Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Na látod. Fiatal koromban nagyon rossz alvó voltam, minél öregebb vagyok annál többet tudnék aludni. Még jó, hogy a Kotta nem olvassa a fórumot, mert már nekiállna itt nyuggerezni.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
Aki még nem BF-ezik, főleg, mert az ára miatt nem vette meg: [link]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16597 üzenetére
Mondjuk az a része ismerős, hogy másnap reggel én is mindig megfogadom, hogy legközelebb korábban lefekszem...
-
Svájcinéger
őstag
Igen, ez pontosan így van ! Kivéve azt, hogy nyári szünetben ilyenkor még nem igazán alszanak a gyerekek, bár a lányomnak ilyenkor muszáj lefeküdni. Tudod a múltkor volt az indexen egy cikk, hogy aki rendszeres nemi életet él, az 7 évet is letagadhat.
Amúgy mire eljön az alvásidő 11, és így is alig bírok felriadni reggel.
Kobold: kisfiam ez Neked 18-as karika.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
Te Anglel te 22:00-kor mindig pontosan mész? Ott áll az asszony, hogy na elaludtak a gyerekek, jöhetsz hancúrozni?
-
Wans
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az MW2-t tolta e már valaki magyarul? Szeretném beszerezni a magyarítást, lehetőleg virágbolti változatban. Még nem találtam meg, de keresem. Esetleg ötlet? Vagy csak a pénzes opció létezik?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Mappa
addikt
köszönöm szépen srácok és, hogy szakítottatok rá időt.
2 sör oda
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
Nem találtuk meg sajna a dvd-t, pedig eskü (crossing fingers ), hogy kerestük. Tényleg átalakítás volt, és valószínűleg nyakonverte (többek között ezt is) valami rétinéger... persze ezt így nem lehet kikommunikálni, ezért kapta a standard szöveget, hogy megsérült.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Mappa
addikt
picit más:
Jól tudom, hogy valamelyikőtök a Szombathelyi Media Markt-ban melózik?!
történt ugyan is:
kollégám ALLY MCBEAL - 3. ÉVAD szerette volna megvásárolni akciós áron valahogy 2.500 Ft környékén.
Pesten nem talált sehol ahol lenni. Felhívta MM-kot és ott tájékoztatták Szombathelyen van belőle és szívesen át is küldik ide valamelyik fővárosi MM-be. Na ennek 2 hete volt.... semmi hír. Ma felhívta őket ahol azt a - (szerintem lekoptatás) szöveget kapta, hogy a Szombathelyi MM-ban raktár bővítés volt és megsérült a DVD. sztem ez bullshit. Kollégám ezt elmesélve, gondoltam beírom már nektek mert dereng, hogy valamelyikőtök MM-os.ha nem akkor tárgytalan.
(A dvd nagyon jó árban van ennyiért, mert különben valami 7-8ezer Ft. )
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16582 üzenetére
Tegnap volt a Hurts koncert a Volt fesztiválon... aztán a lányok kitalálták,hogy azt szeretnék nézni élő stream-en keresztül mert nem tudtak lemenni rá. Nálam ugye össze lehetett volna hozni, csak rá dugóm hdmi-t tv-re azt annyi... csak akkor nem tudok aludni, mert sokáig tartana... Így egész gépet át nagy szobába. Úgyhogy játék sem volt - viszont meglestem a koncertet én is.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Neki most van az alvóideje !
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16582 üzenetére
Ne mondja nekem, hogy aluszik?!%!?!!4!!négy!
-
Svájcinéger
őstag
Mostantól. Nem látlak, szóval aluszol.
Hyper: be is szarnék. Lefele tekerni ilyen úton ?
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #16576 üzenetére
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
Na gyere csak este megint a pisztolyoddal. !
Tupa: még mindig NFoS ?
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Mi ebben a poén b+ ?
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Én is!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
Hama játék - kalap
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
E heti Polgár Peti: [link]
-
Lankadatlan
tag
-
LamaCube
addikt
Revolutions? Vagy valami ilyesmi. lassan már a 2-ik évad jön. Szerintem elkezdem, mert igencsak uborkaszezon van. Mondjuk most megy a Falling Skies. Lassan jön a Breaking Bad és a SOA.
-
LamaCube
addikt
-
Winne
nagyúr
Megnéztem ezt a szemfényvesztőket is, mert kaptam rá jegyet, de ahogy azt előre sejtettem, elég béna... Vannak benne jó trükkök, meg látványos, de elég sokkal a vége előtt kitaláltam mi lesz a vége... Na mindegy.
-
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
v-paci
aktív tag
válasz Lankadatlan #16555 üzenetére
Pl. azért hogy ilyen fényképek készülhessenek... persze ettől még totál elmeroggyanás az egész
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #16555 üzenetére
Hát én sem Sose értettem ezeket a dolgokat. Persze nem lehetünk egyformák.
-
LamaCube
addikt
-
Mappa
addikt
[link] leizzadt mindenem
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Már nem vagyok fiatal, bár ötletnek nem rossz. Szerintem ütne, mint Roki Balboka.
Winne: köszi.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16546 üzenetére
Nálunk belistázva sincs ez a típus.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16545 üzenetére
az mindjárt gondoltam, hogy nem vagy ennyire... állat
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #16547 üzenetére
Oks, köszi, majd mondom neki. Még kértem neki árat havertól is, hátha tud olcsóbbért. Azt még megvárom.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #16546 üzenetére
Ha megrendeli a webshop-ból, ingyen házhozszállítják neki...
-
Svájcinéger
őstag
Busman & Winnie:
Haverom ilyen tabletet akar: WayteQ xTAB-100DCI 3G. MM-ben br. 55, messze ott a legolcsóbb a neten. Meg tudnátok nézni, hogy van-e Nálatok ? Nem-e lehetne-e ........ ?
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Mellé iszom a sört, nem azt teszek bele folyadék gyanánt. Van ismerősöm, aki mindig úgy szaunázott, hogy valami rövidet, legtöbbször páleszt loccsantott a forró kövekre.
Utólag is Boldogat !
[ Szerkesztve ]
-
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16537 üzenetére
sörrel még nem próbáltam
ja hűvösben meg felveszem az "AKKOR IS MEGÉRTE"' pólót ?!
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Akkor a nevemben is basszál neki be egy kurva nagyot. Nekem eddig még mindig jól esett. Mellé egy korsó sör.
LackoMester: annyira nem vészes a dolog még. Kiülünk a teraszra, mögöttünk az erdő, madárcsicsergés, a Nap csak a fák tetejét világítja már, aztán ellazul az ember. Van elég stressz, jó kiadni ilyenkor.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16534 üzenetére
áhhh kizárt hajtás van+ estés vagyok. ma meg áder jön hozzánk+tek-esek úgyhogy csak hétvége... vagy délelőtt de akkor meg csak ritkán van kedvem
vízipipa jó rá lehet kattanni. mondjuk be is lehet sokallni tőle. fejfájás hányinger van egy határ ami után már nem esik jól.
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16534 üzenetére
hmmm.... Norbiék rászoktak a vizipipára Jó is. Csak nehogy túlzásokba essetek.
Egyszer, pár éve unatkoztam, és eszembe jutott, h. a cimbi hagyott nálam valamit, úgy beálltam tőle ( persze nem ízesített dohány volt benne ) mint a gerely.
De ugye a Polgármester csak ezzel tudta tolni a CODot.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
Mi ebben a savazás ? Jó lenne, de ha lesz meccs, akkor este nem játszom. Asszony már szólt, hogy szombat este megint vízipipázni kéne. Felőlem szívhatjuk, sőt azt se bánom, ha csak Ő szívja.
Pénteken nem lesz meccs. Akkor sem jó ?
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16527 üzenetére
"Nem zavar, ha még1x elgázolhatlak és repülsz a levegőben előttem, mint egy rongybaba miközben cigánykerekezel"
hétvégén tolhatnánk... már jó régen nem csapattunk együtt
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Valakinek valami tapasztalata Win8 -al, kimondottan a virágbolti verzió érdekelne.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16530 üzenetére
Az szemét egy banda az biztos.
Nem tudni még mennyi lesz, meg hogy mennyit hoz, de kíváncsi vagyok rá én is.
-
Svájcinéger
őstag
Az orange maffia. A 8950 nettó 100k minimum lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16527 üzenetére
Milyen fityisz?
B1zarre példája annyi, hogy egy C2D-val és egy GTX460-al is tudja tolni a BF3-at, arányaiban a tiéd ennél lényegesen erősebb vas, ettől függetlenül azt már én is cserélném lassan, főleg ha kijön végre a 8-as széria.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16519 üzenetére
Valószinűleg az első körben csak az egyik gémre lesz zsetonom ( karácsony meg minden ) még nem dőlt el melyik gémet veszem meg elsőnek, de nagyon a COD felé hajlok.
A BF3- ba nem találtam meg a kihívást, okés, h. van itt is bőven mit csinálni, de akkor is, ez a helyzet. Meglátjuk, majd valahogy lesz.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
Ez ok, de ha már lúd legyen kövér. Éveken át ugyanazzal a motorral készült játékkal játszottam, ha megtehetem, akkor tankozás közben élvezném a körülöttem elsuhanó táj szépségét. Persze az is lehet, hogy a fityisz miatt fél éven belül mn leszek. Amúgy nem tom milyen Bizarre példája.
Mappa: mondj egy példát, hogy savaztalak. Savazni csak a hangyák szoktak, megmondta Mogács Dániel.
-
Mappa
addikt
hááát valamelyik nap megtörtént. de az az 1 óra kín és szenvedés volt. pedig ment a heli leszedés is tankkal - akár távolról is. most meg?! szét szednek azt elkezdek futni inkább mint ha lenne is esélyem
na de nem is folytatom mert mindjárt jön Svájci Úr savazni a tankos élményeivel
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #16516 üzenetére
Ugyanez sajnos a COD2 is tök jól beleéltem magam múltkor - elkapott a nosztalgia ékszíj. erre csaló csalók hátán.... uninstall.
BÖF-ögő tényleg ezért jó amiért Winne leírta. Én annyira rászoktam az infantry-re, hogy a járművekkel valami hihetetlen béna lettem
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16519 üzenetére
Nem lesz muszáj venni, nézd csak meg B1zarre pédáját.
A BF-ben az a jó, hogy ha lövöldözni akarsz, akkor felmész tdm-re, ha tankozni van kedved, helizni, akkor felmész arra, ha csapatosan taktikus játékmódot keresel, akkor mentek rushra, squad deathmatchre és még sorolhatnám. Sokkal több benne a lehetőség, mint a többi játékban.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16518 üzenetére
Tudom, de én meg nem vagyok hajlandó olyan játékot megvenni többet ami játszhatatlan a csalók miatt. Bsszák meg. Nekem még a sikerélményem is nagyobb, mint COD-ban. Jobban megy a BÖF. A 4-es meg elég brutálul néz ki, aminek gondolom ára is lesz, muszáj lesz venni egy VGA-t, de Neked még azt sem kellene.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16517 üzenetére
Érdekes mert pár hete toltam MW3- at és csalót még hírből se láttam, most meg hemzsegtek, tudod nekem a Böfögő nem annyira...
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #16515 üzenetére
Hát ha ugyanaz még ami másfél éve volt, akkor meg.
LackoMester: ezért maradok a BÖF-ögőnél.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16514 üzenetére
Tegnap felmentem MW3- ra, de játszhatatlan volt, csalók + érdekes emberkék, szóval el is ment a kedvem tőle, ugyanez volt a helyzet Kedden az MW2 -vel is, szóval sz@r az egész.
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #16513 üzenetére
Lackó tegnapelőtt is várt, hogy gyere TS-re MW2-őzni. Látta, hogy tolod, de nem tudott joinolni. Gondolom akadt csaló... Lehet, hogy felhívlak majd valamikor mosógép ügyben. Fasz ki van, hogy minden évben beszarik valami. Lackóval már beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Polgármesterrel toltunk pár kört. .....MW3
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16511 üzenetére
Már van egy.
-
Svájcinéger
őstag
Mi a tök ? Egy db hsz sincs ?
-
@rglaaf
veterán
van ujra nyeremény játék aki nem vette még észre
PSN:BiZzare_0 ️
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16503 üzenetére
Nemértem mi ezen a vicces, de mind1. Amúgy meg ...
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16503 üzenetére
Hát meg lássuk, bétát azt ki tudom majd próbálni.
Nagyon nem fogok rohanni vga-ért + tápért, az is biztosnem kötelező megadni
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #16502 üzenetére
Szerintem nem elbaszottak, én szerettem velük játszani. Régebben volt ilyen, de már vagy 2-3 éve nem vettem olyat amit nem játszottam és ne tetszett volna.
Svájcinéger: Igy van
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz albert8 #16501 üzenetére
+1
Egy igazi gyűjtőnek semmi sem drága !
Mappa: lesd a BÖFI4 totyikot. 7850 talán elég lesz. Bár nekem nem nyílott meg a link.
[ Szerkesztve ]
-
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #16500 üzenetére
Ahhoz képest, hogy elbaszottak neked megvan az összes
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest