rglaaf
veterán
válasz Pickle Rick #14088 üzenetére
persze engem nem kell dicsérni a pilótát csak a sav jöhet , jó volt pár wtf bad luck de jó voit
-
-
@rglaaf
veterán
válasz Svájcinéger #14085 üzenetére
ez lett Tanker: Top Helicopter naaa kinem tud vezetni?
-
Svájcinéger
őstag
Mi lett tegnap a map vége ? Nyertünk ? Azért, hogy megfordult az eredmény miután beléptünk, pedig szép kis hátrányban voltunk. Jó kis csapatmunka volt. Tupa a légteret takarította, Bizarre és Tanker helizett, én meg a földön próbáltam rendet tartani.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
a napszemüveg szakértőket kérdezem... 1:20-tpl ami a faszin van ez milyen szemcsi lehet? baró jól néz ki
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
-
Mappa
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
Mappa
addikt
válasz Pickle Rick #14075 üzenetére
épp tegnap néztem micsoda HD bullák vannak ott
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
válasz tupacamaru #14074 üzenetére
Valljuk be azért a fullHD brazzers.com siteripet kitömöríteni jól jön az.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #14064 üzenetére
Attól, hogy minden olyan sárga és szinte világít én is rosszul vagyok, aztán ott az esi ak pálya, az meg tiszta kék, ezt nem teljesen értem, hogy miért erőltetik.
@(#14065) Pavti: ez így van.
-
Pickle Rick
senior tag
Hatalmad piros a hardverkernek. Tegnap beadtam gariba a corsair h40-t. Ma hivtak h bevizsgaltak, tenyleg szar, mehetek az ujert. Aztan inkabb visszakertem az arat es szo belkul visszaadtak. Keves manapsag az ilyen uzlet.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
tupacamaru
veterán
A vidi az jól meg van csinálva, de mint a topikban is írták, már hányok a sivatagos map-októl, még úgy is hogy le van húzva a szürke filter róla. A CTF viszont egy nagyon jó móka lehet csapatban.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
Hát ez megint mi a faxxom? [link]
-
busman
veterán
Zsidó dilemma:ingyen disznóhús...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
Ez nem is autó volt, hanem kecske ! Pont úgy ugrándozott, mint egy kis kecske.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
B1zarre-nak meg így adjatok kölcsön autót... [link]
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #14050 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #14051 üzenetére
Kicsire nem adok.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #14049 üzenetére
Az igaz hogy viccesebb, de én oda mentem a ponthoz és átültem a géppuskához.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Pickle Rick
senior tag
válasz tupacamaru #14047 üzenetére
Miről beszélsz? Legalább beláttam az egész pályát.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #14043 üzenetére
Két kezem van vazze ! Nem tudok egy kézzel vezetni, váltani + még géppuskázni is. Amúgy is ez sokkal viccesebb.
Mappa: oks, köszi.
Mappának:
Két férfi és egy nő szállodába menekül egy hóvihar elöl. Mondja a portás, hogy csak egy db két ágyas szoba van. Jó lesz. Középen alszik a nő, a szélén a két férfi.
Reggel felül az egyik férfi és megszólal:
- Azt álmodtam kiverték a farkam.
Felül a másik férfi:
- Én is azt álmodtam.
Felül középen a nő:
- Én meg azt álmodtam, hogy síeltem.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Jó képek, de Tanker taktikai érzékével kis gondok vannak szerintem.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #14042 üzenetére
jó hát szólsz mit hogyan azt akkor mehetünk én este 11 után vagyok a héten, max hétvégén ha nem jön addig össze.
kérlek szépen, síel Franciaországban... egyetemistáknak jól megy, bakker.
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #14042 üzenetére
Nem elgázolni kell velük az ellent jó fiú, a rajtuk lévő géppuskával operálj, egyszerűbb lesz nem?
-
Svájcinéger
őstag
Általában este 20-tól 22-ig. Hétvégén már délutánonként is szoktam. 24 járművet kellene még C4-gyel felrobbantanom. Meg még 48 gyalogot kellene jeeppel v. csónakkal v. meg tököm tudja mivel elgázolnom.
Amúgy az MA, amit Bizarre írt. Ezt bírtam amúgy, tegnap meglett az Anti Air Missile is hozzá.
Az assok a BF3-ban nem érdekelnek, csak a való világban mi ? Mi van a kis doktornővel ?
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #14037 üzenetére
mi az az MA ?
nem tudom Te mikor játszol de mondtam szívesen megyek célpontnak az ilyen agyatlan assigmentekhez
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Tegnap 10 perc erejéig kipróbáltam a Crysis 3- at, hát ami a grafikát illeti, tényleg ütős, elég jól is futott a gépemen, de maga a multi játék nem nyűgözött le. Szóval pénzt nem ér kategóriába sorolom a gémet.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
Tegnap végre meglett az MA, gunshippel még kell 6 kill. Azért pipálódnak az assok szépen.
-
Mappa
addikt
-
albert8
veterán
-
Mappa
addikt
válasz Pickle Rick #14030 üzenetére
albert8
én is ezen a pályán voltam... (vagy csak ez az 1 van multi betan?)
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #14030 üzenetére
Szivesen, úgy is rühellem, ha valaki mobilról van.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
Nálam minden fullon 20 FPS Full HD-n, igy sajna nem nagyon játszható, viszont minden high on és 4xmsaa meg 4x anti-val simán játszható 60 fps körül. Ha esetleg valakit érdekel pár kép.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
LackoMester
addikt
Crysis, áá, emlékszem még az első részt keservesen ( single ) végigtoltam, de a többi valahogy már kimaradt. Crysis 2 multi ( Betat ) próbáltam, hát nagyon nem győzött meg. Lehet a, h. a Crysis 3 Betat felpakolom, de csak kiváncsiságból, h. is fut a gépemen.
Ami nálam nagyon várós az a Company 3451űOf Heroes 2, de sajna csak valamikor márciusba.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
crysis 2-nél valami volt ami oda ragasztott gép elé - mármint a multinál. lehet az, hogy optimalizálva volt és szépen futott meg maga a városi környezet stb. de amióta megvettem egy percet nem játszottam a multival. a single részét is végig kellene vinnem mert elég sokáig eljutottam benne anno de nem fejeztem be... meg most se pedig kíváncsi lennék a végére.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
1 percet sem szántam még a Crysisra és nem is fogok.
-
Mappa
addikt
tupanak volt igaza!
tőlem is kapott egy 10 percet ... cápaeledel. nekem ez a jövőmenő ugra bugra már nem jön be. még mindig a BÖF ha multi
ettől függetlenül a singlet végig játszom majd de pénzt ez sem ér
nem kötelező megadni
-
Rusher
őstag
válasz albert8 #14005 üzenetére
Nemtom majd lehet leszedem.....alpha után semmi extra gondolom. A környezet az ok az tényleg ott van nagyon, de maga a játékmenet semmivel sem több mint a C2....lehet leszedem, február 12-ig megy van még idő. Az biztos, hogy megvenni nem fogom, majd fél év múlva 2 ezerért vagy 1500-ért talán.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz @rglaaf #14015 üzenetére
A baj az, hogy felét sem értem miről beszéltek
A baj az, hogy 2 hete csak túlórázom. Ma is 4-kor keltem, meg a szombatok is melóval telnek. Egyszerűen 1 óra játék alatt elfáradok. Vennem kellene egy hangkártyát is, mert ha az alaplapiba dugom a fülest van egy sistergő alapzaja, de ha a hangkártyába dugom akkor meg nem szól. Meg összeakadt a 2 driver és nem győztem újra telepíteni. Amúgy ilyenkor meg úgysem tudnék beszélni, tehát annyira nem vészes. Más nem hallgatlak titeket, de úgy meg nem az igazi.
Megkérdem a megfelelő topicba milyen hangkarit ajánlanak.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
v-paci
aktív tag
válasz albert8 #14010 üzenetére
Pedig vótmá' ilyen, igaz más stílusban és konzol exkluzívban: Enslaved volt a játék címe és nem futott be túl nagy sikert... Bár az is igaz, hogy emlékeim szerint ott nem igazán volt nyc lemodellezve, csak pár jellegzetes épület és utca talán.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
albert8
veterán
Újat nem nagyon mutat a multi, talán a fegyverek, hangok, meg a robot.
Engem azért fogott meg egyből, mert szerintem fantasztikusan ötvözték a nagy várost és atermészetet.
Ugye NY gyakorlatilag dzsungel lett. Szerintem eddig még sehol sem láttam ilyet.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
válasz albert8 #14005 üzenetére
Én próbáltam, tíz perc után már sajnáltam hogy letöltöttem.
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #14003 üzenetére
Annak épp az a lényege, hogy ha kedved van egy kis önfeledt daráláshoz akkor játszol. Mondjuk van pár ember akinek fejfájást okoz.
Crysis 3-at próbálta már valaki?
MAPPA?Rusher?[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #14002 üzenetére
Az biztos, hogy összetettebb, mint a mostani codok.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #14001 üzenetére
Nekem tegnap nem jött össze C4-gyel, de nem is ezzel szórakoztam. Megcsináltam az EOD BOT kill-t, kicsit lődöztem a JNG-vel, aztán jött a jeepezés. 2 mankit sikerült elgázolnom, nem is figyeltem eddig, hogy erre is van ass. A másodiknál odapasszíroztam egy sziklához, miközben tolattam beakadt és ott lógott a motorháztetőn, alig tudtam lerázni. Univerzális egy játék ez, nem csak egy sima FPS.
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #14000 üzenetére
Gondoltam , de nem tudom miért... Legalább becsületesen meghaltam legtöbbször én is, mondjuk az jól nézett ki ahogyan bukfencezik a levegőben
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest